01 יולי 2017, 17:29
Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא במחיר הזה
יש לך הצעות אחרות?
יפתח זיו
מחבב אותו אבל לא מוכן. אם הייתי בהנהלה הייתי מחתים ומשאיל לעונת התחשלות
ומשעור מוכן למה בדיוק? ביורוליג הוא לא יהיה פקטור ובליגה הוא לא שווה 320 אלף
01 יולי 2017, 17:30
er79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:יש לך הצעות אחרות?
יפתח זיו
שניהם לא יהיו פקטור ביורוליג. משעור לפחות יהיה פקטור בליגה
01 יולי 2017, 17:33
Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יפתח זיו
שניהם לא יהיו פקטור ביורוליג. משעור לפחות יהיה פקטור בליגה
לא על זה משלמים 320 אלף
01 יולי 2017, 17:58
cannon כתב:בעקבות שיחה מעניינת עם עיתונאי שסיקר שנים את מכבי ועדיין מקושר מן הסתם הבנתי שהתקציב יצומצם בענק לעומת השנה שעברה ולכן אל תצפו פה לשחקנים יקרים במיוחד... רייס יהיה כנראה השחקן היקר בסגל. בעקרון הוא והאניקאט מבחינת מכבי סגורים כמו שהיו בטוחים עם דייויד בלאט, כלומר רמת ודאות גבוהה מאוד אבל לא חתמו עדיין. הענין עם סטימאץ כנראה לא היה הנפצה. יש ענין משיקולי עלות תועלת. מילר זו התלבטות רצינית. מה שקוסם שם זו רק העלות היחסית נמוכה אם הוא יתן עונה טובה. גאודלוק לא אמור להיות פה בשנה הבאה.
01 יולי 2017, 17:59
01 יולי 2017, 18:02
01 יולי 2017, 18:17
01 יולי 2017, 18:18
01 יולי 2017, 18:20
01 יולי 2017, 18:23
01 יולי 2017, 18:32
01 יולי 2017, 18:33
מקאדו 3 כתב:אני דווקא מאוד אוהב את מה שקורה עד עכשיו ואת ניפוץ הסגל הישראלי הכושל הזה והעפת הרסיסים לכל עבר , אני אקבל בהבנה בנית קבוצה זולה יותר בתנאי שיביאו שחקנים טובים עם ראיה לעתיד ודגש על בניית קבוצה מאוזנת עם יד מכוונת של הצוות המקצועי ולא אסופת שחקנים מקרית .
01 יולי 2017, 18:33
01 יולי 2017, 18:40
01 יולי 2017, 18:45
שועל כתב:מקאדו 3 כתב:אני דווקא מאוד אוהב את מה שקורה עד עכשיו ואת ניפוץ הסגל הישראלי הכושל הזה והעפת הרסיסים לכל עבר , אני אקבל בהבנה בנית קבוצה זולה יותר בתנאי שיביאו שחקנים טובים עם ראיה לעתיד ודגש על בניית קבוצה מאוזנת עם יד מכוונת של הצוות המקצועי ולא אסופת שחקנים מקרית .
תמתין קצת, בינתיים שחררו רק ישראלי אחד, לא החתימו אף זר, ואין שום אינדיקציה לחשוב שמשהו השתנה.
זה מדהים בעיני איך שגם בלי לעשות כלום שוכחים להם הכל.
01 יולי 2017, 18:46
מקאדו 3 כתב:שועל כתב:מקאדו 3 כתב:אני דווקא מאוד אוהב את מה שקורה עד עכשיו ואת ניפוץ הסגל הישראלי הכושל הזה והעפת הרסיסים לכל עבר , אני אקבל בהבנה בנית קבוצה זולה יותר בתנאי שיביאו שחקנים טובים עם ראיה לעתיד ודגש על בניית קבוצה מאוזנת עם יד מכוונת של הצוות המקצועי ולא אסופת שחקנים מקרית .
תמתין קצת, בינתיים שחררו רק ישראלי אחד, לא החתימו אף זר, ואין שום אינדיקציה לחשוב שמשהו השתנה.
לא שכחתי אבל ברור שאם מחתימים ארבעה ישראלים חדשים אז הוותיקים יותר יעופו , אבל ברור לי שהרכב הזרים הוא הקריטי פה ואני מקווה שספאחיה מכיר גם את השוק האמרקאי הפחות מוכר ושלא יחפשו רק מתחת לפנס שאריות שישאירו העשירות של אירופה .
01 יולי 2017, 18:53
שועל כתב:מקאדו 3 כתב:שועל כתב:מקאדו 3 כתב:אני דווקא מאוד אוהב את מה שקורה עד עכשיו ואת ניפוץ הסגל הישראלי הכושל הזה והעפת הרסיסים לכל עבר , אני אקבל בהבנה בנית קבוצה זולה יותר בתנאי שיביאו שחקנים טובים עם ראיה לעתיד ודגש על בניית קבוצה מאוזנת עם יד מכוונת של הצוות המקצועי ולא אסופת שחקנים מקרית .
לא שכחתי אבל ברור שאם מחתימים ארבעה ישראלים חדשים אז הוותיקים יותר יעופו , אבל ברור לי שהרכב הזרים הוא הקריטי פה ואני מקווה שספאחיה מכיר גם את השוק האמרקאי הפחות מוכר ושלא יחפשו רק מתחת לפנס שאריות שישאירו העשירות של אירופה .
שום דבר לא ברור עד שהוא מתבצע, והשאלה היא לא רק אם ישחררו אלא כמה ואת מי.
מכאן ועד "אני דווקא מאוד אוהב את מה שקורה עד עכשיו" בזמן שלא קרה כלום עד עכשיו הדרך ארוכה.
לא צריך לתת לאף אחד קרדיט, וודאי לא להיות מוכנים בדריכות וללא שום בסיס להודעות תומכות בהנהלה הזו שזה לא מגיע לה, בוודאי לא בעיתוי הזה.
01 יולי 2017, 18:55
מקאדו 3 כתב:שועל כתב:מקאדו 3 כתב:שועל כתב:מקאדו 3 כתב:אני דווקא מאוד אוהב את מה שקורה עד עכשיו ואת ניפוץ הסגל הישראלי הכושל הזה והעפת הרסיסים לכל עבר , אני אקבל בהבנה בנית קבוצה זולה יותר בתנאי שיביאו שחקנים טובים עם ראיה לעתיד ודגש על בניית קבוצה מאוזנת עם יד מכוונת של הצוות המקצועי ולא אסופת שחקנים מקרית .
מכאן ועד "אני דווקא מאוד אוהב את מה שקורה עד עכשיו" בזמן שלא קרה כלום עד עכשיו הדרך ארוכה.
לא צריך לתת לאף אחד קרדיט, וודאי לא להיות מוכנים בדריכות וללא שום בסיס להודעות תומכות בהנהלה הזו שזה לא מגיע לה, בוודאי לא בעיתוי הזה.
אמרתי שאני אוהב את מה שקרה עד עכשיו ובטח לא עשיתי סיכומים לקייץ הזה , תהיה בטוח שאני אחרון שיתן קרדיט שלא מגיע להנהלה הזו .
אגב זה כבר 2 ישראלים משוחררים אפשר להגיד כי פורסם אתמול בוודאות שלאנדסברג לא ממשיך והוא יפוצה וישוחרר .
01 יולי 2017, 19:37
cannon כתב:שאלה מעניינת נוספת היא מי יהיה הקפטן בעונה הבאה. יש מצב שמשעור בשביל להביא מנויים מהמגזר. תוכנית של פדרמן למכירת מנויים חחחחח
01 יולי 2017, 19:44
שועל כתב:מקאדו 3 כתב:שועל כתב:מקאדו 3 כתב:שועל כתב:תמתין קצת, בינתיים שחררו רק ישראלי אחד, לא החתימו אף זר, ואין שום אינדיקציה לחשוב שמשהו השתנה.
אמרתי שאני אוהב את מה שקרה עד עכשיו ובטח לא עשיתי סיכומים לקייץ הזה , תהיה בטוח שאני אחרון שיתן קרדיט שלא מגיע להנהלה הזו .
אגב זה כבר 2 ישראלים משוחררים אפשר להגיד כי פורסם אתמול בוודאות שלאנדסברג לא ממשיך והוא יפוצה וישוחרר .
אין מה לאהוב במה שקורה עד עכשיו, זה מצטייר כמו הודעות תמיכה מגמתיות בהנהלה, שזה הזוי בהתחשב במצב שאליו הם הביאו את הקבוצה, שאולי יגרום גם השנה לקיצוץ בתקציב וכתוצאה מזה לסגל חלש.
שום דבר טוב לא קרה עד עכשיו, גם שחרור 2 ישראלים זה שום דבר אם ישאירו אחרים.