דני אבדיה - דראפט 2020

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה חתם במכבי ל-6 שנים

הודעהעל ידי אדגר פו » 10 דצמבר 2019, 17:09

toja27 כתב:אתקן את עצמי, לא רשמו אותו בגלל תפוסה מלאה בעמדות הפוורדים, לאו דווקא אבדיה. אבל בעיני קלויארו טוב יותר מקצועית מאבדיה ולא קיבל את ההזדמנות ביורוליג ואבדיה כן, וזה בגלל דברים מסביב שלא קשורים לדברים מקצועיים כמו מיליון וחצי דולר ודברים כאלה.
מצד שני קלויארו בעיני טוב גם כן מאייסי... קיצור אין לי מושג.

אתה מאוד אוהב את קלויארו נדמה לי. :)

לדעתי מיליון וחצי דולר זה גם שיקול מקצועי, אולי עקיף, אבל בקבוצה שהייתה משקיעה את הסכום בזה בשדרוג הסגל ( לשנה הבאה נניח ) זה גם יכול להיכנס להגדרה של עניין מקצועי. זה עניין אחר האם מכבי תשתמש בזה לצורך הזה או לא. ( כמו שאנחנו מכירים את מכבי אולי פחות ).
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי toja27 » 10 דצמבר 2019, 17:30

אדגר פו כתב:
toja27 כתב:אתקן את עצמי, לא רשמו אותו בגלל תפוסה מלאה בעמדות הפוורדים, לאו דווקא אבדיה. אבל בעיני קלויארו טוב יותר מקצועית מאבדיה ולא קיבל את ההזדמנות ביורוליג ואבדיה כן, וזה בגלל דברים מסביב שלא קשורים לדברים מקצועיים כמו מיליון וחצי דולר ודברים כאלה.
מצד שני קלויארו בעיני טוב גם כן מאייסי... קיצור אין לי מושג.

אתה מאוד אוהב את קלויארו נדמה לי. :)

לדעתי מיליון וחצי דולר זה גם שיקול מקצועי, אולי עקיף, אבל בקבוצה שהייתה משקיעה את הסכום בזה בשדרוג הסגל ( לשנה הבאה נניח ) זה גם יכול להיכנס להגדרה של עניין מקצועי. זה עניין אחר האם מכבי תשתמש בזה לצורך הזה או לא. ( כמו שאנחנו מכירים את מכבי אולי פחות ).

כן אוהב אותו מאוד.
בעיני הוא גם הפוורוד השני בטיבו בסגל אחרי כספי אז כאב לי כשראיתי אותו יושב חודשיים על הספסל כמו בטלן בגלל פוליטיקה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 10 דצמבר 2019, 17:34

אני זוכר שבעונה שעברה הכי אהבתי את ההרכב עם קלויארו ואבדיה ביחד בשתי עמדות הפורווארד. שניהם בעלי אינטלגנציית משחק גבוהה מאוד, וזה פשוט כייף לראות את שניהם ביחד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Jack55 » 10 דצמבר 2019, 20:01

A.Parker כתב:
Jack55 כתב:
A.Parker כתב:
Jack55 כתב:
A.Parker כתב:מה הקשר? אחד הדברים הכי לא קשורים שקראתי בזמן האחרון. אם אני לא ברמה שלו אסור לי לבקר אותו? סבבה...
בינתיים אלה אתם שלא מבינים הבנת הנקרא ומגינים עליו בחירוף נפש. לא אמרתי פעם אחת שלא ייצא ממנו שחקן.
תלמדו להבדיל בין ביקורת על יכולת נוכחית לביקורת כללית!! הוא גרוע כרגע, איום בהגנה, ואנשים עדיין חושבים שהוא מצויין, לא מקבל הזדמנויות ובתת מודע מוכנים שהקבוצה תיפגע רק כי מכונת היח"צ משחקת פה כרגע, למרות הרמה החלשה שהיא מפגינה כרגע. אז לא, ממש לא צריך לעניין אותי איך הוא ישחק עוד שלוש שנים. יותר חשוב לי שהקבוצה תשחק טוב ותנצח. מין הגיון בריא כזה, שמסתבר שלא מעט אנשים לוקים בו בתת המודע שלהם.

אין שום בעיה עם ביקורת ותכלס זה הפורמט של הפורום, אבל יש בעיה עם ביקורת מזלזלת ורוב הפעמים הדברים שאתה (ולא רק אתה אגב) כותב פשוט מזלזלים ולא מכבדים.
ותאמין לי, אני ממש לא מאלה שמגנים עליו ומעריצים אותו, אני גם חושב שבלעדיו מכבי נראתה יותר טוב אבל אני גם לא חושב שהוא עושה כזה נזק כמו שאתה מציירים את זה, כרגע אין מה לעשות מכבי נכנסה לבעיית פציעות רצינית וכמו שכתבתי, תאהב את זה או לא תאהב את זה בתקופה הקרובה לפחות נצטרך לראות אותו משחק הרבה גם ביורוליג, אז כדאי להתחיל להתרגל לזה במקום לקטר כל הזמן.

ושוב להגיד שהוא גרוע כרגע זה גם הקצנה חריגה, בליגה הוא מעולה ואני יותר משמח שיש לנו אותו לדקות של הליגה בשביל שהשחקנים היותר מובילים יוכלו לנוח, וברור שהוא לא מדהים ברמת יורוליג וזה מובן לגמרי בעקבות חוסר הניסיון והגיל הצעיר (וזה לא אומר שצריך לעשות לו הנחות) אבל אין לך הרבה ברירות, הוא חלק מהסגל ומהרוטציה והוא צריך לקבל דקות, במיוחד בגלל שיש עומס והכוכבים צריכים לנוח לפעמים.

ואני ממש לא חושב שצריך לקדם אותו על חשבון הקבוצה, אני אפילו נגד זה, אני פשוט לא חושב שכל הדקות שהוא מקבל זה בגלל יח"צ או איך שתקרא לזה, זה בגלל שהוא חלק מהסגל ומהרוטציה ויש עונה ארוכה ועמוסה במשחקים.
ושוב הנקודה שלי הייתה שגם אם מעבירים ביקורת צריך לדעת איך לעשות את זה ולא לדבר בטון מזלזל כל הזמן.

1. מצחיק שאתה ואחרים מעירים לי, ולבודדים פה שבדעתי, איך להעביר ביקורת. כאילו על קיין לא הועברו ביקורות הרבה יותר גרועות בדבר האינטליגנציה שלו. אפילו את כהן כולם מבקרים, למרות שהוא פחות או יותר ברמה של אבדיה. לא חסרים שחקנים שביקרו אותם פה בצורה הרבה יותר חריפה, אבל כנראה שיש פה דין שונה בין זר לישראלי. בקיצור: צביעות!
2. הוא עושה ה-מ-ו-ן נזק. זה שאתה ואחרים לא רואים את זה, כי לרוב מדובר בפעולות עקיפות, לא הופך את זה ללא נכון.
3. ההילולה התחילה פה עוד הרבה לפני מכת הפציעות. אין קשר בין הדברים וזו סתם דמגוגיה. עוד לפני כן הדברים האלה נכתבו עליו.
4. אתה מדבר על עומס כשחלק ממנו נובע מכך שהחליטו לגרוע שחקן טוב כמו שלויארו רק כדי "שיהיו לאבדיה דקות משחק". כן, כן, מה ששמעת.
5. בינתיים נותנים לו דקות שהוא לא שווה ביורוליג, ברמה שזועקת לעיניים, ואנשים ממשיכים להגן עליו ולהלל אותו. אז כן, זכותי לכתוב את דעתי ההפוכה, שהיא גם פחות ארסית מדעות שנכתבו פה על קיין לדוגמא.

1. שמע, להעביר ביקורת על וטרן בן 30 בליגה הישראלית לעומת ילד בן 18 זה ממש לא אותו דבר, בעינייך זה "צביעות", בעיניי אלה מקרים שונים לגמרי.

2. תגיד איפה ראית אותי אומר שהוא לא עושה נזק או שהוא לא מזיק? הרי כתבתי בעצמי שבעיניי מכבי נראתה יותר טוב בלעדיו, אז על מה אתה בדיוק מדבר?

3. שוב, דיברתי גם על זה, אמרתי שאת הדקות הוא מקבל בגלל שהוא חלק מהרוטציה ובגלל שהוא חלק מהסגל, והוספתי שעכשיו בכלל לא תהייה ברירה ונהייה חייבים לקבל הרבה דקות ממנו, אז כדאי להתרגל לזה.

4. על סמך מה אתה מבסס את הטענה הזאת שלך? אני חושב שהיה משהו מאחורי הקלעים שאנחנו לא יודעים, ממש לא משהו מקצועי אלה משהו אחר שבכלל לא קשור לדני, אני חושב שזה ביזיון בפניי עצמו שלא רשמו את קלויארו, אבל בעיניי אין לזה שום קשר לאבדיה.

5. אין בעיה עם זה ותאמין לי שגם אני חושב שבסגל מלא הוא לא אמור לראות הרבה דקות (אם בכלל), אמרתי רק שאפשר לכבד ולהתחשב בנסיבות ובכך שהוא בסהכ ילד בן 18 ולא צריך לרמוס אותו בגלל זה, זהו.

1. נו באמת, אז עכשיו מצאת משתנה אחר שבגללו מותר לבקר בארסיות שחקן? זה סתם מגוחך. לא מצפה ממנו להיות טוב עכשיו, הוא מוזמן לשחק מלא בליגה, אבל ליורוליג הוא גרוע והגיל שלו לא צריך לעניין אותי. אפילו אתה כתבת ש"חוסר הניסיון והגיל לא צריכים לעשות הנחות".
2. כתבת שהוא לא עושה עד כדי כך נזק, ואני אומר שכן. רוב הנזק נעשה דווקא בפעולות עקיפות ולכן אתה ואחררים כנראה פחות דמים לב לזה.
3. פחות יפריע לי אם הוא יקבל עכשיו יותר דקות כי אין ברירה (למרות שיש), אבל זה בכלל לא קשור לדיון שהתחיל פה מתחילת העונה. שום קשר.
4. אני יודע את זה בוודאות. ספי אמר את זה בעצמו לדעתי. אגב, גם אם לא קלויארו, היה ניתן לתת יותר דקות לבראיינט בעמדה 3.
5. לא רומס ולא כלום. כותב שהוא גרוע כרגע ושאין סיבה לתת לו דקות ביורוליג. הכי לגיטימי שיש, בטח אל מול הטענות ההזויות שמגיעות מנגד בדבר כמה שהוא גדול וקורבן של רוטציה.

1. הנקודה שלי הייתה שאתם יותר מדי מטיחים ביקורת שלילית על אבדיה וזה נראה לפעמים כאילו אתם שוכחים שהוא עדיין ילד, הכוונה שלי הייתה שזה לא צריך לעשות לו הנחות ביורוליג, אבל בכל זאת אני אומר שהוא עדיין צעיר שמקבל הזדמנויות ומנסה להוכיח את עצמו.
2. אז עכשיו אתה מזלזל בהבנה שלי בכדורסל? תאמין לי אני רואה את אבדיה על המגרש בדיוק כמוך, ואני רואה שהוא שוגה בהגנה לא מעט פעמים בכך שהוא לא עוזר (או עוזר מתי שלא צריך), בכך שהוא לא יוצא לקלעים וכו', ועדיין היו לו גם דקות שהוא היה בסדר.
3. זה כן קשור, כי זה אומר שצריך להתרגל לזה עכשיו כי הרי נראה אותך מקבל לא מעט דקות במשחקים הקרובים.
4. שמע אגיד לך את האמת אני גם חושב שמתחילת העונה הוא לא היה צריך לקבל כל כך הרבה דקות במשחקים שהיה סגל מלא (בטח לא על פני שחקנים מובילים אחרים כמו בראיינט למשל שציינת), אבל במשחקים שלא היינו בסגל מלא לא הייתה ברירה לצערי, בחלקם הוא היה רע ובחלקם סביר.
5. עם זה אין לי בעיה, אבל לא יודע אבל מרגיש לי בפורום שיש אליו יותר מדי שנאה, בסופו של דבר זה לא הוא שמחליט אם הוא משחק אלא יאניס, אז אולי הביקורת צריכה ללכת אליו, דני בסהכ מנסה להוכיח את עצמו בהזדמנויות שהוא מקבל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי A.Parker » 10 דצמבר 2019, 20:18

Jack55 כתב:
A.Parker כתב:
Jack55 כתב:
A.Parker כתב:
Jack55 כתב:אין שום בעיה עם ביקורת ותכלס זה הפורמט של הפורום, אבל יש בעיה עם ביקורת מזלזלת ורוב הפעמים הדברים שאתה (ולא רק אתה אגב) כותב פשוט מזלזלים ולא מכבדים.
ותאמין לי, אני ממש לא מאלה שמגנים עליו ומעריצים אותו, אני גם חושב שבלעדיו מכבי נראתה יותר טוב אבל אני גם לא חושב שהוא עושה כזה נזק כמו שאתה מציירים את זה, כרגע אין מה לעשות מכבי נכנסה לבעיית פציעות רצינית וכמו שכתבתי, תאהב את זה או לא תאהב את זה בתקופה הקרובה לפחות נצטרך לראות אותו משחק הרבה גם ביורוליג, אז כדאי להתחיל להתרגל לזה במקום לקטר כל הזמן.

ושוב להגיד שהוא גרוע כרגע זה גם הקצנה חריגה, בליגה הוא מעולה ואני יותר משמח שיש לנו אותו לדקות של הליגה בשביל שהשחקנים היותר מובילים יוכלו לנוח, וברור שהוא לא מדהים ברמת יורוליג וזה מובן לגמרי בעקבות חוסר הניסיון והגיל הצעיר (וזה לא אומר שצריך לעשות לו הנחות) אבל אין לך הרבה ברירות, הוא חלק מהסגל ומהרוטציה והוא צריך לקבל דקות, במיוחד בגלל שיש עומס והכוכבים צריכים לנוח לפעמים.

ואני ממש לא חושב שצריך לקדם אותו על חשבון הקבוצה, אני אפילו נגד זה, אני פשוט לא חושב שכל הדקות שהוא מקבל זה בגלל יח"צ או איך שתקרא לזה, זה בגלל שהוא חלק מהסגל ומהרוטציה ויש עונה ארוכה ועמוסה במשחקים.
ושוב הנקודה שלי הייתה שגם אם מעבירים ביקורת צריך לדעת איך לעשות את זה ולא לדבר בטון מזלזל כל הזמן.

1. מצחיק שאתה ואחרים מעירים לי, ולבודדים פה שבדעתי, איך להעביר ביקורת. כאילו על קיין לא הועברו ביקורות הרבה יותר גרועות בדבר האינטליגנציה שלו. אפילו את כהן כולם מבקרים, למרות שהוא פחות או יותר ברמה של אבדיה. לא חסרים שחקנים שביקרו אותם פה בצורה הרבה יותר חריפה, אבל כנראה שיש פה דין שונה בין זר לישראלי. בקיצור: צביעות!
2. הוא עושה ה-מ-ו-ן נזק. זה שאתה ואחרים לא רואים את זה, כי לרוב מדובר בפעולות עקיפות, לא הופך את זה ללא נכון.
3. ההילולה התחילה פה עוד הרבה לפני מכת הפציעות. אין קשר בין הדברים וזו סתם דמגוגיה. עוד לפני כן הדברים האלה נכתבו עליו.
4. אתה מדבר על עומס כשחלק ממנו נובע מכך שהחליטו לגרוע שחקן טוב כמו שלויארו רק כדי "שיהיו לאבדיה דקות משחק". כן, כן, מה ששמעת.
5. בינתיים נותנים לו דקות שהוא לא שווה ביורוליג, ברמה שזועקת לעיניים, ואנשים ממשיכים להגן עליו ולהלל אותו. אז כן, זכותי לכתוב את דעתי ההפוכה, שהיא גם פחות ארסית מדעות שנכתבו פה על קיין לדוגמא.

1. שמע, להעביר ביקורת על וטרן בן 30 בליגה הישראלית לעומת ילד בן 18 זה ממש לא אותו דבר, בעינייך זה "צביעות", בעיניי אלה מקרים שונים לגמרי.

2. תגיד איפה ראית אותי אומר שהוא לא עושה נזק או שהוא לא מזיק? הרי כתבתי בעצמי שבעיניי מכבי נראתה יותר טוב בלעדיו, אז על מה אתה בדיוק מדבר?

3. שוב, דיברתי גם על זה, אמרתי שאת הדקות הוא מקבל בגלל שהוא חלק מהרוטציה ובגלל שהוא חלק מהסגל, והוספתי שעכשיו בכלל לא תהייה ברירה ונהייה חייבים לקבל הרבה דקות ממנו, אז כדאי להתרגל לזה.

4. על סמך מה אתה מבסס את הטענה הזאת שלך? אני חושב שהיה משהו מאחורי הקלעים שאנחנו לא יודעים, ממש לא משהו מקצועי אלה משהו אחר שבכלל לא קשור לדני, אני חושב שזה ביזיון בפניי עצמו שלא רשמו את קלויארו, אבל בעיניי אין לזה שום קשר לאבדיה.

5. אין בעיה עם זה ותאמין לי שגם אני חושב שבסגל מלא הוא לא אמור לראות הרבה דקות (אם בכלל), אמרתי רק שאפשר לכבד ולהתחשב בנסיבות ובכך שהוא בסהכ ילד בן 18 ולא צריך לרמוס אותו בגלל זה, זהו.

1. נו באמת, אז עכשיו מצאת משתנה אחר שבגללו מותר לבקר בארסיות שחקן? זה סתם מגוחך. לא מצפה ממנו להיות טוב עכשיו, הוא מוזמן לשחק מלא בליגה, אבל ליורוליג הוא גרוע והגיל שלו לא צריך לעניין אותי. אפילו אתה כתבת ש"חוסר הניסיון והגיל לא צריכים לעשות הנחות".
2. כתבת שהוא לא עושה עד כדי כך נזק, ואני אומר שכן. רוב הנזק נעשה דווקא בפעולות עקיפות ולכן אתה ואחררים כנראה פחות דמים לב לזה.
3. פחות יפריע לי אם הוא יקבל עכשיו יותר דקות כי אין ברירה (למרות שיש), אבל זה בכלל לא קשור לדיון שהתחיל פה מתחילת העונה. שום קשר.
4. אני יודע את זה בוודאות. ספי אמר את זה בעצמו לדעתי. אגב, גם אם לא קלויארו, היה ניתן לתת יותר דקות לבראיינט בעמדה 3.
5. לא רומס ולא כלום. כותב שהוא גרוע כרגע ושאין סיבה לתת לו דקות ביורוליג. הכי לגיטימי שיש, בטח אל מול הטענות ההזויות שמגיעות מנגד בדבר כמה שהוא גדול וקורבן של רוטציה.

1. הנקודה שלי הייתה שאתם יותר מדי מטיחים ביקורת שלילית על אבדיה וזה נראה לפעמים כאילו אתם שוכחים שהוא עדיין ילד, הכוונה שלי הייתה שזה לא צריך לעשות לו הנחות ביורוליג, אבל בכל זאת אני אומר שהוא עדיין צעיר שמקבל הזדמנויות ומנסה להוכיח את עצמו.
2. אז עכשיו אתה מזלזל בהבנה שלי בכדורסל? תאמין לי אני רואה את אבדיה על המגרש בדיוק כמוך, ואני רואה שהוא שוגה בהגנה לא מעט פעמים בכך שהוא לא עוזר (או עוזר מתי שלא צריך), בכך שהוא לא יוצא לקלעים וכו', ועדיין היו לו גם דקות שהוא היה בסדר.
3. זה כן קשור, כי זה אומר שצריך להתרגל לזה עכשיו כי הרי נראה אותך מקבל לא מעט דקות במשחקים הקרובים.
4. שמע אגיד לך את האמת אני גם חושב שמתחילת העונה הוא לא היה צריך לקבל כל כך הרבה דקות במשחקים שהיה סגל מלא (בטח לא על פני שחקנים מובילים אחרים כמו בראיינט למשל שציינת), אבל במשחקים שלא היינו בסגל מלא לא הייתה ברירה לצערי, בחלקם הוא היה רע ובחלקם סביר.
5. עם זה אין לי בעיה, אבל לא יודע אבל מרגיש לי בפורום שיש אליו יותר מדי שנאה, בסופו של דבר זה לא הוא שמחליט אם הוא משחק אלא יאניס, אז אולי הביקורת צריכה ללכת אליו, דני בסהכ מנסה להוכיח את עצמו בהזדמנויות שהוא מקבל.

1. הוא מקבל הזדמנויות לאורך זמן ללא הצדקה. לא הוכחת את עצמך בליגה הזאת, אל תשחק בה בינתיים. הכי פשוט. זה שבעתיד הוא יהיה שחקן טוב לא אומר שצריך לקבל את היכולת הנוכחית שלו.
2. מצטער, אבל כנראה שאתה ואחרים לא רואים מספיק טוב, חד משמעית.
3. שוב אתה ממשיך לדבר על העתיד כשהדיון התחיל מזמן. באמת לא מבין מה כל כך קשה להבין בזה.
4. סבבה, אז אולי אתה מבין עכשיו שהוא אוכל דקות לשחקנים איכותיים ממנו.
5. לא, לא. קודם כל אני ואחרים מבקרים גם את יאניס. אני מבקר גם את אותם אוהדים שממשיכים לפאר את אבדיה ועוד מציגים אותו כמסכן שלא מקבל דקות. מגוחך מאוד.
A.Parker

הודעהעל ידי Jack55 » 10 דצמבר 2019, 20:30

A.Parker כתב:
Jack55 כתב:
A.Parker כתב:
Jack55 כתב:
A.Parker כתב:1. מצחיק שאתה ואחרים מעירים לי, ולבודדים פה שבדעתי, איך להעביר ביקורת. כאילו על קיין לא הועברו ביקורות הרבה יותר גרועות בדבר האינטליגנציה שלו. אפילו את כהן כולם מבקרים, למרות שהוא פחות או יותר ברמה של אבדיה. לא חסרים שחקנים שביקרו אותם פה בצורה הרבה יותר חריפה, אבל כנראה שיש פה דין שונה בין זר לישראלי. בקיצור: צביעות!

1. הוא מקבל הזדמנויות לאורך זמן ללא הצדקה. לא הוכחת את עצמך בליגה הזאת, אל תשחק בה בינתיים. הכי פשוט. זה שבעתיד הוא יהיה שחקן טוב לא אומר שצריך לקבל את היכולת הנוכחית שלו.
2. מצטער, אבל כנראה שאתה ואחרים לא רואים מספיק טוב, חד משמעית.
3. שוב אתה ממשיך לדבר על העתיד כשהדיון התחיל מזמן. באמת לא מבין מה כל כך קשה להבין בזה.
4. סבבה, אז אולי אתה מבין עכשיו שהוא אוכל דקות לשחקנים איכותיים ממנו.
5. לא, לא. קודם כל אני ואחרים מבקרים גם את יאניס. אני מבקר גם את אותם אוהדים שממשיכים לפאר את אבדיה ועוד מציגים אותו כמסכן שלא מקבל דקות. מגוחך מאוד.

1. ברור אין שום קשר לזה שבעתיד הוא יהיה שחקן טוב, אבל עדיין בכל זאת הוא חלק מהסגל ומהרוטציה, אין לנו כל כך ברירה וזה היה ברור עוד מהקיץ שנראה אותו משחק ביורוליג העונה.
2. זה פשוט לא נכון, אולי אתה התמקדת בו יותר מאשר שאני ולכן אתה ראית דברים שאני לא ראיתי, אבל יודע מה משחק הבא אני בהיכל מבטיח להסתכל כמו שצריך אחריי הפעולות שלו הכי מקרוב שיש.
3. אני מבין שהדיון התחיל לפניי, אבל אני אומר באופן כללי בלי קשר שעכשיו נצטרך לראות אותו משחק יותר וצריך להתרגל לזה.
4. ואני לא חושב שזה בסדר, אני חושב שעד שהוא לא יוכיח שהוא שווה מקום אמיתי ברוטציה הוא צריך להיות מהאחרונים שבה ביורוליג, בטח ובטח לא לפניי בראיינט, קלויארו וכו'.
5. :like:
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 ינואר 2020, 15:00

"היה בכל מקום": מחמאות לאבדיה בארה"ב
מומחה הדראפט של ESPN: "הראה למה הוא נחשב לכישרון מיוחד". וגם: במכבי תל אביב החמיאו לריינולדס ועקצו את המפקפקים
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 32373.html

יופי של משחק של דני אתמול.
היה מאוד אקטיבי, קלע 8 נקודות רצופות בסיום הרבע הראשון כולל שתי טריצות, רשם שתי חסימות בהגנה.
הוא כבר נראה שחקן יורוליג יותר מלגיטימי, וכל זה רק בגיל 19. איזה כישרון גדל לנו כאן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 ינואר 2020, 15:02

מומחה הדראפט של ESPN, ג'ונתן גבעוני, צפה אתמול באבדיה וזה מה שהוא צייץ בטוויטר אחרי המשחק:

Only 12 minutes for Deni Avdija, but still managed to show exactly what makes him a special NBA prospect. Made a pair of 3-pointers, had two great blocks, was all over the place defensively, showed his court vision, athleticism, basketball IQ and competitiveness in the road win.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 10 ינואר 2020, 15:32

שיחק טוב אתמול דני אבדיה.

נהפך עם הזמן לשחקן יורוליג לגיטימי ומראה למה הוא נמצא ברשימות של הסקאוטים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי JWill55 » 10 ינואר 2020, 17:23

אחלה דני.
מעבר לתרומה ההתקפית, סוף סוף הביא לידי ביטוי את יכולת החסימה המצוינת שלו גם ביורוליג.
JWill55

הודעהעל ידי Jack55 » 11 ינואר 2020, 06:24

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי felix_r » 11 ינואר 2020, 11:14

Jack55 כתב:

וגם מכה באף :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 ינואר 2020, 23:00

הצגה שלו היום.
22 נקודות (4 שלשות), 5 אסיסטים, 4 ריבאונדים, 2 חסימות.
רק בן 19
ואו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 11 ינואר 2020, 23:01

כמה כישרון
itai7

הודעהעל ידי Jack55 » 11 ינואר 2020, 23:01

משחק גדול של כישרון גדול
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 ינואר 2020, 23:03

אבדיה הראה היום מה הוא יודע לעשות כשהשלשות נופלות. פתאום אי אפשר להשאיר אותו פנוי, אז הוא חודר לסל ומחלק אסיסטים.
כישרון עצום
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 ינואר 2020, 23:05

שמואל1 כתב:הצגה שלו היום.
22 נקודות (4 שלשות), 5 אסיסטים, 4 ריבאונדים, 2 חסימות.
רק בן 19
ואו
שיא קריירה במדד, נקודות, אסיסטים ושלשות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי A.Parker » 11 ינואר 2020, 23:24

נתן הצגה הערב ומתחיל להיכנס לעניינים
A.Parker

הודעהעל ידי felix_r » 11 ינואר 2020, 23:27

נקווה שזו לא תהיה הבלחה כמו אצל זוסמן, ושהוא ימשיך לשחק טוב למשך תקופה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדגר פו » 11 ינואר 2020, 23:46

עקומת הלימוד שלו חיובית, זוסמן נראה כמו רקדן תימני.
בשנה הבאה אין דני ויש זוס. 8-|
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk, Shay_uzan, עידן ו־25 אורחים