22 מרץ 2012, 21:36
orelzor כתב:yellowaura כתב:יש למישהו עוד משהו רע לומר על דיוויד בלאט ???
אולי עכשיו אוברדוביץ' הוא מאמן גרוע ?
אני מניח שכל מי שמחכה לבלאט בפינה בכל משחק יצוץ במשחקים הבאים כי אני בכל זאת לא רואה את מכבי לוקחים את הסדרה כי פאו באמת טובים יותר.
מי שניצח את המשחק זה שחקני האופי...
בלו שהרבה אנשים פה רוצים שילך הראה שוב את הווינריות שלו.
עדיין יש שמעדיפים את אליהו ? ?
בקיצור בלאט, אוחיון, הנדריקס, בלו, סמית שהרבה אנשים בפורום לא אוהבים בגלל ה "אפרוריות שלהם" הוכיחו שוב שכדורסל מנצחים באופי ושכל קודם ולא בכדורסל נוצץ.
כן, מכבי הפסידה את המשחק הקודם בגלל ניהול משחק רע של בלאט - שפתח עם בורשטיין, נתן למאלט דקות בלתי מוגבלות וכו...
היום לשם שינוי הוא שיחק עם חמישיות נורמליות(למרות שהוא נתן למאלט דקות ברגעים הזוים שזו החלטה טיפשית ולא נתן לפאפאס דקות בהתחלה) אבל בסה"כ במכבי יש ווינרים בדמות פאפאס ובעיקר בלו ויוגב ולכן הם ניצחו
22 מרץ 2012, 21:37
yellowaura כתב:יש למישהו עוד משהו רע לומר על דיוויד בלאט ???
אולי עכשיו אוברדוביץ' הוא מאמן גרוע ?
אני מניח שכל מי שמחכה לבלאט בפינה בכל משחק יצוץ במשחקים הבאים כי אני בכל זאת לא רואה את מכבי לוקחים את הסדרה כי פאו באמת טובים יותר.
מי שניצח את המשחק זה שחקני האופי...
בלו שהרבה אנשים פה רוצים שילך הראה שוב את הווינריות שלו.
עדיין יש שמעדיפים את אליהו ? ?
בקיצור בלאט, אוחיון, הנדריקס, בלו, סמית שהרבה אנשים בפורום לא אוהבים בגלל ה "אפרוריות שלהם" הוכיחו שוב שכדורסל מנצחים באופי ושכל קודם ולא בכדורסל נוצץ.
yellowaura כתב:Mta_atic כתב:פשוט הנאה צרופה מהמשחק הזה
אחד המשחקים אם לא המשחק בה"א הידיעה של העונה ביורוליג.
ניצחון אדיר! אדיר! אדיר!!!!!
איפה כל המקטרגים של אתמול?!
אני מסכים ומוסיף שהרבה חייבים התנצלות...
אחרי שהרבה קטלו את בלאט על משחק אחד רע מול קבוצה טובה יותר וזה אחרי עונה ארוכה ומעולה ולמרות הרבה קשיים.
הניצחון היום היה הופעת מופת של בלאט. חילופים מדוייקים ביותר, קרדיט לאוחיון בעל האופי ותזמון נכון של פאפאלוקאס. זאת למרות שיפוט ביתי מחפיר.
אליהו OUT... עכשיו אתם מבינים למה בלו מקבל קרדיט. בלו שחקן טוב בהרבה מאליהו כי הוא נותן ערך מוסף שאליהו לא נותן יכולת לנצח משחקים במצבים כמעט בלתי אפשריים. חוץ מזה הוא שחקן עם הרבה הרבה יותר אופי וגם הגנה.
בלו כל כך אנדר רייטד באירופה מילא הם לא מכירים אותו כמונו אבל אצל אוהדי מכבי זה מרגיז אותי.
22 מרץ 2012, 21:39
עלמה צהובה כתב:yellowaura כתב:Mta_atic כתב:פשוט הנאה צרופה מהמשחק הזה
אחד המשחקים אם לא המשחק בה"א הידיעה של העונה ביורוליג.
ניצחון אדיר! אדיר! אדיר!!!!!
איפה כל המקטרגים של אתמול?!
אני מסכים ומוסיף שהרבה חייבים התנצלות...
אחרי שהרבה קטלו את בלאט על משחק אחד רע מול קבוצה טובה יותר וזה אחרי עונה ארוכה ומעולה ולמרות הרבה קשיים.
הניצחון היום היה הופעת מופת של בלאט. חילופים מדוייקים ביותר, קרדיט לאוחיון בעל האופי ותזמון נכון של פאפאלוקאס. זאת למרות שיפוט ביתי מחפיר.
אליהו OUT... עכשיו אתם מבינים למה בלו מקבל קרדיט. בלו שחקן טוב בהרבה מאליהו כי הוא נותן ערך מוסף שאליהו לא נותן יכולת לנצח משחקים במצבים כמעט בלתי אפשריים. חוץ מזה הוא שחקן עם הרבה הרבה יותר אופי וגם הגנה.
בלו כל כך אנדר רייטד באירופה מילא הם לא מכירים אותו כמונו אבל אצל אוהדי מכבי זה מרגיז אותי.
שיהיה אנדר רייטד וישאר ואנחנו נהנה ממנו![]()
למרות שאני לא בטוחה שאתה צודק. המאמנים שמשחקים מול מכבי, מכירים אותו היטב ויודעים כמה הוא יכול להיות מסוכן.
חבל שהיום הוא לא תרם יותר. היה הולך יותר קל עם השלשות.
אבל עשה את שלו. ללא ספק.
עלמה צהובה כתב:orelzor כתב:איך אתם לא נותנים קרדיט לפאפאס שברגעים האחרונים ברבע האחרון הוציא 2 סלים ממצבים בלתי אפשריים?
נותנים נותנים.
אמנם היו שחקנים שתרמו יותר ממנו, אבל בלאט, בחכמה, נתן לו את הקרדיט ברבע האחרון
כי הוא ידע כמה הוא רוצה וכמה ניסיון יש לו, ואין מוטיבציה גדולה מזו.
סחתיין על בלאט. ניהול משחק מופתי.
22 מרץ 2012, 21:40
rc4991 כתב:אגב למי שלא שם לב היתה עברה על שאראס ומוזר שהשופטים לו שרקו לזה אחרי שהכל המשחק דפקו את מכבי
22 מרץ 2012, 21:41
rc4991 כתב:אגב למי שלא שם לב היתה עברה על שאראס ומוזר שהשופטים לו שרקו לזה אחרי שהכל המשחק דפקו את מכבי
rc4991 כתב:לא נעים לי להגיד את זה אבל אני חייב להגיד שזה לא יפה שאחרי ההפסד שלשום כמעט כל הפורום ירד על מכבי ועכשיו הוא לא מפסיק לשבח אותה
ואני לא אומר את זה כדי לעצבן אלא כדי שתדעו בעתיד לא ללכלך על מכבי ולקבור אותה בגלל הפסד בצורה כזאת
עכשיו אפשר להמשיך בחגיגות
22 מרץ 2012, 21:42
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט27 כתב:אה וכן, אני מוכן לאכול כל כובע שתתנו לי. איזה כיף לאכול כובעים אחרי משחק כזה
תשאיר לי קצת
rc4991 כתב:לא נעים לי להגיד את זה אבל אני חייב להגיד שזה לא יפה שאחרי ההפסד שלשום כמעט כל הפורום ירד על מכבי ועכשיו הוא לא מפסיק לשבח אותה
ואני לא אומר את זה כדי לעצבן אלא כדי שתדעו בעתיד לא ללכלך על מכבי ולקבור אותה בגלל הפסד בצורה כזאת
עכשיו אפשר להמשיך בחגיגות
22 מרץ 2012, 21:43
22 מרץ 2012, 21:44
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אגב למי שלא שם לב היתה עברה על שאראס ומוזר שהשופטים לו שרקו לזה אחרי שהכל המשחק דפקו את מכבי
זה מאוד גבולי, לדעתי לא הייתה עבירה.
felix_r כתב:rc4991 כתב:אגב למי שלא שם לב היתה עברה על שאראס ומוזר שהשופטים לו שרקו לזה אחרי שהכל המשחק דפקו את מכבי
נכון. כנראה נגמרה להם הויאגרה
Allan Turing כתב:הימורים להמשך הסידרה? (לדעתי אנחנו עדיין לא פייבוריטים).
22 מרץ 2012, 21:45
yarinsaky כתב:Allan Turing כתב:הימורים להמשך הסידרה? (לדעתי אנחנו עדיין לא פייבוריטים).
לדעתי הם גונבים ניצחון אחד בנוקיה.
22 מרץ 2012, 21:45