המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:לארינזה היו טעיות מעצבנות במשחק במיוחד בפן ההגנתי אבל יש לו נוכחות גם בריבאונד וגם בהתקפה. אי אפשר להתעלם מזה. וארינזה הוא פחות בעיה של מכבי כרגע. זה שחקן שהובא בגרושים יחסית. שחקנים כמו פארמר במיוחד אבל גם סמית שהוא מאוד פושר ולאנדסברג ששוכח איך לשים את הכדור בטבעת כל פעם שיש משחק יורוליג אבל עדיין מתעקש לזרוק, אלה שחקנים שצריכים לעלות את הרמה. גם רוציסטי צריך להיות חד יותר בהגנה במיוחד. אופייבו עושה עבודה טובה עד עכשיו וגם רנדל.ואוחיון התחיל את המשחק מצויין אבל כנראה היה עייף בסוף.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:לארינזה היו טעיות מעצבנות במשחק במיוחד בפן ההגנתי אבל יש לו נוכחות גם בריבאונד וגם בהתקפה. אי אפשר להתעלם מזה. וארינזה הוא פחות בעיה של מכבי כרגע. זה שחקן שהובא בגרושים יחסית. שחקנים כמו פארמר במיוחד אבל גם סמית שהוא מאוד פושר ולאנדסברג ששוכח איך לשים את הכדור בטבעת כל פעם שיש משחק יורוליג אבל עדיין מתעקש לזרוק, אלה שחקנים שצריכים לעלות את הרמה. גם רוציסטי צריך להיות חד יותר בהגנה במיוחד. אופייבו עושה עבודה טובה עד עכשיו וגם רנדל.ואוחיון התחיל את המשחק מצויין אבל כנראה היה עייף בסוף.
ארינזה הוא הבעיה של מכבי כי הוא הסנטר הראשון שלנו. זאת לא אשמתו, אבל זה המצב. כל עוד הוא פה, לא יגיע אחר.
toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:לארינזה היו טעיות מעצבנות במשחק במיוחד בפן ההגנתי אבל יש לו נוכחות גם בריבאונד וגם בהתקפה. אי אפשר להתעלם מזה. וארינזה הוא פחות בעיה של מכבי כרגע. זה שחקן שהובא בגרושים יחסית. שחקנים כמו פארמר במיוחד אבל גם סמית שהוא מאוד פושר ולאנדסברג ששוכח איך לשים את הכדור בטבעת כל פעם שיש משחק יורוליג אבל עדיין מתעקש לזרוק, אלה שחקנים שצריכים לעלות את הרמה. גם רוציסטי צריך להיות חד יותר בהגנה במיוחד. אופייבו עושה עבודה טובה עד עכשיו וגם רנדל.ואוחיון התחיל את המשחק מצויין אבל כנראה היה עייף בסוף.
ארינזה הוא הבעיה של מכבי כי הוא הסנטר הראשון שלנו. זאת לא אשמתו, אבל זה המצב. כל עוד הוא פה, לא יגיע אחר.
ארינזה הוא סנטר שלישי שהובא בגרושים אבל עולה כסנטר ראשון כי אמבקוואה ופבראני שמשלמים להם פי כמה במשכורת מאכזבים. הוא לא הבעיה, אם כבר הבעיה בפבראני ואמבקוואה.
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:
זה לא משנה שארינזה לא איזה סופר-סנטר, אבל הוא מושך אליו שומרים! ראית לא פעם שעשו אליו דאבל טים.
אמבקווה לא יכול לקלוע מבחוץ וסתם עומד שם כי הוא לא יכול לעשות כלום מתחת לסל.
כשארינזה לא על המגרש, כפי שראית ברבע הרביעי, אין לנו התקפה, כי כולם עומדים בחוץ , אבל גם אמבקווה וגם רנדל לא יכולים לקלוע, אז הם סתם עומדים שם.
פליקס, ארינזה שיחק כולה 12 דקות. חוץ מ-2-3 דקות ברבע השלישי, אלה היו הדקות הכי גרועות של מכבי במשחק גם התקפית,
וגם הגנתית.
הוא שחקן גרוע, שלא צריך להיות בקבוצה, וזה למרות כמה דקות באמת טובות שהוא נתן ברבע השלישי.
לא מדובר אם הוא מספיק טוב בשביל מכבי, אלא על כך שהוא כרגע הסנטר היחידי של מכבי!
er79 כתב:אמבקווה מתחיל לעצבן אותי, אם להיות כנים. הבן אדם שלומיאל חסר אחריות ויש לו שמן בידיים. התחיל את העונה לא רע, כרגע לא משהו בכלל. על כל פנים לא הוא זה שצריך לשלם את המחיר, אבל זה די ברור שהוא צריך להיות סנטר שני. להערכתי הקו הקדמי של מכבי צריך להיות מורכב מרנדל ואופייבו בעמדה 4, סנטר חדש ואמבקווה בעמדה 5. בנוסף, מכבי צריכה גארד חדש, לא יעזור כלום. הרצוי הוא גארד פיזי ואגרסיבי, חזק בעיקר בפן ההגנתי, המצוי ייתכן ויהיה מקל, אני מניח שזה תלוי בהחלטה לגבי רוצ'סטי ופרמאר. אין ספק שמכבי חייבת שינויים בשתי העמדות האלה, ואנחנו מזמרים את זה מתחילת העונה.
התנין כתב:בזמנו פניני לא היה מספיק טוב לז'לז'ניק והצליח בגדול במכבי. לפעמים יש דברים שהם מעבר ליכולת מקצועית, ויכול להיות שהכוכב האדום זו פשוט לא הקבוצה לגל. הוא כבר הוכיח בעונה שעברה בניז'ני שהוא כן יכול לשחק טוב ברמות של יורוליג.
התנין כתב:בזמנו פניני לא היה מספיק טוב לז'לז'ניק והצליח בגדול במכבי. לפעמים יש דברים שהם מעבר ליכולת מקצועית, ויכול להיות שהכוכב האדום זו פשוט לא הקבוצה לגל. הוא כבר הוכיח בעונה שעברה בניז'ני שהוא כן יכול לשחק טוב ברמות של יורוליג.
jol9 כתב:er79 כתב:אמבקווה מתחיל לעצבן אותי, אם להיות כנים. הבן אדם שלומיאל חסר אחריות ויש לו שמן בידיים. התחיל את העונה לא רע, כרגע לא משהו בכלל. על כל פנים לא הוא זה שצריך לשלם את המחיר, אבל זה די ברור שהוא צריך להיות סנטר שני. להערכתי הקו הקדמי של מכבי צריך להיות מורכב מרנדל ואופייבו בעמדה 4, סנטר חדש ואמבקווה בעמדה 5. בנוסף, מכבי צריכה גארד חדש, לא יעזור כלום. הרצוי הוא גארד פיזי ואגרסיבי, חזק בעיקר בפן ההגנתי, המצוי ייתכן ויהיה מקל, אני מניח שזה תלוי בהחלטה לגבי רוצ'סטי ופרמאר. אין ספק שמכבי חייבת שינויים בשתי העמדות האלה, ואנחנו מזמרים את זה מתחילת העונה.
מקל לא מספיק טוב לכוכב האדום. למה שיהיה מספיק טוב למכבי?
er79 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:אמבקווה מתחיל לעצבן אותי, אם להיות כנים. הבן אדם שלומיאל חסר אחריות ויש לו שמן בידיים. התחיל את העונה לא רע, כרגע לא משהו בכלל. על כל פנים לא הוא זה שצריך לשלם את המחיר, אבל זה די ברור שהוא צריך להיות סנטר שני. להערכתי הקו הקדמי של מכבי צריך להיות מורכב מרנדל ואופייבו בעמדה 4, סנטר חדש ואמבקווה בעמדה 5. בנוסף, מכבי צריכה גארד חדש, לא יעזור כלום. הרצוי הוא גארד פיזי ואגרסיבי, חזק בעיקר בפן ההגנתי, המצוי ייתכן ויהיה מקל, אני מניח שזה תלוי בהחלטה לגבי רוצ'סטי ופרמאר. אין ספק שמכבי חייבת שינויים בשתי העמדות האלה, ואנחנו מזמרים את זה מתחילת העונה.
כמו שאמרתי, הוא המצוי, לאו דווקא הרצוי.
roy1000 כתב:er79 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:אמבקווה מתחיל לעצבן אותי, אם להיות כנים. הבן אדם שלומיאל חסר אחריות ויש לו שמן בידיים. התחיל את העונה לא רע, כרגע לא משהו בכלל. על כל פנים לא הוא זה שצריך לשלם את המחיר, אבל זה די ברור שהוא צריך להיות סנטר שני. להערכתי הקו הקדמי של מכבי צריך להיות מורכב מרנדל ואופייבו בעמדה 4, סנטר חדש ואמבקווה בעמדה 5. בנוסף, מכבי צריכה גארד חדש, לא יעזור כלום. הרצוי הוא גארד פיזי ואגרסיבי, חזק בעיקר בפן ההגנתי, המצוי ייתכן ויהיה מקל, אני מניח שזה תלוי בהחלטה לגבי רוצ'סטי ופרמאר. אין ספק שמכבי חייבת שינויים בשתי העמדות האלה, ואנחנו מזמרים את זה מתחילת העונה.
אני חושב שיש מפסיק שחקנים מצויים שגם טובים ממנו בהרבה.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:אמבקווה מתחיל לעצבן אותי, אם להיות כנים. הבן אדם שלומיאל חסר אחריות ויש לו שמן בידיים. התחיל את העונה לא רע, כרגע לא משהו בכלל. על כל פנים לא הוא זה שצריך לשלם את המחיר, אבל זה די ברור שהוא צריך להיות סנטר שני. להערכתי הקו הקדמי של מכבי צריך להיות מורכב מרנדל ואופייבו בעמדה 4, סנטר חדש ואמבקווה בעמדה 5. בנוסף, מכבי צריכה גארד חדש, לא יעזור כלום. הרצוי הוא גארד פיזי ואגרסיבי, חזק בעיקר בפן ההגנתי, המצוי ייתכן ויהיה מקל, אני מניח שזה תלוי בהחלטה לגבי רוצ'סטי ופרמאר. אין ספק שמכבי חייבת שינויים בשתי העמדות האלה, ואנחנו מזמרים את זה מתחילת העונה.
אני חושב שיש מפסיק שחקנים מצויים שגם טובים ממנו בהרבה.
מספיק שחקן ששיחק יותר מ10 משחקים ב3 השנים האחרונות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־33 אורחים