יורוליג, מח' 3: מכבי ת"א - באיירן מינכן, רביעי, 19:30

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מח' 3: מכבי ת"א - באיירן מינכן, רביעי, 19:30

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 אוקטובר 2020, 21:59

TAYO כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
TAYO כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
TAYO כתב:בדיוק. אבל אני הבטחתי לך שתגעגעי לאייסי ולג׳ייק כהן. ואם לא הם, אז למה ולנסיה יכולה להחתים את קאליניץ׳ ודריק וויליאמס ואנחנו תקועים עם בנדר וקלויארו שחקן חמישיה מרכזי?

Sent from my iPhone using Tapatalk
אני ממש לא מתגעגעת אליהם
זה שהביאו שחקנים לא נכונים לא אומר שאני מתגעגעת לשחקנים שלא רציתי
זה בסדר, לוקח זמן להתרכך ולהודות בטעות. אבל יד על הלב, לא הייתי חוזרת עכשיו להרכב שפתח את העונה שעברה בלי למצמץ?

אייסי וג'ייק כהן לא היו שחקני מפתח בתחילת העונה אז אני לא יודעת מה הפואנטה פה
אייסי שיחק בממוצע מעל 20 דקות למשחק מההתחלה. כהן שיחק בהתאם ליריבה, לפעמים יותר ופעמים בכלל לא. אין לי בעיה יותר מדי גדולה עם החלפה של בלאק בזיזיץ׳ אבל ניכר שמשהו באנרגיות בלי אייסי פשוט לא אותו הדבר. אני יודע שאת לא מייחסת כנראה הרבה מדי ערך לרוח הקבוצה, אבל בעיניי זה קריטי. לא פחות. אז כהן ואייסי זו אבידה.

לא סתם השחקנים הפצירו בהנהלה להשאיר את אייסי. הקשיחות שלו מדבקת.
אין למכבי שחקן קשוח בעמדה 4.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 אוקטובר 2020, 21:59

שוב פעם התחלנו עם סיסמאות כמו ''קשיחות''

כאילו לא למדנו כלום
מה השלב הבא? נחזור ל''מחוספס''?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

Re: יורוליג, מח' 3: מכבי ת

הודעהעל ידי A.Parker » 14 אוקטובר 2020, 22:02

שמואל1 כתב:
TAYO כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
TAYO כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני ממש לא מתגעגעת אליהם
זה שהביאו שחקנים לא נכונים לא אומר שאני מתגעגעת לשחקנים שלא רציתי
זה בסדר, לוקח זמן להתרכך ולהודות בטעות. אבל יד על הלב, לא הייתי חוזרת עכשיו להרכב שפתח את העונה שעברה בלי למצמץ?

אייסי שיחק בממוצע מעל 20 דקות למשחק מההתחלה. כהן שיחק בהתאם ליריבה, לפעמים יותר ופעמים בכלל לא. אין לי בעיה יותר מדי גדולה עם החלפה של בלאק בזיזיץ׳ אבל ניכר שמשהו באנרגיות בלי אייסי פשוט לא אותו הדבר. אני יודע שאת לא מייחסת כנראה הרבה מדי ערך לרוח הקבוצה, אבל בעיניי זה קריטי. לא פחות. אז כהן ואייסי זו אבידה.

השימוש היחיד בשורש ד.ב.ק שאפשר לקשר אליו, זה דבק הנגרים שהוא מביא איתו לכל התקפה
נערך לאחרונה על ידי A.Parker בתאריך 14 אוקטובר 2020, 22:02, נערך פעם אחת בסך הכל.
A.Parker

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 אוקטובר 2020, 22:02

Holiday_Armadillo כתב:שוב פעם התחלנו עם סיסמאות כמו ''קשיחות''

כאילו לא למדנו כלום
מה השלב הבא? נחזור ל''מחוספס''?
קשיחות זאת לא סיסמה, אלא סקיל של שחקן כדורסל. משהו שאין לבנדר למשל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי סומבץ » 14 אוקטובר 2020, 22:04

אחדשיודע כתב:
שמואל1 כתב:
סומבץ כתב:רסקין פשוט השדרן הכי הגרוע בהיסטוריה.
אחרי שנים ביורוליג הוא עוד חושב שכל מי שלא צסקא ברצלונה וכאלה הוא ברמה של הפועל כפר סבא.
הכי מצחיק שברבע הראשון הוא האשים את ווילבקין שמכריח זריקות, כשהוא בכלל עם 0 מ-0 מהשדה. איזה טימטום.
שיעזוב אותנו בשקט ויתרכז בנינג'ות שלו. ושייקח איתו את גור.
רסקין צודק.
באיירן בבית זה משחק שאסור להפסיד, בתכלית האיסור. זה הפסד איום עם השלכות קשות להמשך העונה.

אין מצב שרסקין זה לא שמואל.

אני יותר חושש עכשיו ממשהו אחר. פתאום היכה בי שרסקין מכיר הרבה נינג'ות.
אז... רסקין הוא השדר הטוב בהיסטוריה! רסקין לא טועה לעולם!!!
אבל גור לא טוב
סומבץ

הודעהעל ידי אדגר פו » 14 אוקטובר 2020, 22:04

A.Parker כתב:
אדגר פו כתב:ההרכב בשנה שעברה היה אתלטי וזריז יותר, מרגיש לי קצת כבדות בינתיים בציוותים.

לא צריך כבר לסגור גולל כאן על הקבוצה. שיחקנו מעט מאוד משחקים העונה ושחקנים לא בכושר. רק לקראת דצמבר נוכל לראות כיוון מסויים לקבוצה לדעתי, אם בכלל תהיה עונה.

נכון, אבל צהבת...

:)

מכבי נראתה היום כמו קבוצה אירופאית מלאה בשחקנים אירופאים כבדים שחוטפת.. ממכבי אתלטית - אמריקאית - זריזה של שנה שעברה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 אוקטובר 2020, 22:04

A.Parker כתב:
שמואל1 כתב:
TAYO כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
TAYO כתב:זה בסדר, לוקח זמן להתרכך ולהודות בטעות. אבל יד על הלב, לא הייתי חוזרת עכשיו להרכב שפתח את העונה שעברה בלי למצמץ?

השימוש היחיד בשורש ד.ב.ק שאפשר לקשר אליו, זה דבק הנגרים שהוא מביא איתו לכל התקפה
האחוזים שלו לא מעניינים אותי.
הוא הביא קשיחות, טירוף ואתלטיות. שחקן שאיתו אפשר לצאת למלחמה. הוא גם ידע לקלוע שלשות במאני טיים.
מבחינתי הוא שחקן של קבוצה, שעושה דברים שלא נרשמים בסטטיסטיקה היבשה.
עובדתית, כל השחקנים שרצו שימשיך.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Cobra » 14 אוקטובר 2020, 22:05

סומבץ כתב:
אחדשיודע כתב:
שמואל1 כתב:
אחרי שנים ביורוליג הוא עוד חושב שכל מי שלא צסקא ברצלונה וכאלה הוא ברמה של הפועל כפר סבא.
הכי מצחיק שברבע הראשון הוא האשים את ווילבקין שמכריח זריקות, כשהוא בכלל עם 0 מ-0 מהשדה. איזה טימטום.
רסקין צודק.
באיירן בבית זה משחק שאסור להפסיד, בתכלית האיסור. זה הפסד איום עם השלכות קשות להמשך העונה.

אבל גור לא טוב

יותר דחוף להעיף את שלף מאשר רסקין
Cobra

הודעהעל ידי סומבץ » 14 אוקטובר 2020, 22:45

Cobra כתב:
סומבץ כתב:
אחדשיודע כתב:
שמואל1 כתב:
רסקין צודק.

אבל גור לא טוב

בהחלט. הוא הדני נוימן של הכדורסל
סומבץ

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 אוקטובר 2020, 22:47

סומבץ כתב:
Cobra כתב:
סומבץ כתב:
אחדשיודע כתב:
שמואל1 כתב:רסקין צודק.

אבל גור לא טוב

דני נוימן לפחות פרשן.
גור שלף לא מפרשן, הוא סתם מתאר את המשחק. לא מביא שום ערך מוסף לצופה.
איפה הוא ואיפה האוזמן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Runner30 » 14 אוקטובר 2020, 22:47

וואו איזה משחק הגנה רע. ועוד אצל יאניס.
Runner30

הודעהעל ידי Bluesman » 15 אוקטובר 2020, 00:11

האמת? זה די ברור שהולכת להיות עונה מבעסת. אין לזה צורה. בלי קהל. בלי שמחה מסביב. ריק, לחץ. בלי אוהדים שמלווים את הקבוצה למשחקי חוץ. השמחה והעוצמה בעונה שעברו היו הרבה בזכות האוהדים. היה מרגש. חבל שלא דחו את העונה באיזה חודשיים וחי ככה. אולי היה יותר ווב. או פתרון לוגיסטי אחר שהיה נותן לעונה חיים.
Bluesman

הודעהעל ידי סומבץ » 15 אוקטובר 2020, 01:47

שמואל1 כתב:
סומבץ כתב:
Cobra כתב:
סומבץ כתב:
אחדשיודע כתב:אין מצב שרסקין זה לא שמואל.

אבל גור לא טוב

דני נוימן לפחות פרשן.
גור שלף לא מפרשן, הוא סתם מתאר את המשחק. לא מביא שום ערך מוסף לצופה.
איפה הוא ואיפה האוזמן.

גם נוימן היה ידוע בכך שהיה אומר את המובן מאליו ולא מביא שום ערך מוסף. בדיוק זו הסיבה (ולא היחידה) שאני משווה ביניהם.
אבל לענייננו, אני רואה שהזכרת את האוזמן. עכשיו גם הוא אמר בטלוויזיה שהוא לא מסכים עם קריאות התדהמה של רסקין בסיום, כי באיירן לא רעה ומכבי לא מוכנה. אולי יהיה לך יותר קל להסכים עם מישהו שאתה מחזיק ממנו.
סומבץ

הודעהעל ידי Jack55 » 15 אוקטובר 2020, 05:09

אני חושב שאנשים פה לוקחים את הדברים למקומות מאוד רחוקים ולא פרופורציונליים.
נכון זה משחק שמכבי חד משמעית לא היו צריכים להפסיד וכנראה עוד נצטער על זה בהמשך, אבל עדיין לא צריך לקפוץ למסקנות קיצוניות כל כך מהר.

קודם כל זה היה משחק רע של הרבה שחקנים טובים שעוד יהיו טובים השנה כמו בנדר, האנטר, בראיינט וגם דורסי.
השחקנים לא הופיעו ועשו הרבה שטויות וזאת התוצאה, אם היו יותר מרוכזים וטובים אין לי ספק שהמשחק הזה היה שלנו ועובדתית היינו שנייה מלגנוב אותו גם ביכולת הנוראית הזאת.
וגם יאניס היה לא משהו היום, הוא הכניס במהלך המשחק חמישיות דיי הזויות ולא יעילות ובעיניי 2 הטעויות הכי קריטיות היו לספסל את ג'ונס ולשחק עם האנטר ב5 דק' האחרונות במקום עם זיזיץ'.

