פאקינ איי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פאקינ איי

הודעהעל ידי gandya » 01 יולי 2012, 18:57

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:מצד אחד לא הייתי רוצה לראות את יוגב לובש צהוב בחיים, ומצד שני זה נראה לי קצת טיפשי להגיד "מכבי לא מכריחה אף אחד לשחק אצלה, אז שיילך". זה פחות או יותר נותן לגיטימציה לכל שחקן שקיבל הצעה קצת יותר טובה מקבוצה אחרת, פשוט לקום וללכת. אם לשחקן יש חוזה במכבי, הוא צריך לכבד את החוזה הזה, גם אם הדבר האחרון שבא לו לעשות זה לשחק במכבי.

אני מסכימה איתך ולכן עד היום לא אהבתי את העזיבה של הלפרין גם כשהיא נעשתה בהסכמה.
כמובן שיש עדיין צורך לבחון כל נושא לגופו (את פארקר למשל כן היה ראוי לשחרר).
אבל כל עוד הצורה בה העזיבה נעשתה היתה ראויה, השחקן לא יהיה פרסונה נון גרטה בקבוצה והוא יכול לשוב בשלב מסוים.

יש דברים שצריך לפעמים להתפשר עליהם בשוק של היום, גם אם אנחנו לא תמיד אוהבים את זה.

באמת אני מנסה להבין אותך, מה הבעיה אם נושא הלפרין? היה חישוב מאוד פשוט מצד ההנהלה שהחליטה(בצדק או שלא) שכר הלפרין+דמי באי-אוט, לא מצדקים את החזקתו של יותם, וכי אפשר להביא שחקן טוב יותר בכסף זה, לא ברור לי האם משהו כאן אשכרה קונה את הסיפורים של ה"הדוד הנחמד פדרמן"?
gandya

הודעהעל ידי jol9 » 01 יולי 2012, 18:59

gandya כתב:
חנו'ש כתב:אתם מתייחסים לזה כאילו יוגב גילה את הפאק בחוזה רק עכשיו.
אם אתם שואלים אותי, הוא ידע על הטעות כבר שחתם!!
עו"ד אולי פספס ולא שם לב,, קורה... אבל גם העו"ד של יוגב פספס את זה??
לא נראה לי!!

ואולי לשני הצדדים היה נוח לא "לשים לב", הבוררות תקבע.
לפליקס עושה רושם מה שחשוב זה רק מי צודק באופן "יבש", לי חשוב מאוד בניגוד לפליקס, גם דברים מעבר להחלטה של בית דין זה או אחר.

לדעתי דווקא חני צודקת בנושא הזה. להנהלה של מכבי אין שום דבר נוח בזה, לעומת זאת לצד של אוחיון זה נותן יותר גמישות.

אתה צודק בעניין של למצוא את האחראי. הבעיה שבעידן המקורבים של פדרמן, זה לא יקרה. לאנשים מותר לטעות, וכל דבר איכשהו מטואטא מתחת לשטיח.
אם חלילה דייויד בלאט טועה, אז כל הטעויות נרשמות בפנקס, ואחרי זה מועלות בראיונות שפלים לתקשורת.
זהו העידן החדש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 יולי 2012, 19:08

gandya כתב:
חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:מצד אחד לא הייתי רוצה לראות את יוגב לובש צהוב בחיים, ומצד שני זה נראה לי קצת טיפשי להגיד "מכבי לא מכריחה אף אחד לשחק אצלה, אז שיילך". זה פחות או יותר נותן לגיטימציה לכל שחקן שקיבל הצעה קצת יותר טובה מקבוצה אחרת, פשוט לקום וללכת. אם לשחקן יש חוזה במכבי, הוא צריך לכבד את החוזה הזה, גם אם הדבר האחרון שבא לו לעשות זה לשחק במכבי.

אני מסכימה איתך ולכן עד היום לא אהבתי את העזיבה של הלפרין גם כשהיא נעשתה בהסכמה.
אבל כל עוד הצורה בה העזיבה נעשתה היתה ראויה, השחקן לא יהיה פרסונה נון גרטה בקבוצה והוא יכול לשוב בשלב מסוים.

יש דברים שצריך לפעמים להתפשר עליהם בשוק של היום, גם אם אנחנו לא תמיד אוהבים את זה.

באמת אני מנסה להבין אותך, מה הבעיה אם נושא הלפרין? היה חישוב מאוד פשוט מצד ההנהלה שהחליטה(בצדק או שלא) שכר הלפרין+דמי באי-אוט, לא מצדקים את החזקתו של יותם, וכי אפשר להביא שחקן טוב יותר בכסף זה, לא ברור לי האם משהו כאן אשכרה קונה את הסיפורים של ה"הדוד הנחמד פדרמן"?

לי זכור כעס לא קטן מצידו של שמעון בזמנו.
זה לא שמכבי חיפשה למכור אותו למרבה במחיר (כמו שמנסים לדוגמא עכשיו עם מאצ'באן), זה בא מיוזמתו של הלפרין לעזוב וקיבל את הסכמתה של מכבי.
אם הלפרין לא היה מציע עצמו לאף קבוצה, הוא היה משחק במכבי.
שוב, אני לא באה לשפוט אותו, זו זכותו לרצות להרוויח יותר כסף והוא באמת עשה את זה בצורה ראויה.
העניין הוא שהמניעים שלו אינם ראויים לטעמי להערכה, הם לגיטימיים, אבל לא מוערכים ובגדול אני לא מעריכה בכלל את אופיו ואת אישיותו חסרת התשוקה.
אני מעריכה בו רק את יכולותיו המקצועיות על המגרש שבעיני הם גבוהות ומוכחות.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי gandya » 01 יולי 2012, 19:24

חנו'ש כתב:
gandya כתב:
חנו'ש כתב:

לי זכור כעס לא קטן מצידו של שמעון בזמנו.
זה לא שמכבי חיפשה למכור אותו למרבה במחיר (כמו שמנסים לדוגמא עכשיו עם מאצ'באן), זה בא מיוזמתו של הלפרין לעזוב וקיבל את הסכמתה של מכבי.
אם הלפרין לא היה מציע עצמו לאף קבוצה, הוא היה משחק במכבי.
שוב, אני לא באה לשפוט אותו, זו זכותו לרצות להרוויח יותר כסף והוא באמת עשה את זה בצורה ראויה.
העניין הוא שהמניעים שלו אינם ראויים לטעמי להערכה, הם לגיטימיים, אבל לא מוערכים ובגדול אני לא מעריכה בכלל את אופיו ואת אישיותו חסרת התשוקה.
אני מעריכה בו רק את יכולותיו המקצועיות על המגרש שבעיני הם גבוהות ומוכחות.

אפשר לחשוב שסיינה מחפשת\חיפשה למכור את מקאלב, נכס שחתום אצלה בגרושים(במונחים של היום). וכך גם עם הלפרין, הייוונים שלימו מחירים מנופחים ללא בקרה, מזרחי יכול לעשות פרצופים חמוצים עד מחר, עסקית במכבי חשבו שזה משתלם, בזה הסיפור מתחיל ונגמר.
gandya

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 יולי 2012, 19:31

לפי מה שידוע לי (ואני לא יושבת בהנהלת סיינה), הם כן מנסים להיפטר ממקאלב כי אין להם כסף להמשיך לשלם עבורו כרגע את החוזה שלו (כמו שמכבי מנסה להיפטר ממאצ'באן).
מכבי לא חיפשה להיפטר מהלפרין (ישראלי מוביל בחוזה נמוך יחסית אחרי עונת השיא שלו), אבל לא יכלה לעמוד בפיתוי הכספי כשהוא כן הגיע.
אני לא מסכימה עם המהלך שמכבי עשתה אז, אבל אני גם לא יושבת בהנהלה של מכבי....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי gandya » 01 יולי 2012, 19:33

חנו'ש כתב:לפי מה שידוע לי (ואני לא יושבת בהנהלת סיינה), הם כן מנסים להיפטר ממקאלב כי אין להם כסף להמשיך לשלם עבורו כרגע את החוזה שלו (כמו שמכבי מנסה להיפטר ממאצ'באן).
מכבי לא חיפשה להיפטר מהלפרין (ישראלי מוביל בחוזה נמוך יחסית אחרי עונת השיא שלו), אבל לא יכלה לעמוד בפיתוי הכספי כשהוא כן הגיע.

קבוצה שמנסה להפטר מהשחקן שלה, לו שמה עליו באי-אוט מטורף של מינימום מליון יורו(הם ע"פ הפרסומים דרשו 2 מליון יורו).
gandya

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 יולי 2012, 19:41

gandya כתב:
חנו'ש כתב:לפי מה שידוע לי (ואני לא יושבת בהנהלת סיינה), הם כן מנסים להיפטר ממקאלב כי אין להם כסף להמשיך לשלם עבורו כרגע את החוזה שלו (כמו שמכבי מנסה להיפטר ממאצ'באן).

קבוצה שמנסה להפטר מהשחקן שלה, לו שמה עליו באי-אוט מטורף של מינימום מליון יורו(הם ע"פ הפרסומים דרשו 2 מליון יורו).

כמו שאמרתי, אני לא יושבת בהנהלה של סיינה.
אולי אתה צודק, ואולי הם שמו תג מחיר התחלתי גבוה כדי להתחיל מו"מ מאיפשהוא (ושחקן בדרג של מקאלב ראוי לתג מחיר גבוה).
זה עדיין לא קשור לעניין.
מכבי לא שמה שום תג מחיר על הלפרין בזמנו ודי בנתה עליו.
אם אף קבוצה לא היתה מציעה לו חוזה, הוא היה נשאר במכבי והיא לא היתה מחפשת להעיף אותו.
ברגע שהבינו שיכולים להרוויח עליו בוכטייה נאה, הם התפתו (לדעתי שלא בצדק, אבל זו רק דעתי), זכותם...
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 01 יולי 2012, 21:12

jol9 כתב:
felix_r כתב:
חנו'ש כתב:שחקן שנכנס עם מכבי לבוררות שורף את כל הגשרים שלו עם המועדון!!
ברגע ששחקן מפר חוזה ללא הסכמת הקבוצה, הוא צריך להיות שרוף מבחינת הקבוצה.
אפשר לחשוב שמכבי היא איזה משטר דיקטטורי שכולא את השחקנים שלו ללא שום התחשבות.
כל שחקן שיבוא למכבי בצורה ראויה יקבל אוזן קשבת ממכבי.
כששחקן שולח ישר עו"ד והולך למאבק משפטי, הוא הופך לעד לפרסונה נון גרטה!!

ואיך בדיוק החלטת, שאוחיון הפר חוזה? זה, שמכבי לא כתבה בחוזה את מה שהיא רצתה, זו טעות של מכבי ואוחיון לא אשם בה.
לפני שבאים בטענות לאוחיון, האידיוט שכתב את החוזה הזה צריך להיות מפוטר מיידית ואסור בשום פנים ואופן שהוא יתקרב לתפקיד כלשהו במועדון בעתיד.

בוררות תקבע אם אוחיון מפר חוזה או לא. עד אז אני לא חושב שאפשר לאשים אותו.

אני מבין את הנקודה ומסכים איתה, ובכל זאת, אי אפשר להוציא את אוחיון נקי מכל הסיפור. מה כאב לו לבוא למכבי ולהראות להם את החוזה ולראות איך אפשר לפתור את זה?

אוחיון רצה להשתדרג כלכלית. בסדר, מקובל. אבל הוא עשה את זה בדרך לא יפה, ותקע סכינים לאנשים שהאמינו בו ונתנו לו את הבמה (בעיקר בלאט).

הטעות של פדרמן הצעיר היא כמובן הניהול השחצני של המו"מ מול אוחיון, אם כי כאן אנחנו מסתמכים על גרינוולד, וזה לא הדבר הכי אמין שיש.

לדעתי ישנה גם אפשרות אחרת, שהאנשים פה פשוט לא חשבו עליה.
בוא אני אספר לך עליה, ותגיד אתה אם יש מצב.

