המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:ראנדולף לא יחתום בריאל כי אין לה יותר מקום לזרים (אמריקאים ובינלאומיים)
החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:ראנדולף לא יחתום בריאל כי אין לה יותר מקום לזרים (אמריקאים ובינלאומיים)
מה פשר ההודעה? דיווח ממקור כלשהו או סתם הסקת מסקנות?
יהיה לריאל קל מאוד לפלוט את תומפקינס.
rc4991 כתב:ראנדולף לא יחתום בריאל כי אין לה יותר מקום לזרים (אמריקאים ובינלאומיים)
שועל כתב:קלאבר קרוב לפאו
rc4991 כתב:החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:ראנדולף לא יחתום בריאל כי אין לה יותר מקום לזרים (אמריקאים ובינלאומיים)
יורוהופס
החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:ראנדולף לא יחתום בריאל כי אין לה יותר מקום לזרים (אמריקאים ובינלאומיים)
יורוהופס
http://www.eurohoops.net/featured/28121 ... front-line
מעניין. אני הייתי עוקב מקרוב מאוד על מה קורה עם לאוואל.
felix_r כתב:rc4991 כתב:ראנדולף לא יחתום בריאל כי אין לה יותר מקום לזרים (אמריקאים ובינלאומיים)
אני חושב שזאת ידיעה לא נכונה. קראתי, שאחרי המתנה של שנתיים, ג'ייסי קארול סופסוף מקבל דרכון איטלקי, ויחשב כבוסמן
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:ראנדולף לא יחתום בריאל כי אין לה יותר מקום לזרים (אמריקאים ובינלאומיים)
אני חושב שזאת ידיעה לא נכונה. קראתי, שאחרי המתנה של שנתיים, ג'ייסי קארול סופסוף מקבל דרכון איטלקי, ויחשב כבוסמן
הוא כבר נחשב כבוסמן לדעתי כי הוא אזרי
felix_r כתב:rc4991 כתב:ראנדולף לא יחתום בריאל כי אין לה יותר מקום לזרים (אמריקאים ובינלאומיים)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־26 אורחים