המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אני מודה שטעיתי. עד לפני כמה שבועות אמרתי שהטעות הכי גדולה של מכבי היא הוויתור על לנגפורד, וגם קצת על הנדריקס. בשבועיים האחרונים, אחרי שהספקתי לראות שני משחקי יורוליג, משחק ליגה, משחק ווינר קאפ ועוד משחק הכנה או שתיים כבר ברור לי מכל וכל שהשטות הכי גדולה שמכבי עשו הקיץ היה לוותר על סופו. אין מה לעשות, דני פדרמן צדק. שחקנים כמו תומאס יכולים בקלות למלא את מקומו של הנדריקס, ולוגאן ייכנס לנעליים של לנגפורד. הבעיה היא שאין למכבי שחקן ציר, שחקן מטרה, גו טו גאי בצבע. במשחקים שההתקפה תקועה, במשחקים עומדים וכשיש הגנות אזוריות, מכבי חייבת שחקן שיידע לשחק בתוך הצבע, עם הגב לסל, שיאיים על הסל או שישמש כמלכודת דבש כדי לשחרר קלעים לזריקות. תומאס, ג׳יימס ועושה רושם שגם שרמדיני פשוט לא כאלה. מכבי בנתה סגל אתלטי וזריז, אבל היא לא לקחה בחשבון לפחות שחקן אחד שיידע לשחק במשחקים מהסוג של המשחק שהיה אתמול. מה שמכבי הייתה צריכה לעשות, וזה אנחנו למדים בדיעבד, היה לוותר על ג׳יימס או אולי אפילו על שרמדיני ולהשאיר את סופו, שתג המחיר שלו למרבה האירוניה זול מזה של פופס. פשוט טעות איומה, סופו נתן 2 משחקים אדירים עד כה.
Mta_atic כתב:להזכירכם - חלק ניכר מהפורום היה בעד השחרור של סופו, גם תמורת שרמדיני.
לדעתי מה שזירז את ההחלטה הזו מצד בלאט הייתה דווקא חצי העונה שסופו היה אאוט לגמרי ומכבי עדיין התקדמה וניצחה.
בלאט ראה שבמובנים מסויימים הרבה יותר קל לו לחיות עם סנטר אתלטי וזריז כמו הנריקס מאשר עם שחקן כבד כמו סופו, ולדעתי זה אחד הדברים שקידם את ההחלטה הזו.
סופו היה נכס אדיר לא רק בגלל הנקודות, אלא בעיקר בגלל תשומת הלב שהוא דרש מההגנה היריבה.
הגנה אזורית כמו שעשתה סיינה אתמול לא בדיוק הייתה תופסת יפה עם סופו בעמדה 5, ועם הקלעים שיש לנו עכשיו אני רק יכול לדמיין מה היו אחוזי הקליעה שלנו עם סנטר שמכווץ הגנות כמוהו.
הדבר הכי עצוב בסיפור שלו זה שהוא רצה להישאר פה לעוד כמה שנים ואפילו הסכים להתפשר על השכר שלו.
felix_r כתב:
תשמע, גם אם נחתים עוד 8 פאוורים, זה לא יתן לנו סנטר 1. מסכים?
אם היו חותכים מישהו (נגיד את ג'יימס או קנר מדלי) ובמקומו היו מביאים את תומאס, זה היה דבר אחר לגמרי. זה לא המצב. במצב של היום יש לנו הרבה גבוהים, אבל פרט לאליהו אף אחד מהם לא נותן את מה שאנחנו צריכים ב 100%.
ג'יימס היה מעולה במשחק הראשון. מעולה. אם אתה לא זוכר, אתה יכול לצפות בהקלטה של המשחק הראשון באתר היורוליג. במשחק אתמול הוא פחות הורגש, אבל תסכים איתי שקשה מאוד להתבלט כשאתה משחק 6-7 דקות למשחק.
שוב, אני לא מנסה להוכיח פה שג'יימס טוב יותר מתומאס. אני כן אומר, שתומאס לא רק שלא פותר לנו את רוב הבעיות, אלא גם יוצר בעיות חדשות.
בוא ולא נסתנוור מהסטטיסטיקה הנחמדה של תומאס. הוא עוד שחקן מוגבל לרשימת המוגבלים שיש לנו מתחת לסל.
לתת דאנק מריבאונד התקפה זה יפה, אבל את זה יכול לעשות כל שחקן זר בקופליג במשכורת מינימום. כל עוד קנר מדלי לא מצא את היד, אין שום ציוות גבוהים בו תומאס וגבוה נוסף לא מפריעים אחד לשני בצבע. אני מבקש שתשים לב לעובדה, שכאשר תומאס משחק עם אליהו, אליהו לא מצליח להגיע למקומות שלו בהתקפה והופך לפחות אפקטיבי. את תומאס גם אי אפשר להסיט לעמדה 4, כי אין לו קליעה בכלל. תומאס לוקח זמן משחק משחקנים אחרים, מה שמקשה על שילובם בקבוצה.
אז נכון, במקום ללמד את הקבוצה להפעיל נכון את שרמאן בפוסט, הרבה יותר קל לשים במקומו על הפרקט את תומאס, שחי מריבאונד התקפה וכדורים מיקריים. אבל זאת לא דרך של קבוצה רצינית! אתה ראית איך הקבוצה שלנו משחקת? היקמן ולוגאן מפציצים, ואליהו עם תומאס מנסים לנצל את הזריזות כדי לקחת כדור חוזר בהתקפה ולקלוע סל קל. זהו. מה זה לעזאזל?
MTA2311 כתב:בניגוד לרובכם, אני מההתחלה ידעתי שהויתור על סופו הוא טעות, וגם כתבתי את זה לא פעם בפורום. גם אם ההנהלה הייתה פותחת את הכיס לא היינו יכולים להביא שחקן טוב ממנו, שכשהוא בריא, הוא ללא ספק הסנטר הטוב באירופה, והוא גם הוכיח את זה.
מה שהוא עוד מוכיח בינתיים, זה שהיכולת הרעה שלו שנה שעברה, נבעה אך ורק מהפציעה( שמכבי לא השכילה לטפל בה במועד הנכון), על ידי יכולת מצויינת בפאו.
בלאט, בעצלנות לא אופיינית, בחר באופציה הקלה, וכולנו משלמים על זה.
MTA2311 כתב:בניגוד לרובכם, אני מההתחלה ידעתי שהויתור על סופו הוא טעות, וגם כתבתי את זה לא פעם בפורום. גם אם ההנהלה הייתה פותחת את הכיס לא היינו יכולים להביא שחקן טוב ממנו, שכשהוא בריא, הוא ללא ספק הסנטר הטוב באירופה, והוא גם הוכיח את זה.
מה שהוא עוד מוכיח בינתיים, זה שהיכולת הרעה שלו שנה שעברה, נבעה אך ורק מהפציעה( שמכבי לא השכילה לטפל בה במועד הנכון), על ידי יכולת מצויינת בפאו.
בלאט, בעצלנות לא אופיינית, בחר באופציה הקלה, וכולנו משלמים על זה.
קודי כתב:er79 כתב:אני מודה שטעיתי. עד לפני כמה שבועות אמרתי שהטעות הכי גדולה של מכבי היא הוויתור על לנגפורד, וגם קצת על הנדריקס. בשבועיים האחרונים, אחרי שהספקתי לראות שני משחקי יורוליג, משחק ליגה, משחק ווינר קאפ ועוד משחק הכנה או שתיים כבר ברור לי מכל וכל שהשטות הכי גדולה שמכבי עשו הקיץ היה לוותר על סופו. אין מה לעשות, דני פדרמן צדק. שחקנים כמו תומאס יכולים בקלות למלא את מקומו של הנדריקס, ולוגאן ייכנס לנעליים של לנגפורד. הבעיה היא שאין למכבי שחקן ציר, שחקן מטרה, גו טו גאי בצבע. במשחקים שההתקפה תקועה, במשחקים עומדים וכשיש הגנות אזוריות, מכבי חייבת שחקן שיידע לשחק בתוך הצבע, עם הגב לסל, שיאיים על הסל או שישמש כמלכודת דבש כדי לשחרר קלעים לזריקות. תומאס, ג׳יימס ועושה רושם שגם שרמדיני פשוט לא כאלה. מכבי בנתה סגל אתלטי וזריז, אבל היא לא לקחה בחשבון לפחות שחקן אחד שיידע לשחק במשחקים מהסוג של המשחק שהיה אתמול. מה שמכבי הייתה צריכה לעשות, וזה אנחנו למדים בדיעבד, היה לוותר על ג׳יימס או אולי אפילו על שרמדיני ולהשאיר את סופו, שתג המחיר שלו למרבה האירוניה זול מזה של פופס. פשוט טעות איומה, סופו נתן 2 משחקים אדירים עד כה.
מסכים לגמרי. לדעתי עדיף לוותר על ג'יימס, שעונה ועוד שני משחקים הוא יציב באי היכולת שלו לתרום משהו ביורוליג, ולהביא במקומו גבוה פיזי שיכול להיות שחקן מטרה בצבע. לצערנו סופו, שהיה מוכן להישאר כאן במחירים מצחיקים, כבר תפוס חזק והוא היום השחקן הכי טוב של פאו, אז אפשר לנסות להביא שחקנים סטייל דיוגו (שהוא שחקן חופשי ויסכים להגיע תמורת סכום לא גבוה) או סמית'. ברור שאין להם אימפקט שמתקרב אפילו לזה של סופו אבל זה הכי טוב שיש בשוק של היום.
קובי כתב:קודי כתב:er79 כתב:אני מודה שטעיתי. עד לפני כמה שבועות אמרתי שהטעות הכי גדולה של מכבי היא הוויתור על לנגפורד, וגם קצת על הנדריקס. בשבועיים האחרונים, אחרי שהספקתי לראות שני משחקי יורוליג, משחק ליגה, משחק ווינר קאפ ועוד משחק הכנה או שתיים כבר ברור לי מכל וכל שהשטות הכי גדולה שמכבי עשו הקיץ היה לוותר על סופו. אין מה לעשות, דני פדרמן צדק. שחקנים כמו תומאס יכולים בקלות למלא את מקומו של הנדריקס, ולוגאן ייכנס לנעליים של לנגפורד. הבעיה היא שאין למכבי שחקן ציר, שחקן מטרה, גו טו גאי בצבע. במשחקים שההתקפה תקועה, במשחקים עומדים וכשיש הגנות אזוריות, מכבי חייבת שחקן שיידע לשחק בתוך הצבע, עם הגב לסל, שיאיים על הסל או שישמש כמלכודת דבש כדי לשחרר קלעים לזריקות. תומאס, ג׳יימס ועושה רושם שגם שרמדיני פשוט לא כאלה. מכבי בנתה סגל אתלטי וזריז, אבל היא לא לקחה בחשבון לפחות שחקן אחד שיידע לשחק במשחקים מהסוג של המשחק שהיה אתמול. מה שמכבי הייתה צריכה לעשות, וזה אנחנו למדים בדיעבד, היה לוותר על ג׳יימס או אולי אפילו על שרמדיני ולהשאיר את סופו, שתג המחיר שלו למרבה האירוניה זול מזה של פופס. פשוט טעות איומה, סופו נתן 2 משחקים אדירים עד כה.
מסכים לגמרי. לדעתי עדיף לוותר על ג'יימס, שעונה ועוד שני משחקים הוא יציב באי היכולת שלו לתרום משהו ביורוליג, ולהביא במקומו גבוה פיזי שיכול להיות שחקן מטרה בצבע. לצערנו סופו, שהיה מוכן להישאר כאן במחירים מצחיקים, כבר תפוס חזק והוא היום השחקן הכי טוב של פאו, אז אפשר לנסות להביא שחקנים סטייל דיוגו (שהוא שחקן חופשי ויסכים להגיע תמורת סכום לא גבוה) או סמית'. ברור שאין להם אימפקט שמתקרב אפילו לזה של סופו אבל זה הכי טוב שיש בשוק של היום.
בחיי שאני לא יודע מאיפה אתה מביא את זה שסופו היה מוכן להישאר כאן "במחירים מצחיקים". עפ"י הפרסומים, למכבי הייתה אופציה של 1.4 מליון דולר לעונה הזו ואח"כ היה דיבור על כך שאולי הוא יישאר בסכום נמוך יותר. אבל מצחיק ? בתקציב שמכבי מחתימה שחקנים, זה לא ממש מצחיק. מה גם שהפעם, מלבד הכסף שהיווה שיקול כמובן, היה כאן גם את העניין המקצועי.
מאידך, אני מתפלא שמדלי, שבא לכאן בחוזה של 750K (מצחיק?) ואולי גם התאפשר בזכות(?) שחרורו של סופו ושהיה אצלך כאופצייה מספר1 לעמדת הפאוור (וגם חזרת ואמרת שאין מצב שההנהלה תצליח בסופו של דבר להנחית אותו, ממש כמו במקרה לאנגפורד אשתקד) לא ממש "מגובה" על ידך, כשהוא לא מצליח להשתלב עד כה.
לפחות היה עקבי... או קצת יותר מאוזן... אחרת, זה נשמע לעיתים דיי פתטי, סלח לי...
התנין כתב:סופו מרוויח כיום 800 אלף דולר בפאו(פחות מנק''מ וממה שהיה אמור להרוויח מנסה בונסו למשל) ולכן אני מניח שקודי מדבר על כך במונחים של ''שכר מצחיק''.
MTA2311 כתב:האופציה על סופו הייתה סביב המיליון דולר( ולא 1.4), ולפי איך שהוא דיבר בראיונות אני די בטוח שהיה אפשר להשאיר אותו בסכום נמוך יותר, בתמורה לחוזה ארוך טווח. אבל כל זה לא חשוב, בשורה התחתונה המאמן לא רצה אותו, והמאמן טעה.
קובי כתב:MTA2311 כתב:האופציה על סופו הייתה סביב המיליון דולר( ולא 1.4), ולפי איך שהוא דיבר בראיונות אני די בטוח שהיה אפשר להשאיר אותו בסכום נמוך יותר, בתמורה לחוזה ארוך טווח. אבל כל זה לא חשוב, בשורה התחתונה המאמן לא רצה אותו, והמאמן טעה.
לפחות זה מה שפורסם:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 90&lang=HE
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים