ליגת ווינר: מכבי נגד ירושלים - ראשון 20:40, ערוץ 1

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: מכבי נגד ירושלים - ראשון 20:40, ערוץ 1

הודעהעל ידי toja27 » 03 נובמבר 2014, 20:30

roy1000 כתב:די ברור שסופו מדבר על היינס.

היינס בקושי שיחק , הכניסו אותו כשמכבי כבר הייתה בצרות, לא הוא האחראי הישיר להפסד אתמול.
האחריות שלו אולי בכך שעד עכשיו הוא לא מרשים ובגלל זה אתמול הוא לא קיבל הרבה דקות. למרות שהאי שיתוף שלו בכל המחצית הראשונה הייתה טעות לפי דעתי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 03 נובמבר 2014, 20:37

ועוד משהו, אני במקום סופו הייתי מדבר פחות על שחקנים אחרים והמחוייבות שלהם,לפחות בנקודת הזמן הנוכחית. הוא הסיבה שהביאו את מאריץ' בבהילות ובזבזו סתם כסף, ועד עכשיו חוץ מכמה רגעים אתמול ברבע השלישי הוא גם לא נכנס לכושר מלא ונראה לא טוב.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 03 נובמבר 2014, 20:40

toja27 כתב:
roy1000 כתב:די ברור שסופו מדבר על היינס.

היינס בקושי שיחק , הכניסו אותו כשמכבי כבר הייתה בצרות, לא הוא האחראי הישיר להפסד אתמול.
האחריות שלו אולי בכך שעד עכשיו הוא לא מרשים ובגלל זה אתמול הוא לא קיבל הרבה דקות. למרות שהאי שיתוף שלו בכל המחצית הראשונה הייתה טעות לפי דעתי.

זה לא שאני לא מסכים שהיינס לא אשם, אבל היינס השחקן היחידי שעונה להגדרה של סופו, אלא אם כן הוא מתכוון לפארגו, אבל פארגו כבר יודע מה זה מכבי.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 03 נובמבר 2014, 20:42

toja27 כתב:ועוד משהו, אני במקום סופו הייתי מדבר פחות על שחקנים אחרים והמחוייבות שלהם,לפחות בנקודת הזמן הנוכחית. הוא הסיבה שהביאו את מאריץ' בבהילות ובזבזו סתם כסף, ועד עכשיו חוץ מכמה רגעים אתמול ברבע השלישי הוא גם לא נכנס לכושר מלא ונראה לא טוב.

בעיקרון אתה צודק, אבל סופו נתן אתמול את המשחק הכי טוב שלו העונה. סופו שיחק עם מחוייבות אתמול ואפילו לקח 2-3 ריבאונד התקפה - תחום שהוא די חלש בו. דווקא סופו הוא שחקן שיודע להעלות את הרמה מול ירושלים ובכלל כשצריך אותו.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 03 נובמבר 2014, 20:43

דרך אגב, מישהו יודע למה פארגו היה כל כך עצבני על גודס אתמול? מה היה הסיפור?
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 נובמבר 2014, 20:45

roy1000 כתב:דרך אגב, מישהו יודע למה פארגו היה כל כך עצבני על גודס אתמול? מה היה הסיפור?

אני לא יודעת מה הסיפור אתמול אבל נראה לי שבכללי פארגו לא כל כך מכבד את גודס בתור הסמכות העליונה
גודס זה לא מאמן שיכול לשלוט עליו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 03 נובמבר 2014, 20:49

Holiday_Armadillo כתב:
roy1000 כתב:דרך אגב, מישהו יודע למה פארגו היה כל כך עצבני על גודס אתמול? מה היה הסיפור?

אני לא יודעת מה הסיפור אתמול אבל נראה לי שבכללי פארגו לא כל כך מכבד את גודס בתור הסמכות העליונה

פתאום, בלי שום התראה מוקדמת הוא התחיל לחטוף עצבים, לא יודע על מה, ואחר כך, הוא נכנס לקטע של אחד על אחד עם קיצ'ן וטראש טוק עם הספסל של ירושלים. ברבע השלישי הוא החליט שהוא רג'י מילר וזרק שלשות תוך כדי נפילה. ממתי השחקן הזה הוא כזה הד קייס? אני לא זוכר דברים כאלה מהקדנציה הקודמת שלו פה.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 03 נובמבר 2014, 20:52

roy1000 כתב:
toja27 כתב:ועוד משהו, אני במקום סופו הייתי מדבר פחות על שחקנים אחרים והמחוייבות שלהם,לפחות בנקודת הזמן הנוכחית. הוא הסיבה שהביאו את מאריץ' בבהילות ובזבזו סתם כסף, ועד עכשיו חוץ מכמה רגעים אתמול ברבע השלישי הוא גם לא נכנס לכושר מלא ונראה לא טוב.

בעיקרון אתה צודק, אבל סופו נתן אתמול את המשחק הכי טוב שלו העונה. סופו שיחק עם מחוייבות אתמול ואפילו לקח 2-3 ריבאונד התקפה - תחום שהוא די חלש בו. דווקא סופו הוא שחקן שיודע להעלות את הרמה מול ירושלים ובכלל כשצריך אותו.

הוא לו כמה רגעים טובים ברבע השלישי, חוץ מזה היה לו משחק חלש כמו כמעט לכל הקבוצה. הייתה לו מחצית ראשונה שהוא לא עשה כלום. דווקא אני לא זוכר שסופו מצטיין במשחקים נגד ירושלים ודווקא סופו בדרך כלל מתקשה במשחקי ההכרעה למיטב זכרוני.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 03 נובמבר 2014, 21:00

roy1000 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

פתאום, בלי שום התראה מוקדמת הוא התחיל לחטוף עצבים, לא יודע על מה, ואחר כך, הוא נכנס לקטע של אחד על אחד עם קיצ'ן וטראש טוק עם הספסל של ירושלים. ברבע השלישי הוא החליט שהוא רג'י מילר וזרק שלשות תוך כדי נפילה. ממתי השחקן הזה הוא כזה הד קייס? אני לא זוכר דברים כאלה מהקדנציה הקודמת שלו פה.

אני התנגדתי להבאתו של פארגו בדיוק מהסיבות האלה, כתבתי עוד בשנה שעברה שיש לו בעיה של גישה. מה שכן הוא רכז ברמה גבוהה, מאוד אהבתי את הניהול משחק שלו נגד אלבה ברלין, אני רק מקווה שהוא יבין שהוא מגיע לכאן כדי להיות חלק מהקבוצה ולא שהוא יהיה הקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 03 נובמבר 2014, 21:03

toja27 כתב:הוא לו כמה רגעים טובים ברבע השלישי, חוץ מזה היה לו משחק חלש כמו כמעט לכל הקבוצה. הייתה לו מחצית ראשונה שהוא לא עשה כלום. דווקא אני לא זוכר שסופו מצטיין במשחקים נגד ירושלים ודווקא סופו בדרך כלל מתקשה במשחקי ההכרעה למיטב זכרוני.

12 נקודות ב- 6 זריקות. סחט 5 עבירות ולקח 3 ריבאונד התקפה ב- 14 דקות (17 נקודות מדד). זה משחק חלש? זה היה משחק מצויין של סופו. הוא היה השחקן הכי טוב במכבי עם פלוס/מינוס של מינוס 6. להבדיל מאדון רנדל שחטף דאנקים על הפנים וחסימות מליאור "דוויט" אליהו וסיים עם פלוס/מינוס של מינוס 23. או אולי נציין של ג'רמי "ג'ורדן" פארגו?
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 03 נובמבר 2014, 21:10

roy1000 כתב:
toja27 כתב:הוא לו כמה רגעים טובים ברבע השלישי, חוץ מזה היה לו משחק חלש כמו כמעט לכל הקבוצה. הייתה לו מחצית ראשונה שהוא לא עשה כלום. דווקא אני לא זוכר שסופו מצטיין במשחקים נגד ירושלים ודווקא סופו בדרך כלל מתקשה במשחקי ההכרעה למיטב זכרוני.

12 נקודות ב- 6 זריקות. סחט 5 עבירות ולקח 3 ריבאונד התקפה ב- 14 דקות (17 נקודות מדד). זה משחק חלש? זה היה משחק מצויין של סופו. הוא היה השחקן הכי טוב במכבי עם פלוס/מינוס של מינוס 6. להבדיל מאדון רנדל שחטף דאנקים על הפנים וחסימות מליאור "דוויט" אליהו וסיים עם פלוס/מינוס של מינוס 23. או אולי נציין של ג'רמי "ג'ורדן" פארגו?

שוב כנראה את רוב הסטטיסטיקה הוא עשה ברבע השלישי (לא שזה משנה בהרבה בתכל'ס) ואמרתי שהיו לו כמה רגעים טובים ברבע השלישי, אבל אני זוכר שבמחצית הראשונה הוא ירד בתסכול תוך כדי שהוא אומר" שאני לא יכול לשחק כך(על הפאולים שעושים עליו ולא נשרקים)" ובכללי הייתה לי הרגשה שהוא לא באמת הצליח להשפיע על המשחק. יכול להיות שאני טועה כאן .
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 03 נובמבר 2014, 21:11, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי קובי » 03 נובמבר 2014, 21:11

התגובות של גודס(עוד נחטוף...), סופו(שחקנים צריכים להבין לאן הגיעו... ובאותה נשימה - אני כשיר כרגע רק ב-60%. חוצפן) ורנדל (צריך להפסיק להלקות את עצמינו) פשוט מרגיזות. רוצה לומר - היו צנועים, סתמו ת'פה, בטח שאחרי הפסד, התנצלו בפני האוהדים על חוסר מחוייבות והתחילו לנצח.

שמעון כהרגלו, חד ובלתי נלאה - "כבר שיחקנו שם ושיחקנו באולמות גדושים ומלאים באירופה. האווירה בארנה לא השפיעה. יש הבדל גדול בין להגיע למשחק ממרומי האולימפוס ולהפסיד, לבין לתת 100 אחוז ולנסות לנצח. צריך לבוא לכל משחק מוכנים, צריך לנצח בכל משחק ולעשות את המקסימום" :worship
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי roy1000 » 03 נובמבר 2014, 21:18

toja27 כתב:שוב כנראה את רוב הסטטיסטיקה הוא עשה ברבע השלישי (לא שזה משנה בהרבה בתכל'ס) ואמרתי שהיו לו כמה רגעים טובים ברבע השלישי, אבל אני זוכר שבמחצית הראשונה הוא ירד בתסכול תוך כדי שהוא אומר" שאני לא יכול לשחק כך(על הפאולים שעושים עליו ולא נשרקים)" ובכללי הייתה לי הרגשה שהוא לא באמת הצליח להשפיע על המשחק. יכול להיות שאני טועה כאן .

אתה מתכוון לזה שבניגוד לאפרגו, היינס, טיוס, וסמית' הוא באמת ניסה והיה אכפת לו מהקבוצה ומהניצחון? סופו השפיע מאוד על המשחק בדקות שבהן היה על המגרש. הבעיה הייתה עם שאר השחקנים (חוץ מפניני).
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 03 נובמבר 2014, 21:20

קובי כתב:שמעון כהרגלו, חד ובלתי נלאה - "כבר שיחקנו שם ושיחקנו באולמות גדושים ומלאים באירופה. האווירה בארנה לא השפיעה. יש הבדל גדול בין להגיע למשחק ממרומי האולימפוס ולהפסיד, לבין לתת 100 אחוז ולנסות לנצח. צריך לבוא לכל משחק מוכנים, צריך לנצח בכל משחק ולעשות את המקסימום" :worship

לא הבנתי מה מיוחד בתגובה הזו. סטנדרטי לחלוטין.

גודס פשוט מרתיח. הוא בא במין זחיחות ונונשלנטיות כזו אחרי שהקבוצה שלו חטפה 30 הפרש. שום לקיחת אחריות על הבזיון שהלך שם עם לנדסברג ופארגו, כאילו הכל בסדר. חטפנו 30 הפרש בסבבה ועוד נחטוף עוד כמה כאלה. הוא על סמים? כדאי שמישהו במכבי ינער אותו יזכיר לו שהוא יהיה הראשון לעוף הביתה אם מכבי תחטוף עוד כמה תבוסות כאלה. מדבר כאילו הוא מינימום גרג פופוביץ'.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 03 נובמבר 2014, 21:24

roy1000 כתב:
toja27 כתב:שוב כנראה את רוב הסטטיסטיקה הוא עשה ברבע השלישי (לא שזה משנה בהרבה בתכל'ס) ואמרתי שהיו לו כמה רגעים טובים ברבע השלישי, אבל אני זוכר שבמחצית הראשונה הוא ירד בתסכול תוך כדי שהוא אומר" שאני לא יכול לשחק כך(על הפאולים שעושים עליו ולא נשרקים)" ובכללי הייתה לי הרגשה שהוא לא באמת הצליח להשפיע על המשחק. יכול להיות שאני טועה כאן .

אתה מתכוון לזה שבניגוד לאפרגו, היינס, טיוס, וסמית' הוא באמת ניסה והיה אכפת לו מהקבוצה ומהניצחון? סופו השפיע מאוד על המשחק בדקות שבהן היה על המגרש. הבעיה הייתה עם שאר השחקנים (חוץ מפניני).

טוב זאת לא דעתי, אני מסכים חלקית איתך. אני מצפה ממנו ליותר ממה שהיה אתמול.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 03 נובמבר 2014, 21:32

toja27 כתב:טוב זאת לא דעתי, אני מסכים חלקית איתך. אני מצפה ממנו ליותר ממה שהיה אתמול.

אתה לא תקבל ממנו יותר ממה שהוא נתן אתמול. תבדוק כמה פעמים בקריירה שלו בארץ הוא נתן יותר - נראה לי שאפשר לספור את המשחקים האלה על יד אחת. סופו זה שחקן של 15 דקות למשחק וקשה לבקש ממנו יותר מ- 12 נקודות ב- 15 דקות.

מה שכן, ככל שהכושר הגופני שלו ישתפר, אני מקווה שהוא ינוע קצת יותר טוב בהגנה, כי ירושלים הרגו אותנו עם הפיק אנג רול על השחקן של סופו.
roy1000

הודעהעל ידי קובי » 03 נובמבר 2014, 21:41

roy1000 כתב:
קובי כתב:שמעון כהרגלו, חד ובלתי נלאה - "כבר שיחקנו שם ושיחקנו באולמות גדושים ומלאים באירופה. האווירה בארנה לא השפיעה. יש הבדל גדול בין להגיע למשחק ממרומי האולימפוס ולהפסיד, לבין לתת 100 אחוז ולנסות לנצח. צריך לבוא לכל משחק מוכנים, צריך לנצח בכל משחק ולעשות את המקסימום" :worship

לא הבנתי מה מיוחד בתגובה הזו. סטנדרטי לחלוטין.

גודס פשוט מרתיח. הוא בא במין זחיחות ונונשלנטיות כזו אחרי שהקבוצה שלו חטפה 30 הפרש. שום לקיחת אחריות על הבזיון שהלך שם עם לנדסברג ופארגו, כאילו הכל בסדר. חטפנו 30 הפרש בסבבה ועוד נחטוף עוד כמה כאלה. הוא על סמים? כדאי שמישהו במכבי ינער אותו יזכיר לו שהוא יהיה הראשון לעוף הביתה אם מכבי תחטוף עוד כמה תבוסות כאלה. מדבר כאילו הוא מינימום גרג פופוביץ'.

לא מיוחד, אבל שכל השאר - אלו שהיו על הפרקט והמאמן, מבלבלים ת'שכל, אחרי שביזו ת'מועדון, שמעון בהחלט מנחם.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, שמוליק ו־10 אורחים