פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

26 נובמבר 2012, 08:24

קרייג סמית' נתן אתמול משחק נדיר עם28 נק' ב- 100% ....

26 נובמבר 2012, 11:10

קודי כתב:
rc4991 כתב:ירושלים מפסידה 91-85 לאשקלון שמנצחת לראשונה העונה
איזה כיף לראות אותם העונה :D

דרוקר עשה כמה טעויות עצומות בבניית הסגל:
1. אוסף של זרים טובים שלא מתאימים לשחק יחד.
2. אין כמעט אף שחקן שיודע לשמור.
3. אין אף רכז סביר (ויסלח לי טפירו בן ה-40).
4. הישראלים מאוד בעיתיים.
5. קבוצה עם לימונד בתפקיד מפתח לא יכולה להצליח. מדובר בשחקן מוכשר אבל מאוד טיפש, אגואיסט, עם קליעה מאוד לא יציבה וניהול משחק שערורייתי.

1.דווקא אני חושב שהוא בנה סגל חזק ואני הייתי מחליף רק את פלס בשחקן אחר(קארטר שהיה בעונה שעברה באשדוד אחלה)
כמובן שעכשיו גם אפשר להגיד שפולן היה טעות אבל זו לא חוכמה להגיד את זה עכשיו
2.זאת באמת בעיה (חוץ מפלס ששומר נהדר) למרות שאני חושב שזה גם יותר רצון מיכולת(ואני ארחיב בהמשך)
3.מסכים,לדעתי טפירו צריך לפתוח עם פולן כדי לאזן אותו אבל ברור שגם זה לא יפתור את הבעיה
4.מסכים חלקית,כדיר,קוקיה,טפירו ואפילו גרונפלד יכולים לתרום לירושלים
5.מסכים

אני חושב שהבעיה העיקרית (והלא מוסברת) של הפועל זה שהיא לא ממצה את היכולות של השחקנים שלה ואפילו מוציאה אצלם צדדים רעים(בניגוד למכבי)
הוכחה לטענתי היא שבראדלי היה שחקן נהדר באשדוד אבל בירושלים הוא היה רע ואגואיסט,השנה הוא בנתניה והוא שוב משחק טוב.
משום מה שחקנים שמגיעים להפועל נהיים אגואיסטיים ולא ממצים את עצמם,כנראה שירושלים לא בודקת את האישיות של השחקנים שלה ובגלל זה היא נראית ככה כל עונה

26 נובמבר 2012, 11:13

yzafrir כתב:קרייג סמית' נתן אתמול משחק נדיר עם28 נק' ב- 100% ....

מהשדה הוא זרק 7 זריקות ככה שזה לא כל כך מדהים
מה שמדהים זה שהוא קלע 14/14 מהעונשין :o

26 נובמבר 2012, 16:34

נכנסתי עכשיו לאתר של המנהלת והופתעתי לגלות שהמנהלת החליטה שהמשחק בין הרצליה לראשון התחיל למרות שבכל האתרים כתוב שהוא מתחיל בשבע וחצי
ולא רק זה,התוצאה (לטענתם) היא 10-2 להרצליה אחרי 15 שניות
מצחיקים אנשי המנהלת :D

26 נובמבר 2012, 18:39

rc4991 כתב:נכנסתי עכשיו לאתר של המנהלת והופתעתי לגלות שהמנהלת החליטה שהמשחק בין הרצליה לראשון התחיל למרות שבכל האתרים כתוב שהוא מתחיל בשבע וחצי
ולא רק זה,התוצאה (לטענתם) היא 10-2 להרצליה אחרי 15 שניות
מצחיקים אנשי המנהלת :D

גם אני נכנסתי לאתר המנהלת, ושמתי לב שבמספר הנקודות למשחק בין כל הישראלים בליגה מוביל דווקא בן רייס עם 12 נקודות למשחק. זה יפה מאוד אם נזכר, שרייס בכלל לא היה כוכב בקבוצת הנוער של מכבי, לא זריז מדי, לא אתלטי כל כך, לא קלע טוב במיוחד, שחקן נחמד וזהו. לעומתו פישמן (שהיה הכוכב של נבחרת הנוער) ובוכמן (שהיה כוכב ליגת הנוער) לא התקדמו בכלום ושום דבר. זה באמת מעניין איך הדברים מתפתחים כשהשחקנים עוברים מהנוער לבוגרים...

26 נובמבר 2012, 19:58

איזה קטע, גליל סוף סוף השיגה ניצחון ראשון ודווקא על נתניה שרק לפני שבוע הפסידה פעם ראשונה העונה.
מפתיע... :cool

26 נובמבר 2012, 21:46

חנו'ש כתב:איזה קטע, גליל סוף סוף השיגה ניצחון ראשון ודווקא על נתניה שרק לפני שבוע הפסידה פעם ראשונה העונה.

וואט שיחק טוב

27 נובמבר 2012, 07:43

חנו'ש כתב:איזה קטע, גליל סוף סוף השיגה ניצחון ראשון ודווקא על נתניה שרק לפני שבוע הפסידה פעם ראשונה העונה.

רוב קבוצות הליגה, חוץ ממכבי כמובן, הן פחות או יותר באותה רמה ותלויות במומנטום ובכושר ביום נתון. ההבדלים בין הקבוצה שתסיים שניה לבין זו שתסיים אחרונה קטנים מאוד. זה היה מצויין אם הרמה היתה גבוהה אבל הרמה פשוט זוועתית - אולי הנמוכה שאני זוכר ב-20 השנה האחרונות. הישראלים שמחוץ למכבי פשוט נוראיים (מספיק להסתכל על הישראלים של הקבוצה השניה הכי עשירה בישראל ולראות עד כמה המצב רע) והזרים באים והולכים כמו בתחנת רכבת. הבעיה הגדולה היא הפער שנוצר בין הליגה הישראלית לאירופה. ליגות כמו גרמניה ובלגיה עברו מזמן את הליגה שלנו, כשאני כבר לא בטוח שליגות בקפריסין, בפולין ובצ'כיה פחות טובות. פשוט עצוב.

27 נובמבר 2012, 07:52

בכלל, הוא נותן פתיחת עונה נהדרת עם 17 נק' בממוצע (ב-71% מהשדה ו-70% מהעונשין) ו-8 ריבאונדים בליגה, ועם 19 נק' (ב-70% מהשדה ו-64% מהעונשין) ו-5 ריבאונדים ביורוקאפ.

27 נובמבר 2012, 08:06

קודי כתב:

בכלל, הוא נותן פתיחת עונה נהדרת עם 17 נק' בממוצע (ב-71% מהשדה ו-70% מהעונשין) ו-8 ריבאונדים בליגה, ועם 19 נק' (ב-70% מהשדה ו-64% מהעונשין) ו-5 ריבאונדים ביורוקאפ.

נכון. בגלל זה ירושלים כל הזמן מפסידה לקבוצות פח

27 נובמבר 2012, 08:11

felix_r כתב:
קודי כתב:

אני ממש לא חושב שסמית' הוא הבעיה של ירושלים. הבעיות הגדולות שלה הן בקו האחורי. אין לה אף רכז למעט טפירו שמתקרב לגיל 40 ואין לו רגליים כדי לרוץ ולשמור, אין לה אף גארד יציב, הישראלים שלה נוראיים, הזרים לא יציבים בצורה קיצונית ואין לה שום דבר שדומה להגנה. סמית' הוא השחקן היחיד שעוד מתפקד בקבוצה הזו אבל כל היתר פשוט חושך.

27 נובמבר 2012, 08:27

קודי כתב:
felix_r כתב:
קודי כתב:

אני ממש לא חושב שסמית' הוא הבעיה של ירושלים. הבעיות הגדולות שלה הן בקו האחורי. אין לה אף רכז למעט טפירו שמתקרב לגיל 40 ואין לו רגליים כדי לרוץ ולשמור, אין לה אף גארד יציב, הישראלים שלה נוראיים, הזרים לא יציבים בצורה קיצונית ואין לה שום דבר שדומה להגנה. סמית' הוא השחקן היחיד שעוד מתפקד בקבוצה הזו אבל כל היתר פשוט חושך.

תשמע לקרייג סמית' יש שתי מגבלות גדולות: חוסר אינטלגנציה מוחלט וחוסר הגנה. וזה בכלל לא משנה עד כמה הוא טוב מתחת לסל.
ראיתי את סמית' ביורוקאפ נגד קבוצת הילדים מליטא שאפילו אני לא זוכר את שמה, והטימטום שלו עבר כל גבול הטעם הטוב.
לכן, חבל בכלל שאתם עוקבים אחרי המספרים שלו. זה לא שחקן בשביל מכבי. תודה לאל שבלאט לא הסכים לטרייד!
לא היתי לוקח אותו גם בחינם.

27 נובמבר 2012, 09:01

פליקס , ראית אותו מתראיין בצעדים ? הוא נשמע מאוד אינטילגנט וגם בסגנון המשחק שלו אני לא רואה משהו מראה על חוסר אינטיליגנציה . מה גם שלעמדת הסנטר לא צריך אינשטיין ....גם הבלוג שלו נחמד מאוד...
לשנה הבאה ברור שלא הייתי חושב עליו אבל השנה הייתי מוכן לקחת אותו במקום מדלי (וכשכתבתי את זה אז , תקפו אותי פה...) . במקום ג'יימס כנראה שלא כי כרגע הוא הדבר היחיד שדומה לסנטר כרגע במכבי....

27 נובמבר 2012, 09:21

felix_r כתב:
קודי כתב:
felix_r כתב:
קודי כתב:

תשמע לקרייג סמית' יש שתי מגבלות גדולות: חוסר אינטלגנציה מוחלט וחוסר הגנה. וזה בכלל לא משנה עד כמה הוא טוב מתחת לסל.
ראיתי את סמית' ביורוקאפ נגד קבוצת הילדים מליטא שאפילו אני לא זוכר את שמה, והטימטום שלו עבר כל גבול הטעם הטוב.
לכן, חבל בכלל שאתם עוקבים אחרי המספרים שלו. זה לא שחקן בשביל מכבי. תודה לאל שבלאט לא הסכים לטרייד!
לא היתי לוקח אותו גם בחינם.

צודק, הוא באמת לא יסתדר עם השחקנים הסופר אינטליגנטיים שמשחקים היום במכבי...

27 נובמבר 2012, 09:51

לידו כל שחקן במכבי הוא איינשטיין

27 נובמבר 2012, 09:53

felix_r כתב:לידו כל שחקן במכבי הוא איינשטיין

עד כדי כך??

27 נובמבר 2012, 10:05

אתה לגמרי מגזים. הוא לא גאון הדור אבל אם ראית אותו מדבר או קראת את מה שהוא כותב אז בחור טיפש הוא לא והוא גם לא משחק כדורסל טיפש במיוחד, הוא פשוט מתאים את עצמו לכדורסל הטיפשי וחסר הדמיון שדרוקר מנחיל לקבוצה. אגב, אפשר לחשוב איזה גאוני כדורסל היו סופו והנדריקס...

27 נובמבר 2012, 10:50

קודי כתב:

רוב קבוצות הליגה, חוץ ממכבי כמובן, הן פחות או יותר באותה רמה ותלויות במומנטום ובכושר ביום נתון. ההבדלים בין הקבוצה שתסיים שניה לבין זו שתסיים אחרונה קטנים מאוד. זה היה מצויין אם הרמה היתה גבוהה אבל הרמה פשוט זוועתית - אולי הנמוכה שאני זוכר ב-20 השנה האחרונות. הישראלים שמחוץ למכבי פשוט נוראיים (מספיק להסתכל על הישראלים של הקבוצה השניה הכי עשירה בישראל ולראות עד כמה המצב רע) והזרים באים והולכים כמו בתחנת רכבת. הבעיה הגדולה היא הפער שנוצר בין הליגה הישראלית לאירופה. ליגות כמו גרמניה ובלגיה עברו מזמן את הליגה שלנו, כשאני כבר לא בטוח שליגות בקפריסין, בפולין ובצ'כיה פחות טובות. פשוט עצוב.

מאיפה הבאת את זה?
לדעתי הליגה השנה חזקה ביחס לשנים האחרונות ואפילו יש בה קבוצה מאוד מעניינת גם לרמה האירופאית(חיפה)

27 נובמבר 2012, 10:54

rc4991 כתב:
קודי כתב:

מאיפה הבאת את זה?
לדעתי הליגה השנה חזקה ביחס לשנים האחרונות ואפילו יש בה קבוצה מאוד מעניינת גם לרמה האירופאית(חיפה)

הבאתי את זה מצפייה כמעט בכל המשחקים ששודרו מתחילת העונה. הקבוצות בליגה פשוט עלובות ברמות קשות. אולי חיפה התחזקה, אבל עדיין היא רחוקה מרמה אירופאית והיא בסך הכל החליפה את גליל שהתרסקה העונה. גם חולון הרבה פחות טובה מהקבוצה של שנה שעברה. לא סתם קבוצות מאוד חלשות כמו נתניה (קבוצה הרבה פחות טובה מנתניה של לפני 3 שנים) והפועל תל אביב מצליחות לא רע עד עכשיו.

27 נובמבר 2012, 11:20

קודי כתב:

אתה לגמרי מגזים. הוא לא גאון הדור אבל אם ראית אותו מדבר או קראת את מה שהוא כותב אז בחור טיפש הוא לא והוא גם לא משחק כדורסל טיפש במיוחד, הוא פשוט מתאים את עצמו לכדורסל הטיפשי וחסר הדמיון שדרוקר מנחיל לקבוצה. אגב, אפשר לחשוב איזה גאוני כדורסל היו סופו והנדריקס...

אינטליגנטי או לא אינטליגנטי, דבר אחד בטוח - הגנה האיש לא משחק בכלל. במשחק הזה מול הילדים הליטאים כמעט כל סוג אפשרי של סל נקלע לו על הראש - שלשות (כשהוא נותן מטר), ליי-אפים (כשהוא לא נותן מטר), חדירות בק-דור, זריקות מחצי-מרחק תוך כדי כדרור, זריקות מחצי-מרחק לאחר תרגילי קלעים ואיזשהו ילד ליטאי צנום אפילו הצליח לקלוע עליו סל בפוסט-אפ. ג'ייימס אולי לא יכול לשים גוף על סנטרים גדולים ומאסיביים אבל כמינימים הוא יוצר איזשהו סוג של הרתעה עם יכולת החסימה שלו, עם סמית' לעומת זאת - כל מה שצריך זה לעבור את הגארדים הלא שומרים של ירושלים ואף אחד לא ממש יפריע לך בדרך לליי-אפ קל.

לטעמי, בשיטה ההגנתית שמכבי משחקת אשר דורשת ניידות מהגבוהים, התרומה של קרייג סמית' הייתה מסתכמת בעיקר בעוד 5 עבירות.
נושא נעול