פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד הסקאוטינג

30 נובמבר 2015, 00:38

גם אם לא בורוסיס היו סנטרים נורמליים אחרים באירופה בקיץ הזה

30 נובמבר 2015, 00:42

שחף כתב:גם אם לא בורוסיס היו סנטרים נורמליים אחרים באירופה בקיץ הזה

יש שיגידו שהיו "רק 3 עסקאות של סנטרים רלוונטיים באירופה בקיץ".
איך אתה מסביר את זה?

30 נובמבר 2015, 00:44

לא כ"כ מבין על מה פה הויכוח.
בורוסיס הוא לא העניין פה. העניין פה הוא שני הבובלים (למעשה שלושה) שמאיישים/איישו את עמדה 5 שלנו העונה.
שניים מהם הם כנראה בין חמשת הזרים הגרועים בהיסטוריה של מכבי, וכנראה בעשירייה הפותחת מהסוף של זרים ביורוליג.
השלישי הוא פשוט סתם שחקן.
שחקן כמוהו יש עשרות ברחבי אירופה, כולל בליגה שלנו.
שום אוריינטציה הגנתית, ובטח לא התקפית. ריבאונדר בסדר וזהו.

זאת הבושה הגדולה. זה לא חייב להיות בורוסיס. גם רות'ברד שווה הרבה יותר מהשניים הראשונים, ולא הרבה פחות מהשלישי.

30 נובמבר 2015, 01:09

jol9 כתב:לא כ"כ מבין על מה פה הויכוח.
בורוסיס הוא לא העניין פה. העניין פה הוא שני הבובלים (למעשה שלושה) שמאיישים/איישו את עמדה 5 שלנו העונה.
שניים מהם הם כנראה בין חמשת הזרים הגרועים בהיסטוריה של מכבי, וכנראה בעשירייה הפותחת מהסוף של זרים ביורוליג.

זאת הבושה הגדולה. זה לא חייב להיות בורוסיס. גם רות'ברד שווה הרבה יותר מהשניים הראשונים, ולא הרבה פחות מהשלישי.

אם אתה לא מבין, תשאל ;)

30 נובמבר 2015, 08:27

felix_r כתב:
jol9 כתב:לא כ"כ מבין על מה פה הויכוח.

אם אתה לא מבין, תשאל ;)

לא צריך לשאול... אני יודע לקרוא... :grin
אתם מדברים פה, כן בורוסיס לא בורוסיס... אבל זה רק עניין של בורוסיס, אלא גם עניין של במקום מי, וכמובן גם עניין של תזמון.
אחרי אליפות אירופה מצויינת, ובהתחשב בכך שהיה לנו את פבראני ואח"כ הגיע אונואקו, ובורוסיס נתן אליפות אירופה מצויינת,
זה נשמע לי כמו no brainer...

30 נובמבר 2015, 11:20

זה "little" brainer. בדיוק איפה שנכנס הקטע בו אבן חדל אישים, כמוהו גם חברו הטוב מהגן- דנידין.

30 נובמבר 2015, 13:22

http://sports.walla.co.il/item/2911272

המוחות הגדולים שלנו תרים אחר גבוה חדש במקום אונואקו. מעניין מאוד איזה אקזמפלר קומי יעלה הפעם בחכה.
הצעה: מייקל אריק, סנטר ניגרי מהדיליג, אזור ה40% קריירה בעונשין, קריירת קולג׳ים מסחררת בטמפל (9,9,2), הישגים כבירים בדי-ליג ובפנלאפסניאקוס היוונית. בדיוק מה שנחוץ.

30 נובמבר 2015, 13:30

המורה לפסיכו שלך היה גאה.

30 נובמבר 2015, 13:38

MTA2311 כתב:המורה לפסיכו שלך היה גאה.

לחציל יש רגרסיה לשלב האנאלי.

30 נובמבר 2015, 13:46

אתה מתוק

30 נובמבר 2015, 18:12

מכבי מעוניינת בלוקאס מברוקופולידיס ... או משהו כזה ...

30 נובמבר 2015, 18:15

שחקן טוב. ליורוקאפ.

30 נובמבר 2015, 18:19

מתאים למכבי.
ז״א, השחקן לא מתאים למכבי בשיט.
בגלל זה זה מתאים למכבי.

30 נובמבר 2015, 18:22

מקאדו 3 כתב:מכבי מעוניינת בלוקאס מברוקופולידיס ... או משהו כזה ...

מאברוקפאלידיס (MAVROKEFALIDIS)

מאברו - שחור
קפאל - ראש
אידיס - בן

30 נובמבר 2015, 18:25

החציל האצטקי כתב:מתאים למכבי.
ז״א, השחקן לא מתאים למכבי בשיט.
בגלל זה זה מתאים למכבי.

הוא מתאים למכבי רק מסיבה אחת - כדי שארז אדלשטיין ישבור את השיניים בנסיון להגות את שמו :laugh2

30 נובמבר 2015, 23:49

הדבר היחיד שטוב בו כרגע זה שהוא בכושר מטורף . חוץ מיזה סנטר די נגרי שכנראה נמצא בשיא שלו ואולי יכול להספיק לעונה כזאת אבל לא אם חושבים קדימה

01 דצמבר 2015, 17:49

התרשמתי מאוד לטובה ממה שראיתי מברנדון פול.
סקנד גארד, בן 24, שמככב כמוציא לפועל העיקרי של חובנטוד. 15 נקודות, 4 ריבאונדים ב-25 דקות בממוצע למשחק.

הדבר הראשון שהרשים אותי אצלו זה הסייז. מזכיר מאוד את דווין וויד. קצר אבל ארוך (ידיים של 209 ס״מ, על 193 גובה) ונראה שדי חזק.
הדבר השני זה הצעד ראשון- מהיר, אתלט. מגיע לטבעת ומשחק מעליה. חוסם טוב, חוטף וריבאונדר טוב. פלימייקר סביר. זורק יותר מדי לשלוש.
הדוחות עליו מספרים על סקורר מצטיין אבל שחקן שלפעמים לוקח יותר מדי על עצמו ומקבל החלטות רעות.

אם ישמור על יציבות יכול להיות מותק של רכש בשבילנו בקיץ. הקבוצה משוועת לשחקן מהסוג הזה והוא אפילו לא אמור לעלות יותר מדי.
מה שבטוח: ביצים- יש לו.

01 דצמבר 2015, 18:05

לא יודע על הגארד הזה חצילנו , אבל לדעתי מכבי צריכה לחזור ולמצוא שחקנים מתאימים ולאו דווקא בכסף הגדול, עם הכסף הגדול די נכשלנו (לא אנחנו , המועדון) , עם הכסף הקטן יצא לנו 50/50 , אנחנו רואים איך קבוצות מוציאות כסף קטן ומביאים אחלה שחקנים , לא חייבים שמות , חייבים פיסיות , אתלטיות, אופי , רוצ'סטי זה שם , המילטון מוולנסייה זאת נוכחות , פיסיות.
חובה אבל חובה להביא לפה 2 שחקנים 2.08 ומעלה לתפקידי 4-5 , גארדים חזקים ששומרים , ו 3 שעושה הכל ביחוד הגנה , בלי בלבולי מוח בלי למצוא זהות יהודית , בלי לעשות פעילויות מתחת לשולחן. מכבי צריכה להתבסס על 8-9 שחקנים ברוטציה ותו לא , אם יהיו פציעות , אז יהיו , אם יהיו בעיות עבירות אז יהיו , אבל סגל קבוע , עם רוטציה ברורה , היררכיה ברורה , זה מאסט. כמובן ששחקנים כאלו צריכים להיות FIT בכל הקשור למצבם הפיסי.
צריך להגיד לפיני ולאנסברג שלום יפה , פיני כבר גמור לחלוטין , לאנסברג הוא one trick pony ואך ורק בליגה (אם מתעקשם על סוג כזה , ליאור אליהו עולה עליו ב 10 דרגות) , ואך ורק במשחקים חסרי חשיבות , וללכת על קונספט של ישראלים לוחמים שיעלו מהספסל ויתנו אנרגיה , בלייזר כזה , שמחון כזה , בריתילומאו כזה. לתת את הדגש על 5-6 זרים ששיהיו השלד של הקבוצה , בלי חמשיות שונות ליורוליג , בלי לשנות כל משחק מי פותח ומי לא
אישית הייתי משחרר את כל הזרים החתומים (כן גם מדווין) , ומביא לפה שחקנים שאין להם מחלות , פצחעות , גם אם הם היו פעם שחקנים גדולים.

01 דצמבר 2015, 18:24

אישית אני חושב שעדיף להביא גארד הגנתי שישלים את רוצ'סטי
אני אסתפק באיזה וואנמייקר

01 דצמבר 2015, 18:26

rc4991 כתב:אישית אני חושב שעדיף להביא גארד הגנתי שישלים את רוצ'סטי
אני אסתפק באיזה וואנמייקר

ואנמייקר צריך את הכדור כדי לחדור לסל , רוצ'סטי צריך את הכדור כי הוא ארד הררי בלעדיו , לא ילך.
נושא נעול