אתה זוכר את הקייץ שעבר? החתמתו של אוחיון לקחה הרבה מאוד זמן. זה לקח איזה חודש שלם עד שחתם. הסעיף שעליו התווכחו הצדדים היה בדיוק הסעיף הבעיתי היום. אוחיון רצה אפשרות יציאה כבר אחרי העונה הראשונה, ומכבי רצתה שנקודת היציאה תהיה רק אחרי העונה השניה. האפשרות שאני מדבר עליה היא כזאת: לא היתה שום טעות תמימה בכתיבת החוזה של אוחיון. אוחיון לא הסכים לוותר על אפשרות היציאה אחרי השנה הראשונה, ועורך הדין של מכבי בכוונת זדון בילבל את החוזה ככה, כדי שאם וכאשר מכבי תוכל לדרוש משהו בכל מקרה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי gandya » 01 יולי 2012, 21:15

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:

ואיך בדיוק החלטת, שאוחיון הפר חוזה? זה, שמכבי לא כתבה בחוזה את מה שהיא רצתה, זו טעות של מכבי ואוחיון לא אשם בה.
לפני שבאים בטענות לאוחיון, האידיוט שכתב את החוזה הזה צריך להיות מפוטר מיידית ואסור בשום פנים ואופן שהוא יתקרב לתפקיד כלשהו במועדון בעתיד.

אני מבין את הנקודה ומסכים איתה, ובכל זאת, אי אפשר להוציא את אוחיון נקי מכל הסיפור. מה כאב לו לבוא למכבי ולהראות להם את החוזה ולראות איך אפשר לפתור את זה?

אוחיון רצה להשתדרג כלכלית. בסדר, מקובל. אבל הוא עשה את זה בדרך לא יפה, ותקע סכינים לאנשים שהאמינו בו ונתנו לו את הבמה (בעיקר בלאט).

הטעות של פדרמן הצעיר היא כמובן הניהול השחצני של המו"מ מול אוחיון, אם כי כאן אנחנו מסתמכים על גרינוולד, וזה לא הדבר הכי אמין שיש.

אתה זוכר את הקייץ שעבר? החתמתו של אוחיון לקחה הרבה מאוד זמן. זה לקח איזה חודש שלם עד שחתם. הסעיף שעליו התווכחו הצדדים היה בדיוק הסעיף הבעיתי היום. אוחיון רצה אפשרות יציאה כבר אחרי העונה הראשונה, ומכבי רצתה שנקודת היציאה תהיה רק אחרי העונה השניה. האפשרות שאני מדבר עליה היא כזאת: לא היתה שום טעות תמימה בכתיבת החוזה של אוחיון. אוחיון לא הסכים לוותר על אפשרות היציאה אחרי השנה הראשונה, ועורך הדין של מכבי בכוונת זדון בילבל את החוזה ככה, כדי שאם וכאשר מכבי תוכל לדרוש משהו בכל מקרה.

למה אתה חושב ש"אנשים לא חשבו".?

א)אפשרות כזו נרמזה באחד מהאתרים(כמובן שלא במפורש, בכל זאת לך תתעסק עם הוצאות דיבה).
ב)כאשר אמרתי לחנו"ש שיכול מאוד להיות שלשני הצדדים היה נוח להתעלם מהטעות, לדברים מהסוג הזה התכוונתי.
gandya

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 יולי 2012, 21:27

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:

אז האדם הראשון שצריך לפטר במקרה כזה הוא דווקא עו"ד של אוחיון שלא ראה את זה כשעבר על החוזה ונתן לאוחיון לחתום עליו ככה.
זה נשמע לך הגיוני??
אתה באמת חושב שמכבי חלמה לפני שנה שאוחיון ייתן עונה כל כך טובה שתהפוך אותו למבוקש ולכן כל כך פחדה לתת לו סעיף יציאה כבר השנה ופנתה לכאילו קונספירציות??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי argof » 01 יולי 2012, 22:03

תנוח דעתכם. גם בהנחה שכל העובדות הן כמתואר בבלוג של גרינוולד, וברור מהבלוג שהסוכן או עוה"ד של אוחיון הן המקור לעובדות המצוינות בבלוג, מכבי פייבוריטית ברורה בבוררות מול יוגב. אני מוכן לשים על כך את יוקרתי המקצועית.
מה שכן:
רשלנות בניסוח חוזים זה עניין מגונה.
גם זכייה של מכבי בבוררות רחוקה מרחק רב ממה שמאחלים פה לאוחיון. אי אפשר למנוע ממנו לעזוב את מכבי אם זה מה שיתעקש עליו, והפיצוי יהיה מידתי לגובה החוזה שלו, ולא פיצוי של מיליונים.
אם סעיף היציאה החוזי ל2013 הוא 200k, סביר שייפסק פיצוי של 300-400k.
argof

הודעהעל ידי felix_r » 01 יולי 2012, 22:06

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:

אז האדם הראשון שצריך לפטר במקרה כזה הוא דווקא עו"ד של אוחיון שלא ראה את זה כשעבר על החוזה ונתן לאוחיון לחתום עליו ככה.
זה נשמע לך הגיוני??
אתה באמת חושב שמכבי חלמה לפני שנה שאוחיון ייתן עונה כל כך טובה שתהפוך אותו למבוקש ולכן כל כך פחדה לתת לו סעיף יציאה כבר השנה ופנתה לכאילו קונספירציות??

יקירתי, את קצת כועסת, וכנראה שבגלל זה קצת איבדת מההגיון הבריא, שאת מפגינה בדרך כלל.
אם מכבי לא היתה חולמת, אז היא לא היתה נלחמת בקייץ שעבר למנוע מאוחיון את האפשרות הזאת של לצאת מהחוזה אחרי העונה הראשונה. נכון? :)

נ.ב. הבעיות של אוחיון (להזכירך, ילד מפריפריה שבפעם הראשונה קיבל חוזה יחסית גדול) עם עורך דינו, זאת בעיה שלו אישית. אותנו מעניינת יותר הבעיה עם העורך דין של מכבי - אימפריה עולמית עם יכולות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 02 יולי 2012, 02:20

לאדון אוחיון החה סעיף יציא נוסף שאתו היתה בעיה - דקות משחק . הסעיף מדבר על כך שאם הוא ישחק פחות ממה שהוא שיחק בי-ם גם במצטבר או בממוצע הוא יכול לעזוב (למכבי היתה בעיה עם ממוצע פר משחק ) ולכן זה לקח זמן , רק מה שבפועל אוחיון לא יכול לממש אתו אחרי עונה אחרונה . זה הכל .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 יולי 2012, 05:57

[url][/url]
טיקי חוזר כתב:לאדון אוחיון החה סעיף יציא נוסף שאתו היתה בעיה - דקות משחק . הסעיף מדבר על כך שאם הוא ישחק פחות ממה שהוא שיחק בי-ם גם במצטבר או בממוצע הוא יכול לעזוב (למכבי היתה בעיה עם ממוצע פר משחק ) ולכן זה לקח זמן , רק מה שבפועל אוחיון לא יכול לממש אתו אחרי עונה אחרונה . זה הכל .

פדרמן אמר הרבה פעמים שאוחיון ביקש סעיף דקות והוא לא הסכים תוך כדי שהוא מתחייב לו שגם בלי סעיף דקות בחוזה הוא ישחק הרבה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 02 יולי 2012, 06:47

felix_r, אני לא מבין איך הטעות של מכבי(שנעשתה בתום לב), מתירה מבחינתך את ההתנהגות של אוחיון והופכת אותה ללגיטימית.
האפס הזה מלא בתאבת בצע, לא מעניין אותו שום דבר מעבר לזה. הוא חוצפן, וכמקצוען הוא לא אמור לנהוג ככה. כמו בכל מקום, גם פה יש ערכים מסויימים שעובדים לפיהם, ולהתייעץ עם עו"ד איך למצוא פירצה בחוזה + להציע את עצמך לקבוצות אחרות, זה פשוט מגעיל.
ובלי שום קשר להיותו מקצוען, זו התנהגות דוחה בעיניי ואין מקום לשחקנים עם אשיות כזו אצלנו.
ראבק, הוא קיבל הכל, פשוט הכל במכבי. זה לא סתם עוד איזה שחקן שקיבל יחס חרא וברח למען חוזה גבוה יותר(לא שאם זה היה שחקן אחר עם התנהלות כזו זה היה בסדר, אבל שזה בא משחקן שהיה הבייבי של ההנהלה והמאמן בעונה האחרונה, זה כבר מוגזם).

גם לי יש טענות קשות נגד ההנהלה של מכבי בהרבה היבטים, ולדעתי מי שניסח את החוזה צריך להישלח הביתה ובמהרה, אבל זה לא סותר את זה שאוחיון הוא אפס בוגדני, ואני באמת מאחל לו פשיטת רגל, והמשך קריירה מסריחה(מה שאני ממש, אבל ממש לא מאחל למי שכתב את החוזה, שהוא כנראה סתם מטומטם, אבל ספק אם הוא אדם זבל, כמו אוחיון).
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי er79 » 02 יולי 2012, 06:49

felix_r, אני לא מבין איך הטעות של מכבי(שנעשתה בתום לב), מתירה מבחינתך את ההתנהגות של אוחיון והופכת אותה ללגיטימית.
האפס הזה מלא בתאבת בצע, לא מעניין אותו שום דבר מעבר לזה. הוא חוצפן, וכמקצוען הוא לא אמור לנהוג ככה. כמו בכל מקום, גם פה יש ערכים מסויימים שעובדים לפיהם, ולהתייעץ עם עו"ד איך למצוא פירצה בחוזה + להציע את עצמך לקבוצות אחרות, זה פשוט מגעיל.
ובלי שום קשר להיותו מקצוען, זו התנהגות דוחה בעיניי ואין מקום לשחקנים עם אשיות כזו אצלנו.
ראבק, הוא קיבל הכל, פשוט הכל במכבי. זה לא סתם עוד איזה שחקן שקיבל יחס חרא וברח למען חוזה גבוה יותר(לא שאם זה היה שחקן אחר עם התנהלות כזו זה היה בסדר, אבל שזה בא משחקן שהיה הבייבי של ההנהלה והמאמן בעונה האחרונה, זה כבר מוגזם).

גם לי יש טענות קשות נגד ההנהלה של מכבי בהרבה היבטים, ולדעתי מי שניסח את החוזה צריך להישלח הביתה ובמהרה, אבל זה לא סותר את זה שאוחיון הוא אפס בוגדני, ואני באמת מאחל לו פשיטת רגל, והמשך קריירה מסריחה.

1+
er79

הודעהעל ידי יאיר_ב » 02 יולי 2012, 07:07

אלמוג כתב:felix_r, אני לא מבין איך הטעות של מכבי(שנעשתה בתום לב), מתירה מבחינתך את ההתנהגות של אוחיון והופכת אותה ללגיטימית.

גם לי יש טענות קשות נגד ההנהלה של מכבי בהרבה היבטים, ולדעתי מי שניסח את החוזה צריך להישלח הביתה ובמהרה, אבל זה לא סותר את זה שאוחיון הוא אפס בוגדני, ואני באמת מאחל לו פשיטת רגל, והמשך קריירה מסריחה(מה שאני ממש, אבל ממש לא מאחל למי שכתב את החוזה, שהוא כנראה סתם מטומטם, אבל ספק אם הוא אדם זבל, כמו אוחיון).

כמה נאיביות (או אולי התעלמות מכוונת מעובדות...)
אני לא יודע במה אתה עוסק אבל סביר להניח שאם היו מציעים לך שדרוג משמעותי מאד מאד בשכר בטח היית מסרב כי יש לך ערכים.
אז ברוכים הבאים לעולם האמיתי, כדורסל זה ביזנס, לא בית כנסת.
כשרצינו להביא את פניני לא הפריע לנו שהוא תחת חוזה בהגועל (ואולי גם כשהבאנו את צ'ורה).
אלו החיים, מדובר בעבודה שלו.
אני מרשה לעצמי להניח שרוב מוחלט של חברי הפורום היה נוהג כמוהו.
ואם באמת יש לו סעיף כזה בחוזה (ובהתנהלות של מכבי בשנים האחרונות, לך תדע..) אז הדה-לגיטמציה שעושים לו זה כבר ממש פשע.
כנראה התרגלנו למציאות (שאולי הייתה פעם) שמי שלא רוצה לשחק אצלנו גם כשזה כרוך בויתור משמעותי על שכר או אפס בוגדני, חוצפן, מלא בתאוות בצע ועוד כל מיני כינויים נהדרים.
יאיר_ב

הודעהעל ידי er79 » 02 יולי 2012, 07:16

מה הקשר כדורסל זה ביזנס? מה הקשר הייתי מסרב כי יש לי ערכים? זה לא פונקציה בכלל. הבן אדם היה תחת חוזה. אם היה לו סעיף יציאה, שיעשה מה שב@ין שלו. אבל לא היה לו, וערכים וכסף גדול לא נחשבים פה כפונקציה בכלל. זה הכל. הוא רוצה להיות גרידי, שיהיה גרידי שהחוזה שלו יפוג, לא לפני.
er79

הודעהעל ידי יאיר_ב » 02 יולי 2012, 07:22

er79 כתב:מה הקשר כדורסל זה ביזנס? מה הקשר הייתי מסרב כי יש לי ערכים? זה לא פונקציה בכלל. הבן אדם היה תחת חוזה. אם היה לו סעיף יציאה, שיעשה מה שב@ין שלו. אבל לא היה לו, וערכים וכסף גדול לא נחשבים פה כפונקציה בכלל. זה הכל. הוא רוצה להיות גרידי, שיהיה גרידי שהחוזה שלו יפוג, לא לפני.

זה בסדר גמור, הטענה שלך היא שהוא מפר חוזה. זו טענה משפטית. הטענה של מי שהגבתי לו הייתה ערכית ולא התייחסה כלל לעניין החוזה. וכמו שאמרתי, גם אנחנו הפרנו חוזים. וגם אתה יכול להתפטר מהעבודה שלך גם אם יש לך חוזה. השאלה היא רק על גובה הקנס. אי אפשר לחייב אדם לעבוד במקום שהוא לר רוצה. לא במשרד ממשלתי, לא בחברה פרטית וגם לא בקבוצת כדורסל, מה לעשות, חופש העיסוק.
יאיר_ב

הודעהעל ידי er79 » 02 יולי 2012, 07:24

יאיר_ב כתב:
er79 כתב:מה הקשר כדורסל זה ביזנס? מה הקשר הייתי מסרב כי יש לי ערכים? זה לא פונקציה בכלל. הבן אדם היה תחת חוזה. אם היה לו סעיף יציאה, שיעשה מה שב@ין שלו. אבל לא היה לו, וערכים וכסף גדול לא נחשבים פה כפונקציה בכלל. זה הכל. הוא רוצה להיות גרידי, שיהיה גרידי שהחוזה שלו יפוג, לא לפני.

זה בסדר גמור, הטענה שלך היא שהוא מפר חוזה. זו טענה משפטית. הטענה של מי שהגבתי לו הייתה ערכית ולא התייחסה כלל לעניין החוזה. וכמו שאמרתי, גם אנחנו הפרנו חוזים. וגם אתה יכול להתפטר מהעבודה שלך גם אם יש לך חוזה. השאלה היא רק על גובה הקנס. אי אפשר לחייב אדם לעבוד במקום שהוא לר רוצה. לא במשרד ממשלתי, לא בחברה פרטית וגם לא בקבוצת כדורסל, מה לעשות, חופש העיסוק.

סבבה, אני זורם איתך. שיפצה את מכבי בחצי מליון דולר, שיושעה לשנה, ומבחינתי כל מילה שלך בסלע.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: argof, Google [Bot] ו־13 אורחים