מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 פברואר 2012, 23:15

מישהו אמר שהוא הוכיח שהוא יותר טוב מליאור? הדבר היחיד שנאמר, הוא שהפוטנציאל שלו גדול יותר משל ליאור(באירופה מדברים על הילד הזה כבר מגיל 16), ושבמידה והוא יוכיח שנה הבאה שהוא יותר טוב מליאור, הוא גם יקבל דקות בהתאם.
שוב אני אומר, גם ניקולה לא הוכיח כלום לפני שהוא הושאל לוילרבאן. מזל שאתה לא מנהל את מכבי, אחרת עוד היינו מפסידים את אחד משני הזרים הכי טובים ששיחקו פה .
אתה יכול להיות משוכנע עד מחר, בפועל יש לו חוזה לעוד 3 שנים, ואלא אם מישהו במכבי מטומטם, הוא גם יממש אותו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי NY boy » 29 פברואר 2012, 00:31

ניקולה הוכיח מספיק. ניקולה היה שחקן הרבה יותר טוב, ויותר מהכל ניקולה לא שיחק במכבי חצי עונה, נכשל (אין עובדה על זה שהוא נכשל, יש רק תירוצים למה זה קרה), העדיפו להחתים מישהו במקום שנה אחרי ולהשאיל אותו... ניקולה הוחתם, הושאל לפני פתיחת העונה כי נוצרה סיטואציה שהיו חייבים להשאיל מישהו. מי שחושב שהרושם שמצ'באן השאיר על הצוות המקצועי (בלאט לא הראה בשום שלב שהוא בכלל מחזיק ממנו, ראינו מה קורה כשהוא מחזיק ממישהו, הנדריקס) הוא כזה שגורם למישהו לשקול להחזיר אותו לדעתי טועה, ולדעתי הוא יתעורר בעוד כמה חודשים ויבין את זה כשהוא ישוחרר.

אתה אולי חושב שמישהו במכבי מטומטם, אני חושב ששיחרור של מצ'באן מה שיפנה את הכסף להחתמה של סופו מחדש + הנדריקס יהיה המהלך הכי חכם שמכבי עשתה כבר שנים. המהלך המטומטם אם כבר היה ההחתמה של שחקן שכבר שנתיים לא תורם למכבי כלום אבל עד עכשיו כבר שולם עליו יותר ממיליון דולר סתם. להמשיך לשלם לו את זה בשנה הבאה רק בשביל ללמוד על בשרנו וכספנו שהוא לא מתאים לרמות של מכבי יהיה הטימטום האמיתי. לשמחתי כמו שאני קורה את המפה ככה בידיוק חושבים בהנהלה ובצוות המקצועי של הקבוצה ולכן אנחנו לא נראה פה את מצ'באן בחזרה בשנה הבאה.

עכשיו רק נשאר לראות מי צודק, אני או אתם. אשמח רק אם וכאשר שזה יקרה לפחות תודו בטעות שלכם. אני יעשה אותו דבר אם בדרך נס מצ'באן יהיה במכבי בעונה הבאה (לשמחתי אני לא חושב שזה יקרה).
NY boy

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 פברואר 2012, 00:50

מה אני אגיד לך...אם אתה חושב ששחקן בן 22, שנחשב כבר שנים לאחד הכשרונות הכי גדולים באירופה, שנתן ממוצעים של 15 וחצי נקודות, 8 ריבאונדים , 2 אסיסטים ומדד 20 בבית קשה ביורוליג( לא משנה אם בפרטיזן או במכבי ראשון), בין היתר מול ליאור הסופרסטאר שלך, לא מתאים לרמה של מכבי, כנראה שאתה לא בדיוק מבין כדורסל. גם אם הוא לא יהיה במכבי, זה לא יהיה כי הוא לא ברמה הזאת, אלא בגלל עניין כלכלי. להעדיף שחקן אפור כמו הנדריקס על כישרון כמו מילאן זאת טיפשות.
במידה והוא לא יהיה פה, הטעות תהיה של ההנהלה ולא שלי. אני אודה בטעות במידה ומצ'באן לא יגיע לרמות הגבוהות באירופה, כמו שאנשי כדורסל שמבינים יותר משנינו מנבאים לו. לצערי כמו שאני קורא את המפה, כנראה שאם הוא לא יהיה במכבי, אנחנו נבלה את העשור הבא בבכי על המרורים שהוא האכיל אותנו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 29 פברואר 2012, 05:46

אני מאוד רוצה לראות פה את מילאן שנה הבאה בעיקר עם בלו יעזוב , אבל אני חושב שקצת מפריזים בעניינו .
מילאן נתן רבע עונה טובה בפרטיזן כאשר שיחק במסגרת אחת ליד שחקן שמשך את כל האש אליו ועשה מספרים טובים . זה כבר הופך אותו לשחק ששווה מליון דולר עכשיו ? ממש לא אבל אם ימשיך ביכולת הזאת גם בשנים הבאות אז בעתיד הוא בהחלט יהיה שווה אפילו יותר .
רמת הציפיות שלי ממנו לעונה הבאה יותר נמוכה כנראה מהרבה אנשים פה ואני לא מסתנוור מהרבע עונה טובה שעשה ביורוליג ואני חושב שלהביא את אותה יכולת במכבי יהיה לו לא קל בכלל בטח ובטח אם בלו ישאר .

אני גם לא חושב שהרבע עונה הטובה שלו בפרטיזן תביא כלכך בקלות קבוצה שתסכים לקחת את החוזה הענק שלו ולשלם בייאווט , להזכירכם כמה קיבלו מאריץ פקוביץ' ווליצקוביץ' ואפילו מקאלב שהובילו את פרטיזן להישגים קצת יותר טובים ממה שמילאן ....

אם הוא באמת אמור להרוויח מליון דולר לענוה ( והאמת אני דיי בספק ) זה באמת סכום שיהיה קשה למכבי להיפטר ממנו ואולי בסופו של דבר באמת יהיה כדאי לשחרר אותו במקרה הרע או במקרה הטוב להשתמש בו .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 29 פברואר 2012, 07:11

NY boy כתב:ניקולה הוכיח מספיק. ניקולה היה שחקן הרבה יותר טוב, ויותר מהכל ניקולה לא שיחק במכבי חצי עונה, נכשל (אין עובדה על זה שהוא נכשל, יש רק תירוצים למה זה קרה), העדיפו להחתים מישהו במקום שנה אחרי ולהשאיל אותו... ניקולה הוחתם, הושאל לפני פתיחת העונה כי נוצרה סיטואציה שהיו חייבים להשאיל מישהו. מי שחושב שהרושם שמצ'באן השאיר על הצוות המקצועי (בלאט לא הראה בשום שלב שהוא בכלל מחזיק ממנו, ראינו מה קורה כשהוא מחזיק ממישהו, הנדריקס) הוא כזה שגורם למישהו לשקול להחזיר אותו לדעתי טועה, ולדעתי הוא יתעורר בעוד כמה חודשים ויבין את זה כשהוא ישוחרר.

אתה אולי חושב שמישהו במכבי מטומטם, אני חושב ששיחרור של מצ'באן מה שיפנה את הכסף להחתמה של סופו מחדש + הנדריקס יהיה המהלך הכי חכם שמכבי עשתה כבר שנים. המהלך המטומטם אם כבר היה ההחתמה של שחקן שכבר שנתיים לא תורם למכבי כלום אבל עד עכשיו כבר שולם עליו יותר ממיליון דולר סתם. להמשיך לשלם לו את זה בשנה הבאה רק בשביל ללמוד על בשרנו וכספנו שהוא לא מתאים לרמות של מכבי יהיה הטימטום האמיתי. לשמחתי כמו שאני קורה את המפה ככה בידיוק חושבים בהנהלה ובצוות המקצועי של הקבוצה ולכן אנחנו לא נראה פה את מצ'באן בחזרה בשנה הבאה.

עכשיו רק נשאר לראות מי צודק, אני או אתם. אשמח רק אם וכאשר שזה יקרה לפחות תודו בטעות שלכם. אני יעשה אותו דבר אם בדרך נס מצ'באן יהיה במכבי בעונה הבאה (לשמחתי אני לא חושב שזה יקרה).

ניקולה הושאל אחרי שנוצר מצב שמכבי יכלה להחזיר את האפמן, ובשוק כבר היה חתום.
מכבי עשתה מהלך מאוד חכם ונתנה לניקו עוד שנה של השתפשפות והסתגלות לכדורסל האירופאי אצל וילרבאן.

מכבי בעצם עשתה דבר דומה מאוד, פרט לכך שמצ'באן הגיע באמצע העונה, ועזב לקבוצה אחרת לפני פתיחת העונה הנוכחית.
אני אישית לא חושב שהוא נכשל. הכל זאת, הוא היה חלק מקבוצה רצה ומחוברת, שגם הגיעה לגמר היורוליג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 29 פברואר 2012, 07:13

itai7

הודעהעל ידי yzafrir » 29 פברואר 2012, 07:26

יוני אני מסכים איתך שמילאן לא ניכשל במכבי , הוא פשוט לא הוכיח את עצמו במכבי עדיין ובטח לא ברמה שמגיע לו מליון דולר נטו לעונה כרגע....אבל מכיון שהוא כבר חתום ויש סיכוי שבלו יפרוש , הוא צריך להיות במכבי...
טוב תעשה מכבי אם תשאיל גם את שייר לעונה הבאה והאמת הייתה צריכה לעשות את זה עוד העונה כשאסטודיונטס רצתה אותו...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי יוסי22 » 29 פברואר 2012, 09:01

yzafrir כתב:אני מאוד רוצה לראות פה את מילאן שנה הבאה בעיקר עם בלו יעזוב , אבל אני חושב שקצת מפריזים בעניינו .
מילאן נתן רבע עונה טובה בפרטיזן כאשר שיחק במסגרת אחת ליד שחקן שמשך את כל האש אליו ועשה מספרים טובים . זה כבר הופך אותו לשחק ששווה מליון דולר עכשיו ? ממש לא אבל אם ימשיך ביכולת הזאת גם בשנים הבאות אז בעתיד הוא בהחלט יהיה שווה אפילו יותר .
רמת הציפיות שלי ממנו לעונה הבאה יותר נמוכה כנראה מהרבה אנשים פה ואני לא מסתנוור מהרבע עונה טובה שעשה ביורוליג ואני חושב שלהביא את אותה יכולת במכבי יהיה לו לא קל בכלל בטח ובטח אם בלו ישאר .

אני גם לא חושב שהרבע עונה הטובה שלו בפרטיזן תביא כלכך בקלות קבוצה שתסכים לקחת את החוזה הענק שלו ולשלם בייאווט , להזכירכם כמה קיבלו מאריץ פקוביץ' ווליצקוביץ' ואפילו מקאלב שהובילו את פרטיזן להישגים קצת יותר טובים ממה שמילאן ....

אם הוא באמת אמור להרוויח מליון דולר לענוה ( והאמת אני דיי בספק ) זה באמת סכום שיהיה קשה למכבי להיפטר ממנו ואולי בסופו של דבר באמת יהיה כדאי לשחרר אותו במקרה הרע או במקרה הטוב להשתמש בו .

זה לא רבע עונה אלא כל השלב המוקדם למעט המשחק הראשון , הוא סיים את השלב הזה כאחד מ-5 המצטיינים של היורוליג ובמתכונת דומה מאוד לזו שהוא אמור לשחק במכבי , לצד סנטר שמושך אליו המון אש בצבע , אז כן ברמה מסויימת הוא כבר הוכיח את עצמו ויחד עם הכישרון הגדול שהוא מתחיל לממש הוא שווה הרבה מאוד כסף.
יוסי22

הודעהעל ידי asafb96 » 29 פברואר 2012, 12:40

NY, מה אתה מבלבל בשכל?? מה זה משנה אם הוא שיחק בפרטיזן? מאצ'בן נתן מספרים יותר טובים משל פקוביץ' בפרטיזן, אז זה אומר שפקוביץ' לא שחקן? מה זה השטויות האלה??
גם פקוביץ' וקרסטיץ' התחילו בפרטיזן, וכל אחד בתקופתו נחשב לסנטר הטוב באירופה. קרסטיץ' היום, פקוביץ' בתקופה בפנא. אז מה אם הם שיחקו בפרטיזן? ובאיזה קבוצה ניקולה שיחק? מאצ'בן עושה מספרים כמעט זהים בדיוק למה שוויצ'יץ' עשה בוילרבן.
אתה יכול לדבר עד מחר על כמה שהוא לא נכשל ולא הוכיח את עצמו, אבל זה שטויות. מאצ'בן בא לפה, לא ראה הרבה כמעט מגרש, שיחק רק בעמדה 5, וכמעט ולא קיבל כדורים. בנוסף, הוא נראה מבולבל, חסר בטחון, ולא קשור. גם שליאור לא מקבל דקות הוא נראה חלש, ואם לא יקבל דקות לאורך עונה שלמה, גם הוא ייחשב כישלון? אתה יכול לקרוא לזה תירוצים עד מחר, אבל העובדות אומרת שמאצ'בן היה אדיר מול מיטב הPF באירופה בשלב הראשון. עשה בהתקפה מה שהוא רצה גם מול PF מובילים באירופה כמו ליאור, מירוטיץ', בלו, רייס, סאבאנוביץ', איליאסובה, פוטסיס וגם גאלינרי שיחק לא מעט כ4. בנוסף, מול כל אלה, הוא סיים כריבאונדר המוביל בשלב הראשון, וכאחד המצטיינים. אז אתה יכול לדבר עד מחר, אבל מדובר באחד משחקני הפנים הכי מוכשרים ביבשת, שחתום במכבי לעוד 3 שנים.
asafb96

הודעהעל ידי NY boy » 29 פברואר 2012, 13:36

אותו דבר אני יכול להגיד בדיוק על שון ג'יימס. הוא התעלל בסופו (הסנטר הכי טוב באירופה) בשנה שעברה, שנה לפני זה הוא התעלל בפישר אחד מהסנטרים הטובים ביורוליג... אבל במכבי הוא לא מקבל דקות, לא מקבל צ'אנס, לא מקבל כדורים, נראה מבובל וחסר בטחון ולא קשור. ככה זה שאתה לא מקבל דקות. אבל על ג'יימס אין עוררין (גם אני מסכים) שהוא לא הצליח במכבי השנה, איכשהו עליו אין תירוצים כמו שיש על מצ'באן. למה מה שתופס על מצ'באן לא תופס עליו?

למען הסר ספק, אני לא חושב את הדברים האלה על ג'יימס כמו שאני לא חושב על מצ'באן. שניהם לא הצליחו במכבי. אבל הצביעות שבמקרה של מצ'באן מחפשים מתחת לאדמה תירוצים למה הוא לא הצליח, ובמקרים אחרים (ג'יימס, סמית שהצליח הרבה יותר ממה שמצ'באן הצליח במכבי, אפילו מאלט) אומרים שהשחקנים לא מספיק טובים. כאילו מצ'באן זה איזה פרה קדושה.
NY boy

הודעהעל ידי yzafrir » 29 פברואר 2012, 13:41

יוסי22 כתב:
yzafrir כתב:אני מאוד רוצה לראות פה את מילאן שנה הבאה בעיקר עם בלו יעזוב , אבל אני חושב שקצת מפריזים בעניינו .

זה לא רבע עונה אלא כל השלב המוקדם למעט המשחק הראשון , הוא סיים את השלב הזה כאחד מ-5 המצטיינים של היורוליג ובמתכונת דומה מאוד לזו שהוא אמור לשחק במכבי , לצד סנטר שמושך אליו המון אש בצבע , אז כן ברמה מסויימת הוא כבר הוכיח את עצמו ויחד עם הכישרון הגדול שהוא מתחיל לממש הוא שווה הרבה מאוד כסף.

אתה מדבר פה על סכום של מליון דולר נטו . שחקנים שהובילו את הקבוצה שלו להישגים גדולים הרבה יותר לא קיבלו סכומים כאלו כשעזבו את הקבוצה . פקוביץ' מקאלב,וליצקוביץ' , מאריץ' הגיעו רחוק יותר עם פרטיזן ולא קיבלו חוזים כאלו .
כרגע מילאן לא שווה מליון דולר נטו (אני גם די בטוח שזה לא מה שהוא אמור לקבל אבל נניח ש...) אם ימשיך ביכולת שהראה בפרטיזן גם במכבי אז הוא יהיה ראוי לסכומים האלו אבל כרגע עלות מול תועלת הוא הפסד למכבי....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 29 פברואר 2012, 13:53

NY boy כתב:אותו דבר אני יכול להגיד בדיוק על שון ג'יימס. הוא התעלל בסופו (הסנטר הכי טוב באירופה) בשנה שעברה, שנה לפני זה הוא התעלל בפישר אחד מהסנטרים הטובים ביורוליג... אבל במכבי הוא לא מקבל דקות, לא מקבל צ'אנס, לא מקבל כדורים, נראה מבובל וחסר בטחון ולא קשור. ככה זה שאתה לא מקבל דקות. אבל על ג'יימס אין עוררין (גם אני מסכים) שהוא לא הצליח במכבי השנה, איכשהו עליו אין תירוצים כמו שיש על מצ'באן. למה מה שתופס על מצ'באן לא תופס עליו?

למען הסר ספק, אני לא חושב את הדברים האלה על ג'יימס כמו שאני לא חושב על מצ'באן. שניהם לא הצליחו במכבי. אבל הצביעות שבמקרה של מצ'באן מחפשים מתחת לאדמה תירוצים למה הוא לא הצליח, ובמקרים אחרים (ג'יימס, סמית שהצליח הרבה יותר ממה שמצ'באן הצליח במכבי, אפילו מאלט) אומרים שהשחקנים לא מספיק טובים. כאילו מצ'באן זה איזה פרה קדושה.

השאלה היא איך אתה שופט שחקנים.
אם אתה מסתכל רק על המספרים היבשים, אז יש מצב שאתה צודק. אבל אם אתה קצת פותח את הראש, ומסתכל מעבר, אז מצד אחד אתה רואה שלושה זרים די כושלים,
שאין להם הרבה מקום להתקדם אליו, ומצד שני אתה רואה שחקן צעיר, עם המון פוטנציאל שכבר הוכיח את עצמו בבמה המרכזית של היורוליג, ונמצא ממש על סף פריצה.

וד"א - לגבי המליון... אני לא כ"כ בטוח שהשכר שלו אמור להיות מליון. אולי מליון ברוטו. קצת נשמע לי לא סביר שמכבי תחתום על חוזה כזה ארוך ותציע לשחקן שלא הוכיח את עצמו עדיין,
מליון דולר. זה חוזה שנותנים לשחקן מוכח שההצלחה שלו בקבוצה היא עניין די בטוח.
אם אכן זה החוזה, וזאת העלות, אז אני יכול בהחלט להסכים עם הטענה שמדובר בסכום גבוה מדי בשלב זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 29 פברואר 2012, 13:57

NY boy כתב:אותו דבר אני יכול להגיד בדיוק על שון ג'יימס. הוא התעלל בסופו (הסנטר הכי טוב באירופה) בשנה שעברה, שנה לפני זה הוא התעלל בפישר אחד מהסנטרים הטובים ביורוליג... אבל במכבי הוא לא מקבל דקות, לא מקבל צ'אנס, לא מקבל כדורים, נראה מבובל וחסר בטחון ולא קשור. ככה זה שאתה לא מקבל דקות. אבל על ג'יימס אין עוררין (גם אני מסכים) שהוא לא הצליח במכבי השנה, איכשהו עליו אין תירוצים כמו שיש על מצ'באן. למה מה שתופס על מצ'באן לא תופס עליו?

ההשוואה שלך היא לא במקום, כי מאצ'בן היה מצוין נגד כל הקבוצות ביורוליג נגדן שיחק.
אבל אם כבר הזכרת את ג'יימס, אז גם ג'יימס לא קיבל דקות בעמדה הטבעית שלו - 4. ואם יש לך ספק לגבי העמדה שלו, אז הוא עצמו אמר את זה מול המצלמות של ספורט5 כשהיתה עליו כתבה בשנה שעברה. ובאותן הפעמים המעטות שג'יימס כן שיחק 4 לייד הנדריקס, ההגנה של מכבי נגד גבוהים היתה מצוינת! חבל רק שבלאט לא קלט את זה...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי NY boy » 29 פברואר 2012, 14:00

אני שופט שחקנים לפי מה שאני רואה אותם. ראיתי את מצ'באן פה במשך חצי עונה, הוא לא היה דומה לכלום ואם תהיו אמיתיים גם אתם תגידו את זה. הוא לא הצליח לא לעשות כלום בהתקפה, לא כלום בהגנה, היה נראה ממש לא קשור לרמה הזאת. יותר מזה, אם נשווה לג'יימס אז מצ'באן במכבי לא הצליח לעשות כלום בליגה אפילו, לא ביורוליג, בליגה! מצ'באן היה כל כך חלש שמכבי העדיפה להביא את ג'יימס ולהשאיל אותו (ולהשלים את שכרו), מהלך שעלה לה מן הסתם יותר מאיזה חצי מיליון דולר שהיא יכלה לחסוך אם רק הייתה משאירה את מצ'באן במקום ג'יימס. איכשהו אנשים מתעלמים ממה שנראה כשמצ'באן שיחק פה, מתעלמים מזה שהוא לא היה ברמה המצופה והייתה אכזבה גדולה מאד ממנו. אז יש כאלה שמתרצים את זה כמובן בתירוצים של העמדה, של הדקות וכו', תירוצים שיש בהם מן האמת. אבל למה התירוצים האלה לא תופסים לגביי ג'יימס למשל? גם שחקן שכבר הוכיח את עצמו נגד הטופ של אירופה כמו סופו ופישר אבל במכבי זכה בדיוק לאותו קרדיט של מצ'באן, אבל אצל אותם אנשים אחד הוא לא ברמה והשני הוא מהטובים באירופה. למה? בגלל עונה טובה בקבוצה מאד חלשה ביורוליג? למה אף אחד לא טוען שחובה להחתים את רוטבארט מיידית? איזה סנטר ישראלי עוד נותן 8 נק' למשחק ביורוליג עם משחקים של 16 ו 18 נק' כשהוא קיבל דקות?

לגביי המיליון, הפרסומים על החוזה שלו כללו בפירוש את זה שהסכומים הם נטו. אז להגיד שזה ברוטו זה לא הגיוני. ולמה לא הגיוני שהיא תציע חוזה כזה? שכחת מה נוסף בדיווח הזה, אופציית יציאה ב100 אלף דולר. כשיש לך אופציית יציאה כזאת אז זה לא ממש לא סביר לחתום חוזה כזה. אם הוא שווה את הכסף תשאיר אותו, לא שווה תשחרר (וזה מה שאני צופה שמכבי תעשה בקיץ).
NY boy

הודעהעל ידי NY boy » 29 פברואר 2012, 14:06

felix_r, בו נדייק... מצ'באן היה מצוין נגד כל הקבוצות ביורוליג שהוא שיחק במדי פרטיזן. לא במכבי. במכבי הוא היה חלש עד מאד, לא רק נגד קבוצות יורוליג גם נגד קבוצות קופליג. גם ג'יימס בבני השרון היה מצוין נגד כל קבוצות היורוליג שהוא פגש, הוא פגש את מכבי איזה 8 פעמים במהלך השנתיים האחרונות וברוב המקרים היה מצויין, כולל פעמיים שנה שעברה נגד סופו וכולל סדרת הפלייאוף לפני שנתיים שם הוא התעלל בפישר. מאד סביר שאם הוא היה משחק בפרטיזן במקום מצ'באן הוא היה מעמיד שם אחלה מספרים, אולי אפילו טובים יותר, בדיוק כמו ששחקנים אחרים כמו לאסמה למשל כיכבו בפרטיזן אבל הצליחו הרבה פחות במקומות אחרים.

מה זה אומר? לא שג'יימס טוב וצריך להשאיר אותו על חשבון מצ'באן. אלא שאי אפשר לקחת מה שקורה במקומות אחרים למה שקורה במכבי. פרטיזן משחקת בסגנון ובדרך אחת, מכבי בדרך אחרת. אין קשר למה שקרה בפרטיזן למה שיקרה במכבי, בדיוק כמו שאין קשר בין מה שקרה בהמופרם למה שקרה במכבי בפעם הקודמת שמצ'באן הגיע לפה.
NY boy

הודעהעל ידי asafb96 » 29 פברואר 2012, 14:19

טוב אתה מדבר שטויות.....
מה אתה בכלל משווה בין מאצ'בן לג'יימס??? מה??? מאצ'בן בא למכבי באמצע העונה, כשחקן צעיר, פעם ראשונה מחוץ לבית, לסרביה, לרמה שהוא לא הכיר, שיחק אך ורק כ5, שזאת לא העמדה שלו, ולא קיבל כמעט בכלל כדורים, ולא היו לו תרגילים. מי שציפה לתפוקה משחקן כזה חיי בסרט. אתה יכול לבלבל בשכל עד מחר שזה תירוצים, אבל זה לא.
ג'יימס לא כישלון גם מבחינתי, כי הוא לא קיבל מספיק צ'אנסים, אבל גם בצ'אנסים המעטים שקיבל לא הכי הרשים. שוב, מבחינתי הוא לא כישלון, לא כל עוד ימשיך לא לקבל מגרש, אבל אי אפשר לברוח מהעובדה שהוא לא היה טוב אפילו פעם אחת מול קבוצות נורמליות.
ג'יימס התעלל בסופו? קודם כל, זה לא נכון. הוא עשה מולו הגנה טובה במשחק או שניים, אבל בשאר סופו דרס אותו.
ההבדל ה"קטן בינהם" הוא שמאצ'בן בא כשחקן צעיר שרחוק מאוד מהשיא. מאצ'בן נתן בפרטיזן עונה גדולה, ומעניין לי אתה הביצה שזה בפרטיזן, כי הוא התעלל במיטב הPF באירופה, שבוע אחר שבוע. ג'יימס שחקן שאין לו לאן להתקדם, גם מבחינת הגיל. מאצ'בן תמיד נחשב לכישרון ענק, והשנה הכישרון התפצוץ. אם אתה רוצה להתייחס לעונה שעברה של מאצ'בן, זאת אך ורק בעיה שלך. אבל אם אתה רוצה לראות איזה שחקן הוא, שים ברי פליי כמה משחקים של פרטיזן השנה ביורוליג, ותבין על איזה שחקן אנחנו מדברים.
לגבי המיליון, אם אתה מאמין לפרסום של ספסל, זאת ממש אבל ממש בעיה רק שלך. ספסל? מה זה בכלל? מאצ'בן לא הולך לקבל מיליון דולר נטו.
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 29 פברואר 2012, 14:22

אסף , מה השווי של מילאן כרגע לדעתך ?
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 29 פברואר 2012, 14:42

yzafrir כתב:אסף , מה השווי של מילאן כרגע לדעתך ?

שמע, אם שחקן על שחקן כמו סאבאנוביץ' הוציאו סכומים כאלה, השווי שלו לטעמי נע בין 800 אלף דולר, עד קרוב למיליון וחצי דולר, ואולי אף יותר. עם הסכומים שרצים היום.
אם באה לדוגמא קבוצה כמו בארסה, מחפשת PF במקום וואלאס, ויש שחקן כמו מאצ'בן, שנחשב כישרון גדול מאוד מאז ומעולם (בניגוד למאריץ' או מקאלב שאף אחד לא שמע עליהם לפני), ונתן עונה פנטסטית מול קבוצות ברמה גבוה, לקבוצה כזאת אין בעיה גם לזרוק מיליון-מיליון וחצי יורו אם צריך. כי טלטוביצ'ים וחריאפות לא מסתובבים בשוק, והסכומים היום מטורפים, ומאצ'בן זה שם מאוד מאוד חם באירופה
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 29 פברואר 2012, 14:46

asafb96 כתב:

שמע, אם שחקן על שחקן כמו סאבאנוביץ' הוציאו סכומים כאלה, השווי שלו לטעמי נע בין 800 אלף דולר, עד קרוב למיליון וחצי דולר, ואולי אף יותר. עם הסכומים שרצים היום.
אם באה לדוגמא קבוצה כמו בארסה, מחפשת PF במקום וואלאס, ויש שחקן כמו מאצ'בן, שנחשב כישרון גדול מאוד מאז ומעולם (בניגוד למאריץ' או מקאלב שאף אחד לא שמע עליהם לפני), ונתן עונה פנטסטית מול קבוצות ברמה גבוה, לקבוצה כזאת אין בעיה גם לזרוק מיליון-מיליון וחצי יורו אם צריך. כי טלטוביצ'ים וחריאפות לא מסתובבים בשוק, והסכומים היום מטורפים, ומאצ'בן זה שם מאוד מאוד חם באירופה

אז לפי מה שאתה אומר איידסון שווה 2 מליון יורו כי בארסה הייתה מוכנה לתת לו את זה.....
הסכומים שרצים היום לא בהכרח מייצגים את הערך המקצועי של השחקן , ושחקן כמו מילאן עדיין לא הוכיח את עצמו מספיק בשביל לקבל מליון דולר נטו....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 29 פברואר 2012, 14:56

yzafrir כתב:
asafb96 כתב:

אז לפי מה שאתה אומר איידסון שווה 2 מליון יורו כי בארסה הייתה מוכנה לתת לו את זה.....
הסכומים שרצים היום לא בהכרח מייצגים את הערך המקצועי של השחקן , ושחקן כמו מילאן עדיין לא הוכיח את עצמו מספיק בשביל לקבל מליון דולר נטו....

זה שונה, שוב, כי מאצ'בן זה כישרון גדול. נכון, אז הוא הוכיח את עצמו "רק" בפרטיזן, אבל הוא היה אדיר מול מיטב הגבוהים של אירופה. כולם התחילו מאיפשהו. גם פקוביץ' וקרסטיץ' המוכשרים התחילו "רק" בפרטיזן, ואיפה הם היום? גם ניקולה היה "רק" בוילרבאן. מאצ'בן הוא כישרון, שהוכיח את עצמו גם ביורוליג, וגם באליפות אירופה.
אם הוא יוכיח את עצמו ברמות הגבוהות של אירופה כמו שמצפים ממנו, זה לא שחקן של מיליון דולר, אלא שחקן שיכול לקבל 1.5-2 מיליון יורו. אבל היום, בגלל שהוא היה "רק" בפרטיזן, זה שחקן שבאירופה יכול לקבל "רק" מיליון-מיליון וחצי דולר
מה זה משנה מה הערך המקצועי ומה הסכומים שרצים? שאלת מה השווי שלו, אז עניתי לך, שלפי הסכומים שיש היום באירופה, השווי שלו הוא כך וכך.
אולי למכבי הוא לא שווה מיליון דולר נטו היום, אבל תיהיה בטוח שאם הוא היה חופשי היו לא מעט קבוצות שהיו נותנות לו יותר מזה. אם סתם דוגמא, מאחיה שאתה כל כך אוהב, קיבל מיליון יורו, למרות שעשה עונה לא יותר טובה ממאצ'בן, וגם לא ילד, למה שמאצ'בן לא יהיה כזה? הרי מאצ'בן גם יותר צעיר ויותר מוכשר
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], JarJarBinx ו־37 אורחים