25 יולי 2018, 12:39
טוב, אז גילינו מה הסיבה העיקרית למה אסור שהוא יחתום פהcifkcv כתב:היי מיקי יו סו פיין יו סו פיין יו בלואו מי מינד היי מיקי
25 יולי 2018, 12:45
25 יולי 2018, 12:45
25 יולי 2018, 12:49
לא עניין של טוויטר או לא, גם בכתבה לא רשום ''מו''מ מתקדם'' או משהו, רשום שהם מעוניינים ושהם מנסים לשכנע אותו לוותר על ה-nbaAdam כתב:אני יודע שזה דבר מטומטם להגיד, אך פיק לא פרסם את המועמדות של מיקי בטוויטר שלו, אז לא יודע עד כמה המו"מ נהיה רציני /:
בכל מקרה, טוב שהוא נמצא בפנקסים של מכבי והלוואי ובאמת יגיע שחקן בסדר גודל כזה לכאן.
הדבר היחיד שאני לא מבין זה - בהנחה שמיקי יגיע, לאיזו עמדה הוא יהיה מיועד? הסנטר הפותח? לא יכול שלא לחשוב שצריך גם סנטר עם גובה.
25 יולי 2018, 12:51
Adam כתב:אני יודע שזה דבר מטומטם להגיד, אך פיק לא פרסם את המועמדות של מיקי בטוויטר שלו, אז לא יודע עד כמה המו"מ נהיה רציני /:
בכל מקרה, טוב שהוא נמצא בפנקסים של מכבי והלוואי ובאמת יגיע שחקן בסדר גודל כזה לכאן.
הדבר היחיד שאני לא מבין זה - בהנחה שמיקי יגיע, לאיזו עמדה הוא יהיה מיועד? הסנטר הפותח? לא יכול שלא לחשוב שצריך גם סנטר עם גובה.
25 יולי 2018, 12:53
25 יולי 2018, 12:57
25 יולי 2018, 12:59
החציל האצטקי כתב:הכל טוב.
את מה שפיק מספר פה אני כבר יודע.
השאלה היא האם מיקי החליט שהוא מוכן להתפשר בדרישות השכר שלו כדי לבוא לשחק כאן, כי הדרישות הראשוניות שלו היו גבוהות מדי.
הצקתי לו קצת בטוויטר, בעודו שואל את כל העולם מה לעשות עם הקריירה שלו.
אתם מוזמנים להצטרף אליי ולהפעיל עליו קצת לחץ.
25 יולי 2018, 13:01
er79 כתב:החציל האצטקי כתב:הכל טוב.
השאלה היא האם מיקי החליט שהוא מוכן להתפשר בדרישות השכר שלו כדי לבוא לשחק כאן, כי הדרישות הראשוניות שלו היו גבוהות מדי.
סורי עסוק בלנדנד לווד כרגע. מעדיף אותו
25 יולי 2018, 13:05
תנדנד כבר ללברון ודוראנט, למה לעצור רק בשחקן אחד שלא יגיע הנה?er79 כתב:החציל האצטקי כתב:הכל טוב.
סורי עסוק בלנדנד לווד כרגע. מעדיף אותו
25 יולי 2018, 13:05
25 יולי 2018, 13:07
er79 כתב:סורי עסוק בלנדנד לווד כרגע. מעדיף אותו
קלעי כתב:מהי המוטת ידיים שלו?
25 יולי 2018, 13:09
25 יולי 2018, 13:13
החציל האצטקי כתב:הוא בכל מקרה עושה פה שירות למכבי ולשחקן.
מיקי לא ממש קיבל תשומת לב הקיץ. רואים את זה מהציוצים הנואשים שלו.
אם האוהדים יתחילו לשבת עליו ברשתות החברתיות הוא יתחיל לקחת את ההצעה הזאת ברצינות רבה יותר.
בכל מקרה, הוא מסוגל להיות 5 אה לה כריס סינגלטון כזה.
השחקן שיבוא לידו צריך להביא יותר מבחינת סייז.
למרות, שלמיקי יש גוף רחב וחזק וידיים ארוכות. הוא לגמרי יכול לשחק דקות ב5 גם ביורוליג.
25 יולי 2018, 13:14
החציל האצטקי כתב:er79 כתב:סורי עסוק בלנדנד לווד כרגע. מעדיף אותו
חבל על הזמן שלך. ווד ישחק בNBA.קלעי כתב:מהי המוטת ידיים שלו?
7 פיט ו3.5 אינץ'. 222 ס"מ.
25 יולי 2018, 13:18
אם היה אפשר לשלוח לו DM הייתי מנסחת משהו, אבל לכתוב ככה מול כולם?Adam כתב:החציל האצטקי כתב:הוא בכל מקרה עושה פה שירות למכבי ולשחקן.
מיקי לא ממש קיבל תשומת לב הקיץ. רואים את זה מהציוצים הנואשים שלו.
אם האוהדים יתחילו לשבת עליו ברשתות החברתיות הוא יתחיל לקחת את ההצעה הזאת ברצינות רבה יותר.
בכל מקרה, הוא מסוגל להיות 5 אה לה כריס סינגלטון כזה.
השחקן שיבוא לידו צריך להביא יותר מבחינת סייז.
למרות, שלמיקי יש גוף רחב וחזק וידיים ארוכות. הוא לגמרי יכול לשחק דקות ב5 גם ביורוליג.
עכשיו נכנסתי לטוויטר שלו. באמת נואש. נראה אבוד לגמרי.
25 יולי 2018, 13:33
25 יולי 2018, 13:39
25 יולי 2018, 13:42
toja27 כתב:אגיד אולי משהו לא פופלרי, אבל לא אוהב שקבוצה מתחילה את היחסים שלה עם שחקן בכך שהיא צריכה לשכנע אותו לוותר על מה שהוא רוצה באמת כדי שיבוא לשחק אצלה. אוהב שהשחקן מרגיש שלם במקום שהוא נמצא.
25 יולי 2018, 13:42
toja27 כתב:אגיד אולי משהו לא פופלרי, אבל לא אוהב שקבוצה מתחילה את היחסים שלה עם שחקן בכך שהיא צריכה לשכנע אותו לוותר על מה שהוא רוצה באמת כדי שיבוא לשחק אצלה. אוהב שהשחקן מרגיש שלם במקום שהוא נמצא.