ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי, היקמן בפנר'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2

הודעהעל ידי Allan Turing » 27 יוני 2014, 18:29

מה הקישקוש הזה שירושליים מתעניינת בגי. סי. קארול?
זה לא קצת כמו להגיד ״מכבי מתעניינת בלברון״?
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 27 יוני 2014, 18:39

זה בערך כמו 'מכבי מתעניינת בספאנוליס ' מה הבעיה ? להתעניין גם מכבי יפו יכולה ...

קצת על רייס
http://sites.one.co.il/General/Article. ... &siteid=10
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי cannon » 27 יוני 2014, 20:59

טייריס רייס קרוב מאוד לברצלונה. נדחתה הצעה משודרגת שהועברה לסוכן שלו. יש עדיין דיבורים אבל ברצלונה חמה עליו מאוד..
cannon

הודעהעל ידי צ'שר » 27 יוני 2014, 21:40

cannon כתב:טייריס רייס קרוב מאוד לברצלונה. נדחתה הצעה משודרגת שהועברה לסוכן שלו. יש עדיין דיבורים אבל ברצלונה חמה עליו מאוד..

זה מבוסס? כי אם כן זה פשוט נורא. טייריס רייס הוא נכס שחייבים לשמור עליו... אני באמת אשנא את פדרמן אם גם הוא לא ישאר
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי קודי » 27 יוני 2014, 21:58

אם רייס אכן עוזב, אז מכבי בונה את הקבוצה כמעט מאפס. העובדה שכמה שחקנים משלימים ממשיכים היא חסרת משמעות. בעונה שעברה היו 5 אנשים שהיו אחראים לזכייה ביורוליג - מעל כולם בלאט ואחריו רייס, היקמן, בלו וטיוס. בלי ארבעה מהחמישה האלה אין שום קשר בין הקבוצה של העונה שעברה לזו של העונה הקרובה ולא משנה כמה שחקנים ממשיכים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי cannon » 27 יוני 2014, 22:04

במגבלות התקציב אני לא הייתי משקיע ברייס יותר מסביבות 700000 לעונה. עם כל הכבוד ויש כבוד, הוא שחקן מוגבל מאוד בהרבה תחומים, נמוך ולא קלע יציב מבחוץ. יש לו אופי מדהים והוא ווינר אבל היה לו גם המון מזל. אם יש לי אותו ושחקן כמו דילייני אני לוקח את דילייני בלי לחשוב פעמיים.
cannon

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 יוני 2014, 22:09

על הmvp של הפיינל פור אחה משלם 700000?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי cannon » 27 יוני 2014, 22:12

כן כי היה פה הרבה מזל וכי אין למכבי תקציב בלתי מוגבל. בשנה הבאה הוא לא יהיה mvp
cannon

הודעהעל ידי צ'שר » 27 יוני 2014, 22:15

cannon כתב:במגבלות התקציב אני לא הייתי משקיע ברייס יותר מסביבות 700000 לעונה. עם כל הכבוד ויש כבוד, הוא שחקן מוגבל מאוד בהרבה תחומים, נמוך ולא קלע יציב מבחוץ. יש לו אופי מדהים והוא ווינר אבל היה לו גם המון מזל. אם יש לי אותו ושחקן כמו דילייני אני לוקח את דילייני בלי לחשוב פעמיים.

אני מסכים שהוא לא שווה 1.5 מיליון כמו שנטען שמציעים לו ביורוליג, אבל אם סמית' מרוויח 800 אלף, אז לו מגיע מיליון או קרוב לזה. הוא מסוג השחקנים שאין טעם לפרוט את היכולות שלו לחלקים, כי הסך הכל שלו שווה הרבה יותר מזה. הוא גורם לקבוצה לנצח, וזה שווה יותר מכל סקיל שאפשר לחשוב עליו...

אגב דיליניי שחקן מעולה, אני מסכים, אבל אל תסתנוור מהמשחקים שהוא נתן מולנו . המשחק השני שלו למשל היה הכי טוב שלו העונה...האחוזי קליעה שלו ביורוליג נמוכים מאוד יחסית לכמויות שבהן הוא זורק ובליגה הגרמנית הממוצעים שלו לא מדהימים, כלומר אם לא היית רואה אותו משחק מולנו והיו מחתימים אותו ומציגים את הנתונים לא היית מתלהב יותר מידי...
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי yzafrir » 27 יוני 2014, 22:33

אני גם חושב שקצת יצאו הפרופורציות לגבי רייס ואף אחד לא יכול לחשוד שלא אהבתי אותו מההתחלה . הוא שחקן מצויין אבל עדיין לא כזה ששווה את הסכומים הקבוצות אחרות הולכות לזרוק עליו . אני בהחלט חושב שיש תחליפים טובים ממנו בסכום שמכבי הציע לו ואולי טיפה יותר...אני עדיין חושב שפארגו טוב ממנו מהרבה בחינות ....
אין ספק שגם הוא וגן היקמן ראויים להצעה גבוהה יותר ממכבי ובאמת ששבע מאות אלף אחרי שהביא את הקבוצה לזניה זה קצת מעליב . גם היקמן ראוי להצעה גבוהה הרבה יותר אבל את היקמן אני לא כל כך אוהב אז לא איכפת לי שיעזוב...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 27 יוני 2014, 23:08

זה שיכנוע עצמי כזה או מה ? זה לא שווה 700000 ההוא מכבי לא באמת רצתה והשלישי היא לא באמת התאמצה , על שחקנים טובים משלמים והחוזים שמכבי מציעה לשחקנים הם לפעמים מצחיקים ונידמה לי שכמה מועמדים כבר אמרו ש 'מכבי הציעה הצעה מעליבה ' לפחות לגבי יבטוקאס לפניי כמה שנים אני זוכר , אם רייס לא שווה מליון וצפונה אז למה פארגו שווה פה בעניי כולם ?

אם רייס הולך זה פשוט בושה וכישלון מוחלט של ההנהלה הזו והגביע של שנה שעברה לא ישנה את זה , מועדון מפואר צריך לדעת לשמור על השחקנים שלו ולא לאבד אותם מחדש כל עונה , פישר , לאנגפורד , םארגו , מוריס , אידסון , הנדריקס ... כולם נתנו פה עונה או שתיים גדולות וברחו לחוזים גדולים , ככל הנראה גם רייס עכשיו .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי yzafrir » 27 יוני 2014, 23:28

מקאדו 3 כתב:זה שיכנוע עצמי כזה או מה ? זה לא שווה 700000 ההוא מכבי לא באמת רצתה והשלישי היא לא באמת התאמצה , על שחקנים טובים משלמים והחוזים שמכבי מציעה לשחקנים הם לפעמים מצחיקים ונידמה לי שכמה מועמדים כבר אמרו ש 'מכבי הציעה הצעה מעליבה ' לפחות לגבי יבטוקאס לפניי כמה שנים אני זוכר , אם רייס לא שווה מליון וצפונה אז למה פארגו שווה פה בעניי כולם ?

אם רייס הולך זה פשוט בושה וכישלון מוחלט של ההנהלה הזו והגביע של שנה שעברה לא ישנה את זה , מועדון מפואר צריך לדעת לשמור על השחקנים שלו ולא לאבד אותם מחדש כל עונה , פישר , לאנגפורד , םארגו , מוריס , אידסון , הנדריקס ... כולם נתנו פה עונה או שתיים גדולות וברחו לחוזים גדולים , ככל הנראה גם רייס עכשיו .

ההישג של מכבי לא משנה את העובדה שהיא קבוצה קטנה ( מבחינה תקציבית ). והזכייה הזאת היא בגדר נס . וכמו כל קבוצה קטנה אחרי שהיא מפתיע , הכוכבים שלה הולכים לכסף הגדול .
רייס שווה למכבי מליון וכך גם היקמן . אבל לא 1.5 מליון....אם נחזור אחורהמעל מה שאמרתי בזמנו על לאנגפורד שאני מעדיף היקמן או רייס ב500 אלף על לאנגפורד במילון .
לגבי פארגו , אני חושב שיש לו נתונים טובים יותר מרייס ואם אתה שואל אותי את מי אני מעדיף את רייס של העונה שהביא אליפות או את פארגו של העונה ההיא אז אני לוקח את פארגו .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 27 יוני 2014, 23:46

לא יודע למה אתה חושב שפארגו עדיף על רייס , מה כבר הוא עשה עונה טובה בסגנית אלופת אירופה ואחרי זה שנים םושרות עד חלשות , רייס הוא אחד מ 2 הרכזים הטובים ביורוליג והוא הוכיח את זה ווינריות , חדירה מדהימה , לקיחת אחריות , סלי ניצחון על כל הקופה , במה פארגו עדיף ? בלהבריז פעמיים למכבי ברגע האחרון ? או אולי בזה שהוא דופק דאנקים יותר טובים ? באמת איך אפשר להגיד שהוא עדיף על שחקן שהיה mvp של היורוליג ודרס כל קבוצה בדרך לגביע ( כמובן שלא לבד ) תוך תצוגת תכלית מדהימה ונדירהאחרי שאנחנו האוהדים וגם קצת המאמן האכלנו אותו מרורים חצי עונה ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי yzafrir » 28 יוני 2014, 00:06

מקאדו 3 כתב:לא יודע למה אתה חושב שפארגו עדיף על רייס , מה כבר הוא עשה עונה טובה בסגנית אלופת אירופה ואחרי זה שנים םושרות עד חלשות , רייס הוא אחד מ 2 הרכזים הטובים ביורוליג והוא הוכיח את זה ווינריות , חדירה מדהימה , לקיחת אחריות , סלי ניצחון על כל הקופה , במה פארגו עדיף ? בלהבריז פעמיים למכבי ברגע האחרון ? או אולי בזה שהוא דופק דאנקים יותר טובים ? באמת איך אפשר להגיד שהוא עדיף על שחקן שהיה mvp של היורוליג ודרס כל קבוצה בדרך לגביע ( כמובן שלא לבד ) תוך תצוגת תכלית מדהימה ונדירהאחרי שאנחנו האוהדים וגם קצת המאמן האכלנו אותו מרורים חצי עונה ?

הניצחון במשחק האחרון של רייס לעומת ההפסד של פארגו במשחק האחרון ( ללא פרקינס) זה מה שהופך את רייס ליותר טוב ??? אם ככה רייס טוב יותר מכל השחקנים של ריאל וצסקא , שלו לדבר על קבוצות אחרות .
ומה קשור ההברזה של פארגו לגבי יכולתו כשחק ?! תגיב לעניין
מבחינת נתונים , אתלטיות , מהירות פיזיות וגם קליע אני חושב שפארגו טוב יותר .
אני גם מסתכל על כל העונה , ומה לעשות אבל למעט התוצאה של סוף העונה , זו הייתה עונת סיוט מבחינת כדורסל ובעונת פארגו נהנתי הרבה יותר חוץ מההפסד בגמר...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 28 יוני 2014, 00:11

אסור לוותר ולאבד את רייס. מצד שני, אתה לא יכול לדעת איך העונה של פארגו במכבי הייתה מסתיימת אם פרקינס היה לצידו בגמר. אגב, פארגו הוא גם ווינר, הביא את מכבי לגמר ולקח לה אליפות עם גליל. שורה תחתונה, שניהם איכותיים, פדרמן צריך להתעורר ולתת לרייס הצעה טובה. הגיע הזמן לסיים את הבצורת ולתת סוף סוף מליון דולר לשחקן ששווה את זה. מליון גם אמור להשאיר אותו, כי אם הוא צריך לשלם 350k למכבי, הפרש של 150 זה כבר לא ביג דיל
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 יוני 2014, 00:15

כן, כי אם רייס יעזוב פארגו יגיע. נו באמת, עוד לא למדתם איך זה עובד בקבוצה הזאת?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 28 יוני 2014, 00:17

אני דווקא חושב שהסיכויים להשאיר את רייס גדולים מהחתמת פארגו, אבל מישהו צריך להעיר את מר פדרמן ובניו מהתרדמת שלהם
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 28 יוני 2014, 00:31

למה רייס צריך לשלם 350K ?? הקבוצה שרוצה אותו תשלם את הבייאווט !!!
חצי מליון זה הפרש מספיק גדול בשביל שיגרום לו לעזוב . מצד שני מליון דולר כן יכולים להנחית כאן את פארגו לדעתי....
הבעיה שגודס לא ילחם עם ההנהלה מספיק בשביל להשאיר את רייס או להביא את פארגו...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 יוני 2014, 03:51

עדיין לא מאוחר: http://www.one.co.il/Article/216051.html
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חציברטאס » 28 יוני 2014, 08:19

יש כל כך הרבה שמות שעזבו את מכבי לכסף גדול יותר אחרי עונה אחת טובה... ולמרות זאת, מכבי ממשיכה לשגשג, והשחקנים האלה (אולי חוץ מלנגפורד, שגם הוא לא התקדם מקצועית מאז), ברגע שעוזבים את מכבי הם מתחילים לדשדש ולהיעלם. פרגו, אידסון, הנדריקס, סופו שחזר ליוון בזמנו, פרקינס, ומי לא.
תעשו לי טובה, אם לא היה לנו את המאמן הכי טוב באירופה לא היינו מגיעים לאן שהגענו השנה וגם זה עם המון מזל. אפשר לוותר על רייס והיקמן ולמצוא תחליפים יותר טובים.
חציברטאס

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים