המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:היו יכולים זה טוב. השאלה מי אלו שיכולים ומי מחליטים, מי משלמים ומי קובעים.
toja27 כתב:toja27 כתב:שמעון מזרחי היה צריך להילחם על ריינולדס או יאניס?
כנראה שלא רצה.
והאמת להיות כנים, לא נראה שמישהו מאיתנו האמין שריינולדס יהיה כל כך טוב, כנראה גם יאניס לא.
שועל כתב:לפני שמדברים על שמות חדשים, יש למכבי ביד 3 שחקנים צעירים מבטיחים עם אפסייד גבוה (בראיינט, דורסי וריינולדס) שהיא צריכה לנעול לכמה שנים. זה יכול להתברר כשיחוק של ממש.
שועל כתב:[code][/code]toja27 כתב:toja27 כתב:שמעון מזרחי היה צריך להילחם על ריינולדס או יאניס?
כנראה שלא רצה.
והאמת להיות כנים, לא נראה שמישהו מאיתנו האמין שריינולדס יהיה כל כך טוב, כנראה גם יאניס לא.
הוא היה טוב גם במכבי. לגמרי רציתי שהוא ישאר.שועל כתב:לפני שמדברים על שמות חדשים, יש למכבי ביד 3 שחקנים צעירים מבטיחים עם אפסייד גבוה (בראיינט, דורסי וריינולדס) שהיא צריכה לנעול לכמה שנים. זה יכול להתברר כשיחוק של ממש.
אני אשמח שתזכיר לי מתי הלכו עליו היום. אני כרגע לא זוכר מהלך כזה. גם כדורים שהגיעו אליו היו כדורים תועים שזורקים לכיוון הכללי שלו (ויש הרבה שגם לא מגיעים אליו. לא ככה מכניסים כדור לסנטר כזה).Runner30 כתב:גם כשמשחקים עליו תרגיל, לוקחים לו את הכדור מהידיים.
מרחם עליו אבל מתוסכל עלינו. קבוצה חזקה ומאוזנת צריכה להחזיק גם סנטר עם גוף וגובה. מישהו להתמודד עם הטאבארסים של המפעל.A.Parker כתב:באמת מרחם עליו. ועצוב לראות שגם פה יש כאלה ששופטים אותו לא נכון.
Rampel כתב:אני אשמח שתזכיר לי מתי הלכו עליו היום. אני כרגע לא זוכר מהלך כזה. גם כדורים שהגיעו אליו היו כדורים תועים שזורקים לכיוון הכללי שלו (ויש הרבה שגם לא מגיעים אליו. לא ככה מכניסים כדור לסנטר כזה).Runner30 כתב:גם כשמשחקים עליו תרגיל, לוקחים לו את הכדור מהידיים.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים