המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:טייריס רייס קרוב מאוד לברצלונה. נדחתה הצעה משודרגת שהועברה לסוכן שלו. יש עדיין דיבורים אבל ברצלונה חמה עליו מאוד..
cannon כתב:במגבלות התקציב אני לא הייתי משקיע ברייס יותר מסביבות 700000 לעונה. עם כל הכבוד ויש כבוד, הוא שחקן מוגבל מאוד בהרבה תחומים, נמוך ולא קלע יציב מבחוץ. יש לו אופי מדהים והוא ווינר אבל היה לו גם המון מזל. אם יש לי אותו ושחקן כמו דילייני אני לוקח את דילייני בלי לחשוב פעמיים.
מקאדו 3 כתב:זה שיכנוע עצמי כזה או מה ? זה לא שווה 700000 ההוא מכבי לא באמת רצתה והשלישי היא לא באמת התאמצה , על שחקנים טובים משלמים והחוזים שמכבי מציעה לשחקנים הם לפעמים מצחיקים ונידמה לי שכמה מועמדים כבר אמרו ש 'מכבי הציעה הצעה מעליבה ' לפחות לגבי יבטוקאס לפניי כמה שנים אני זוכר , אם רייס לא שווה מליון וצפונה אז למה פארגו שווה פה בעניי כולם ?
אם רייס הולך זה פשוט בושה וכישלון מוחלט של ההנהלה הזו והגביע של שנה שעברה לא ישנה את זה , מועדון מפואר צריך לדעת לשמור על השחקנים שלו ולא לאבד אותם מחדש כל עונה , פישר , לאנגפורד , םארגו , מוריס , אידסון , הנדריקס ... כולם נתנו פה עונה או שתיים גדולות וברחו לחוזים גדולים , ככל הנראה גם רייס עכשיו .
מקאדו 3 כתב:לא יודע למה אתה חושב שפארגו עדיף על רייס , מה כבר הוא עשה עונה טובה בסגנית אלופת אירופה ואחרי זה שנים םושרות עד חלשות , רייס הוא אחד מ 2 הרכזים הטובים ביורוליג והוא הוכיח את זה ווינריות , חדירה מדהימה , לקיחת אחריות , סלי ניצחון על כל הקופה , במה פארגו עדיף ? בלהבריז פעמיים למכבי ברגע האחרון ? או אולי בזה שהוא דופק דאנקים יותר טובים ? באמת איך אפשר להגיד שהוא עדיף על שחקן שהיה mvp של היורוליג ודרס כל קבוצה בדרך לגביע ( כמובן שלא לבד ) תוך תצוגת תכלית מדהימה ונדירהאחרי שאנחנו האוהדים וגם קצת המאמן האכלנו אותו מרורים חצי עונה ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים