פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: רבע גמר גביע המדינה: מכבי חיפה נגד מכבי ת"א, מוצ"ש, 20:0

09 ינואר 2016, 23:14

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:אור, גם בזה אתה לא יכול להיות בטוח.

הייתי מבין את מה שאתם אומרים, אם נניח במקום גודס היינו מקבלים כאן קזלאוסקס.
אבל אתה רואה שזה לא קורה, אז אני כבר לא יודע מה לחשוב.

לפעמים יש קטע בתחילת הקניות שהעגלה כמעט ריקה ויש בה רק איזה 4-5 מוצרים
אני מסתכלת ואומרת לעצמי שזה נראה כמו אתגר של מאסטר שף, מי מצליח להכין מנה טעימה ממיץ תפוזים, שמן, שעועית, פטרוזיליה ובננות
אבל יודע מה, גם גורדון רמזי לא מצליח להוציא מזה מנה של 45 דולר

גם קזלאוסקס לא יוציא מהמועדון הזה כלום וגם פיל ג'קסון לא
משהו שבור כאן ברמה הכי עמוקה שיש

אני מדבר על זה שגם כשהמועדון בתחתית, אנחנו מגלים שהדברים נעשים כאילו הכל בסדר.
כלומר, כבר היינו בתחתית של התחתית (כך חשבנו), אז גודס פותר, המשחק הכי חשוב בעונה נוהל ע"י מוקיון, ושילמו ביי אאוט על מאמן
בינוני שכנראה לא יישאר כאן בעונה הבאה.
אז מי מבטיח לנו שגם אם מכבי תסיים את העונה הזאת ללא שום תואר, ובבור עוד יותר גדול ממה שיש עכשיו, שהדברים ישתנו
לטובה פתאום?

09 ינואר 2016, 23:17

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לפעמים יש קטע בתחילת הקניות שהעגלה כמעט ריקה ויש בה רק איזה 4-5 מוצרים
אני מסתכלת ואומרת לעצמי שזה נראה כמו אתגר של מאסטר שף, מי מצליח להכין מנה טעימה ממיץ תפוזים, שמן, שעועית, פטרוזיליה ובננות
אבל יודע מה, גם גורדון רמזי לא מצליח להוציא מזה מנה של 45 דולר

גם קזלאוסקס לא יוציא מהמועדון הזה כלום וגם פיל ג'קסון לא
משהו שבור כאן ברמה הכי עמוקה שיש

אני מדבר על זה שגם כשהמועדון בתחתית, אנחנו מגלים שהדברים נעשים כאילו הכל בסדר.
כלומר, כבר היינו בתחתית של התחתית (כך חשבנו), אז גודס פותר, המשחק הכי חשוב בעונה נוהל ע"י מוקיון, ושילמו ביי אאוט על מאמן
בינוני שכנראה לא יישאר כאן בעונה הבאה.
אז מי מבטיח לנו שגם אם מכבי תסיים את העונה הזאת ללא שום תואר, ובבור עוד יותר גדול ממה שיש עכשיו, שהדברים ישתנו
לטובה פתאום?

אף אחד, אני דווקא דיי בטוחה שכולם יגידו ששינוי שחקנים ובזבוז של יותר כסף לא יוציא את המועדון מהבוץ שהוא נמצא בו, זה מה שאנחנו אומרים כבר כמה שנתיים
גם כשיודעים ששום דבר לא ישתנה עדיין נורא קשה לרצות שהקבוצה תנצח אם אתה יודע שזה תורם למי שהורס אותה

09 ינואר 2016, 23:18

זה תהליך ארוך. יש לי סבלנות.

09 ינואר 2016, 23:19

למה לשנות שחקנים? כולם הראו נכונות להשתפר.

גם אם ניקח גביע ואליפות, זה לא יעשה אותי מאושר, כי זה כמו אדם בריא שמנצח באולימפיאדת הנכים. אם בעונה הבאה לא תהיה פה קבוצה ראויה, אנחנו כולנו צריכים להתבייש.

09 ינואר 2016, 23:22

MTA2311 כתב:

ברור, זה כל הקטע. לא תקבל פה בחיים קזלאוסקס כל עוד מי שמנהל פה את המועדון זה דני/אבא/ שמעון. הסיכוי היחיד שיעופו, זה כישלון מוחלט.

שמע, לא כיף לי הנצחונות האלה. הם לא שווים כלום בעיני כשאני רואה את דני, ניצולה ואבי אבן מרוצים מעצמם.

העניין הוא שאני חושב שצריך הרבה יותר מעונה נטולת תארים כדי שזה יקרה.

בעונה הבאה כבר לא נוכל לעוף בבית המוקדם, ככה שגם אם מכבי מעכשיו עד סוף העונה מסיימת ללא שום ניצחון,
אין שום סיכוי לדעתי שמשהו במבנה ההנהלה ישתנה.
הדבר היחיד שאנחנו צריכים לקוות אליו זה שינוי פרסונלי מקצועי משמעותי, וזה לדעתי לא תלוי כ"כ בתוצאות השנה. לכולם כבר ברור
לגמרי שכל מה שקרה העונה זאת פארסה אחת גדולה.

09 ינואר 2016, 23:29

yanay21 כתב:
אני אומר את זה בביטחון כי קבוצה של יותר מ20 מיליון דולר הביאה סנטר שקולע עונשין בפחות מחמישים אחוז, ושכל ה"סנטרים" האחרים הם פאוור פורוורדים. אני אומר את זה בביטחון כי למועדון הזה יש אוהדים שגם אם יחתימו להם את יותם הלפרין עוד חמש שנים הם ימלאו את ההיכל. לטווח הקצר להיכשל לא יעזור, כי ראשי המועדון עדיין שקועים בשחצנות של "אנחנו יודעים יותר מהכול" של עונת האליפות, שזכינו בה בעזרת ניסים, התעלות של שחקן שלא היה פקטור עד השלבים המכריעים, ופאבלו לאסו אחד שלא יודע לנהל משחק גם אם חייו יהיו תלויים בזה.

הרי אם נצליח, המועדון יתנהל אותו דבר כמו שהוא עכשיו.
אם יהיו מספר רב של כשלונות, אולי, רק אולי, ישנו מסלול. אני לא מקווה להפסדים בקטע מזוכיסטי, אבל אני כואב את מצבה של הקבוצה שאני כל כך אוהב. זה ישמע טיפה ילדותי, אבל כשמכבי מפסידה, עד היום, יש לי איזו מועקה שלא נעלמת לי גם ביום שאחרי. אני רוצה לנצח, אבל אני לא רוצה להתפלל לניצחון מול מכבי חיפה, לא רוצה לפחד ממשחקי חוץ בארינה(וזה לא שאני מצפה לניצחון ב30 הפרש). אני רוצה להגיע למשחק מול פנרבחצ'ה ואפילו ברצלונה במחשבה שאולי יש סיכוי בלי ששחקן אחד ידפוק רייס\פארגו\פארקר\שאראס ויציל את המשחק.

הצלחות לא גורמות לשינויים, כי אם מצליחים, ממשיכים עם אותה הנוסחה. ומבחינת מועדון(כל מועדון), הפחד המיידי הוא לא מאובדן מוניטין, כי מוניטין, במיוחד זה של מכבי, יכול לספוג פגיעה רצינית ועדיין להחזיק מעמד לכמה שנים. אבל הפגיעה המיידית יכולה להיות כלכלית, מה שיכול לגרום לשינוי מיידי. ועם זאת, ההיכל יהיה מלא כשצריך, מה שבעצם משדר להנהלה שמי שמעביר עליה ביקורת הוא סתם טרחן, ו"האוהדים האמיתיים" נמצאים איתה תמיד. זה כמו שאומרים שמי שמעביר ביקורת על המדינה שלו, או על ארגון שהוא חבר בו, הוא "לא נאמן". אנחנו אוהדים נאמנים, מגיע לנו יותר. משווים אותנו לפעמים לאוהדים מדהימים אחר, כמו אלו של פנאתנייקוס, או הכוכב האדום. שם לא היו עוברים על זה בשתיקה, וגם אנחנו לא צריכים.

סליחה על החפירה, זה ישב על הלב. יאללה מכבי. :heart

אבל כל העניין הוא שלא משנה מה יקרה עד סוף העונה, העונה הזאת לא תיחשב הצלחה. העונה הזאת היא כשלון גדול. נקודה.
לכן, אני לא רואה איך הגישה לקראת העונה הבאה משתנת אם מכבי תזכה באליפות או אם לא.
גם לא הבנתי על איזו פגיעה כלכלית אתה מדבר בהקשר להפסדים בזירה המקומית. את הפגיעה הכלכלית מכבי כבר חטפה, וזאת בדיוק
הסיבה שבגללה אני חושב שאנחנו כן נראה איזשהו שינוי.

השינוי העמוק שעליו אתם מדברים, הוא לדעתי לא כ"כ רלוונטי נכון לעכשיו, בטח לא לפני עונה שבה מכבי נכנסת לעונת יורוליג ארוכה.

09 ינואר 2016, 23:33

jol9 כתב:
yanay21 כתב:
אני אומר את זה בביטחון כי קבוצה של יותר מ20 מיליון דולר הביאה סנטר שקולע עונשין בפחות מחמישים אחוז, ושכל ה"סנטרים" האחרים הם פאוור פורוורדים. אני אומר את זה בביטחון כי למועדון הזה יש אוהדים שגם אם יחתימו להם את יותם הלפרין עוד חמש שנים הם ימלאו את ההיכל. לטווח הקצר להיכשל לא יעזור, כי ראשי המועדון עדיין שקועים בשחצנות של "אנחנו יודעים יותר מהכול" של עונת האליפות, שזכינו בה בעזרת ניסים, התעלות של שחקן שלא היה פקטור עד השלבים המכריעים, ופאבלו לאסו אחד שלא יודע לנהל משחק גם אם חייו יהיו תלויים בזה.

הרי אם נצליח, המועדון יתנהל אותו דבר כמו שהוא עכשיו.
אם יהיו מספר רב של כשלונות, אולי, רק אולי, ישנו מסלול. אני לא מקווה להפסדים בקטע מזוכיסטי, אבל אני כואב את מצבה של הקבוצה שאני כל כך אוהב. זה ישמע טיפה ילדותי, אבל כשמכבי מפסידה, עד היום, יש לי איזו מועקה שלא נעלמת לי גם ביום שאחרי. אני רוצה לנצח, אבל אני לא רוצה להתפלל לניצחון מול מכבי חיפה, לא רוצה לפחד ממשחקי חוץ בארינה(וזה לא שאני מצפה לניצחון ב30 הפרש). אני רוצה להגיע למשחק מול פנרבחצ'ה ואפילו ברצלונה במחשבה שאולי יש סיכוי בלי ששחקן אחד ידפוק רייס\פארגו\פארקר\שאראס ויציל את המשחק.

הצלחות לא גורמות לשינויים, כי אם מצליחים, ממשיכים עם אותה הנוסחה. ומבחינת מועדון(כל מועדון), הפחד המיידי הוא לא מאובדן מוניטין, כי מוניטין, במיוחד זה של מכבי, יכול לספוג פגיעה רצינית ועדיין להחזיק מעמד לכמה שנים. אבל הפגיעה המיידית יכולה להיות כלכלית, מה שיכול לגרום לשינוי מיידי. ועם זאת, ההיכל יהיה מלא כשצריך, מה שבעצם משדר להנהלה שמי שמעביר עליה ביקורת הוא סתם טרחן, ו"האוהדים האמיתיים" נמצאים איתה תמיד. זה כמו שאומרים שמי שמעביר ביקורת על המדינה שלו, או על ארגון שהוא חבר בו, הוא "לא נאמן". אנחנו אוהדים נאמנים, מגיע לנו יותר. משווים אותנו לפעמים לאוהדים מדהימים אחר, כמו אלו של פנאתנייקוס, או הכוכב האדום. שם לא היו עוברים על זה בשתיקה, וגם אנחנו לא צריכים.

סליחה על החפירה, זה ישב על הלב. יאללה מכבי. :heart

אבל כל העניין הוא שלא משנה מה יקרה עד סוף העונה, העונה הזאת לא תיחשב הצלחה. העונה הזאת היא כשלון גדול. נקודה.
לכן, אני לא רואה איך הגישה לקראת העונה הבאה משתנת אם מכבי תזכה באליפות או אם לא.
גם לא הבנתי על איזו פגיעה כלכלית אתה מדבר בהקשר להפסדים בזירה המקומית. את הפגיעה הכלכלית מכבי כבר חטפה, וזאת בדיוק
הסיבה שבגללה אני חושב שאנחנו כן נראה איזשהו שינוי.

השינוי העמוק שעליו אתם מדברים, הוא לדעתי לא כ"כ רלוונטי נכון לעכשיו, בטח לא לפני עונה שבה מכבי נכנסת לעונת יורוליג ארוכה.

זה ישנה כל כך הרבה.
אם טבק לוקח אליפות הוא נשאר נגיד. וכו'.

09 ינואר 2016, 23:33

החציל האצטקי כתב:
אדם כתב:איפה חגיגות כמו של נס מדריד וצסקא?,אני קפצתי מהספה בדיוק כמו אז ושאגתי,יצא לי כל הנשמה ואני עד עכשיו בהיי אם אדרנלין.
אני חגגתי ואמרתי לעצמי השתקנו את כולם ,במיוחד את אדלשטין ורסקין מי שהקשיב ראה כאילו הם חטפו תשלשה בפרצוף,הם הישתתקו ונכנסו למצב דכאון .
זה ניצחון של כבוד,אנחנו חוטפים בראש פעם אחר פעם והשפלות והכנסות ,כולם כבר קוברים אותנו וחוגגים את נפילת האימפריה.
הגיע הזמן שנביא איזה ניצחון של פעם ,של המסורת של רוח המועדון,כבר חשבתי שזה נעלם השנה ושאנחנו יותר מידי לוזרים,זה ניצחון של פעם שמחזיר את הגאווה,מחזיר את האמון ואת האמונה שעוד מכבי חיה בתור מועדון.
שוב זה לא הופך אותנו לקבוצה טובה וזה לא הופך או משנה שום דבר מהבעיות המקצועיות ומההנהלה וזה שיש פה שחקנים פח שאין להם שום יכולת ,שום כבוד ושום מחויבות ,ממש רכרוכיים ורכים ,חיפה כיסחה אותנו היום כמו במשחקי רחוב ולא היה לנו מענה.

לנושא מקל ,אני חושב שזה כיוון טוב להביא אותו כרגע בצקום פארמר,אם כל הבעיות בזה ואם כל הסרט שהוא חי בו וחושב על עצמו,הוא שחקן טוב,הוא שחקן הגנה טוב ,הוא ריבאונדר ומכבי צריכה אחד כזה כרגע .
כולם רכים וכולם חלשים צריך אנשים רעים ולא פראירים.
מקווה שעוד שבועים בפתיחת החלון מחדש ביורוקאפ נעשה שינוי.

שמע אחי שתדע שאני הכי מחזיק ממך בפורום הזה. אתה באמת המלך. :thumbup

תודה.
זה בציניות?,משו שאמרתי ?

09 ינואר 2016, 23:34

רציני לגמרי...
אתה היחיד שראה נכון לגבי אמבקווה, ובכלל נוהג לזהות הרבה מהחוליים לפני כולנו.

09 ינואר 2016, 23:36

החציל האצטקי כתב:רציני לגמרי...
אתה היחיד שראה נכון לגבי אמבקווה, ובכלל נוהג לזהות הרבה מהחוליים לפני כולנו.

לגמרי

09 ינואר 2016, 23:48

MTA2311 כתב:
זה ישנה כל כך הרבה.

אנחנו מתעסקים פה הרבה בחיזוי המציאות, אלא שאתה לא יכול להתעסק בחיזוי המציאות, ולדבר על זה בביטחון כי שני הדברים
סותרים אחד את השני (בדיוק כמו החיזוי של רוי לגבי רוצ'סטי ותארים).

אין לך דרך לדעת מה יהיה.

זה כמו שאני בתור אוהד נדאל אקווה לעוד שנה מחורבנת בשביל שיוסיף מישהו לצוות המקצועי שלו.
אז נניח שזה יקרה, זה מבטיח שפתאום בעונה הבאה יהיה גדול? ברור שלא. ככה זה גם בהקשר למכבי.

09 ינואר 2016, 23:49

הרגע חשבתי איך הגיבו אוהדי הפועל וירושלים למשחק הזה. שווה את הרגשות המעורבים בנוגע לניצחון.

09 ינואר 2016, 23:52

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
זה ישנה כל כך הרבה.

אנחנו מתעסקים פה הרבה בחיזוי המציאות, אלא שאתה לא יכול להתעסק בחיזוי המציאות, ולדבר על זה בביטחון כי שני הדברים

אין לך דרך לדעת מה יהיה.

זה כמו שאני בתור אוהד נדאל אקווה לעוד שנה מחורבנת בשביל שיוסיף מישהו לצוות המקצועי שלו.
אז נניח שזה יקרה, זה מבטיח שפתאום בעונה הבאה יהיה גדול? ברור שלא. ככה זה גם בהקשר למכבי.

למה חיזוי המציאות? שמעון כבר הכריז שישאר, אז אם יקח גם אליפות מה הסיכוי שילך?
ולא, זה ממש לא אותו דבר. אתה משווה בכלל את הצוות המקצועי של רפא למי שמנהל את מכבי? נו באמת.

אני רוצה את פדרמן, שמעון ורקנאטי בחוץ. לא אכפת לי לסבול כמה שנים בשביל שזה יקרה. אנחנו גם ככה סובלים רוב הזמן.

09 ינואר 2016, 23:53

yanay21 כתב:הרגע חשבתי איך הגיבו אוהדי הפועל וירושלים למשחק הזה. שווה את הרגשות המעורבים בנוגע לניצחון.

תשאל את שמואל

10 ינואר 2016, 00:00

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
זה ישנה כל כך הרבה.

אין לך דרך לדעת מה יהיה.

למה חיזוי המציאות? שמעון כבר הכריז שישאר, אז אם יקח גם אליפות מה הסיכוי שילך?
ולא, זה ממש לא אותו דבר. אתה משווה בכלל את הצוות המקצועי של רפא למי שמנהל את מכבי? נו באמת.

אני רוצה את פדרמן, שמעון ורקנאטי בחוץ. לא אכפת לי לסבול כמה שנים בשביל שזה יקרה. אנחנו גם ככה סובלים רוב הזמן.

בוודאי שזה חיזוי. אתה יוצא מנקודת הנחה שאם שמעון, פדרמן ורקנאטי יהיו בחוץ, בהכרח יבוא מישהו טוב יותר.
אתה לא יכול לדעת את זה.
אולי פדרמן ימכור לכל המרבה במחיר (למשל גיידמאק כזה), ואז מה?

מעבר לכך ההכרזות של שמעון הן חסרות משמעות. בטח בשלב הזה של העונה...

10 ינואר 2016, 00:03

זאת גישה קצת מוזרה שלך לדעתי.
נישאר עם החרא הקיים (ואין עוררין שהוא חרא), כי אולי יבוא גאידמק? אתה לא באמת מאמין בזה.

אני אקח ברשותך את הסיכוי הזה, ואמשיך להתפלל לאללה שיקרה הכל בשביל שהם יעופו.

10 ינואר 2016, 00:08

לעולם לא תצעדי לבד.
תמיד איתך, מכבי. להחתים את מקל לטווח ארוך שיציל את העונה הזאת

התגובה שקיבלה הכי הרבה לייקים בפייס של מכבי היום.
מה עוד נשאר להגיד

10 ינואר 2016, 00:10

MTA2311 כתב:
לעולם לא תצעדי לבד.

מה עוד נשאר להגיד

We're DOOMED.

10 ינואר 2016, 00:12

MTA2311 כתב:
לעולם לא תצעדי לבד.

מה עוד נשאר להגיד

שישנם עוד אנשים שאשכרה מעודדים את הקבוצה שלהם ולא מייחלים להפסדים כמו אחרון אוהדי ירושלים והפועל תל אביב.

10 ינואר 2016, 00:14

toja27 כתב:
MTA2311 כתב:
לעולם לא תצעדי לבד.

מה עוד נשאר להגיד

שישנם עוד אנשים שאשכרה מעודדים את הקבוצה שלהם ולא מייחלים להפסדים כמו אחרון אוהדי ירושלים והפועל תל אביב.

שיש אוהדים מפגרים שנותנים לגיטימציה להמשך ההתנהלות הבזיונית הזאת ועוד מציעים להוסיף עליה טעות נוספת
פרסם תגובה