המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
NY boy כתב:ניקולה הוכיח מספיק. ניקולה היה שחקן הרבה יותר טוב, ויותר מהכל ניקולה לא שיחק במכבי חצי עונה, נכשל (אין עובדה על זה שהוא נכשל, יש רק תירוצים למה זה קרה), העדיפו להחתים מישהו במקום שנה אחרי ולהשאיל אותו... ניקולה הוחתם, הושאל לפני פתיחת העונה כי נוצרה סיטואציה שהיו חייבים להשאיל מישהו. מי שחושב שהרושם שמצ'באן השאיר על הצוות המקצועי (בלאט לא הראה בשום שלב שהוא בכלל מחזיק ממנו, ראינו מה קורה כשהוא מחזיק ממישהו, הנדריקס) הוא כזה שגורם למישהו לשקול להחזיר אותו לדעתי טועה, ולדעתי הוא יתעורר בעוד כמה חודשים ויבין את זה כשהוא ישוחרר.
אתה אולי חושב שמישהו במכבי מטומטם, אני חושב ששיחרור של מצ'באן מה שיפנה את הכסף להחתמה של סופו מחדש + הנדריקס יהיה המהלך הכי חכם שמכבי עשתה כבר שנים. המהלך המטומטם אם כבר היה ההחתמה של שחקן שכבר שנתיים לא תורם למכבי כלום אבל עד עכשיו כבר שולם עליו יותר ממיליון דולר סתם. להמשיך לשלם לו את זה בשנה הבאה רק בשביל ללמוד על בשרנו וכספנו שהוא לא מתאים לרמות של מכבי יהיה הטימטום האמיתי. לשמחתי כמו שאני קורה את המפה ככה בידיוק חושבים בהנהלה ובצוות המקצועי של הקבוצה ולכן אנחנו לא נראה פה את מצ'באן בחזרה בשנה הבאה.
עכשיו רק נשאר לראות מי צודק, אני או אתם. אשמח רק אם וכאשר שזה יקרה לפחות תודו בטעות שלכם. אני יעשה אותו דבר אם בדרך נס מצ'באן יהיה במכבי בעונה הבאה (לשמחתי אני לא חושב שזה יקרה).
yzafrir כתב:אני מאוד רוצה לראות פה את מילאן שנה הבאה בעיקר עם בלו יעזוב , אבל אני חושב שקצת מפריזים בעניינו .
מילאן נתן רבע עונה טובה בפרטיזן כאשר שיחק במסגרת אחת ליד שחקן שמשך את כל האש אליו ועשה מספרים טובים . זה כבר הופך אותו לשחק ששווה מליון דולר עכשיו ? ממש לא אבל אם ימשיך ביכולת הזאת גם בשנים הבאות אז בעתיד הוא בהחלט יהיה שווה אפילו יותר .
רמת הציפיות שלי ממנו לעונה הבאה יותר נמוכה כנראה מהרבה אנשים פה ואני לא מסתנוור מהרבע עונה טובה שעשה ביורוליג ואני חושב שלהביא את אותה יכולת במכבי יהיה לו לא קל בכלל בטח ובטח אם בלו ישאר .
אני גם לא חושב שהרבע עונה הטובה שלו בפרטיזן תביא כלכך בקלות קבוצה שתסכים לקחת את החוזה הענק שלו ולשלם בייאווט , להזכירכם כמה קיבלו מאריץ פקוביץ' ווליצקוביץ' ואפילו מקאלב שהובילו את פרטיזן להישגים קצת יותר טובים ממה שמילאן ....
אם הוא באמת אמור להרוויח מליון דולר לענוה ( והאמת אני דיי בספק ) זה באמת סכום שיהיה קשה למכבי להיפטר ממנו ואולי בסופו של דבר באמת יהיה כדאי לשחרר אותו במקרה הרע או במקרה הטוב להשתמש בו .
יוסי22 כתב:yzafrir כתב:אני מאוד רוצה לראות פה את מילאן שנה הבאה בעיקר עם בלו יעזוב , אבל אני חושב שקצת מפריזים בעניינו .
מילאן נתן רבע עונה טובה בפרטיזן כאשר שיחק במסגרת אחת ליד שחקן שמשך את כל האש אליו ועשה מספרים טובים . זה כבר הופך אותו לשחק ששווה מליון דולר עכשיו ? ממש לא אבל אם ימשיך ביכולת הזאת גם בשנים הבאות אז בעתיד הוא בהחלט יהיה שווה אפילו יותר .
רמת הציפיות שלי ממנו לעונה הבאה יותר נמוכה כנראה מהרבה אנשים פה ואני לא מסתנוור מהרבע עונה טובה שעשה ביורוליג ואני חושב שלהביא את אותה יכולת במכבי יהיה לו לא קל בכלל בטח ובטח אם בלו ישאר .
אני גם לא חושב שהרבע עונה הטובה שלו בפרטיזן תביא כלכך בקלות קבוצה שתסכים לקחת את החוזה הענק שלו ולשלם בייאווט , להזכירכם כמה קיבלו מאריץ פקוביץ' ווליצקוביץ' ואפילו מקאלב שהובילו את פרטיזן להישגים קצת יותר טובים ממה שמילאן ....
אם הוא באמת אמור להרוויח מליון דולר לענוה ( והאמת אני דיי בספק ) זה באמת סכום שיהיה קשה למכבי להיפטר ממנו ואולי בסופו של דבר באמת יהיה כדאי לשחרר אותו במקרה הרע או במקרה הטוב להשתמש בו .
זה לא רבע עונה אלא כל השלב המוקדם למעט המשחק הראשון , הוא סיים את השלב הזה כאחד מ-5 המצטיינים של היורוליג ובמתכונת דומה מאוד לזו שהוא אמור לשחק במכבי , לצד סנטר שמושך אליו המון אש בצבע , אז כן ברמה מסויימת הוא כבר הוכיח את עצמו ויחד עם הכישרון הגדול שהוא מתחיל לממש הוא שווה הרבה מאוד כסף.
NY boy כתב:אותו דבר אני יכול להגיד בדיוק על שון ג'יימס. הוא התעלל בסופו (הסנטר הכי טוב באירופה) בשנה שעברה, שנה לפני זה הוא התעלל בפישר אחד מהסנטרים הטובים ביורוליג... אבל במכבי הוא לא מקבל דקות, לא מקבל צ'אנס, לא מקבל כדורים, נראה מבובל וחסר בטחון ולא קשור. ככה זה שאתה לא מקבל דקות. אבל על ג'יימס אין עוררין (גם אני מסכים) שהוא לא הצליח במכבי השנה, איכשהו עליו אין תירוצים כמו שיש על מצ'באן. למה מה שתופס על מצ'באן לא תופס עליו?
למען הסר ספק, אני לא חושב את הדברים האלה על ג'יימס כמו שאני לא חושב על מצ'באן. שניהם לא הצליחו במכבי. אבל הצביעות שבמקרה של מצ'באן מחפשים מתחת לאדמה תירוצים למה הוא לא הצליח, ובמקרים אחרים (ג'יימס, סמית שהצליח הרבה יותר ממה שמצ'באן הצליח במכבי, אפילו מאלט) אומרים שהשחקנים לא מספיק טובים. כאילו מצ'באן זה איזה פרה קדושה.
NY boy כתב:אותו דבר אני יכול להגיד בדיוק על שון ג'יימס. הוא התעלל בסופו (הסנטר הכי טוב באירופה) בשנה שעברה, שנה לפני זה הוא התעלל בפישר אחד מהסנטרים הטובים ביורוליג... אבל במכבי הוא לא מקבל דקות, לא מקבל צ'אנס, לא מקבל כדורים, נראה מבובל וחסר בטחון ולא קשור. ככה זה שאתה לא מקבל דקות. אבל על ג'יימס אין עוררין (גם אני מסכים) שהוא לא הצליח במכבי השנה, איכשהו עליו אין תירוצים כמו שיש על מצ'באן. למה מה שתופס על מצ'באן לא תופס עליו?
למען הסר ספק, אני לא חושב את הדברים האלה על ג'יימס כמו שאני לא חושב על מצ'באן. שניהם לא הצליחו במכבי. אבל הצביעות שבמקרה של מצ'באן מחפשים מתחת לאדמה תירוצים למה הוא לא הצליח, ובמקרים אחרים (ג'יימס, סמית שהצליח הרבה יותר ממה שמצ'באן הצליח במכבי, אפילו מאלט) אומרים שהשחקנים לא מספיק טובים. כאילו מצ'באן זה איזה פרה קדושה.
yzafrir כתב:אסף , מה השווי של מילאן כרגע לדעתך ?
asafb96 כתב:yzafrir כתב:אסף , מה השווי של מילאן כרגע לדעתך ?
שמע, אם שחקן על שחקן כמו סאבאנוביץ' הוציאו סכומים כאלה, השווי שלו לטעמי נע בין 800 אלף דולר, עד קרוב למיליון וחצי דולר, ואולי אף יותר. עם הסכומים שרצים היום.
אם באה לדוגמא קבוצה כמו בארסה, מחפשת PF במקום וואלאס, ויש שחקן כמו מאצ'בן, שנחשב כישרון גדול מאוד מאז ומעולם (בניגוד למאריץ' או מקאלב שאף אחד לא שמע עליהם לפני), ונתן עונה פנטסטית מול קבוצות ברמה גבוה, לקבוצה כזאת אין בעיה גם לזרוק מיליון-מיליון וחצי יורו אם צריך. כי טלטוביצ'ים וחריאפות לא מסתובבים בשוק, והסכומים היום מטורפים, ומאצ'בן זה שם מאוד מאוד חם באירופה
yzafrir כתב:asafb96 כתב:yzafrir כתב:אסף , מה השווי של מילאן כרגע לדעתך ?
שמע, אם שחקן על שחקן כמו סאבאנוביץ' הוציאו סכומים כאלה, השווי שלו לטעמי נע בין 800 אלף דולר, עד קרוב למיליון וחצי דולר, ואולי אף יותר. עם הסכומים שרצים היום.
אם באה לדוגמא קבוצה כמו בארסה, מחפשת PF במקום וואלאס, ויש שחקן כמו מאצ'בן, שנחשב כישרון גדול מאוד מאז ומעולם (בניגוד למאריץ' או מקאלב שאף אחד לא שמע עליהם לפני), ונתן עונה פנטסטית מול קבוצות ברמה גבוה, לקבוצה כזאת אין בעיה גם לזרוק מיליון-מיליון וחצי יורו אם צריך. כי טלטוביצ'ים וחריאפות לא מסתובבים בשוק, והסכומים היום מטורפים, ומאצ'בן זה שם מאוד מאוד חם באירופה
אז לפי מה שאתה אומר איידסון שווה 2 מליון יורו כי בארסה הייתה מוכנה לתת לו את זה.....
הסכומים שרצים היום לא בהכרח מייצגים את הערך המקצועי של השחקן , ושחקן כמו מילאן עדיין לא הוכיח את עצמו מספיק בשביל לקבל מליון דולר נטו....
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], JarJarBinx ו־37 אורחים