אני יודע שהתבלבלת, סתם חשבתי על זה.my man כתב:לא צריך פורום נפרד..ת'רד נפרד זה מספיק..
התבלבלתי במילה..זה הכל..
בעבר היה פה פורום פנטזי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אני יודע שהתבלבלת, סתם חשבתי על זה.my man כתב:לא צריך פורום נפרד..ת'רד נפרד זה מספיק..
התבלבלתי במילה..זה הכל..
לנו? לי לפחות זה לא מפריע, זה מה שטוב בטבלה, רשמתם הימור, אם אנחנו בפורום זה כבר נכנס למחשב, רק אם יש טעות או הימור חריג אני צריך לגלול אחורה, וזה באמת לא משהו שמפריע לי. אם זה מפריע לכם זה משהו אחר, לדעתי תרשמו במידה סבירה בין היום שבו הוכרזו המשחקים למשחק הראשון, אחרי זה, תרשמו חופשי.שמואל1 כתב:השאלה כמה המצב הקיים (שבו כל המשחק כולל הדיונים מתקיימים באותו ת'רד) בעייתי לניהול המשחק. אם זה לא מפריע, אני לא רואה סיבה להפריד לפורום/ת'רד אחר.Shay_uzan כתב:זה בדיוק החשש שלישמואל1 כתב:העלת פה רעיון... רוצים לפתוח פורום למשחק?my man כתב:נשאיר את הפורום של המשחק עצמו עם הימורים בלבד..
השאלה אם הוצאת המשחק מפורום אוהדים תגרום לירידה בפעילות...
צריך לשמור על עניין מסויים, להפריד זה באמת יותר מידי, אם אני עכשיו ארצה להגיב (ואני לא) על הימור של מישהו, בטלפון זה לא אפשרי כמעט, אם מישהו רותה לשלוח לי טעויות, לי אישית זה פי 2 יותר עבודה עכשיו
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Shay_uzan כתב:הדבר היחידי שיש לי לומר פה זה שאני מנסה ליצור את אותה טבלה בגוגל, צה שיאפשר שקיפות, היא תהיה חסומה מעריכות כי זה יגרום לכאוס אבל תוכלו לראות את הניקוד שלכם ומה קיבלתם איפה ומה הזנו לכם, בנוסף לגרפים שיהיו פתוחים חופשית
my man כתב:אפשר להמר על המחזור של יום חמישי עד יום חמישי?
אם למישהו יש שאלות על זה או איך קןראים את זה, אתם מוזמנים לשלוח בפרטי.Shay_uzan כתב:טוב, יחי הטכנולוגיה זה היה מהיר.
https://1drv.ms/x/s!Alj2nHeTikUuf1Je8KUJab6LV3E
זה הקישור לטבלה (JACK, אם תרצה אני יכול להביא לך קישור עריכה)
לפניכם הטבלה המלאה (ביקורות יעילות לא יעזרו בשלב הזה)כל עדכון במחשב שלי ישתנה פה אוטומטית. יש הסברים בגליון הראשון, הם לא עברו עריכה מחודשת בשבילכם כך שהם לא יהיו 100% מדוייקים אבל מסבירים את העיקרון, אם אתם שמים לב לנתון שלא הזנו, תודיעו, נתקן
(אני מבקש לא להוריד את הטבלאות למחשב)
Shay_uzan כתב:בטבלאות שלי לא היו שגיאות, אם היו, תגיד, מה שאמרו לי התבררו או כטעות בקובץ השני (יש 2 טבלאות ש2 אנשים ממלאים במקביל, באחד שאני מלאתי כבר 3 שבועות לא היו טעויות, בשני באראל שבפעם הראשונה שהוא קיבל את הקובץ הוא כבר היה צריך להשלים הכל ביחד היו 2 טעויות שתוקנו, השבוע לא דווחו לי על טעויות, הטעות היחידה שהייתה זה זה שלא ראיתי את העריכה ולא הוספתי את המתמודד האחרון שהימר כי מה לעשות אני צריך גם לנסוע למשחקים) וגם זה לא היה בחצי הראשון של ההימורים ביום חמישי ולא בשישי בשבוע הראשון ללא התוכנה היו 2 שגיאות, בשני 4! , השמות, כמו כל קובץ אקסל, נרשמים רק פעם אחת, השאר מועתק אוטומטיתfelix_r כתב:בשבוע שעבר היו שתי שגיאות.
השבוע שגיאה אחת תוקנה, ואחת נשארה.
מעניין כמה שגיאות יהיו אחרי התיקון האחרון...
שוב, אתה מוזמן להתלונן, הטעויות ירדו.
אז חלאס.
yellowaura כתב:Shay_uzan כתב:בטבלאות שלי לא היו שגיאות, אם היו, תגיד, מה שאמרו לי התבררו או כטעות בקובץ השני (יש 2 טבלאות ש2 אנשים ממלאים במקביל, באחד שאני מלאתי כבר 3 שבועות לא היו טעויות, בשני באראל שבפעם הראשונה שהוא קיבל את הקובץ הוא כבר היה צריך להשלים הכל ביחד היו 2 טעויות שתוקנו, השבוע לא דווחו לי על טעויות, הטעות היחידה שהייתה זה זה שלא ראיתי את העריכה ולא הוספתי את המתמודד האחרון שהימר כי מה לעשות אני צריך גם לנסוע למשחקים) וגם זה לא היה בחצי הראשון של ההימורים ביום חמישי ולא בשישי בשבוע הראשון ללא התוכנה היו 2 שגיאות, בשני 4! , השמות, כמו כל קובץ אקסל, נרשמים רק פעם אחת, השאר מועתק אוטומטיתfelix_r כתב:בשבוע שעבר היו שתי שגיאות.
אז חלאס.
אתם עושים עבודה נפלאה.
זה כולה משחק חסר חשיבות לכיף ורמת ההשקעה ראויה לציון.
גם רמת הסבלנות לביקורת ראויה לציון.
אני מעריך שרוב מוחלט מעריך מאוד את ההשקעה.
מבחינתי מה שמצאתי כאן זו קהילה. רמת ההשקעה וההתנדבות לאורך השנים של חלק מהחברים כאן מעידה שפשוט מדובר באנשים טובים שמוכנים להקדיש מזמנם בשביל אחרים.
yellowaura כתב:Shay_uzan כתב:בטבלאות שלי לא היו שגיאות, אם היו, תגיד, מה שאמרו לי התבררו או כטעות בקובץ השני (יש 2 טבלאות ש2 אנשים ממלאים במקביל, באחד שאני מלאתי כבר 3 שבועות לא היו טעויות, בשני באראל שבפעם הראשונה שהוא קיבל את הקובץ הוא כבר היה צריך להשלים הכל ביחד היו 2 טעויות שתוקנו, השבוע לא דווחו לי על טעויות, הטעות היחידה שהייתה זה זה שלא ראיתי את העריכה ולא הוספתי את המתמודד האחרון שהימר כי מה לעשות אני צריך גם לנסוע למשחקים) וגם זה לא היה בחצי הראשון של ההימורים ביום חמישי ולא בשישי בשבוע הראשון ללא התוכנה היו 2 שגיאות, בשני 4! , השמות, כמו כל קובץ אקסל, נרשמים רק פעם אחת, השאר מועתק אוטומטיתfelix_r כתב:בשבוע שעבר היו שתי שגיאות.
אז חלאס.
אתם עושים עבודה נפלאה.
מבחינתי מה שמצאתי כאן זו קהילה. רמת ההשקעה וההתנדבות לאורך השנים של חלק מהחברים כאן מעידה שפשוט מדובר באנשים טובים שמוכנים להקדיש מזמנם בשביל אחרים.
מודה לך, באמת, מה לעשות שמכבי זאת משפחהyellowaura כתב:Shay_uzan כתב:בטבלאות שלי לא היו שגיאות, אם היו, תגיד, מה שאמרו לי התבררו או כטעות בקובץ השני (יש 2 טבלאות ש2 אנשים ממלאים במקביל, באחד שאני מלאתי כבר 3 שבועות לא היו טעויות, בשני באראל שבפעם הראשונה שהוא קיבל את הקובץ הוא כבר היה צריך להשלים הכל ביחד היו 2 טעויות שתוקנו, השבוע לא דווחו לי על טעויות, הטעות היחידה שהייתה זה זה שלא ראיתי את העריכה ולא הוספתי את המתמודד האחרון שהימר כי מה לעשות אני צריך גם לנסוע למשחקים) וגם זה לא היה בחצי הראשון של ההימורים ביום חמישי ולא בשישי בשבוע הראשון ללא התוכנה היו 2 שגיאות, בשני 4! , השמות, כמו כל קובץ אקסל, נרשמים רק פעם אחת, השאר מועתק אוטומטיתfelix_r כתב:בשבוע שעבר היו שתי שגיאות.
אז חלאס.
אתם עושים עבודה נפלאה.
אז חלאס.
אתם עושים עבודה נפלאה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים