פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
16 ינואר 2016, 21:07
גם ארינזה לא ברמת יורוקאפ
17 ינואר 2016, 03:23
לפי אבי סגל מכבי פנתה לבאטיסטה בן ה32 שמשחק בסין...
17 ינואר 2016, 07:28
אוי ואבוי
17 ינואר 2016, 09:06
לא חושב שבטיסטה זה פתרון כל כך רע.
הוא בן 32 אבל בכושר טוב 27 נק ו13 רב בליגה הסינית, מכיר את הליגה הישראלית והאירופית. ריבאונדר טוב , יכול להשתלב מהר במערכת.
לא האופציה הראשונה אבל סבירה בהתחשב במצאי בשוק.
מה דעתך חציל ?
17 ינואר 2016, 09:23
אבי סגל אמין, אבל יש לי בעיות עם באטיסטה. קודם כל הוא שחקן טיפש, אני זוכר את זה מהקדנציה הראשונה שלו במכבי. לא הייתה כמעט התקפה שלא היה מאבד כדור. דבר שני כל הבאזז הזה שהיה סביבו בפרשת פנאן, הרבה ערפל בעניינו, ועוד הבן של מוני מאמן כושר בקבוצה, קשה לי לראות את זה קורה. ובל נשכח שהוא גם בן 32. היתרון שלו זה שהוא שחקן מטרה טוב מתחת לסל, יש לו משחק פוסט טוב. לא יודע איך לאכול את זה. זו החתמה סבירה לחצי עונה, לא מעבר לכך. בכל מקרה, אם זה לא קורה לפני תום מועד חלון ההעברות של היורוקאפ אז בשום אופן לא. חבל על הכסף, בין כה וכה הוא לא יוחתם מעבר לחצי עונה. עדיף שיבוא סנטר שכן יכול לתרום ביורוקאפ, גם אם זו תרומה מזערית.
נערך לאחרונה על ידי
er79 בתאריך 17 ינואר 2016, 10:00, נערך פעם אחת בסך הכל.
17 ינואר 2016, 09:59
אף פעם לא אהבתי את בטיסטה, אבל ליורוקאפ זה צריך להספיק.
17 ינואר 2016, 10:37
באטיסטה הוא שחקן טיפש שיתאים מאד למארג הטיפשות שיש בקבוצה , הוא רנדל ולאנסברג יכולים , בתיאוריה להוציא את ההמשכון ל"טיפשים ללא הפסקה 3"
17 ינואר 2016, 10:51
רנדל טיפש רק לעניין העבירות שלו. לנדסברג לא יודע עד כמה להגדיר אותו טיפש, אבל הוא בהחלט הולך ראש בקיר לעתים קרובות. הבעיה עם באטיסטה שהוא חסר אינטליגנציית משחק, וזה אקוטי יותר מבחינת IQ מהשניים שציינת. יחד עם זאת, נראה לי כמו החתמה סבירה במידה והוא ייכנס בזמן מועד ההעברות ובמידה וזה לחצי שנה בלבד, על אף החסרונות שציינתי לעיל. לפחות יתרום בריבאונדים ובמשחק הפוסט.
17 ינואר 2016, 11:12
er79 כתב:רנדל טיפש רק לעניין העבירות שלו. לנדסברג לא יודע עד כמה להגדיר אותו טיפש, אבל הוא בהחלט הולך ראש בקיר לעתים קרובות. הבעיה עם באטיסטה שהוא חסר אינלטליגנציית משחק, וזה אקוטי יותר מבחית IQ מהשניים שציינת. יחד עם זאת, נראה לי כמו החתמה סבירה במידה והוא ייכנס בזמן מועד ההעברות ובמידה וזה לחצי שנה בלבד, על אף החסרונות שציינתי לעיל. לפחות יתרום בריבאונדים ובמשחק הפוסט.
רנדל טיפש לא רק לעניין העבירות , הוא פועל הרבה לפני שהוא חושב , כמעט ואין משחק שהא לא מאבד , יחס האיסטים\איבודים שלו הוא שלילי , הגישה שלו למשחק היא הכל או כלום , אין לו באלאנס בכלל מתי לרוץ , מתי להאט. קובאן עשו בשכל (וגם בצורה מגעילה יש לומר) שוויתרו עליו , לדעתי קרייריית היורוליג שלו תשאר בשנתיים שהוא "שיחק" במכבי. אתה לא יכול להגדיר את לאנסברג כטיפש?? אז אני יכול , הוא לא רק טיפש , הוא גם אנוכי ואנטיפת , פתיחת המשחק שלו במשחק נגד ניז'ני הראה את כל הרפרטואר שלו , גאנר חסר מצפון , שלא הולך לו והוא מתעקש , שלא מעניין אותו כלום חוץ מצבירת הנקודות שלו , ובצד השני שומר מזוויע.
ועדיין באטיסטה הוא שדרוג לעומת אוננוקו , וזה לא מעט , למרות שכל סנטר היה שדרוג לעומת אוננוקו.
17 ינואר 2016, 11:19
שאני מסתכל על רנדל במשחק, מבלי להתייחס לסטטיסטיקות, אני לא מזהה שהוא לוקה באינטליגנציית משחק בצורה שאתה מתאר, למעט כאמור בתחום העבירות. לגבי לנדסברג, כמו שאמרתי, הוא אכן מראה אנוכיות לפעמים, ועדיין נתקלתי בשחקנים טיפשים מהם, גם במכבי של העונה. אבל שנינו מסכימים שלמרות שבאטיסטה לא חכם במיוחד, אי אפשר לשמר את המצב הקיים. הצ'וקומו הזה חייב לעוף מכאן.
17 ינואר 2016, 11:38
באטיסטה ורנדל ביחד? הקו הקידמי הנגרי ever???
17 ינואר 2016, 11:39
לא רואה טעם בלהחתים סנטר לחצי עונה כי גם מה שיש צריך להספיק מול ירושלים. אבל באטיסטה הוא אופציה די טובה לחצי עונה...
17 ינואר 2016, 11:55
yzafrir כתב:לא רואה טעם בלהחתים סנטר לחצי עונה כי גם מה שיש צריך להספיק מול ירושלים. אבל באטיסטה הוא אופציה די טובה לחצי עונה...
אופצייה הרבה יותר טובה ממה שיש לנו להציע , ועם זאת זה הולך להיות סבל נוראי , יש לציין גם שבאטיסטה מעולם לא לקח תואר באיזה מקום שהוא נמצא בו.
17 ינואר 2016, 11:56
כן מה שייש יספיק נגד ירושלים וזה בגלל שהבסנו אותם בקלי קלות פעמיים העונה ?
מדהים איך אנשים חוזרים על אותם משפטים שכבר מזמן המציאות הוכיחה שהם לא רלוונטיים ..
17 ינואר 2016, 11:58
לללאאאאא!!
אני כבר מעדיפה את ארינזה!!!
17 ינואר 2016, 11:59
מסכים עם מקאדו, ממש לא יספיק נגד ירושלים, וזה כבר הוכח. מכבי חייבת סנטר, אי אפשר להסתמך על הפוורורדים שלנו. באטיסטה יכול לעשות קצת נזק בצבע, וזה עשוי גם לשרת את הקלעים שלנו.
17 ינואר 2016, 12:01
חנו'ש כתב:לללאאאאא!!
לא צריך להגזים, גם זיזיץ עדיף על ארינזה.
17 ינואר 2016, 12:15
er79 כתב:חנו'ש כתב:לללאאאאא!!
לא צריך להגזים, גם זיזיץ עדיף על ארינזה.
אפ אפ אפ, עד אלוף אירופה!
17 ינואר 2016, 12:23
מכל מה שיש בסין, דווקא באטיסטה? בשביל זה מחזיקים מחלקת סקאוטינג?
אפשר להגיד שחייבים סנטר עד מחר. מכבי לא מסוגלת להביא שחקן טוב יותר ממה שיש היום בקבוצה.
17 ינואר 2016, 12:25
MTA2311 כתב:מכל מה שיש בסין, דווקא באטיסטה? בשביל זה מחזיקים מחלקת סקאוטינג?
אפשר להגיד שחייבים סנטר עד מחר. מכבי לא מסוגלת להביא שחקן טוב יותר ממה שיש היום בקבוצה.
27 נקודות ו13 ריבאונדים בליגה הסינית לא עושים לך את זה?