המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:jol9 כתב:אוקיי, הבאת מספר דוגמאות, ואפשר להביא גם דוגמאות הפוכות של שחקנים שכן הגיעו מהNBA לאירופה.
אני בכלל לא חושב שמדובר במשהו קל, אבל בכסף של דני פדרמן, אני מעדיף שינסו לפתות איזה פוטנציאל מעניין מהNBA מאשר עוד איזה תואם היקמן ורייס.
אל תשכח שלא כל בני האדם הם אותו הדבר. יש כאלה שדווקא לצאת החוצה, לאירופה, ימשוך אותם מאוד, מה גם שמדובר בשדרוג מעמד ושדרוג כספי. לא הכל שחור או לבן,
צריך פשוט לחפש טוב.
מי הדוגמא הנגדית שלך? על איזה סוג שחקנים אתה מדבר? אני מכיר רק דוגמאות בכיוון שציינתי.
roy1000 כתב:אני יכול לחיות עם אוחיון בחמשייה אם ב- 4 העמדות האחרות יהיו שחקנים טובים.
er79 כתב:roy1000 כתב:בלו לא נחשב ישראלי לצורך עניין הזהות. אני לא רואה מצב שסמית' לא נשאר - יש לו חוזה, ומכבי לא תשלם גם לו בשביל לשבת בבית.
יכול להיות שאתה לא רואה צורך בגחמה של ישראלי בחמישייה, אבל תאר לעצמך מצב של חמישיית זרים במכבי - התקשורת תחגוג על זה, הקהל ימחה, והספונסרים יברחו. זה אולי נראה כמו גחמה, אבל זה הכרח וזה ימשיך להיות בשנה הבאה וכמעט בוודאות זה יהיה אוחיון.
מעניין לי את התחת צביון. מי שטוב ישחק. ואגב זהות, למה אתה חושב שהקהל מחובר לאוחיון יותר מלבלו? הקהל לא אוהב את אוחיון. הישראלי היחיד שהקהל מזוהה איתו ומחובר אליו זה גיא פניני. הקהל מחובר יותר לזרים בשנים האחרונות, כמו סופו.
jol9 כתב:האמת שאני קצת פחות עוקב אחרי מי מגיע ומאיפה. כל שחקן שמגיע מהNBA מתאים...
הסתכלתי ברשימה הזאת - http://espn.go.com/nba/story/_/id/67935 ... r-movement
קח לדוגמא את ג'ואי דורסי או אייסי לואו...
roy1000 כתב:jol9 כתב:האמת שאני קצת פחות עוקב אחרי מי מגיע ומאיפה. כל שחקן שמגיע מהNBA מתאים...
הסתכלתי ברשימה הזאת - http://espn.go.com/nba/story/_/id/67935 ... r-movement
קח לדוגמא את ג'ואי דורסי או אייסי לואו...
שניהם לא קיבלו חוזים ב- NBA. דורסי אפילו היה במחנות אם אני לא טועה. אייסי לו סיים את הקריירה ב- NBA. הוא כבר לא יחזור לשם.
אני מאוד אשמח לרואת את מכבי מביאה שחקן כמו ג'ואי דורסי אם לזה אתה חותר, אבל דורסי הוא לא ממש שחקן זול.
גל גל כתב:אוחיון,מקל
פארגו,בראון\נולן סמית
סמית,פניני,לאנדסברג
בלו,זר
סופו,זר,טיוס
jol9 כתב:תגידו אתם רציניים?
תאודוסיץ' מצסקא? הוארטס מבארסה? תכף יציעו כאן גם את רודריגז וספאנוליס...
אי אפשר לצפות להחתים שחקנים כאלה בעידן הנוכחי
LIAV10 כתב:פארגו פרץ בקבוצה קטנה?
rc4991 כתב:er79 כתב:roy1000 כתב:בלו לא נחשב ישראלי לצורך עניין הזהות. אני לא רואה מצב שסמית' לא נשאר - יש לו חוזה, ומכבי לא תשלם גם לו בשביל לשבת בבית.
יכול להיות שאתה לא רואה צורך בגחמה של ישראלי בחמישייה, אבל תאר לעצמך מצב של חמישיית זרים במכבי - התקשורת תחגוג על זה, הקהל ימחה, והספונסרים יברחו. זה אולי נראה כמו גחמה, אבל זה הכרח וזה ימשיך להיות בשנה הבאה וכמעט בוודאות זה יהיה אוחיון.
מעניין לי את התחת צביון. מי שטוב ישחק. ואגב זהות, למה אתה חושב שהקהל מחובר לאוחיון יותר מלבלו? הקהל לא אוהב את אוחיון. הישראלי היחיד שהקהל מזוהה איתו ומחובר אליו זה גיא פניני. הקהל מחובר יותר לזרים בשנים האחרונות, כמו סופו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים