פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
23 אוקטובר 2016, 21:35
שחף1 כתב:לא חושב שהמיטה של מכבי כל כך חולה. זה סגל עם יכולות התקפיות גבוהות שעם גבוה נוסף בעמדה 4-5 יכול לעשות דברים יפים. קאלאוסקאס הוא דווקא מאמן התקפה, ככה שזה משהו שאמור להתאים לו.
הכי חולה שיש. אני לא מכיר הרבה מאמנים שרוצים להיכנס לסיטואציה של מרד שחקנים. קזלאוסקס ידרוש יותר מגבוה נוסף.
23 אוקטובר 2016, 21:35
בדרך ההתנהלות, מכבי זאת מיטה חולה. לא מכיר הגדרה אחרת.
23 אוקטובר 2016, 21:40
אני חושב שטרינקיירי קצת יותר משופשף מספאחיה.
העונה שלו בקאזאן (גמר יורוקאפ, גביע רוסי) והקדנציה בנבחרת יוון למשל זה משהו שלנבן לא היה ברזומה.
ברור שהוא המועמד הכי טוב לתפקיד, אבל זה רלוונטי רק בקיץ הבא.
23 אוקטובר 2016, 21:42
החציל האצטקי כתב:אני חושב שטרינקיירי קצת יותר משופשף מספאחיה.
העונה שלו בקאזאן (גמר יורוקאפ, גביע רוסי) והקדנציה בנבחרת יוון למשל זה משהו שלנבן לא היה ברזומה.
לספאחיה היה נסיון בריטאס עם הבעלים המשוגעים (בסגנון הבעלים של פאו)
23 אוקטובר 2016, 21:49
החציל האצטקי כתב:אני חושב שטרינקיירי קצת יותר משופשף מספאחיה.
ספאחיה אימן גם את נבחרת קרואטיה. התפטר אחרי משחק מול ספרד שגם ניקולה אמר אחרי זה שלא ישחק במפעלים של פיב׳׳א. ההשוואה היא לצורך העניין זה שלשניהם לא היה ניסיון בקבוצה גדולה.
היתרון של טרינקיירי זה שהוא מאמן של הכדורסל ״החדש״. עם ספייסינג, חדירות וגארדים אתלטיים ומהירים. זה משהו שמסינה נניח לא כל כך תפס. הוא עדיין מאמין מאוד בביג מנים כבדים. עם קייל היינס הוא שיחק ליד קרסטיץ׳. המינוס שלו? יש הבדל מאוד גדול בין קאנטו ובאמברג למכבי תל אביב
בגלל זה בעיני קאזלאוסקאס עדיף. לא בהרבה, אבל עדיף
נערך לאחרונה על ידי
שחף1 בתאריך 23 אוקטובר 2016, 22:01, נערך פעם אחת בסך הכל.
23 אוקטובר 2016, 21:55
מחלקת המדינה (סטייט דפרטמנט) של ארה"ב המליצה לאזרחים אמריקאים לא לבקר בטורקיה. תוך כמה זמן בלאט עוזב?
23 אוקטובר 2016, 22:27
felix_r כתב:מחלקת המדינה (סטייט דפרטמנט) של ארה"ב המליצה לאזרחים אמריקאים לא לבקר בטורקיה. תוך כמה זמן בלאט עוזב?

נוסיף להם עוד איזה מיליון דולר ל20 מיליון שאנחנו משלמים להם, הם יגנו עליו
23 אוקטובר 2016, 22:46
לא מתלהב בכלל מהרעיון ששאראס יבוא.. עם כל הכבוד לידע העצום שלו בכדורסל, לכריזמה ולסטייל שיש לו, הוא עדיין מאמן רוקי חסר ניסיון. איזה סיכוי יהיה לו בסיר הלחץ האטומי כאן? שישאר בז'לגיריס ויצבור ניסיון. מהעונה הבאה והלאה הוא יחזור להיות מועמד קבוע לקבוצה, הפעם מעמדת המאמן..
מכבי צריכה מאמן אירופאי רם דרג עם ניסיון. כל מאמן אחר פשוט ייכשל כאן..
23 אוקטובר 2016, 22:55
אם זה היה כל מועדון אחר, הייתי מגיב בביטול. אבל זו מכבי. אני קונה את זה
23 אוקטובר 2016, 22:57
MTA2311 כתב:
מי זה בכלל
23 אוקטובר 2016, 22:58
מן הסתם רמי הדר היה ברשימה כאשר החליטו ללכת על מאמן ישראלי.
23 אוקטובר 2016, 23:04
שחף1 כתב:MTA2311 כתב:
מי זה בכלל
עיתונאי אמין יחסית
23 אוקטובר 2016, 23:10
בחיים לא שמעתי על העיתונאי הזה. בכל מקרה לא צריך מקורות כדי להבין שהסנריו הזה רץ בראש של קברניטי המועדון.
23 אוקטובר 2016, 23:12
כשעוזר המאמן שלך התחרה איתך על התפקיד הראשי, זה בדר"כ נגמר לא טוב.
24 אוקטובר 2016, 01:19
בדיוק כתבתי על תיאוריית הקונספירציה הזו. זה כל כך מסתדר עם זה שליובין התקשר לאדלשטיין והדר לא.
24 אוקטובר 2016, 01:24
אם זה נכון אז יש כאן 2 פאולים:
עצם זה שהדר היה מועמד ועצם זה ששוב מינו עוזר מאמן בניגוד/לא בתיאום עם המאמן הראשי.
מתי כבר הגאונים שם יבינו שעוזרי מאמן הן משרות אמון. לא יכול להיות שמלבישים שנה אחר שנה עוזרים
על המאמן הראשי, וממשיכים להיכשל ולפטר, אבל לא משנים את המדיניות הזאת.
24 אוקטובר 2016, 01:30
זה מסתדר עם העובדות.
מכבי לא היו שלמים עם אדלשטיין מלכתחילה, אבל לא העזו לשים את רמי הדר לפניו ברשימה, בין היתר בגלל הלובינג העצום שאדלשטיין קיבל מערוץ הספורט.
אז הם שתלו את רמי הדר כעוזר מטעמם, שיהיה plan b למקרה שההימור על האישיות הפריכה של אדלשטיין לא יצליח, כפי שאכן אירע בפועל.
זו הסיבה שלמרות שרמי הדר רצה סעיף לויאליות בחוזה (שיקנה גם לו זכות לתשלום יתרת החוזה במקרה שאדלשטיין מפוטר), מכבי סירבו לתת לו, ובכך נתנה לו צידוק מלא, מחמת שיקולי פרנסה, שלא להתפטר כשאדלשטיין מפוטר.
זה כנראה חלק מתפיסת העולם לגבי העונה הזו, לפיה רוב הכסף יילך על שכר שחקנים, ובשכר מאמנים יחסכו.
אדלשטיין מצידו, עשה כל הטעויות שבעולם. קודם כל, התעסק מתחילת האימונים עם הנחלת ערכי ההתקפה שלו (2-3 גבוה וכו כו), ואת אימוני ההגנה השאיר בצד. שישמרו אישית וזהו. כי כדי ללמד אותם אזורית, ארז, בשם הפרפקציוניזם, צריך סמינר של חודש (שאין ולא יהיה בעונה עמוסה שכזו). וזו טעות פטאלית, כי בקבוצה עם כישורי התקפה אינדיבידואלית כל כך גבוהים, ההתקפה באה כמעט על אוטומט. את מירב האנרגיה היה צריך להשקיע דווקא באימוני הגנה.
במקביל, הוא איבד את חדר ההלבשה שלו. לסוני ווימס וגאודלוק התייחס כמו מעריץ נלהב (מי חלם שאני ארז אאמן שמות כאלו), ואחרי זה פיני חבר שלו מתלהם בקריאות למה מי זה ווימס ושאט דה פאק.
החבר׳ה האלו לא פראיירים. הם זיהו שמדובר ברוקי יורוליג, שגם לא טורח לחזק אותם במקומות שהם חלשים, ומכאן קצרה הדרך למרוד בו. את הגיבוי מהחלק הישראלי של חדר ההלבשה (וגם מדווין סמית הלויאלי) ארז איבד אחרי שייבש אותם, וממילא הם כל כך חלשים מקצועית כרגע, שדעתם פחות נחשבת.
והנה אנחנו כאן.
24 אוקטובר 2016, 01:36
וואלה, לא כל כך מופרך.
24 אוקטובר 2016, 01:45
ניתוח אליפות, argof.