13 יולי 2019, 23:11
yellowaura כתב:אחלה שחקן.
לדעתי האשימו את שריר החשק יותר מדי..
כאילו כל שחקן כאן נתן תצוגות שיא עקביות.
הוא לא קיבל את החוזה בפוקס.
באירופה מעריכים שחקן עם ניסיון שהוא עדיין אתלטי ומהחוסמים הטובים באירופה.
מעניין שבגיל 31 טיוס ללא פציעות "בסוף הקריירה" אבל שמדברים על כספי אחרי כל כך הרבה פציעות ובגיל זהה כולם נכונים לשלם לו חוזה ארוך..
13 יולי 2019, 23:17
arie85 כתב:yellowaura כתב:אחלה שחקן.
מעניין שבגיל 31 טיוס ללא פציעות "בסוף הקריירה" אבל שמדברים על כספי אחרי כל כך הרבה פציעות ובגיל זהה כולם נכונים לשלם לו חוזה ארוך..
בגלל זה מצא קבוצה רק ברוסיה שלא משחקת ביורוליג
שחקן טוב ב500 אלף, גם בקבוצות העשירות ביותר יודעים את זה
14 יולי 2019, 02:30
felix_r כתב:arie85 כתב:yellowaura כתב:אחלה שחקן.
בגלל זה מצא קבוצה רק ברוסיה שלא משחקת ביורוליג
שחקן טוב ב500 אלף, גם בקבוצות העשירות ביותר יודעים את זה
גם תאודוסיץ' שחקן חרא, ומצא קבוצה שלא משחקת ביורוליג.
טיוס יקבל באוניקס כפול ממה שמכבי הייתה מוכנה לשלם לו.
15 יולי 2019, 13:41
"כבר בתחילת העונה, באזור חודש דצמבר, הסוכן שלי פנה אליי וסיפר שמכבי תל אביב הציעה הצעה טובה להאריך את החוזה. שמחתי. הייתי בטוח שאנחנו די קרובים ושאחתום בקבוצה עוד לפני שהעונה תסתיים. אמרנו למכבי שאני רוצה לסיים כאן את הקריירה, אבל העונה נמשכה ונמשכה, והם התחילו להתחמק ולשחק משחקים. פתאום דיברו על חוזה לעונה אחת, לא נקבו במספר כשעלה נושא השכר, אמרו שהם לא יודעים מה יהיו החוקים בליגה, והם צריכים לבדוק מה עם הכסף. הם ידעו לאורך כל הדרך מה אני רוצה. אני מכיר את מכבי. כשהיא רוצה מישהו, היא יודעת מה לעשות. כשקיבלתי את ההצעה מקאזאן, פניתי להנהלה כדי לתת לה הזדמנות להשוות את ההצעה או לפחות לשפר אותה, אז האנשים שם פשוט בירכו אותי ואמרו לי 'קיבלת עיסקה טובה'".
15 יולי 2019, 13:57
איזה ביזיון.Jack55 כתב:אלכס טיוס: "רציתי לסיים כאן את הקריירה, אבל מכבי התחמקה ושיחקה משחקים"
"ההנהלה לא עשתה מספיק כדי שאשאר ולא הראתה שאכפת לה. במו"מ הם חושבים רק ביזנס, אין רגש, ולכן שחקנים כל הזמן באים והולכים. הם מדברים עם כולם ומשאירים אותם על אש קטנה. פניתי אליהם כשקיבלתי את ההצעה מקאזאן, והם רק אמרו 'קיבלת עיסקה טובה'". הסנטר העוזב בראיון
https://sports.walla.co.il/item/3247525"כבר בתחילת העונה, באזור חודש דצמבר, הסוכן שלי פנה אליי וסיפר שמכבי תל אביב הציעה הצעה טובה להאריך את החוזה. שמחתי. הייתי בטוח שאנחנו די קרובים ושאחתום בקבוצה עוד לפני שהעונה תסתיים. אמרנו למכבי שאני רוצה לסיים כאן את הקריירה, אבל העונה נמשכה ונמשכה, והם התחילו להתחמק ולשחק משחקים. פתאום דיברו על חוזה לעונה אחת, לא נקבו במספר כשעלה נושא השכר, אמרו שהם לא יודעים מה יהיו החוקים בליגה, והם צריכים לבדוק מה עם הכסף. הם ידעו לאורך כל הדרך מה אני רוצה. אני מכיר את מכבי. כשהיא רוצה מישהו, היא יודעת מה לעשות. כשקיבלתי את ההצעה מקאזאן, פניתי להנהלה כדי לתת לה הזדמנות להשוות את ההצעה או לפחות לשפר אותה, אז האנשים שם פשוט בירכו אותי ואמרו לי 'קיבלת עיסקה טובה'".
15 יולי 2019, 13:58
שמואל1 כתב:איזה ביזיון.Jack55 כתב:אלכס טיוס: "רציתי לסיים כאן את הקריירה, אבל מכבי התחמקה ושיחקה משחקים"
"ההנהלה לא עשתה מספיק כדי שאשאר ולא הראתה שאכפת לה. במו"מ הם חושבים רק ביזנס, אין רגש, ולכן שחקנים כל הזמן באים והולכים. הם מדברים עם כולם ומשאירים אותם על אש קטנה. פניתי אליהם כשקיבלתי את ההצעה מקאזאן, והם רק אמרו 'קיבלת עיסקה טובה'". הסנטר העוזב בראיון
https://sports.walla.co.il/item/3247525"כבר בתחילת העונה, באזור חודש דצמבר, הסוכן שלי פנה אליי וסיפר שמכבי תל אביב הציעה הצעה טובה להאריך את החוזה. שמחתי. הייתי בטוח שאנחנו די קרובים ושאחתום בקבוצה עוד לפני שהעונה תסתיים. אמרנו למכבי שאני רוצה לסיים כאן את הקריירה, אבל העונה נמשכה ונמשכה, והם התחילו להתחמק ולשחק משחקים. פתאום דיברו על חוזה לעונה אחת, לא נקבו במספר כשעלה נושא השכר, אמרו שהם לא יודעים מה יהיו החוקים בליגה, והם צריכים לבדוק מה עם הכסף. הם ידעו לאורך כל הדרך מה אני רוצה. אני מכיר את מכבי. כשהיא רוצה מישהו, היא יודעת מה לעשות. כשקיבלתי את ההצעה מקאזאן, פניתי להנהלה כדי לתת לה הזדמנות להשוות את ההצעה או לפחות לשפר אותה, אז האנשים שם פשוט בירכו אותי ואמרו לי 'קיבלת עיסקה טובה'".
לא פלא ששחקנים מעדיפים לא להגיע לכאן.
יכולת ניהול מו"מ ברמה של גן טרום חובה.
15 יולי 2019, 14:12
15 יולי 2019, 14:19
15 יולי 2019, 15:29
18 יולי 2019, 16:25
18 יולי 2019, 16:37
Holiday_Armadillo כתב:ממשיך עם ההתבכיינות שלו לכל מי שמוכן לשמוע
יאללה..
18 יולי 2019, 16:42
אכן ''משום מה'', כי אמפתיה או סימפטיה מעולם לא היו הדברים הראשונים שהרגשתי בהקשר שלוA.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:ממשיך עם ההתבכיינות שלו לכל מי שמוכן לשמוע
יאללה..
משום מה קיבלתי את הרושם שאת אוהבת אותו
18 יולי 2019, 17:10
18 יולי 2019, 17:17
18 יולי 2019, 17:27
הוא נשמע פגוע בראיונות. אנחנו לא יודעים איך המו"מ התנהל.Holiday_Armadillo כתב:''העניין הכספי הכריע'' = מכבי לא רצו לשלם לי את מה שדרשתי למרות שאני כבר בן 31 וישבתי על חוזה גבוה כמה שנים שכבר לא מצדיק את עצמו
אם הוא לא היה מוכן להתפשר על חוזה יותר נמוך בשביל להישאר במכבי אז אולי גם הוא רק ביזנס? למה רק מכבי? ''מכבי לא רצתה אותי כמו שאני רציתי אותה'', ההמשך של המשפט ''כמו שאני רציתי אותה..אבל רק תמורת הסכום שביקשתי''
סיפור ליאור, בקיצור
מצא קבוצה אחרת שתשלם לו את מה שהוא רוצה? אין בעיה, אבל כולם אמרו שצריך להשאיר אותו בחצי מיליון מקסימום, כשזאת התקרה הכי גבוהה שאסור לעבור אותה, פתאום מכבי זונה, ההנהלה קרה וטיוס מסכן
אז לא
18 יולי 2019, 17:36
18 יולי 2019, 17:48
Holiday_Armadillo כתב:''העניין הכספי הכריע'' = מכבי לא רצו לשלם לי את מה שדרשתי למרות שאני כבר בן 31 וישבתי על חוזה גבוה כמה שנים שכבר לא מצדיק את עצמו
אם הוא לא היה מוכן להתפשר על חוזה יותר נמוך בשביל להישאר במכבי אז אולי גם הוא רק ביזנס? למה רק מכבי? ''מכבי לא רצתה אותי כמו שאני רציתי אותה'', ההמשך של המשפט ''כמו שאני רציתי אותה..אבל רק תמורת הסכום שביקשתי''
סיפור ליאור, בקיצור
מצא קבוצה אחרת שתשלם לו את מה שהוא רוצה? אין בעיה, אבל כולם אמרו שצריך להשאיר אותו בחצי מיליון מקסימום, כשזאת התקרה הכי גבוהה שאסור לעבור אותה, פתאום מכבי זונה, ההנהלה קרה וטיוס מסכן
אז לא
18 יולי 2019, 18:03
חשוב לשמור על יחסים טובים עם שחקנים גם אחרי שהם עוזבים.Holiday_Armadillo כתב:''הוא נשמע פגוע''
אוי אוי אוי
18 יולי 2019, 18:14
Holiday_Armadillo כתב:''העניין הכספי הכריע'' = מכבי לא רצו לשלם לי את מה שדרשתי למרות שאני כבר בן 31 וישבתי על חוזה גבוה כמה שנים שכבר לא מצדיק את עצמו
סיפור ליאור, בקיצור
אז לא
18 יולי 2019, 18:16
למה?שמואל1 כתב:חשוב לשמור על יחסים טובים עם שחקנים גם אחרי שהם עוזבים.Holiday_Armadillo כתב:''הוא נשמע פגוע''
אוי אוי אוי