המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
aribari24 כתב:קצת לא ברורה לי ההתנהלות מול גיא פניני...
למה להגיע למצב שישראלי בכיר נשאר שחקן חופשי בסוף העונה? זה לא שהוא ביקש מיליונים..
לפני הכל חשוב גם לזכור שהשחקנים הם בני אדם.. והם צריכים להיות מרוצים
החציל האצטקי כתב:זבי הוא מגיע
Holiday_Armadillo כתב:aribari24 כתב:קצת לא ברורה לי ההתנהלות מול גיא פניני...
למה להגיע למצב שישראלי בכיר נשאר שחקן חופשי בסוף העונה? זה לא שהוא ביקש מיליונים..
לפני הכל חשוב גם לזכור שהשחקנים הם בני אדם.. והם צריכים להיות מרוצים
אני מאמינה שהוא בכל מקרה יחדש את החוזה..
אם לא באמצע העונה אז בסוף
החציל האצטקי כתב:סתם חרא של שחקן, לא יודע מאיפה מפליצים שמות הקיץ. מרסלוס קמפ, קייסי ריברס, זביאן דאודל, ארל רולנד כולם שחקנים דרג ז' באירופה. כאלה שהבועל ירושלים תשמח להביא וכאלה שאין סיבה שמכבי תירק לכיוונם.
החציל האצטקי כתב:סתם חרא של שחקן, לא יודע מאיפה מפליצים שמות הקיץ. מרסלוס קמפ, קייסי ריברס, זביאן דאודל, ארל רולנד כולם שחקנים דרג ז' באירופה. כאלה שהבועל ירושלים תשמח להביא וכאלה שאין סיבה שמכבי תירק לכיוונם.
aribari24 כתב:איזה קטע ענק עם פניני..
10 דקות אחרי שגלדסטון פירסם בספורט 5 שהוא חתם לשנה.. מכבי הוציאו הודעה על 3.... מביך ביותר
Assaf M כתב:החציל האצטקי כתב:סתם חרא של שחקן, לא יודע מאיפה מפליצים שמות הקיץ. מרסלוס קמפ, קייסי ריברס, זביאן דאודל, ארל רולנד כולם שחקנים דרג ז' באירופה. כאלה שהבועל ירושלים תשמח להביא וכאלה שאין סיבה שמכבי תירק לכיוונם.
דור היקר-ריברס שייך לדעתי לאסכולה הגבוהה של אירופה, ואתה תראה את זה, אם מכבי לא תביא אותו אז קבוצת יורוליג אחרת. אני התרשמתי שמדובר בשחקן שמאלי עם אחלה יד והגנה אישית נהדרת.(מזכיר לך 56% ל3-) אולי לא להיט בהובלת כדור, אבל הוא יכול להשתלב יפה במכבי ויכול להיות גניבה, מה שכן הוא גם לא יקר ככה.
בנוגע לקמפ, אני מסכים, לא שחקן למכבי, כמו שדאודל לא. ארל רוולנד שחקן טוב, עקבתי אחריו גם בעונה שעברה, אבל לא יודע אם יכול להתשלב כרכז מחליף במכבי...
yzafrir כתב:Assaf M כתב:החציל האצטקי כתב:סתם חרא של שחקן, לא יודע מאיפה מפליצים שמות הקיץ. מרסלוס קמפ, קייסי ריברס, זביאן דאודל, ארל רולנד כולם שחקנים דרג ז' באירופה. כאלה שהבועל ירושלים תשמח להביא וכאלה שאין סיבה שמכבי תירק לכיוונם.
דור היקר-ריברס שייך לדעתי לאסכולה הגבוהה של אירופה, ואתה תראה את זה, אם מכבי לא תביא אותו אז קבוצת יורוליג אחרת. אני התרשמתי שמדובר בשחקן שמאלי עם אחלה יד והגנה אישית נהדרת.(מזכיר לך 56% ל3-) אולי לא להיט בהובלת כדור, אבל הוא יכול להשתלב יפה במכבי ויכול להיות גניבה, מה שכן הוא גם לא יקר ככה.
בנוגע לקמפ, אני מסכים, לא שחקן למכבי, כמו שדאודל לא. ארל רוולנד שחקן טוב, עקבתי אחריו גם בעונה שעברה, אבל לא יודע אם יכול להתשלב כרכז מחליף במכבי...
ריברס שחקן בסגנון של אנדרסון , כשהכדור מגיע אליו בהתקפה ברוב המיקרים שם ההתקפה תסתיים לטוב או לרע . לא הייתי אוצה אותו במכבי ובטח לא כמחליף לאיידסון.....
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־14 אורחים