פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: טופ 16, מחזור 13: מכבי נגד באיירן, 21:45 ערוץ 10

04 אפריל 2014, 16:13

ממש לא. פארגו מרכז יותר טוב מהאחרים שצוינו פה. הוא לא רכז טהור, אבל הוא לחלוטין לא בנישה הזאת. בנוסף, הוא סקורר וגו-טו-גאי פנטסטי. עזבו, לא תצליחו לגרום לי לשנות את דעתי. נוכחתי לדעת מה פארגו שווה, ועונה רעה בצסקא, שזה לא המקום בשבילו, לא תשנה את דעתי.
יוני, לא קשור לגזענות, ישנם שחקנים כהי עור שהם מהאהובים עליי, פארקר הוא השחקן האהוב עליי את פעם. פשוט מה לעשות ולמעט פרקינס כל הרכזים שבאו לכאן ושמו בנדנה הביאו לי חשק להקיא. בעצם לא רק רכזים, היה גם איזה ביופורד בין לבין.
פליקס, לא אמרתי שיהיה קל להביא את פארגו, אמרתי שצריך לנסות, הרבה לפני שחושבים על שמות כמו דילייני.

04 אפריל 2014, 16:29

er79 כתב:ממש לא. פארגו מרכז יותר טוב מהאחרים שצוינו פה. הוא לא רכז טהור, אבל הוא לחלוטין לא בנישה הזאת. בנוסף, הוא סקורר וגו-טו-גאי פנטסטי. עזבו, לא תצליחו לגרום לי לשנות את דעתי. נוכחתי לדעת מה פארגו שווה, ועונה רעה בצסקא, שזה לא המקום בשבילו, לא תשנה את דעתי.
יוני, לא קשור לגזענות, ישנם שחקנים כהי עור שהם מהאהובים עליי, פארקר הוא השחקן האהוב עליי את פעם. פשוט מה לעשות ולמעט פרקינס כל הרכזים שבאו לכאן ושמו בנדנה הביאו לי חשק להקיא. בעצם לא רק רכזים, היה גם איזה ביופורד בין לבין.
פליקס, לא אמרתי שיהיה קל להביא את פארגו, אמרתי שצריך לנסות, הרבה לפני שחושבים על שמות כמו דילייני.

הוא מרכז טוב יותר מהם אבל לא בהרבה כי גם הוא לא רכז . בגלל זה אני אומר שחייבים שחקן נוסף לידו שיודע לנהל משחק...
תחשוב מה היה קורה לצסק"א אם לא היה לה את תאדוסיץ' וג'אקסון ליד פארגו עכשיו ? הם היו בוכים על הרכז ה"טיפש " שיש להם...

פליקס , מכבי לא הולכים לקחת שחקן מצסק"א כי צסק"א כנראה תקיא אותו מהמערכת בעצמה...

04 אפריל 2014, 17:18

אני לא חושב שפארגו טיפש. הוא ניהל את המשחק מצוין במכבי. מספיק שיהיה לידו שחקן שיודע להוביל כדור בעמדה 2 או 3, לא חייב קליבר בניהול משחק. פארגו מרכז יותר טוב גם מאוחיון.

04 אפריל 2014, 17:33

פארגו לא ניהל את המשחק מצויין במכבי. ההתקפה העומדת הייתה נוראית באותה עונה.
הוא באמת לא רכז גדול, אבל הוא כן הכי טוב שמכבי יכולה להביא.

04 אפריל 2014, 17:43

MTA2311 כתב:פארגו לא ניהל את המשחק מצויין במכבי. ההתקפה העומדת הייתה נוראית באותה עונה.

ההתקפה העומדת אז כמו היום התבססה בעיקר על סופו בדקות שלו על המגרש.
כשלא היה על המגרש אז פארגו לרוב פשוט חדר עם צעד ראשון מהיר וניסה להוציא מזה משהו - יש לציין שהוא יודע להוציא דווקא מסירות נאות מהחדירות שלו.

חוץ מזה, היה למכבי את איידסון....

04 אפריל 2014, 17:48

MTA2311 כתב:פארגו לא ניהל את המשחק מצויין במכבי. ההתקפה העומדת הייתה נוראית באותה עונה.

הפעיל את סופו מעולה, כיווץ הגנות. אף קבוצה לא יכלה להתמודד איתו כמעט

04 אפריל 2014, 17:56

er79 כתב:

האמת שזה היה יותר איידסון שהפעיל את סופו מעולה (קצת כמו פניני היום)
אבל פארגו עשה גם דברים יפים.

04 אפריל 2014, 18:01

חנו'ש כתב:
er79 כתב:

פארגו עשה דברים יפים מאוד בחצי השני של העונה. לא הייתי מגדיר אותם כדברים שמנהל משחק גדול עושה.

04 אפריל 2014, 18:10

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:
er79 כתב:

פארגו עשה דברים יפים מאוד בחצי השני של העונה. לא הייתי מגדיר אותם כדברים שמנהל משחק גדול עושה.

נכון, הם בעיקר באו מהחדירות שלו בזכות צעד ראשון מאוד מהיר.
אבל הוא ידע להוציא מסירות מאוד יפות מאותם חדירות, זה לא הופך אותו למנהל משחק גדול - אבל לפחות הוא לא אדיוט כמו אחרים בקבוצה שלא אזכיר את שמם... :whistle

04 אפריל 2014, 18:24

חנו'ש כתב:
er79 כתב:

רק לא הבנתי למה "קצת כמו פניני היום" פניני גם הפעיל את סופו בעונת איידסון. איידסון הפעיל את סופו הכי טוב, ו"מקום שני" היה פניני.

04 אפריל 2014, 18:37

לא קצת היגזמנו עם פארגו ? נתן עונה מצוינת במכבי אבל אז כל הקבוצה היתה מצוינת , הבעיה שמאז לא ראיתי אותו עושה משהו יוצא דופן ובכלל אני חושב שאם פארגו יחתום יש סכוי שכגודל הציפיה כך תהיה גודל האכזבה ...

אומנם הוא שחקן טוב יותר מכל מה שייש לנו עכשיו אבל אולי הוא לא כזה עילוי כמו שחלק פה מציגים אותו ? הייתי אם כבר לשלם סכומים מאוד גבוהים ביחס למכבי מעדיף שחקן סטייל ארויו שהוכיח ומוכיח את עצמו כבר כמה שנים .

גלשתי לעולם הדמיון ... לא פארגו ובטח לא ארויו , אפילו לא דלייני ...

04 אפריל 2014, 18:53

וגם לא צריך להגזים לכיוון השני. פארגו הוא שחקן שנתן מספרים מעולים בעונה הראשונה שלו במכבי, ובמקרה העונה הזאת גם הסתיימה בגמר היורוליג. אין הרבה שחקנים ששווים יותר מזה.

אם המניות שלו לא היו בירידה אחרי עונה לא מוצלחת בצסקא לא היינו יכולים אפילו לחלום על שחקן כזה במכבי הנוכחית.

לסיכום, לא רכז גדול, אבל שחקן מצויין ולטעמי הטוב ביותר שמכבי יכולה להביא.

04 אפריל 2014, 19:15

מקאלב בעיני הוא קונצנזוס הרבה יותר גדול מפארגו, שלא לדבר על זה שפארגו פעמיים תקע למכבי ברז(מה שמעלה את השאלה למה לעזעזל רוצים ללכת עליו שוב. דני לא לומד לקח?). מקאלב הוביל שתי קבוצות שונות לפיינל פור. אחת שהיא כנראה ברבע או בחצי מהתקציב של מכבי הנוכחית. הוא סיים כטופ סקורר של היורוליג. אין הרבה שחקנים טובים ממנו באירופה בכל מה שקשור ללהגיע לטבעת.אפשר גם להוסיף את האליפות אירופה הסופר מוצלחת שהייתה לו שבה הוא סחב נבחרת מוגבלת כמו מקדוניה לחצי גמר. סגנון הכדורסל בפנר לא התאים לו פשוט. אם יביאו אותו יצטרכו להביא גארד נוסף שלא יחזיק בכדור יותר מידי כמו שבוגדאנוביץ' ופרזדליץ' עושים היום. סוג של Off guard שיכול לנהל משחק במקרה הצורך אבל לא צריך את הכדור ביד כדי להיות אפקטיבי.

04 אפריל 2014, 19:22

שחקן שהצליח במכבי, תמיד יהיה עדיף על שחקן שהצליח במקומות אחרים.

לא יודע מאיפה השטות הזאת שהוא הוביל גם את סיינה לפיינל פור. לא שיחק בכלל בטופ 16, ובהצלבה היה פאקטור בערך כמו שהררי יהיה פאקטור בסדרה מול מילאנו.

מפתיע אותי שדווקא אתה שחף כל כך בעדו. מדובר בסמל לשכונתיות.

04 אפריל 2014, 19:23

אני קונה את מקאלב ופארגו ביחד :)

04 אפריל 2014, 19:41

MTA2311 כתב:שחקן שהצליח במכבי, תמיד יהיה עדיף על שחקן שהצליח במקומות אחרים.

לא יודע מאיפה השטות הזאת שהוא הוביל גם את סיינה לפיינל פור. לא שיחק בכלל בטופ 16, ובהצלבה היה פאקטור בערך כמו שהררי יהיה פאקטור בסדרה מול מילאנו.

מדובר גם בסמל למשחק מרהיב ומרגש. שחקן שרץ את המגרש כמו שד, חודר שאין שני לו באירופה, לא הורס את השטף של המשחק. שחקן מעולה.

04 אפריל 2014, 19:44

toja27 כתב:

מדובר גם בסמל למשחק מרהיב ומרגש. שחקן שרץ את המגרש כמו שד, חודר שאין שני לו באירופה, לא הורס את השטף של המשחק. שחקן מעולה.

אני זוכר שלפני שנתיים עוד אמרו שהוא הדריק רוז של אירופה..
בכל מקרה תחת בלאט שאהדה שלו לקומבו גארדים אמריקאים ידועה כבר הוא יכול כן להצליח פה

04 אפריל 2014, 19:50

refael כתב:
toja27 כתב:

אני זוכר שלפני שנתיים עוד אמרו שהוא הדריק רוז של אירופה..
בכל מקרה תחת בלאט שאהדה שלו לקומבו גארדים אמריקאים ידועה כבר הוא יכול כן להצליח פה

הוא באמת מזכיר את דרק רוז בסגנון המשחק שלו. שניהם מתבססים המון על מהירות ועל יציאה מהירה מהמקום ושינוי כיווין מהיר. זאת הסיבה ששניהם נפצעים לא מעט, בגלל סגנון המשחק שלהם.
לא בטוח שתחת בלאט הוא יכול להצליח, אני כבר מזמן לא זוכר את בלאט מביא סגנון משחק מהיר בהתקפה עם הרבה התקפות מתפרצות. זאת אחת הסיבות שמשעמם לראות משחקים תחת דיוויד בלאט.

04 אפריל 2014, 20:42

מתי פארגו נפצע?

04 אפריל 2014, 20:48

איך סמל לשכונתיות מוביל קבוצות חלשות כמו פרטיזן ומקדוניה להצלחות? אני חושב שלא ראית יותר מידי את מקאלב. הוא לא ממש כריס פול, אבל הוא רחוק מאוד מלהית שכונתי. קשה לי להאמין שהיה מצליח בקבוצה מסודרת כמו פרטיזן אם הוא היה כזה. יש לו פלוס מאוד גדול וזה היכולת שלו להגיע לטבעת ולסיים ברמה מאוד מאוד גבוהה(מעל 60% לשתי נקודות לשחקן של 1.78 מ' בשיא שלו). אם הוא היה גם מנהל משחק ברמה גבוהה הוא לא היה משחק בכלל באירופה.
פרסם תגובה