נקודות האור מבחינתי הם קודם כל זיזיץ שהוכיח מה הוא שווה וזה עושה טוב בלב לדעת שיש לנו סנטר מאוד איכותי שעוד יראה דברים יפים העונה.
וכמובן גם סקוטי ששוב פעם מתעלה על עצמו במאני טיים ונתן משחק ענק של 27 נק', 7 אס' ומדד 30 (רחוק 2 נק' משיא קריירה אגב וגם המדד והנקודות הכי גבוהים בכל המחזור).

יום שישי זה יהיה משחק סופר קריטי להמשך כי אחריו מחכים לנו כמה מפגשים לא פשוטים בכלל כמו פנר, אנדולו, ריאל וכו'.
אני חושב שנראה יותר טוב בשישי כי היום פשוט כל שחקני המפתח שלנו לא הגיעו למשחק ולא היו פה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

יורוליג, מח' 3: מכבי ת"א - באיירן מינכן, רביעי, 19:30

הודעהעל ידי TAYO » 15 אוקטובר 2020, 05:21

Jack55 כתב:אני חושב שאנשים פה לוקחים את הדברים למקומות מאוד רחוקים ולא פרופורציונליים.
נכון זה משחק שמכבי חד משמעית לא היו צריכים להפסיד וכנראה עוד נצטער על זה בהמשך, אבל עדיין לא צריך לקפוץ למסקנות קיצוניות כל כך מהר.

קודם כל זה היה משחק רע של הרבה שחקנים טובים שעוד יהיו טובים השנה כמו בנדר, האנטר, בראיינט וגם דורסי.
השחקנים לא הופיעו ועשו הרבה שטויות וזאת התוצאה, אם היו יותר מרוכזים וטובים אין לי ספק שהמשחק הזה היה שלנו ועובדתית היינו שנייה מלגנוב אותו גם ביכולת הנוראית הזאת.
וגם יאניס היה לא משהו היום, הוא הכניס במהלך המשחק חמישיות דיי הזויות ולא יעילות ובעיניי 2 הטעויות הכי קריטיות היו לספסל את ג'ונס ולשחק עם האנטר ב5 דק' האחרונות במקום עם זיזיץ'.

נקודות האור מבחינתי הם קודם כל זיזיץ שהוכיח מה הוא שווה וזה עושה טוב בלב לדעת שיש לנו סנטר מאוד איכותי שעוד יראה דברים יפים העונה.
וכמובן גם סקוטי ששוב פעם מתעלה על עצמו במאני טיים ונתן משחק ענק של 27 נק', 7 אס' ומדד 30 (רחוק 2 נק' משיא קריירה אגב וגם המדד והנקודות הכי גבוהים בכל המחזור).

יום שישי זה יהיה משחק סופר קריטי להמשך כי אחריו מחכים לנו כמה מפגשים לא פשוטים בכלל כמו פנר, אנדולו, ריאל וכו'.
אני חושב שנראה יותר טוב בשישי כי היום פשוט כל שחקני המפתח שלנו לא הגיעו למשחק ולא היו פה.
קודם כל אני לא מבין מאיפה הקביעה שבנדר עוד יהיה טוב? מתי עד היום הוא היה טוב בקריירה שלו?
דבר שני, זיזיץ׳ היה בולט היום לא מעט בגלל שטרנקיירי העדיף ברוב המשחק להביא שמירה כפולה על ווילבקין ודורסי. כשיאניס ראה שווילבקין מתפקד יותר טוב בהרכב הנמוך ועם הכדור ביד, הוא סיפסל את זיזיץ׳ וג׳ונס בתקווה שווילבקין יתפוצץ בסוף. זה לא שמכבי הובילה כל המשחק ולא היה צריך לשנות כלום.
הבעיה המרכזית של מכבי היא בור הגנתי ולרוב גם התקפי בעמדה 4. זה היה כאילו מכבי שיחקה עם 4 שחקנים רוב המשחק, מאחרת כל הזמן לריבאונד
וביציאה לשלשות.
גם עמדה 3 סבלה לפחות ברמה ההתקפית.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי WendelA » 15 אוקטובר 2020, 08:42

המסר שצריך לעבור מהמשחק הזה הוא קודם כל ליאניס שיבין שלשחק רק עם השחקנים של שנה שעברה לא מנצח עבורו משחקים בעיקר כי מדובר בקבוצה מוחלשת של עונה שעברה ועם שחקנים בכושר משחק לקוי.
אין ברירה, צריך להכניס את השחקנים החדשים לעניינים גם במחיר של מספר הפסדים בתחילת העונה בשאיפה שבסוף נובמבר גם זוסמן יחזור ואפשר יהיה להתחיל קצת לנצח. צריך לתת בטחון לג׳ונס, לבנדר ובעיקר לזיזץ׳ שהמסר לגביו במשחק זה הוא בעייתי שעל אף שהוא שיחק טוב ברוב שלבי המשחק הוא לא קיבל דקה ברבע הרביעי. זה המחיר של ההכנה העלובה לשנה הזו. אולי זה יצליח ואולי לא.
WendelA

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 אוקטובר 2020, 13:22

מחפש עזרה ולא מוצא: ווילבקין נשאר לבדו
קהל דוחף - אין. דורסי בעיקר מפריע - נכון. האנטר לא דומה כרגע לשחקן שהיה - אמת. גם בתוך הכאוס הזה הצליח ווילבקין כמעט לנצח את באיירן, אך כפי שלמדה מכבי מול צסק"א אחד זה פחות משניים. ובטח פחות מקבוצה. האוזמן זיהה הרבה בעיות, אך מצא נקודת אור
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=351686
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 15 אוקטובר 2020, 13:52

יש פה בעיה ושמה ווילבקין ,אם כל הכבוד לשלשות ולסטטיסטיקה הוא מחרב את משחק הכדורסל והוא מסרס שחקנים אחרים.
מכבי מוכשרת מאוד אבל לא באה לידי ביטוי,בראינט אחד מאלה שנעלם פשוט ולא תורם כלום .
אין למכבי שטף במשחק ואין למכבי הנעת כדור חכמה וניצול מיס מאץ.
ווילבקין מכדרר ומכדרר וצורת המשחק שלו היא לעצמו ואם נתקע אז לתת למישו אחר.
מכבי הביאו רכז ,ורכז זה מהרגע הראשון או שהוא בעל הבית ומנהל משחק או שלא ואם גונס לא רכז אז שילך הביתה.
אני לא מבין למה גונס לא תופס את עמדה 1 ומשחק 25 דקות בערב טוב לא טוב הוא בעל הבית ,אם לאורך זמן לא יהיה טוב אז שיחתכו אבל רכז זה הדבר הגי חשוב וזה אופי זה לא הגדרה ולא תפקיד זה או שאתה כזה או שלא.
שנה שעברה גם שוולטרס שיחק מכבי נראתה ושיחקה הרבה יותר טוב וגם ווילבקין.
יש למכבי כל כך הרבה קלעים שלא באים לידי ביטוי או פשוט חיים מאחד על אחד וזה טעות.
יש את בראיהט ודורסי שאחד מהם דורסי לוקח וזורק ללא הכרה ויכול לבוא הרבה יותר לידי ביטוי ולקבל כדורים אחרי חסימות או לחכות בפינות וזה פשוט לא קורה.
אותו דבר בראינט שגם יכול ליצר וגם לקלוע ופשוט לא חלק מהמשחק .
לגבי זיזיץ מעבר לסטטיסטיקה בשתי המשחקים האחרונים הוא נראה יותר טוב יותר קליל ויותר זריז וזה רק ילך וישתפר ,הוא עושה את המספרים הללו ללא הרבה מאמץ וללא משחק מסודר וחכם וללא רכז שמפעיל אותו ובכל זאת וא נראה טוב.
לגבי קלויארו אם כל הכבוד לו הוא לא היה צריך להיות פה ,אז הוא לוחם והוא עושה עבודה שחורה והכל אבל הוא לא שחקן כדורסל וגם שנה שלישית הוא לא מביא כלום ולא בא יותר לידי ביטוי ולא משתחרר לו משו.
אתמןל אחרי הטכנית של באיירן והקליעןת מהעונשין מכבי הוציאה חוץ ויכלה או להשוות או לעלות ליתרון ומי שקיבל את הכדור זה קתויארו וכבר היה בתוך הסל ובמקום זב היסתובב זרק משו הזוי ומשם האנטר לא הוציא כלום.
היה את קלאניניץ על המדף שחקן שגם עושה את כל מה שקלויארו נותן וגם אינטילגנט במשחק וגם קולע שלשות בצורה יציבה ומשחק אם הגב לסל ומכבי פיספסה.
לגבי בנדר אני מקווה שאם הזמן זה יבוא לו וזה ישתחרר לו ,הוא לא שיחק חצי שנה ואם להיות רציניים הוא לא שיחק 3 שנים בצורה תחרותית ובצורה אינטנסיבית ובקבוצה שרוצה לנצח.
הוא צריך לשחק לשחק להוריד חלודה לטעות ולנסות ופשוט להיכנס לקצב ולקבל ביטחון.

שנה 3 שמכבי לא מביאה רכז שפשוט מהתחלה עמדה 1 שלו והוא בעל הבית ופשוט מפספסת פה את הסגל הזה שיכול אם רכז לעשות ולהראות הרבה הרבה יותר טוב ופשוט מסרסרת ומשחק כדורסל לפי וולבקין והקליעה שלו באותו ערב.
אם רכז ווילבקין אפילו יכול להגיע לזריקות יותר טובות ונוחות לעומת עכשיו שחלק מהזריקות הם מטורפות וחסרי סיכוי גם שנכנסות.

אני צופה למכבי עתיד טוב אני חושב שיש למכבי קבוצה בין הטובות באירופ ה אבל יש מספר,בעיות.
בינהם בראינט שאני לא יודע מאיפה הרצון לאנביאי בזמן שמכבי שנה שניה הוא לא נותן כלום ולא עושה קפיצת מדרגה ונהיה שחקן שאפשר לסמוך עליו ופשוט אפילו לא פרווה אלא לא פה בשום פאן של המשחק.
האנטר בעיני זה לא אותו האנטר בנתיים משו שם שונה ולא אותו דבר וצריך לעקוב אחרי זה .
צריך לראות מה קורה אם בנדר וגונס.
אדם

הודעהעל ידי Hujirat » 15 אוקטובר 2020, 16:44

Hujirat כתב:
שופי שוף כתב:יש לי תחושה ממש רעה לגבי היום. זה מרגיש כאילו הגל של ההפתעות שכבר פגע באפס ובריאל יפגע היום במכבי.

עד עכשיו באיירן מרשימה אותי מאוד לטובה- היא ניצחה בקלות את אלבה וכמעט ניצחה את מילאנו שמרשימה מאוד עד עכשיו. גם חוץ מזה אם אני זוכר נכון מכבי אף פעם לא הסתדרה עם קבוצות של טרנקיירי.

אני צופה קושי להתמודד עם ציפסר ולוציץ. מעניין שבריי עד עכשיו נראה רע וגם הוא אוהב להראות למכבי מה הם פספסו.

שם את זה כאן.
מה צריך לקרות שמישהו פה יזכיר את הערך הגדול של יובל זוסמן למכבי?
Hujirat

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 אוקטובר 2020, 18:14

אני מסכים עם האוזמן שמכבי טעתה בכך שלא נרשמה לליגה הבלקנית.
רואים שחסרות למכבי דקות משחק במשחקים יותר משוחררים וקלים. אין באמת זמן לנסות הרכבים ולהכניס שחקנים לכושר קליעה.
החלטה רעה של מכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים