המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:עד שאני אלמד לצטט אחרי שיש יותר מחמישה ציטוטים(שזה לעולם לא), אני אמשיך לצטט מהאפליקציה.
מכביסט31 כתב:נראה לי שאני היחיד פה שאשכרה משקיע בלמחוק ציטוטים מתוך ציטוטים כדי שאפשר יהיה לצטט אחרי 5 ציטוטים כמו שצריך.. דקות שלמות יורדות לי מהחיים בגלל החרא הזה. אני דורש פיצויים מהנהלת הפורום.
מכביסט31 כתב:נראה לי שאני היחיד פה שאשכרה משקיע בלמחוק ציטוטים מתוך ציטוטים כדי שאפשר יהיה לצטט אחרי 5 ציטוטים כמו שצריך.. דקות שלמות יורדות לי מהחיים בגלל החרא הזה. אני דורש פיצויים מהנהלת הפורום.
שמואל1 כתב:מכביסט31 כתב:נראה לי שאני היחיד פה שאשכרה משקיע בלמחוק ציטוטים מתוך ציטוטים כדי שאפשר יהיה לצטט אחרי 5 ציטוטים כמו שצריך.. דקות שלמות יורדות לי מהחיים בגלל החרא הזה. אני דורש פיצויים מהנהלת הפורום.
צריך לפתח כלי שעושה את זה אוטומטית.
המגבלה ל- 5 ציטוטים טובה מאוד כי אחרת יהיו כאן מגילות. פשוט צריך שהמערכת תהיה מספיק חכמה כדי למחוק את הציטוט הראשון בכל פעם שיש חריגה.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:עד שאני אלמד לצטט אחרי שיש יותר מחמישה ציטוטים(שזה לעולם לא), אני אמשיך לצטט מהאפליקציה.
צחקתי
מכביסט31 כתב:שמואל1 כתב:
כן כרמל.. אנחנו מביכים...
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:שמואל1 כתב:
אני באפליקציה ולי זה נראה בסדר, אז כולכם על הזין שלי (כי אני יכולה לכתוב את זה עכשיו)
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:שמואל1 כתב:
אני באפליקציה ולי זה נראה בסדר, אז כולכם על הזין שלי (כי אני יכולה לכתוב את זה עכשיו)
לא כולם מסתדרים עם האפליקציה הזאת. אני ניסיתי בעבר ולא הצלחתי. אז זה אומר שמגיע לנו להיענש?
ולפני שאת עונה לי את ה״כן״ הציני הידוע שלך, בבקשה תנסי שלא כי אני מנסה לכוון הפעם לדיון רציני.
מכביסט31 כתב:אבל.. זה לא חדש שאי אפשר לצטט מהאפליקציה כמו שצריך. זה היה ידוע כבר מזמן..
אני רק מבקש שלהבא תשימו יותר לב, זה הכל. מקווה שזו לא בקשה חצופה מדי.
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:אבל.. זה לא חדש שאי אפשר לצטט מהאפליקציה כמו שצריך. זה היה ידוע כבר מזמן..
זה לא שאי אפשר, זה שאחרי הציטוט החמישי זה קצת מתעוות
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:אבל.. זה לא חדש שאי אפשר לצטט מהאפליקציה כמו שצריך. זה היה ידוע כבר מזמן..
זה לא שאי אפשר, זה שאחרי הציטוט החמישי זה קצת מתעוות
אכפת לך לצלם מסך כדי שאוכל לראות איך זה נראה אצלכם אחרי הציטוט ה-5? זה די מסקרן..
my man כתב:http://sports.walla.co.il/item/2980772
XDDDD
14. זה מצחיק אותי שאתה מביא מצהבת פוסטים
בתגובה להודעה מספר 8
צהבת זה כור אטומי יחסית לרוטר.
יכול להיות מצחיק לשלב בין שני הפורומים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים