המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

MTA2311 כתב:רוינה אתלט טוב

Holiday_Armadillo כתב:אני לא חושבת שאמא של הבני הזה ידעה מי הוא לפני האליפות הזאת
מאיפה הוא בא
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא חושבת שאמא של הבני הזה ידעה מי הוא לפני האליפות הזאת
מאיפה הוא בא
הוא מדהים. הרכז הישראלי הכי שלם שראיתי בשנים האחרונות. אופי, הגנה, כדרור, קליעה.
כשרון מטורף.
לא שאני לא בעדו, אבל גם נאור שרון היה נראה שהוא בדרך להיות מפלצת בגיל 18החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא חושבת שאמא של הבני הזה ידעה מי הוא לפני האליפות הזאת
מאיפה הוא בא
הוא מדהים. הרכז הישראלי הכי שלם שראיתי בשנים האחרונות. אופי, הגנה, כדרור, קליעה.
כשרון מטורף.

Holiday_Armadillo כתב:אני לא חושבת שאמא של הבני הזה ידעה מי הוא לפני האליפות הזאת
מאיפה הוא בא
שיהיה סקוורר 4k, הוא לקח יותר זריקות מזוסמן ואבדיה ביחדitai7 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא חושבת שאמא של הבני הזה ידעה מי הוא לפני האליפות הזאת
מאיפה הוא בא
זה סקוורר HD
אחלה שחקן

Holiday_Armadillo כתב:שיהיה סקוורר 4k, הוא לקח יותר זריקות מזוסמן ואבדיה ביחדitai7 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא חושבת שאמא של הבני הזה ידעה מי הוא לפני האליפות הזאת
מאיפה הוא בא
זה סקוורר HD
אחלה שחקן

Holiday_Armadillo כתב:לא שאני לא בעדו, אבל גם נאור שרון היה נראה שהוא בדרך להיות מפלצת בגיל 18החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא חושבת שאמא של הבני הזה ידעה מי הוא לפני האליפות הזאת
מאיפה הוא בא
כשרון מטורף.
איפה נאור שרון של גיל 18 ונאור שרון של היום
רק האיבודים נשארו
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים