02 מרץ 2013, 13:55
er79 כתב:טוב, קודם כל, טלטוביץ' לא יבוא לפה. הוא חתום בברוקלין ולא ישוחרר משם. שנית, בנקס לא רכז ולא יהיה רכז.
שחף, אני לא חושב שהציוות של לנגפורד את פארגו מועד לכישלון, בזמנו אמרו את אותו הדבר על הציוות שלו עם פרקינס, טענה שגויה בדיעבד. קודם כל, פארגו מנהל משחק טוב, לא עילוי כמו שאראס או דיאמנטידיס, אבל טוב. יותר מהיקמן, לצורך השוואה. גם פארגו ופרקינס היו די סלאשרים, זה לא הפריע להם. בלאט יוכל לצוות אותם יחדיו בלי שידרכו אחד על השני על היבלות. אגב, בגלל זה הצעתי גם את שאראס כסוג של מאזן. ושים לב, לא כתבתי שפארגו יעלה לנו כמה מאות אלפים. הסגל שהצעתי צפוי לעלות כ-10 מליון ברוטו.
1. פארגו, אוחיון, שאראס?
2. לנגפורד, לנדסברג/נעימי
3. סמית׳, פניני
4. בלו/קאנגור/קלאתיס, טיוס
5. ג׳יימס, באראץ
02 מרץ 2013, 13:55
er79 כתב:טוב, קודם כל, טלטוביץ' לא יבוא לפה. הוא חתום בברוקלין ולא ישוחרר משם. שנית, בנקס לא רכז ולא יהיה רכז.
שחף, אני לא חושב שהציוות של לנגפורד את פארגו מועד לכישלון, בזמנו אמרו את אותו הדבר על הציוות שלו עם פרקינס, טענה שגויה בדיעבד. קודם כל, פארגו מנהל משחק טוב, לא עילוי כמו שאראס או דיאמנטידיס, אבל טוב. יותר מהיקמן, לצורך השוואה. גם פארגו ופרקינס היו די סלאשרים, זה לא הפריע להם. בלאט יוכל לצוות אותם יחדיו בלי שידרכו אחד על השני על היבלות. אגב, בגלל זה הצעתי גם את שאראס כסוג של מאזן. ושים לב, לא כתבתי שפארגו יעלה לנו כמה מאות אלפים. הסגל שהצעתי צפוי לעלות כ-10 מליון ברוטו.
02 מרץ 2013, 14:54
LIAV10 כתב:er79 כתב:טוב, קודם כל, טלטוביץ' לא יבוא לפה. הוא חתום בברוקלין ולא ישוחרר משם. שנית, בנקס לא רכז ולא יהיה רכז.
איך זה יכול להיות 10M ברוטו?1. פארגו, אוחיון, שאראס?
2. לנגפורד, לנדסברג/נעימי
3. סמית׳, פניני
4. בלו/קאנגור/קלאתיס, טיוס
5. ג׳יימס, באראץ
פארגו: לפחות מליון, בברוטו זה כבר 1.45M
אוחיון: 350K, בערך 700K
שאראס: 200K, בברוטו בערך 370K
לנגפורד: לפחות 1.3M, בברוטו בערך 1.8M
לאנדסברג: 250K, ברוטו 500K
סמית': לפחות 700K אם לא יותר, בברוטו בערך 1.2M
פניני: 300K, ברוטו 600K
קאנגור/קלאתיס: 350K, ברוטו בערך 650K
טיוס: 350K, ברוטו 700K
ג'יימס: 400K, ברוטו 800K
באראץ: לפחות 900K, בברוטו 1.35M
האמת יצא 10M![]()
![]()
המשכורו פה נמוכות מהמציאות, פירגנתי מאוד לפדרמן אצל פארגו, לאנגפורד, סמית' ובאראץ.
הסגל הזה בטח יעלה 13M+, תוסיף לזה שלאנגפורד בכלל לא חופשי ובאיי אאוט עליו יהיה מפלצתי.
בנוסף גם שחרור אליהו יעלה לא מעט, בקיצור זה לא יצא 10M, ויותר בקיצור, מכבי לא ישקיעו בחיים 10M בתקציב שחקנים.
02 מרץ 2013, 14:59
02 מרץ 2013, 15:32
02 מרץ 2013, 15:39
02 מרץ 2013, 15:40
LIAV10 כתב:לג'יימס יש חוזה לעונה הבאה
02 מרץ 2013, 15:59
er79 כתב:לג׳יימס יש חוזה.
ליאב, החישוב שלי הוא אומדני ל-10 מליון, אבל יכול להיות שזה יצא קצת יותר בגלל הבייאאוטים של חלק מהשחקנים. זה עדיין לא תקציב בומבסטי, אולי יקר ב-2 עד 3 מליון דולר מהסגל הנוכחי. אני לוקח בחשבון שתג המחיר של באראץ יירד והבעיה איתו תהיה הביי אאוט. בקיץ היו שמועות שאפס ניסו להיפטר ממנו. גם בלו, הלוואי ויחזור, לא יכול לבוא בדרישות בומבסטיות בגלל שנת שבתון. אם הוא לא יבוא, קלאתיס או קאנגור לא יקרים יתר על המידה, קאנגור קצת יקר יותר. פארגו יהיה שחקן חופשי. המשוכה התקציבית הכי גבוהה דווקא תהיה לדעתי לנגפורד ולא פארגו. כמו שאמרתי, תקציב הגיוני עם סגל של פיינל פור. אם פדרמן ימשיך להתקמצן תתרגל לקרוא לנו מכבי לובליאנה.
02 מרץ 2013, 16:47
yellowaura כתב:LIAV10 כתב:לג'יימס יש חוזה לעונה הבאה
אני הייתי מנסה אולי למכור אותו...
היום הוא שווה המון בשוק ואם אפשר ללמוד משהו מפרשת אוחיון שאי אפשר להחזיק שחקן בכוח בתנאים שהם בהרבה מתחת לשווי השוק.
אם רוצים להשאיר את ג'יימס חייבים להציע לו שכר של לפחות 1.5M ברוטו ולהפוך אותו לסנטר ראשון. אני הייתי רוצה לראות את מכבי גוזרים עליו קופון ומנסים למכור אותו עם פיצוי נכבד. בכל מקרה גם להשאיר אותו זו אפשרות הגיונית ונכונה. זאת בתנאי שמביאים פורוורד/סנטר טוב כמו תומאס לצידו. אני במקום מכבי מפסיק לנסות להביא 4 שזורק לבחוץ גם ככה בלאט מתקשה להפעיל 4 כזה.
02 מרץ 2013, 17:14
yellowaura כתב:er79 כתב:לג׳יימס יש חוזה.
ליאב, החישוב שלי הוא אומדני ל-10 מליון, אבל יכול להיות שזה יצא קצת יותר בגלל הבייאאוטים של חלק מהשחקנים. זה עדיין לא תקציב בומבסטי, אולי יקר ב-2 עד 3 מליון דולר מהסגל הנוכחי. אני לוקח בחשבון שתג המחיר של באראץ יירד והבעיה איתו תהיה הביי אאוט. בקיץ היו שמועות שאפס ניסו להיפטר ממנו. גם בלו, הלוואי ויחזור, לא יכול לבוא בדרישות בומבסטיות בגלל שנת שבתון. אם הוא לא יבוא, קלאתיס או קאנגור לא יקרים יתר על המידה, קאנגור קצת יקר יותר. פארגו יהיה שחקן חופשי. המשוכה התקציבית הכי גבוהה דווקא תהיה לדעתי לנגפורד ולא פארגו. כמו שאמרתי, תקציב הגיוני עם סגל של פיינל פור. אם פדרמן ימשיך להתקמצן תתרגל לקרוא לנו מכבי לובליאנה.
1. באראץ על הפנים כבר הרבה זמן (4 נק' למשחק ?). בהחלט אפשר להביא אותו ואפילו יחסית בזול השאלה אם שווה. השיא שלו היה נגד סופו.
2. בלו- גמור.. זהו אם כל הכבוד הוא לא יחזור לרמות הגבוהות.
3. קלאתיס על הפנים בהגנה אפילו ברמת הליגה בארץ. עדיף רייט בכל מקרה. קאנגור בינוני ביותר.
4. פארגו השתפר בנ.ב.א. סטטיסטית הוא ממוצע אבל הוא שחקן מחליף לגיטימי בנ.ב.א הוא restricted free agent וממה שאני מבין זה תלוי בעיקר בקבוצה שלו. אני חושב שהוא יעלה יותר מלאנגפורד. בכל מקרה פארגו טוב מלאנגפורד.
בכל מקרה אני מסכים איתך שסגל כמו שבנית צריך להיות אפשרי כספית כי חסכת בהרבה עמדות. אבל אני חושב שהסגל לא מספיק מאוזן. אתה לא יכול להיות קבוצה מובילה ברמות הגבוהות עם קו קדמי חלש יחסית.
02 מרץ 2013, 17:18
er79 כתב:yellowaura כתב:er79 כתב:לג׳יימס יש חוזה.
1. באראץ על הפנים כבר הרבה זמן (4 נק' למשחק ?). בהחלט אפשר להביא אותו ואפילו יחסית בזול השאלה אם שווה. השיא שלו היה נגד סופו.
2. בלו- גמור.. זהו אם כל הכבוד הוא לא יחזור לרמות הגבוהות.
3. קלאתיס על הפנים בהגנה אפילו ברמת הליגה בארץ. עדיף רייט בכל מקרה. קאנגור בינוני ביותר.
4. פארגו השתפר בנ.ב.א. סטטיסטית הוא ממוצע אבל הוא שחקן מחליף לגיטימי בנ.ב.א הוא restricted free agent וממה שאני מבין זה תלוי בעיקר בקבוצה שלו. אני חושב שהוא יעלה יותר מלאנגפורד. בכל מקרה פארגו טוב מלאנגפורד.
בכל מקרה אני מסכים איתך שסגל כמו שבנית צריך להיות אפשרי כספית כי חסכת בהרבה עמדות. אבל אני חושב שהסגל לא מספיק מאוזן. אתה לא יכול להיות קבוצה מובילה ברמות הגבוהות עם קו קדמי חלש יחסית.
לא הייתי מספיד את באראץ ובלו. והקו הקדמי ממש לא גרוע. לגבי פארגו - מסכים.
03 מרץ 2013, 00:05
03 מרץ 2013, 12:02
03 מרץ 2013, 12:39
yzafrir כתב:אני בכלל הייתי מתייחס לפארגו יותר כאל קומבו גארד שישחק יותר בעמדה 2 מאשר 1 לצד קומבו גארד אחר שישחק יותר בעמדה 1 מאשר 2 ...
1: ארון ג'אקסון (1 מליון , צסק"א משלימה את השאר..) , אוחיון (400K ) .
2: פארגו ( 1.5K ) , לאנדסברג (300K) , הלפרין (300K)
3: סמית' (800K) , פניני (400K)
4: ליאור ( 750K) , פאט קאלטיס (300K) , טיוס (350K)
5: סנטר בכיר (1.5K) , ג'יימס (400K , יש לו חוזה לעונה הבאה) .
שלושה שחקנים של מעל מליון נטו , זה לא צריך להיות בשמיים...
סגל של 8 מליון נטו , אם הנהלת מכבי לא יכולה להעמיד כזה סגל אז באמת שאין לנו מה לחפש .
03 מרץ 2013, 13:13
03 מרץ 2013, 13:24
03 מרץ 2013, 13:36
03 מרץ 2013, 13:54
jol9 כתב:yzafrir כתב:אני בכלל הייתי מתייחס לפארגו יותר כאל קומבו גארד שישחק יותר בעמדה 2 מאשר 1 לצד קומבו גארד אחר שישחק יותר בעמדה 1 מאשר 2 ...
1: ארון ג'אקסון (1 מליון , צסק"א משלימה את השאר..) , אוחיון (400K ) .
2: פארגו ( 1.5K ) , לאנדסברג (300K) , הלפרין (300K)
3: סמית' (800K) , פניני (400K)
4: ליאור ( 750K) , פאט קאלטיס (300K) , טיוס (350K)
5: סנטר בכיר (1.5K) , ג'יימס (400K , יש לו חוזה לעונה הבאה) .
שלושה שחקנים של מעל מליון נטו , זה לא צריך להיות בשמיים...
סגל של 8 מליון נטו , אם הנהלת מכבי לא יכולה להעמיד כזה סגל אז באמת שאין לנו מה לחפש .
צפריר, זה אולי 8 מליון נטו, אבל הרבה יותר בברוטו (רק אליהו מוסיף 750 בברוטו). הייתי אומר שזה 12-13 מליון לפחות בברוטו, וזה מעל התקציב הידוע של מכבי.
מעבר לכך, שוב סגל רחב וארוך - זה או סגל רחב בלי אף שחקן ברמות שציינת (באראץ', פארגו, ג'קסון) או סגל צר עם אולי שחקן או שניים לכל היותר.
אין שום צורך להביא גם את קלאטיס וגם את טיוס, כמו שאין סיבה להחזיק גם את יותם וגם את לאנדסברג. זה מיותר לחלוטין.
אם תוריד שניים מאלה, אז זה יכול להתחיל להתקרב לאיזור הרצוי, וגם אז אני עדיין חושב שזה סגל יותר מדי יקר בשביל אדון פדרמן ג'וניור, שיעדיף
לחפש מציאות בלאס וגאס, מאשר להחתים סנטר וגארדים מוכחים.
03 מרץ 2013, 14:00
jol9 כתב:אתם צריכים להסתכל על הסגל הנוכחי שלנו ולגזור ממנו את האפשרויות שיש.
לא יכול להיות שהיקמן מוחלף בשחקן יקר פי 3, לוגאן מוחלף בשחקן יקר פי 3, שרמדיני/פלאניניץ'/תומאס מוחלפים בשחקן יקר פי 3,
הסגל מונה 12 שחקנים כולל ישראלים יקרים כמו הלפרין, אליהו, פניני ויוגב וכולל זרים שמשלמים מס של ישראלים (ג'יימס), והכל מסתדר לו.
הייתי אומר שמהסגל של צפריר צריך לחתוך חצי בשביל להגיע למשהו ריאלי.
03 מרץ 2013, 14:14