פדרמן, אבי אבן, ניקולה, טבק - הביתה!!!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פדרמן, אבי אבן, ניקולה, טבק- הביתה!!!

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 פברואר 2016, 00:45

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:האמת שחבל לי קצת שגרינוולד נעלם מהתמונה.
אני יודעת שהיו הרבה שלא אהבו אותו אבל אני אישית אהבתי לקרוא את הטורים שלו, היו לו ניתוחים מעניינים.

האוזמן אומר את זה מתוך אהדה למכבי
גלדסטון עשה את כל מה שעשה בגלל שהוא התאהב בלהילחם בטחנות רוח (הוא אמר את זה בעצמו) וזה הגיע ממקום של לדפוק את מכבי

יכול להיות, הוא היה מאוד צהוב ואהב להגזים ולהוסיף שמן למדורה, אבל בין המילים עמוק יכלתי למצוא עמוק בפנים כאב על מה שקורה במועדון הזה בערך כמו שכואב לנו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 09 פברואר 2016, 00:53

אני יודעת שהיו הרבה שלא אהבו אותו אבל אני אישית אהבתי לקרוא את הטורים שלו, היו לו ניתוחים מעניינים.

כתב ענק, היה תענוג לקרוא את הכתבות שלו

my man כתב:

מה איתו היום? באמת נעלם...

הוא עורך דין עכשיו אם אני לא טועה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 09 פברואר 2016, 00:54

האוזמן לא בא פשוט כי הוא לא כתב של מכבי (יש הבדל גדול בין פרשן לכתב)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 פברואר 2016, 00:59

לשם שינוי ביציע העיתונות הקוף באמת היה היחיד שדיבר לעניין (שרף ממש אדיוט גדול ואין לי מושג מי זה השני אבל גם הוא לא גאון גדול)
הקוף אמר בדיוק את מה שצריך להיאמר.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 פברואר 2016, 01:05

חנו'ש כתב:לשם שינוי ביציע העיתונות הקוף באמת היה היחיד שדיבר לעניין (שרף ממש אדיוט גדול ואין לי מושג מי זה השני אבל גם הוא לא גאון גדול)
הקוף אמר בדיוק את מה שצריך להיאמר.

שזה?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 פברואר 2016, 01:30

כרגיל.
כלום לא ישתנה אם אותם אנשים ימשיכו לנהל את העסק ("ניקולה ועוזריו"). פדרמן ניסה כבר מעכשיו למכור מינויים לעונה הבאה. צריך להביא איש מקצוע עם ניסיון יורוליג מוכח לנהל את הדברים, שהוא יקבע מי יהיה המאמן וביחד איתו יבנו את הקבוצה. וכ'ו.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 09 פברואר 2016, 01:35

יש איזה לינק למסיבת העיתונאים השלמה? באתרים ראיתי רק קטעים קצרים...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 09 פברואר 2016, 01:51

jol9 כתב:יש איזה לינק למסיבת העיתונאים השלמה? באתרים ראיתי רק קטעים קצרים...

https://www.youtube.com/watch?v=HUVnsFjDVnw
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 פברואר 2016, 02:00

כנסו בהזדמנות לטוויטר של האוזמן. אולי תמצאו שם התכתבות קצרה עם מישהו שאתם מכירים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 09 פברואר 2016, 02:07

rc4991 כתב:
jol9 כתב:יש איזה לינק למסיבת העיתונאים השלמה? באתרים ראיתי רק קטעים קצרים...

https://www.youtube.com/watch?v=HUVnsFjDVnw

תודה רבה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 פברואר 2016, 02:10

בא לי עוד ביקור של האוזמן פה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 09 פברואר 2016, 02:11

MTA2311 כתב:כנסו בהזדמנות לטוויטר של האוזמן. אולי תמצאו שם התכתבות קצרה עם מישהו שאתם מכירים.

:heart
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yzafrir » 09 פברואר 2016, 08:14

במסיבת עיתונאים הזאת הייתה בסך הכל פרומו לקראת עליית מחירי המנויים שנה הבאה. הדבר היחיד שאפשר לקחת ממנה זה שהתקציב יגדל וכנראה שבאמת הגירעונות מהעונה הזאת לא יבואו על חשבון התקציב שמה הבאה. דבר מעניין נוסף שהוא אמר שתקציב השחקנים במכבי הוא כ-50-60% מתקציב הקבוצה , כלומר כ-8 -9 מיליון דולר .
לגבי כל הנושא של המאמן והצוות לעונה הבאה , התשובות שלו לא רלוונטיות כי התזמון של המסיבה לא מאפשר לו להגיד את האמת לפני המשחקים המכריעים שיש לנו. עוד חודש חודשיים הוא ידבר אחרת בנושאים האלו...
לגבי העלאת מחירי המנוי , בלי קשר לעונה הזאת אני מצדיק שצריך להעלות את מחירי המנוי בגלל ריבוי המשחקים , השאלה בכמה ? העונה שילמתי 2650 , אני מוכן לשלם עוד מקסימום 200 שקל , אבל שלא יגזימו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 09 פברואר 2016, 11:26

זאת רק הרגשה שלי, או שכל השאלות היו מוזמנות , או שאנשים מ"טעמו" של פדרמן היו שם ?(רמז דק הופנה לכיוונו של פיק...),או שפשוט כתבים לא יודעים מה לשאול? מה הבעייה לשאול את הדברים הללו:

1. עכשיו, שהשחקנים שלכם מתפרקים אחד אחר השני, האם ישנם הרהוריי חרטה לגבי שיחרורו של קובלסקי?
2. מדוע מיניתים לתפקיד עוזרי המאמן 2 אנשים שלא אימנו מעולם בליגת העל גברים? מה היה חטאו של שטיין?
3. כלומר אתם באמת הולכים עכשיו לתת לאותם אנשים שבנו לכם קבוצות כל כך חלשות ב4 השנים האחרונות, לעשות זאת שוב?
4. האם אותם אלו שבחנו וקיבלו החלטה לאייש את עמדת הסנטר בשחקן לא כשיר שלא שיחק שנה וחצי הם אלו שיבחרו את השחקנים למאמן בעונה הבאה?
5. ממשמע דבריך עולה כי כלום לא משתנה פרסונלית באותם אנשים שבנו למועדון בשנתיים האחרונות , קבוצות לא תחרותיות מדוע אתה בטוח ששנה הבאה זה יהיה שונה?
6. האם היצע השחקנים שעמד לרשותכם ע"י מחלקת הסקאוט היה מספק?
7. בהנחה ואתם יודעים כבר היום את זהות המאמן הבא של מכבי תל אביב , בין אם מדובר בטבק או במישהו אחר , האם אתם מתייעצים איתו כבר עכשיו אלו שחקנים להביא למכבי ששנה הבאה?
8. ואם אתם לא , איך אתם מצפים ממאמן להצליח בקבוצה שהוא לא היה שותף בהקמתה?
9. האם זה לא טעם לפגם שמנהל מחלקת הסקאוט , ועוזר המאמן , הוא מי שאחראי בין השאר על בניית הקבוצה , ואילו המאמן הראשי לא? ואם הפילוסופיית משחק של שניהם שונה?
10. האם כל השחקנים שמחזיקים חוזים לשנה הבאה יישארו בקבוצה?
11. נקודתי: בכל הקשור להחתמתו של פאבריני , הרי שהוא עבר שרשרת של אנשי מקצוע שונים , הסקאוט שמצא אותו , והמליץ עליו , איש המקצוע שבחן אותו רפואית , איש המקצוע שקבע שהוא כשיר לשחק כדורסל יורוליג , ואיש המקצוע שהחתים אותו לשנתיים ללא החרגה , בכל שרשרת בעלי המקצוע הללו ישנם כשלים חמורים עד כדי מעילה במקצוע , האם אותם פרסונות , ימשיכו להיות בשרשרת הקבלה של שחקן חדש למכבי? כיצד אתה יכול להבטיח שפאבריני 2 לא יקרה שוב? כיצד יכול להיות שכל אותם אנשי מקצוע ממשיכים לעסוק באותה תצורה ואילו המאמן משלם את המחיר?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yzafrir » 09 פברואר 2016, 11:57

אנקראם כל השאלות שכתבת רלוונטיות לסיום העונה . אי אפשר לצפות שהוא יתבטא נגד אנשים (שחקנים או צוות) שנמצאים עדיין בעיצומה של עונה שאולי אפשר להציל משהו ממנה .
אני חושב שהשאלות היותר רלוונטיות הם לגבי התקציב שנה הבאה כמו האם הגירעונות של העונה הזאת ישפיעו על התקציב של העונה הבאה ? האם העלאת התקציב תבוא רק מייקור המנויים או שינוי בבעלות כלומר הוספת בעלים בדילול האחזקות של הקיימים וכך יקל עליהם להוציא כסף מכיסם .
לא שאלו כלום לגבי הליגה המקומית ו החוקים ההזויים שפוגעים במכבי בבניית סגל ליורוליג. האם יש מחשבות לפרוש מהליגה ולעבור האדריאטית או ל vtb ....
האם כבר בשלב זה נבדקים או אפילו נחתמים הסכמים עם שחקנים לעונה הבאה או ששוב נחכה לסוף הקיץ לראות מי נשאר מחוסר עבודה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 09 פברואר 2016, 13:12

yzafrir כתב:במסיבת עיתונאים הזאת הייתה בסך הכל פרומו לקראת עליית מחירי המנויים שנה הבאה. הדבר היחיד שאפשר לקחת ממנה זה שהתקציב יגדל וכנראה שבאמת הגירעונות מהעונה הזאת לא יבואו על חשבון התקציב שמה הבאה. דבר מעניין נוסף שהוא אמר שתקציב השחקנים במכבי הוא כ-50-60% מתקציב הקבוצה , כלומר כ-8 -9 מיליון דולר .
לגבי כל הנושא של המאמן והצוות לעונה הבאה , התשובות שלו לא רלוונטיות כי התזמון של המסיבה לא מאפשר לו להגיד את האמת לפני המשחקים המכריעים שיש לנו. עוד חודש חודשיים הוא ידבר אחרת בנושאים האלו...
לגבי העלאת מחירי המנוי , בלי קשר לעונה הזאת אני מצדיק שצריך להעלות את מחירי המנוי בגלל ריבוי המשחקים , השאלה בכמה ? העונה שילמתי 2650 , אני מוכן לשלם עוד מקסימום 200 שקל , אבל שלא יגזימו...

http://sports.walla.co.il/item/2933217

הנה התשובה שלך - המחירים הולכים לעלות ב- 15%. אתה תשלם עוד 400 שקל.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 פברואר 2016, 13:33

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:במסיבת עיתונאים הזאת הייתה בסך הכל פרומו לקראת עליית מחירי המנויים שנה הבאה. הדבר היחיד שאפשר לקחת ממנה זה שהתקציב יגדל וכנראה שבאמת הגירעונות מהעונה הזאת לא יבואו על חשבון התקציב שמה הבאה. דבר מעניין נוסף שהוא אמר שתקציב השחקנים במכבי הוא כ-50-60% מתקציב הקבוצה , כלומר כ-8 -9 מיליון דולר .

http://sports.walla.co.il/item/2933217

הנה התשובה שלך - המחירים הולכים לעלות ב- 15%. אתה תשלם עוד 400 שקל.

לא מבין איך יש להם את החוצפה להעלות מחירים ב- 15% (!!!!) אחרי עונה כזאת.
פדרמן יצטרך לעבוד קשה מאוד על גימיקים שיווקיים בתחילת הקיץ.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 09 פברואר 2016, 13:49

לפחות יהיה יותר משחקים כך שיהיה אפשר למכור כרטיס אחד ולהחזיר את הסכום....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי my man » 09 פברואר 2016, 13:53

אתה מדהים צפריר...לפני שניה אמרת שלא תקבל העלאת מחירים של יותר מ200 שח ועכשיו אתה חושב על איך תחזיר את ה400 שהם יקחו לך...

פדרמן- אל תדאג כל מנויי ההיכל הם צפרירים למיניהם...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 פברואר 2016, 13:58

מסיבת העיתונאים הזאת הייתה מיותרת. המנויים ימכרו גם בלי הבולשיט הזה מסתבר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: TAYO ו־10 אורחים