11 יוני 2012, 21:32
קובי כתב:אוי אוי אוי... הוא כ"כ הולך לא להצליח באירופה...
גליל תמיד תחכה לו בזרועות פתוחות.
Yogi, break a leg !!!
11 יוני 2012, 21:41
Holiday_Armadillo כתב:פדרמן בראיון:''אנחנו לא מחתימים שחקנים לשנה אחת בשביל שיקבלו במה כאן וילכו לעשות קופה על חשבון מכבי''..מישהו לא עידכן אותו על שרמאן?
לינק לראיון אם מישהו רוצה לשמוע
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH
אני לא יודעת אם מכבי רוצים שאוחיון יישאר או לא אבל קשה לי מאוד לראות איך הבן אדם במידה ונשאר יתפקד כמו שצריך אחרי הדברים הקשים שנאמרו גם מצד אוחיון וגם מצד מכביקובי כתב:אוי אוי אוי... הוא כ"כ הולך לא להצליח באירופה...
Yogi, break a leg !!!
עזוב לא להצליח באירופה
נגיד והוא מוצא קבוצה כמו אולי' או ז'לגיריס או סיינה(סתם נתתי מקומות נוחים לחיות בהם)אז אני רואה בו את הפוטנציאל להצליח בחו''ל אבל רוסיה?! מי שרד ברוסיה? כולם עפים משם אחרי שנה
זאת פשוט בחירה דבילית בבסיס שלה
11 יוני 2012, 21:46
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:פדרמן בראיון:''אנחנו לא מחתימים שחקנים לשנה אחת בשביל שיקבלו במה כאן וילכו לעשות קופה על חשבון מכבי''..מישהו לא עידכן אותו על שרמאן?
אני לא יודעת אם מכבי רוצים שאוחיון יישאר או לא אבל קשה לי מאוד לראות איך הבן אדם במידה ונשאר יתפקד כמו שצריך אחרי הדברים הקשים שנאמרו גם מצד אוחיון וגם מצד מכביקובי כתב:אוי אוי אוי... הוא כ"כ הולך לא להצליח באירופה...
Yogi, break a leg !!!
עזוב לא להצליח באירופה
נגיד והוא מוצא קבוצה כמו אולי' או ז'לגיריס או סיינה(סתם נתתי מקומות נוחים לחיות בהם)אז אני רואה בו את הפוטנציאל להצליח בחו''ל אבל רוסיה?! מי שרד ברוסיה? כולם עפים משם אחרי שנה
אשכרה צודקת.
מי מוותר על תפקיד בכיר באחת מהקבוצות המפוארות באירופה בשבילאיזה קבוצה מעאפנה באיזה חור ברוסיה??
ואל תגידו לי עכשיו שכולנו היינו עושים כמוהו אם היו מציעים לנו כאלה סכומים.
אני יכולה להגיד לכם עם יד על הלב שאם נניח הייתי מקבלת מאופטיקה הלפרין (וסליחה על הפרסומת הסמויה) הצעה שאפילו היתה כפולה ממה שאני מרוויחה כיום, אין מצב שהייתי הולכת לשם (וזה נחשב במונחים מקצועיים - התחתית של התחתית).
11 יוני 2012, 21:50
11 יוני 2012, 21:52
11 יוני 2012, 21:56
11 יוני 2012, 22:01
jol9 כתב:הדברים של פדרמן מאוד ברורים. זה לא משנה מה קרה שם ואיזה הצעות היו לו, הבעיה היא שהוא לא נהג כשורה עם המעסיקים שלו, ובאופן כזה פגע
בהם, בקבוצה ובכולנו כאוהדים.
זה בכלל לא שאלה מה היה קורה אם כל אחד מאתנו היה מקבל שדרוג כזה. ברור שרוב רובנו היינו עוזבים, אבל כנראה שהיינו מודיעים על זה חודש מראש, עושים
את זה בצורה יפה ומכובדת, ולא בורחים יום למחרת, ומעסיקים עו"ד שימצא פרצות בחוזה. זה לא ראוי.
לפי הראיון הזה של פדרמן, אוחיון כבר מחוץ לקבוצה. צריך לקרות משהו מאוד מיוחד כדי שיישאר.
ודבר אחרון - אין לו שום הצעה מהסוג שמדברים. הצעות של מליונים לא מציעים לשחקן כמו אוחיון. אפילו הלפרין לא הרוויח יותר מחצי מליון דולר, ולכולם ברור שהוא שחקן טוב בהרבה.
11 יוני 2012, 22:09
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:הדברים של פדרמן מאוד ברורים. זה לא משנה מה קרה שם ואיזה הצעות היו לו, הבעיה היא שהוא לא נהג כשורה עם המעסיקים שלו, ובאופן כזה פגע
בהם, בקבוצה ובכולנו כאוהדים.
זה בכלל לא שאלה מה היה קורה אם כל אחד מאתנו היה מקבל שדרוג כזה. ברור שרוב רובנו היינו עוזבים, אבל כנראה שהיינו מודיעים על זה חודש מראש, עושים
את זה בצורה יפה ומכובדת, ולא בורחים יום למחרת, ומעסיקים עו"ד שימצא פרצות בחוזה. זה לא ראוי.
לפי הראיון הזה של פדרמן, אוחיון כבר מחוץ לקבוצה. צריך לקרות משהו מאוד מיוחד כדי שיישאר.
ודבר אחרון - אין לו שום הצעה מהסוג שמדברים. הצעות של מליונים לא מציעים לשחקן כמו אוחיון. אפילו הלפרין לא הרוויח יותר מחצי מליון דולר, ולכולם ברור שהוא שחקן טוב בהרבה.
מסכימה
אולי אנשים שום יאשימו את פדרמן בחוסר מכביזם אבל הוא יודע שלספורטאים אין הרבה זמן לעשות כסף והוא אומר שמבחינתו כל שחקן שמקבל הצעה של מליונים על מליונים יכול לבוא להנהלה של מכבי ולסיים את זה יפה כי הם בעד ששחקנים ייקחו הצעות שיסדרו אותם להרבה שנים אחרי שיפרשו
מה שמפריע לו זה שאוחיון הלך מאחורי הגב של מכבי וניסה לסדר את זה דרך עו''ד ונהג עם מכבי כביזנס לכל דבר בזמן שהם כנראה ציפו שיהיה לו את הכבוד לעצמו, למועדון, לבעלים ולמאמן בשביל לשים את הקלפים על השולחן ולקבל את איחולי ההצלחה מראשי מכבי
אולי ככה הוא רגיל מהגועל אבל אנחנו מכבי
11 יוני 2012, 22:11
11 יוני 2012, 22:19
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:פדרמן בראיון:''אנחנו לא מחתימים שחקנים לשנה אחת בשביל שיקבלו במה כאן וילכו לעשות קופה על חשבון מכבי''..מישהו לא עידכן אותו על שרמאן?
Yogi, break a leg !!!
עזוב לא להצליח באירופה
אשכרה צודקת.
מי מוותר על תפקיד בכיר באחת מהקבוצות המפוארות באירופה בשבילאיזה קבוצה מעאפנה באיזה חור ברוסיה??
אני יכולה להגיד לכם עם יד על הלב שאם נניח הייתי מקבלת מאופטיקה הלפרין (וסליחה על הפרסומת הסמויה) הצעה שאפילו היתה כפולה ממה שאני מרוויחה כיום, אין מצב שהייתי הולכת לשם (וזה נחשב במונחים מקצועיים - התחתית של התחתית).
הדוגמה שלך עד כדי כך מוצלחת? זה כולה אופטיקה למי אכפת? כסף זה כסף
זה לא שאת צריכה לזכות ביורוליג של האופטיקות
11 יוני 2012, 22:20
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:פדרמן בראיון:''אנחנו לא מחתימים שחקנים לשנה אחת בשביל שיקבלו במה כאן וילכו לעשות קופה על חשבון מכבי''..מישהו לא עידכן אותו על שרמאן?
Yogi, break a leg !!!
עזוב לא להצליח באירופה
אשכרה צודקת.
הדוגמה שלך עד כדי כך מוצלחת? זה כולה אופטיקה למי אכפת? כסף זה כסף
זה לא שאת צריכה לזכות ביורוליג של האופטיקות
אל תזלזלי, אופטיקה הלפרין נחשב לכתם בקורות חיים של אופטומטריסט (לא סתם לרוב ה"אופטומטריסטים" שם אין אפילו רשיון)....![]()
האמת שסתם ניסיתי למצוא איזו דרך לשים את עצמי במקומו ואני עדיין חושבת שעם כל הכבוד לכסף (ויש לי בהחלט כבוד), מה עם הרמה המקצועית?? לא יכול להיות שאדם ייתן אך ורק חשיבות לכסף ולא לרמה המקצועית של עבודתו.
מה עם יצר התחרותיות? הרצון להתקדם ולשחק ברמות הכי גבוהות שניתן להגיע אליהם? לשאוף לתארים הכי גבוהים שניתן??
מתי הדברים האלו הפכו להיות לחסרי חשיבות אל מול הדולרים??
11 יוני 2012, 22:24
11 יוני 2012, 22:25
11 יוני 2012, 22:28
11 יוני 2012, 22:40
LIAV10 כתב:הנה עוד אוהד פאפאלוקאס..
אתה לא צריך להיות שמח שאהובי המאמן של הקבוצה שאתה אוהד (כביכול) הולכים..
12 יוני 2012, 03:53
12 יוני 2012, 03:59
12 יוני 2012, 04:03
yzafrir כתב:17 עמודים על פאקינג יוגב אוחיון !!!!????
שחקן שכשחתם לא ספרנו אותו בכלל והאמת גם היום אני לא יותר מידי מחזיק ממנו . לדעתי זה רק יחזק את הסגל העזיבה שלו...
12 יוני 2012, 04:13
12 יוני 2012, 04:22
yzafrir כתב:אני מבין את הכעס ואני גם חלק ממנו אבל עדיין זה לא פעם ראשונה ששחקן אהוב עושה למכבי תרגיל כזה כך שהתרגלתי...אני פשוט אומר לו תודה ושלום (ולא להתראות...)