A.Parker כתב:Jack55 כתב:A.Parker כתב:Jack55 כתב:A.Parker כתב:מה הקשר? אחד הדברים הכי לא קשורים שקראתי בזמן האחרון. אם אני לא ברמה שלו אסור לי לבקר אותו? סבבה...
בינתיים אלה אתם שלא מבינים הבנת הנקרא ומגינים עליו בחירוף נפש. לא אמרתי פעם אחת שלא ייצא ממנו שחקן.
תלמדו להבדיל בין ביקורת על יכולת נוכחית לביקורת כללית!! הוא גרוע כרגע, איום בהגנה, ואנשים עדיין חושבים שהוא מצויין, לא מקבל הזדמנויות ובתת מודע מוכנים שהקבוצה תיפגע רק כי מכונת היח"צ משחקת פה כרגע, למרות הרמה החלשה שהיא מפגינה כרגע. אז לא, ממש לא צריך לעניין אותי איך הוא ישחק עוד שלוש שנים. יותר חשוב לי שהקבוצה תשחק טוב ותנצח. מין הגיון בריא כזה, שמסתבר שלא מעט אנשים לוקים בו בתת המודע שלהם.
אין שום בעיה עם ביקורת ותכלס זה הפורמט של הפורום, אבל יש בעיה עם ביקורת מזלזלת ורוב הפעמים הדברים שאתה (ולא רק אתה אגב) כותב פשוט מזלזלים ולא מכבדים.
ותאמין לי, אני ממש לא מאלה שמגנים עליו ומעריצים אותו, אני גם חושב שבלעדיו מכבי נראתה יותר טוב אבל אני גם לא חושב שהוא עושה כזה נזק כמו שאתה מציירים את זה, כרגע אין מה לעשות מכבי נכנסה לבעיית פציעות רצינית וכמו שכתבתי, תאהב את זה או לא תאהב את זה בתקופה הקרובה לפחות נצטרך לראות אותו משחק הרבה גם ביורוליג, אז כדאי להתחיל להתרגל לזה במקום לקטר כל הזמן.
ושוב להגיד שהוא גרוע כרגע זה גם הקצנה חריגה, בליגה הוא מעולה ואני יותר משמח שיש לנו אותו לדקות של הליגה בשביל שהשחקנים היותר מובילים יוכלו לנוח, וברור שהוא לא מדהים ברמת יורוליג וזה מובן לגמרי בעקבות חוסר הניסיון והגיל הצעיר (וזה לא אומר שצריך לעשות לו הנחות) אבל אין לך הרבה ברירות, הוא חלק מהסגל ומהרוטציה והוא צריך לקבל דקות, במיוחד בגלל שיש עומס והכוכבים צריכים לנוח לפעמים.
ואני ממש לא חושב שצריך לקדם אותו על חשבון הקבוצה, אני אפילו נגד זה, אני פשוט לא חושב שכל הדקות שהוא מקבל זה בגלל יח"צ או איך שתקרא לזה, זה בגלל שהוא חלק מהסגל ומהרוטציה ויש עונה ארוכה ועמוסה במשחקים.
ושוב הנקודה שלי הייתה שגם אם מעבירים ביקורת צריך לדעת איך לעשות את זה ולא לדבר בטון מזלזל כל הזמן.
1. מצחיק שאתה ואחרים מעירים לי, ולבודדים פה שבדעתי, איך להעביר ביקורת. כאילו על קיין לא הועברו ביקורות הרבה יותר גרועות בדבר האינטליגנציה שלו. אפילו את כהן כולם מבקרים, למרות שהוא פחות או יותר ברמה של אבדיה. לא חסרים שחקנים שביקרו אותם פה בצורה הרבה יותר חריפה, אבל כנראה שיש פה דין שונה בין זר לישראלי. בקיצור: צביעות!
2. הוא עושה ה-מ-ו-ן נזק. זה שאתה ואחרים לא רואים את זה, כי לרוב מדובר בפעולות עקיפות, לא הופך את זה ללא נכון.
3. ההילולה התחילה פה עוד הרבה לפני מכת הפציעות. אין קשר בין הדברים וזו סתם דמגוגיה. עוד לפני כן הדברים האלה נכתבו עליו.
4. אתה מדבר על עומס כשחלק ממנו נובע מכך שהחליטו לגרוע שחקן טוב כמו שלויארו רק כדי "שיהיו לאבדיה דקות משחק". כן, כן, מה ששמעת.
5. בינתיים נותנים לו דקות שהוא לא שווה ביורוליג, ברמה שזועקת לעיניים, ואנשים ממשיכים להגן עליו ולהלל אותו. אז כן, זכותי לכתוב את דעתי ההפוכה, שהיא גם פחות ארסית מדעות שנכתבו פה על קיין לדוגמא.
1. שמע, להעביר ביקורת על וטרן בן 30 בליגה הישראלית לעומת ילד בן 18 זה ממש לא אותו דבר, בעינייך זה "צביעות", בעיניי אלה מקרים שונים לגמרי.
2. תגיד איפה ראית אותי אומר שהוא לא עושה נזק או שהוא לא מזיק? הרי כתבתי בעצמי שבעיניי מכבי נראתה יותר טוב בלעדיו, אז על מה אתה בדיוק מדבר?
3. שוב, דיברתי גם על זה, אמרתי שאת הדקות הוא מקבל בגלל שהוא חלק מהרוטציה ובגלל שהוא חלק מהסגל, והוספתי שעכשיו בכלל לא תהייה ברירה ונהייה חייבים לקבל הרבה דקות ממנו, אז כדאי להתרגל לזה.
4. על סמך מה אתה מבסס את הטענה הזאת שלך? אני חושב שהיה משהו מאחורי הקלעים שאנחנו לא יודעים, ממש לא משהו מקצועי אלה משהו אחר שבכלל לא קשור לדני, אני חושב שזה ביזיון בפניי עצמו שלא רשמו את קלויארו, אבל בעיניי אין לזה שום קשר לאבדיה.
5. אין בעיה עם זה ותאמין לי שגם אני חושב שבסגל מלא הוא לא אמור לראות הרבה דקות (אם בכלל), אמרתי רק שאפשר לכבד ולהתחשב בנסיבות ובכך שהוא בסהכ ילד בן 18 ולא צריך לרמוס אותו בגלל זה, זהו.
1. נו באמת, אז עכשיו מצאת משתנה אחר שבגללו מותר לבקר בארסיות שחקן? זה סתם מגוחך. לא מצפה ממנו להיות טוב עכשיו, הוא מוזמן לשחק מלא בליגה, אבל ליורוליג הוא גרוע והגיל שלו לא צריך לעניין אותי. אפילו אתה כתבת ש"חוסר הניסיון והגיל לא צריכים לעשות הנחות".
2. כתבת שהוא לא עושה עד כדי כך נזק, ואני אומר שכן. רוב הנזק נעשה דווקא בפעולות עקיפות ולכן אתה ואחררים כנראה פחות דמים לב לזה.
3. פחות יפריע לי אם הוא יקבל עכשיו יותר דקות כי אין ברירה (למרות שיש), אבל זה בכלל לא קשור לדיון שהתחיל פה מתחילת העונה. שום קשר.
4. אני יודע את זה בוודאות. ספי אמר את זה בעצמו לדעתי. אגב, גם אם לא קלויארו, היה ניתן לתת יותר דקות לבראיינט בעמדה 3.
5. לא רומס ולא כלום. כותב שהוא גרוע כרגע ושאין סיבה לתת לו דקות ביורוליג. הכי לגיטימי שיש, בטח אל מול הטענות ההזויות שמגיעות מנגד בדבר כמה שהוא גדול וקורבן של רוטציה.
1. הנקודה שלי הייתה שאתם יותר מדי מטיחים ביקורת שלילית על אבדיה וזה נראה לפעמים כאילו אתם שוכחים שהוא עדיין ילד, הכוונה שלי הייתה שזה לא צריך לעשות לו הנחות ביורוליג, אבל בכל זאת אני אומר שהוא עדיין צעיר שמקבל הזדמנויות ומנסה להוכיח את עצמו.
2. אז עכשיו אתה מזלזל בהבנה שלי בכדורסל? תאמין לי אני רואה את אבדיה על המגרש בדיוק כמוך, ואני רואה שהוא שוגה בהגנה לא מעט פעמים בכך שהוא לא עוזר (או עוזר מתי שלא צריך), בכך שהוא לא יוצא לקלעים וכו', ועדיין היו לו גם דקות שהוא היה בסדר.
3. זה כן קשור, כי זה אומר שצריך להתרגל לזה עכשיו כי הרי נראה אותך מקבל לא מעט דקות במשחקים הקרובים.
4. שמע אגיד לך את האמת אני גם חושב שמתחילת העונה הוא לא היה צריך לקבל כל כך הרבה דקות במשחקים שהיה סגל מלא (בטח לא על פני שחקנים מובילים אחרים כמו בראיינט למשל שציינת), אבל במשחקים שלא היינו בסגל מלא לא הייתה ברירה לצערי, בחלקם הוא היה רע ובחלקם סביר.
5. עם זה אין לי בעיה, אבל לא יודע אבל מרגיש לי בפורום שיש אליו יותר מדי שנאה, בסופו של דבר זה לא הוא שמחליט אם הוא משחק אלא יאניס, אז אולי הביקורת צריכה ללכת אליו, דני בסהכ מנסה להוכיח את עצמו בהזדמנויות שהוא מקבל.