24 אוקטובר 2016, 08:58
החציל האצטקי כתב:אי אפשר להגיד שהוא לא התקדם. זה פשוט קורה לאט.
בפרטיזן הקליעה שלו הייתה חלשה מדי. בלימוז׳ הוא כבר שיפר את האספקט הזה ובמשך כמה שנים הפך לסוג של בעל בית.
התחנה הזאת היא בעצם התחנה המשמעותית הראשונה שלו מחוץ לצרפת, אם נסתכל על התקופה בפרטיזן כסוג של קולג׳, יותר מכל דבר אחר.
עכשיו הוא כבר צריך להצדיק תפוקה של זר, וזה יהיה מעניין.
24 אוקטובר 2016, 11:01
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:אי אפשר להגיד שהוא לא התקדם. זה פשוט קורה לאט.
בפרטיזן הקליעה שלו הייתה חלשה מדי. בלימוז׳ הוא כבר שיפר את האספקט הזה ובמשך כמה שנים הפך לסוג של בעל בית.
התחנה הזאת היא בעצם התחנה המשמעותית הראשונה שלו מחוץ לצרפת, אם נסתכל על התקופה בפרטיזן כסוג של קולג׳, יותר מכל דבר אחר.
זה מוזר. יש לו מהירות לא רעה בכלל מצד אחד. מצד שני, בחיים שלי לא ראיתי שחקן קופץ יותר נמוך ממנו, אבל יש לו ידיים ארוכות והוא משחרר כדור בתנועה. הסיומת שלו נראית בעייתית (למרות שזה נכנס בקליפ) וצריך לראות את האחוזים לאורך עונה שלמה, כמו גם האחוזים מקשת השלוש.
האמת שגם בקליפ ההיילייטס לא ראיתי שום דבר מדהים. אתה לא רואה שם איזו ראיית משחק שמפילה אותך מהרגליים.
אין ספק ספק שהוא יותר טוב ממקל, אבל אני בדעה שאם איכשהו מצליחים להיפטר מאדון מקל בעשור הנוכחי, אז חייבים להביא רכז זר סילוני.
24 אוקטובר 2016, 11:19
roy1000 כתב:זה מוזר. יש לו מהירות לא רעה בכלל מצד אחד. מצד שני, בחיים שלי לא ראיתי שחקן קופץ יותר נמוך ממנו, אבל יש לו ידיים ארוכות והוא משחרר כדור בתנועה. הסיומת שלו נראית בעייתית (למרות שזה נכנס בקליפ) וצריך לראות את האחוזים לאורך עונה שלמה, כמו גם האחוזים מקשת השלוש.
האמת שגם בקליפ ההיילייטס לא ראיתי שום דבר מדהים. אתה לא רואה שם איזו ראיית משחק שמפילה אותך מהרגליים.
אין ספק ספק שהוא יותר טוב ממקל, אבל אני בדעה שאם איכשהו מצליחים להיפטר מאדון מקל בעשור הנוכחי, אז חייבים להביא רכז זר סילוני.
24 אוקטובר 2016, 11:26
שחף1 כתב:roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:אי אפשר להגיד שהוא לא התקדם. זה פשוט קורה לאט.
זה מוזר. יש לו מהירות לא רעה בכלל מצד אחד. מצד שני, בחיים שלי לא ראיתי שחקן קופץ יותר נמוך ממנו, אבל יש לו ידיים ארוכות והוא משחרר כדור בתנועה. הסיומת שלו נראית בעייתית (למרות שזה נכנס בקליפ) וצריך לראות את האחוזים לאורך עונה שלמה, כמו גם האחוזים מקשת השלוש.
אתה מתעלם מזה שהוא יהודי. זה אומר שהוא לא תופס מקום של זר. אני דווקא חושב שהוא פיט לא רע ליד שחקנים כמו ווימס וגאולדוק
24 אוקטובר 2016, 11:27
felix_r כתב:הוא יהודי שלא רוצה להיות ישראלי. בזמנו, כשעוד היה נחשב לטלנט גדול, מכבי ניסתה להביא אותו, אבל הוא לא רצה
24 אוקטובר 2016, 11:31
שחף1 כתב:אתה מתעלם מזה שהוא יהודי. זה אומר שהוא לא תופס מקום של זר. אני דווקא חושב שהוא פיט לא רע ליד שחקנים כמו ווימס וגאולדוק
24 אוקטובר 2016, 11:32
החציל האצטקי כתב:דווקא הידיים שלו קצרות מאוד. 193 ס"מ בלבד, כשהוא 2 מ' עם נעליים.
בכל מקרה, אני חושב (ויש כאן לא מעט שחולקים איתי את הדעה הזאת) שבשנה הבאה יצטרכו ללכת לכיוון של הצערה ורענון של הרוסטר הישראלי.
ווסטרמן, דוסון, אולי אפילו יפתח זיו, בלייזר. צריך להסתכל על החבר'ה האלה יום-יום.
24 אוקטובר 2016, 11:44
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:דווקא הידיים שלו קצרות מאוד. 193 ס"מ בלבד, כשהוא 2 מ' עם נעליים.
בכל מקרה, אני חושב (ויש כאן לא מעט שחולקים איתי את הדעה הזאת) שבשנה הבאה יצטרכו ללכת לכיוון של הצערה ורענון של הרוסטר הישראלי.
ווסטרמן, דוסון, אולי אפילו יפתח זיו, בלייזר. צריך להסתכל על החבר'ה האלה יום-יום.
את מי מהסגל הישראלי אתה רוצה להעיף? אני חושב שפניני הראה שהוא עדיין נכס לליכה הישראלית. מקל ואוחיון יושבים על חוזים. יבזורי צריך ללכת, אבל מי עוד?
24 אוקטובר 2016, 11:45
24 אוקטובר 2016, 12:37
24 אוקטובר 2016, 12:40
er79 כתב:אגב לייקרס ורובינסון, מפורסם היום באתרים שונים שלי ג'יאנליאן ביקש אתמול שחרור מהלייקרס. אם זה נכון, הדרך של רובינסון לרוסטר הסופי מובטחת. למטה וורלד פיס אין סיכוי. אם מכבי יחשבו על גבוה, וזה אם גדול לפי התבטאויות המועדון ביממה האחרונה, צריך להתחיל לחשוב על שמות אחרים למרבה הצער.
24 אוקטובר 2016, 12:50
שמואל1 כתב:er79 כתב:אגב לייקרס ורובינסון, מפורסם היום באתרים שונים שלי ג'יאנליאן ביקש אתמול שחרור מהלייקרס. אם זה נכון, הדרך של רובינסון לרוסטר הסופי מובטחת. למטה וורלד פיס אין סיכוי. אם מכבי יחשבו על גבוה, וזה אם גדול לפי התבטאויות המועדון ביממה האחרונה, צריך להתחיל לחשוב על שמות אחרים למרבה הצער.
מה עם ג'יאנליאן בעצמו?
24 אוקטובר 2016, 13:06
24 אוקטובר 2016, 13:12
24 אוקטובר 2016, 13:14
שמואל1 כתב:er79 כתב:אגב לייקרס ורובינסון, מפורסם היום באתרים שונים שלי ג'יאנליאן ביקש אתמול שחרור מהלייקרס. אם זה נכון, הדרך של רובינסון לרוסטר הסופי מובטחת. למטה וורלד פיס אין סיכוי. אם מכבי יחשבו על גבוה, וזה אם גדול לפי התבטאויות המועדון ביממה האחרונה, צריך להתחיל לחשוב על שמות אחרים למרבה הצער.
מה עם ג'יאנליאן בעצמו?
24 אוקטובר 2016, 14:15
25 אוקטובר 2016, 07:11
25 אוקטובר 2016, 07:14
25 אוקטובר 2016, 07:33
בן82 כתב:תומאס רובינסון קיבל חוזה ונשאר ברוסטר הסופי של הלייקרס. אפשר לשכוח ממנו. הלאה.
25 אוקטובר 2016, 07:40