פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: אפשר להתחיל לתכנן את העונה הבאה?

02 מרץ 2013, 13:55

er79 כתב:טוב, קודם כל, טלטוביץ' לא יבוא לפה. הוא חתום בברוקלין ולא ישוחרר משם. שנית, בנקס לא רכז ולא יהיה רכז.
שחף, אני לא חושב שהציוות של לנגפורד את פארגו מועד לכישלון, בזמנו אמרו את אותו הדבר על הציוות שלו עם פרקינס, טענה שגויה בדיעבד. קודם כל, פארגו מנהל משחק טוב, לא עילוי כמו שאראס או דיאמנטידיס, אבל טוב. יותר מהיקמן, לצורך השוואה. גם פארגו ופרקינס היו די סלאשרים, זה לא הפריע להם. בלאט יוכל לצוות אותם יחדיו בלי שידרכו אחד על השני על היבלות. אגב, בגלל זה הצעתי גם את שאראס כסוג של מאזן. ושים לב, לא כתבתי שפארגו יעלה לנו כמה מאות אלפים. הסגל שהצעתי צפוי לעלות כ-10 מליון ברוטו.

איך זה יכול להיות 10M ברוטו?

1. פארגו, אוחיון, שאראס?
2. לנגפורד, לנדסברג/נעימי
3. סמית׳, פניני
4. בלו/קאנגור/קלאתיס, טיוס
5. ג׳יימס, באראץ

פארגו: לפחות מליון, בברוטו זה כבר 1.45M
אוחיון: 350K, בערך 700K
שאראס: 200K, בברוטו בערך 370K
לנגפורד: לפחות 1.3M, בברוטו בערך 1.8M
לאנדסברג: 250K, ברוטו 500K
סמית': לפחות 700K אם לא יותר, בברוטו בערך 1.2M
פניני: 300K, ברוטו 600K
קאנגור/קלאתיס: 350K, ברוטו בערך 650K
טיוס: 350K, ברוטו 700K
ג'יימס: 400K, ברוטו 800K
באראץ: לפחות 900K, בברוטו 1.35M

האמת יצא 10M :laugh1 :laugh1

המשכורו פה נמוכות מהמציאות, פירגנתי מאוד לפדרמן אצל פארגו, לאנגפורד, סמית' ובאראץ.
הסגל הזה בטח יעלה 13M+, תוסיף לזה שלאנגפורד בכלל לא חופשי ובאיי אאוט עליו יהיה מפלצתי.
בנוסף גם שחרור אליהו יעלה לא מעט, בקיצור זה לא יצא 10M, ויותר בקיצור, מכבי לא ישקיעו בחיים 10M בתקציב שחקנים.

02 מרץ 2013, 13:55

er79 כתב:טוב, קודם כל, טלטוביץ' לא יבוא לפה. הוא חתום בברוקלין ולא ישוחרר משם. שנית, בנקס לא רכז ולא יהיה רכז.
שחף, אני לא חושב שהציוות של לנגפורד את פארגו מועד לכישלון, בזמנו אמרו את אותו הדבר על הציוות שלו עם פרקינס, טענה שגויה בדיעבד. קודם כל, פארגו מנהל משחק טוב, לא עילוי כמו שאראס או דיאמנטידיס, אבל טוב. יותר מהיקמן, לצורך השוואה. גם פארגו ופרקינס היו די סלאשרים, זה לא הפריע להם. בלאט יוכל לצוות אותם יחדיו בלי שידרכו אחד על השני על היבלות. אגב, בגלל זה הצעתי גם את שאראס כסוג של מאזן. ושים לב, לא כתבתי שפארגו יעלה לנו כמה מאות אלפים. הסגל שהצעתי צפוי לעלות כ-10 מליון ברוטו.

פרקינס בזמנו ויתר לא מעט על הכדור בהתקפה( והוא גם אמר את זה בכמה ראיונות), ונתן לפארגו את המושכות. אני בטוח שלנגפורד לא יעשה את אותו הדבר.

(כמובן שאני מוכן לוותר על כלייה בשביל ששניהם יהיו במכבי)

02 מרץ 2013, 14:54

LIAV10 כתב:

איך זה יכול להיות 10M ברוטו?

1. פארגו, אוחיון, שאראס?
2. לנגפורד, לנדסברג/נעימי
3. סמית׳, פניני
4. בלו/קאנגור/קלאתיס, טיוס
5. ג׳יימס, באראץ

פארגו: לפחות מליון, בברוטו זה כבר 1.45M
אוחיון: 350K, בערך 700K
שאראס: 200K, בברוטו בערך 370K
לנגפורד: לפחות 1.3M, בברוטו בערך 1.8M
לאנדסברג: 250K, ברוטו 500K
סמית': לפחות 700K אם לא יותר, בברוטו בערך 1.2M
פניני: 300K, ברוטו 600K
קאנגור/קלאתיס: 350K, ברוטו בערך 650K
טיוס: 350K, ברוטו 700K
ג'יימס: 400K, ברוטו 800K
באראץ: לפחות 900K, בברוטו 1.35M

האמת יצא 10M :laugh1 :laugh1

המשכורו פה נמוכות מהמציאות, פירגנתי מאוד לפדרמן אצל פארגו, לאנגפורד, סמית' ובאראץ.
הסגל הזה בטח יעלה 13M+, תוסיף לזה שלאנגפורד בכלל לא חופשי ובאיי אאוט עליו יהיה מפלצתי.
בנוסף גם שחרור אליהו יעלה לא מעט, בקיצור זה לא יצא 10M, ויותר בקיצור, מכבי לא ישקיעו בחיים 10M בתקציב שחקנים.

ג'יימס שנה הבאה אם אין אופציה עליו יהיה לפחות 2M דולר . מדובר בשחקן עם הממוצעים של יעילות הגבוהים ביורוליג אחרי בובי בראון ומעל קרסטיץ'. הקבוצות האחרות שמות דגש רב על סטטיסטיקה. להזכירכם מוריס שגם עבר לצסקא תמורת סכום מאוד גבוה בגיל מבוגר יותר.
קאנגור וקאלתיס לא מתקרבים לרמת היורוליג. קאלתיס הוא גרוע אפילו ביחס לליגה הישראלית בהגנה. קאנגר בינוני ברמות. אם כבר עדיף רייט.
פארגו אם הוא עולה 1.5 מיליון שווה כל אגורה והלוואי ויחתום. אני הייתי מציע לו 2M הוא שווה יותר וחייבים שחקן ברמה שלו. הוא רק התקדם בנ.ב.א.
סמית' עד כמה שאנחנו מתרשמים ממנו מקרוב הוא מאוד בינוני ומטה ברמת הסטטיסטיקה. והעדר ההצלחה של מכבי_ האפרוריות שלו יגרמו לו להיות במשכורת סבירה.
באראץ'- אנשים זוכרים לו חסד על הסדרה שלו בזמנו מול מכבי. סך הכול היום מדובר בשחקן בינוני ומטה.
http://www.euroleague.net/competition/p ... ?pcode=TGC
עם סטטיסטיקה כזו יעלה בסביבות 1M ברוטו מקסימום. לטעמי לא שווה להביא אותו.

02 מרץ 2013, 14:59

לג'יימס יש חוזה לעונה הבאה

02 מרץ 2013, 15:32

זה רמת המשכורות שהייתה ב 2008:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000483989
14 M רק על שחקנים כולל ההבאות מאמצע עונה (וזה לא כולל ההבאה של פיני)

נראה לי אפשרי היום סגל כזה:

C- פול דיוויס 1.5M, דיון תומפסון 0.8 M
PF- עומרי כספי 1.5M, אלכס טיוס 0.5 M
SF- דווין סמית' 0.8M, סילבן לאנדסברג 0.5 M
SG- ג'רמי פארגו 2.5M, היקמן 0.6 M
PG- פטריק בוורלי 1.5M, יוגב אוחיון 0.7 M, רוט 0.3M

11.2 M .

אפשר להגיע גם ל 10.5M אפשר להחליף את כספי בג'וליאן רייט.

בכל מקרה עם רוצים שאיפות הסגל צריך להיות בסביבות 12 M ברוטו עם כ- 8 שחקנים בכירים.
אליהו גוזל המון כסף אבל החיבור האישי שלו להנהלה שרואים בו קפטן קשה לי להאמין שיחתכו אותו למרות שמקצועית (מבחינה כספית) זה השיקול הנכון

02 מרץ 2013, 15:39

לג׳יימס יש חוזה.
ליאב, החישוב שלי הוא אומדני ל-10 מליון, אבל יכול להיות שזה יצא קצת יותר בגלל הבייאאוטים של חלק מהשחקנים. זה עדיין לא תקציב בומבסטי, אולי יקר ב-2 עד 3 מליון דולר מהסגל הנוכחי. אני לוקח בחשבון שתג המחיר של באראץ יירד והבעיה איתו תהיה הביי אאוט. בקיץ היו שמועות שאפס ניסו להיפטר ממנו. גם בלו, הלוואי ויחזור, לא יכול לבוא בדרישות בומבסטיות בגלל שנת שבתון. אם הוא לא יבוא, קלאתיס או קאנגור לא יקרים יתר על המידה, קאנגור קצת יקר יותר. פארגו יהיה שחקן חופשי. המשוכה התקציבית הכי גבוהה דווקא תהיה לדעתי לנגפורד ולא פארגו. כמו שאמרתי, תקציב הגיוני עם סגל של פיינל פור. אם פדרמן ימשיך להתקמצן תתרגל לקרוא לנו מכבי לובליאנה.

02 מרץ 2013, 15:40

LIAV10 כתב:לג'יימס יש חוזה לעונה הבאה

אני הייתי מנסה אולי למכור אותו...

היום הוא שווה המון בשוק ואם אפשר ללמוד משהו מפרשת אוחיון שאי אפשר להחזיק שחקן בכוח בתנאים שהם בהרבה מתחת לשווי השוק.

אם רוצים להשאיר את ג'יימס חייבים להציע לו שכר של לפחות 1.5M ברוטו ולהפוך אותו לסנטר ראשון. אני הייתי רוצה לראות את מכבי גוזרים עליו קופון ומנסים למכור אותו עם פיצוי נכבד. בכל מקרה גם להשאיר אותו זו אפשרות הגיונית ונכונה. זאת בתנאי שמביאים פורוורד/סנטר טוב כמו תומאס לצידו. אני במקום מכבי מפסיק לנסות להביא 4 שזורק לבחוץ גם ככה בלאט מתקשה להפעיל 4 כזה.

02 מרץ 2013, 15:59

er79 כתב:לג׳יימס יש חוזה.
ליאב, החישוב שלי הוא אומדני ל-10 מליון, אבל יכול להיות שזה יצא קצת יותר בגלל הבייאאוטים של חלק מהשחקנים. זה עדיין לא תקציב בומבסטי, אולי יקר ב-2 עד 3 מליון דולר מהסגל הנוכחי. אני לוקח בחשבון שתג המחיר של באראץ יירד והבעיה איתו תהיה הביי אאוט. בקיץ היו שמועות שאפס ניסו להיפטר ממנו. גם בלו, הלוואי ויחזור, לא יכול לבוא בדרישות בומבסטיות בגלל שנת שבתון. אם הוא לא יבוא, קלאתיס או קאנגור לא יקרים יתר על המידה, קאנגור קצת יקר יותר. פארגו יהיה שחקן חופשי. המשוכה התקציבית הכי גבוהה דווקא תהיה לדעתי לנגפורד ולא פארגו. כמו שאמרתי, תקציב הגיוני עם סגל של פיינל פור. אם פדרמן ימשיך להתקמצן תתרגל לקרוא לנו מכבי לובליאנה.

1. באראץ על הפנים כבר הרבה זמן (4 נק' למשחק ?). בהחלט אפשר להביא אותו ואפילו יחסית בזול השאלה אם שווה. השיא שלו היה נגד סופו.
2. בלו- גמור.. זהו אם כל הכבוד הוא לא יחזור לרמות הגבוהות.
3. קלאתיס על הפנים בהגנה אפילו ברמת הליגה בארץ. עדיף רייט בכל מקרה. קאנגור בינוני ביותר.
4. פארגו השתפר בנ.ב.א. סטטיסטית הוא ממוצע אבל הוא שחקן מחליף לגיטימי בנ.ב.א הוא restricted free agent וממה שאני מבין זה תלוי בעיקר בקבוצה שלו. אני חושב שהוא יעלה יותר מלאנגפורד. בכל מקרה פארגו טוב מלאנגפורד.

בכל מקרה אני מסכים איתך שסגל כמו שבנית צריך להיות אפשרי כספית כי חסכת בהרבה עמדות. אבל אני חושב שהסגל לא מספיק מאוזן. אתה לא יכול להיות קבוצה מובילה ברמות הגבוהות עם קו קדמי חלש יחסית.

02 מרץ 2013, 16:47

yellowaura כתב:
LIAV10 כתב:לג'יימס יש חוזה לעונה הבאה

אני הייתי מנסה אולי למכור אותו...

היום הוא שווה המון בשוק ואם אפשר ללמוד משהו מפרשת אוחיון שאי אפשר להחזיק שחקן בכוח בתנאים שהם בהרבה מתחת לשווי השוק.

אם רוצים להשאיר את ג'יימס חייבים להציע לו שכר של לפחות 1.5M ברוטו ולהפוך אותו לסנטר ראשון. אני הייתי רוצה לראות את מכבי גוזרים עליו קופון ומנסים למכור אותו עם פיצוי נכבד. בכל מקרה גם להשאיר אותו זו אפשרות הגיונית ונכונה. זאת בתנאי שמביאים פורוורד/סנטר טוב כמו תומאס לצידו. אני במקום מכבי מפסיק לנסות להביא 4 שזורק לבחוץ גם ככה בלאט מתקשה להפעיל 4 כזה.

אין שום צורך ללכת ולהציע לג'יימס סכומים מופרזים וגבוהים (גם אם הוא שווה אותם) בזמן שיש לו חוזה לעוד שנה והוא משדר כל הזמן (בניגוד לשחקנים אחרים) שהוא מעוניין להישאר בקבוצה גם בהמשך (הציטוט המדוייק היה "תביאו לי את החוזה ואני מוכן לחתום בדמי מחר או משהו כזה") ולכן הדבר ההגיוני לעשות זה לשבת עם ג'יימס, להציע לו שידרוג סביר בחוזה (לסביבות ה500 אלף דולר) ולהאריך את החוזה בשנתיים נוספות (מעבר לשנה הבאה). בקיץ הדיווחים היו שג'יימס דחה הצעות של פי 2 כסף מקבוצות אחרות בגלל הרצון שלו להישאר בארץ. אין סיבה שהוא יתפתה למקומות אחרים. ואין סיבה שמכבי תאפשר את זה בזמן שהבנאדם תחת חוזה לעוד עונה זה הזמן הכי טוב להאריך את ההסכם, זה היתרון שיש לך שחקן תחת חוזה.

ואז הדבר הנכון לעשות זה פשוט להתאים לו עוד שחקן פנים טוב ויעיל. מישהו פחות או יותר ברמתו. או לנסות לעשות את זה כמובן. וגם את אותו שחקן הייתי מתעקש להחתים לשנה עם אופציה לשנתיים נוספות. ככה שבמידה ויפגעו יוכלו לסגור פה את הקבוצה ל3 שנים (מבחינת הקו הקידמי) ולעשות איזה בסיס חזק וטוב ולא לשנות כל שנה.

02 מרץ 2013, 17:14

yellowaura כתב:

1. באראץ על הפנים כבר הרבה זמן (4 נק' למשחק ?). בהחלט אפשר להביא אותו ואפילו יחסית בזול השאלה אם שווה. השיא שלו היה נגד סופו.
3. קלאתיס על הפנים בהגנה אפילו ברמת הליגה בארץ. עדיף רייט בכל מקרה. קאנגור בינוני ביותר.
4. פארגו השתפר בנ.ב.א. סטטיסטית הוא ממוצע אבל הוא שחקן מחליף לגיטימי בנ.ב.א הוא restricted free agent וממה שאני מבין זה תלוי בעיקר בקבוצה שלו. אני חושב שהוא יעלה יותר מלאנגפורד. בכל מקרה פארגו טוב מלאנגפורד.

בכל מקרה אני מסכים איתך שסגל כמו שבנית צריך להיות אפשרי כספית כי חסכת בהרבה עמדות. אבל אני חושב שהסגל לא מספיק מאוזן. אתה לא יכול להיות קבוצה מובילה ברמות הגבוהות עם קו קדמי חלש יחסית.

לא הייתי מספיד את באראץ ובלו. והקו הקדמי ממש לא גרוע. לגבי פארגו - מסכים.

02 מרץ 2013, 17:18

er79 כתב:
yellowaura כתב:

לא הייתי מספיד את באראץ ובלו. והקו הקדמי ממש לא גרוע. לגבי פארגו - מסכים.

את בלו אף פעם אי אפשר להספיד. את הקליעה הוא לא יאבד גם בגיל 40, השאלה היחידה מבחינתי, היא אם הוא בכלל ירצה לחזור. כנראה שהוא כבר בנה לעצמו חיים באמריקה, ואשתו אף פעם לא אהבה את ישראל. השנה אנחנו רואים כמה חסרה לנו קליעה מעמדה 4, ואין אף אחד שעושה את זה יותר טוב מבלו. ועוד רק בשביל 300-350 אלף דולר.

03 מרץ 2013, 00:05

בלו נרשם לעוד שנה בקולג'. תרדו ממנו. האיש לא בראש לכדורסל מקצועני כרגע.

03 מרץ 2013, 12:02

אני בכלל הייתי מתייחס לפארגו יותר כאל קומבו גארד שישחק יותר בעמדה 2 מאשר 1 לצד קומבו גארד אחר שישחק יותר בעמדה 1 מאשר 2 ...

1: ארון ג'אקסון (1 מליון , צסק"א משלימה את השאר..) , אוחיון (400K ) .
2: פארגו ( 1.5K ) , לאנדסברג (300K) , הלפרין (300K)
3: סמית' (800K) , פניני (400K)
4: ליאור ( 750K) , פאט קאלטיס (300K) , טיוס (350K)
5: סנטר בכיר (1.5K) , ג'יימס (400K , יש לו חוזה לעונה הבאה) .

שלושה שחקנים של מעל מליון נטו , זה לא צריך להיות בשמיים...
סגל של 8 מליון נטו , אם הנהלת מכבי לא יכולה להעמיד כזה סגל אז באמת שאין לנו מה לחפש .

03 מרץ 2013, 12:39

yzafrir כתב:אני בכלל הייתי מתייחס לפארגו יותר כאל קומבו גארד שישחק יותר בעמדה 2 מאשר 1 לצד קומבו גארד אחר שישחק יותר בעמדה 1 מאשר 2 ...

סגל של 8 מליון נטו , אם הנהלת מכבי לא יכולה להעמיד כזה סגל אז באמת שאין לנו מה לחפש .

צפריר, זה אולי 8 מליון נטו, אבל הרבה יותר בברוטו (רק אליהו מוסיף 750 בברוטו). הייתי אומר שזה 12-13 מליון לפחות בברוטו, וזה מעל התקציב הידוע של מכבי.

מעבר לכך, שוב סגל רחב וארוך - זה או סגל רחב בלי אף שחקן ברמות שציינת (באראץ', פארגו, ג'קסון) או סגל צר עם אולי שחקן או שניים לכל היותר.

אין שום צורך להביא גם את קלאטיס וגם את טיוס, כמו שאין סיבה להחזיק גם את יותם וגם את לאנדסברג. זה מיותר לחלוטין.
אם תוריד שניים מאלה, אז זה יכול להתחיל להתקרב לאיזור הרצוי, וגם אז אני עדיין חושב שזה סגל יותר מדי יקר בשביל אדון פדרמן ג'וניור, שיעדיף
לחפש מציאות בלאס וגאס, מאשר להחתים סנטר וגארדים מוכחים.

03 מרץ 2013, 13:13

וואלה אנשים פה חיים בסרטים :D

03 מרץ 2013, 13:24

הסגל של צפריר זה סגל שהייתי לוקחת בשמחה בשני ידיים.
אבל כמובן שהוא נשמע יקר מידי ולא ריאלי.
אבל זה בהחלט סוג הסגל שהייתי שואפת אליו כאשר אפשר כמובן לקצץ בשוליים ולהקטין את כמות שחקני הספסל הפחות נחוצים.
אבל לא להתפשר בשחקנים המרכזיים להם אנו זקוקים.

03 מרץ 2013, 13:36

אתם צריכים להסתכל על הסגל הנוכחי שלנו ולגזור ממנו את האפשרויות שיש.
לא יכול להיות שהיקמן מוחלף בשחקן יקר פי 3, לוגאן מוחלף בשחקן יקר פי 3, שרמדיני/פלאניניץ'/תומאס מוחלפים בשחקן יקר פי 3,
הסגל מונה 12 שחקנים כולל ישראלים יקרים כמו הלפרין, אליהו, פניני ויוגב וכולל זרים שמשלמים מס של ישראלים (ג'יימס), והכל מסתדר לו.

הייתי אומר שמהסגל של צפריר צריך לחתוך חצי בשביל להגיע למשהו ריאלי.

03 מרץ 2013, 13:54

jol9 כתב:
yzafrir כתב:אני בכלל הייתי מתייחס לפארגו יותר כאל קומבו גארד שישחק יותר בעמדה 2 מאשר 1 לצד קומבו גארד אחר שישחק יותר בעמדה 1 מאשר 2 ...

צפריר, זה אולי 8 מליון נטו, אבל הרבה יותר בברוטו (רק אליהו מוסיף 750 בברוטו). הייתי אומר שזה 12-13 מליון לפחות בברוטו, וזה מעל התקציב הידוע של מכבי.

מעבר לכך, שוב סגל רחב וארוך - זה או סגל רחב בלי אף שחקן ברמות שציינת (באראץ', פארגו, ג'קסון) או סגל צר עם אולי שחקן או שניים לכל היותר.

אין שום צורך להביא גם את קלאטיס וגם את טיוס, כמו שאין סיבה להחזיק גם את יותם וגם את לאנדסברג. זה מיותר לחלוטין.
אם תוריד שניים מאלה, אז זה יכול להתחיל להתקרב לאיזור הרצוי, וגם אז אני עדיין חושב שזה סגל יותר מדי יקר בשביל אדון פדרמן ג'וניור, שיעדיף
לחפש מציאות בלאס וגאס, מאשר להחתים סנטר וגארדים מוכחים.

אני לא אמרתי שזה הסגל שיהיה אלא זה מה שלדעתי צריך להיות . אני גם בדעה שאם התקציב לא יגדל משמעותית ב-2-3 מליון ברוטו אז כלום פה לא הולך להשתנות ואז אדון פדרמן באמת ילך לחפש מציאות בליגת קיץ .
לגבי קאלטיס או טיוס אני מסכים איתך שאפשר לוותר על אחד מהם , הייתי מוותר דווקא על טיוס בגלל שפאט קולע טוב מבחוץ וגם בגלל שהמס של טיוס גבוהה יותר...
לגבי הלפרין או לאנדסברג , חייבים גארד חמישי ואם אפשר להביא את הלפרין ב-300K אז עדיף אותו מאשר את רוט או מישהו אחר ב-200K זה לא מה שיעשה את ההבדל מבחינה כלכלית....אם ממש מתעקשים אז מעלים מישהו מהנוער...
בכל מקרה 12-13 מליון ברוטו זה תקציב השחקנים שצריך לשאוף אליו...

03 מרץ 2013, 14:00

jol9 כתב:אתם צריכים להסתכל על הסגל הנוכחי שלנו ולגזור ממנו את האפשרויות שיש.
לא יכול להיות שהיקמן מוחלף בשחקן יקר פי 3, לוגאן מוחלף בשחקן יקר פי 3, שרמדיני/פלאניניץ'/תומאס מוחלפים בשחקן יקר פי 3,
הסגל מונה 12 שחקנים כולל ישראלים יקרים כמו הלפרין, אליהו, פניני ויוגב וכולל זרים שמשלמים מס של ישראלים (ג'יימס), והכל מסתדר לו.

הייתי אומר שמהסגל של צפריר צריך לחתוך חצי בשביל להגיע למשהו ריאלי.

הייתי אומר שלא יכול להיות שהגארד זר הרכז שלך מרוויח 300K כשלפני שנתיים שלוש שלמת קרוב למליון על רכז זר...לא יכול להיות שהגארד זר השני שלך מקבל 500K כשלפני שנה הגארד זר שלך קיבל 900K והיו שנים שקיבלו אפילו יותר...
לא יכול להיות שהסנטר הבכיר שלך הוא שחקן של 400K לעונה כשבעבר שילמת יותר מפי 2 לסנטר ....300K לישראלי זה יקר ?? 750K לישראלי זה יקר אבל אין לנו ברירה כי הוא תחת חוזה ואישית אני מעדיף שמכבי יכבדו חוזה של שחקן ישראלי בכיר בסגל מאשר ינסו להיפטר ממנו . זו גם הסיבה שלא הסכמתי שיוותרו על פניני למרות העונה החלשה שלו ...

הסגל שלי לא ריאלי למציאות של היום עם תקציב השחקנים שיש כיום , אבל הוא בהחלט ריאלי לתקציב שהיה פה לפני שנתיים שלוש , שלא לדבר על עונות השושלת....ולשם אנחנו צריכים לשאוף

03 מרץ 2013, 14:14

יוני, הכסף לסנטר יכול לבוא מה900 אלף שתכננו לתת לפופס.
ולגארד מהמעל מיליון שהיו מוכנים לשלם ללאנגגפורד כשכבר היה מאוחר מידי.
ולרכז מהכסף שבוזבז על עבמים כמו מדלי ותומאס.
זה לא עניין של תקציב אלא של כמה השחקן שווה לפי תורת הפדרמניזם.
לשחקן שהם חושבים ששווה את הכסף הם ישלמו.
פרסם תגובה