דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V2

הודעהעל ידי Shay_uzan » 10 ינואר 2021, 05:43

שמואל1 כתב:
ShiriV כתב:דני קיבל היום הזדמנות להוכיח את עצמו התקפית והחזיר ביבול נאה אם כי לא הכי מלוטש בדקות רבות. מעניין אם תהיה לזה השפעה גם כשווסטברוק וביל יחזרו. הרגשה שלי שלא

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
עם קצת יותר ליטוש, זה היה ערב של 30/10/10. הפוטנציאל שלו צריך להביא אותו לשם.
לא, הוא לא יכל לשחק בדקות שיאפשרו לו טריפל דאבל, לגבי הנקודות אפשר לומר שאם היה קולע עוד זריקה או 2 פנויה הוא היה מגיע ל25.
לא היו הרבה ריבאונדים שהוא יכל לקחת כי היט לא החטיאו, לא היו הרבה אסיסטים שהוא יכל למסור כי בראיינט היה בחוץ ולא היה קלעי, 5 ו5 הולם אותו למשחק הזה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 10 ינואר 2021, 06:17

https://www.facebook.com/29805028740/po ... 482863741/
Shabbat Shalom! כל הנקודות של דני במשחק הזה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 10 ינואר 2021, 07:39

https://mobile.twitter.com/DarrenMHayne ... 7941019652
מי ששאל למה הוויזארד נראים כמו שהם נראים
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 10 ינואר 2021, 07:46

Shay_uzan כתב:20 נקודות, 5 ריבאונדים ו5 אסיסטים (ו2 חטיפות), הוביל את הוויזארדס בכל הפרמטרים במחצית והוא סיים שני בנקודות שלישי בריבאןנדים ושני באסיסטים (המצטיין שלהם? לפי הסטטיסטיקה כן) וכל זה הודות לווגנר שעשה עבירה שהכריחה חילוף ואפשרות להוכיח לברוקס שהוא טועה.
למרות ההחטאות ברבע השלישי (כמו שנאמר פה על ידי אחרים, אני לא אצפה שהוא יקלע כל קליעה שהוא קר) משחק שמוכיח את הטענה שלי, אם הסגנון משחק יהיה טוב דני יצליח או שאבוא בתלונות, אם לא, אז אין על מה לדבר...

לא הייתי מתחייב על הנתון הזה
נערך לאחרונה על ידי Shay_uzan בתאריך 10 ינואר 2021, 17:50, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי אחדשיודע » 10 ינואר 2021, 08:12

Shay_uzan כתב:
Shay_uzan כתב:20 נקודות, 5 ריבאונדים ו5 אסיסטים (ו2 חטיפות), הוביל את הוויזארדס בכל הפרמטרים במחצית והוא סיים שני בנקודות שלישי בריבאןנדים ושני באסיסטים (המצטיין שלהם? לפי הסטטיסטיקה כן) וכל זה הודות לווגנר שעשה עבירה שהכריחה חילוף ואפשרות להוכיח לברוקס שהוא טועה.
למרות ההחטאות ברבע השלישי (כמו שנאמר פה על ידי אחרים, אני לא אצפה שהוא יקלע כל קליעה שהוא קר) משחק שמוכיח את הטענה שלי, אם הסגנון משחק יהיה טוב דני יצליח או שאבוא בתלונות, אם לא, אז אין על מה לדבר...

להבנתי הוא הצעיר אי פעם בNBA שהשיג +20/+5/+5 (ולהוסיף לזה 0 איבודים).

ממש לא. מאיפה אתה מביא את הדברים האלה?
אחדשיודע

הודעהעל ידי צ'שר » 10 ינואר 2021, 09:31

~Box & 1~ כתב:
צ'שר כתב:
בהנחה ולא היית מעורב בנעשה איתו אני חושב שאין לך שום אפשרות להסיק מסקנות כאלה. הרי אין אתה לא יודע מה עשו או לא עשו איתו, מה תכננו, מה היו המגבלות ונקודת ההתחלה... לאמן ספורטאי זה לא הנדסת מחשבים, אתה לא בהיכרח עושה X ומקבל Y, יש פה המון גורמים ומשתנים ובהרבה מקרים (אם לא ברובם) ההשפעה של מאמן מוגבלת.

אין שום צורך להסיר את האחריות מהשחקן. גם אם צוות האימון סביבו לא היה מספיק טוב האחריות שלו היא לשאול שאלות, לדרוש תשובות ולשנות במידת הצורך... בשורה התחתונה הוא שחקן מקצועי שמקבל שכר על לשחק כדורסל, מותר וראוי לבקר אותו על היכולת שלו בזכות עצמו לטוב ולרע.

הכישרון הטבעי של דני מספיק גדול כדי להלביש עליו אימונים שיהפכו אותו לכלי התקפי איכותי.
התוצאות בשטח מדברות בעד עצמם, לפחות בשנה האחרונה הסט ההתקפי שלו לא התרחב.

לא מסכים עם הטענה שההשפעה של מאמן מוגבלת. בשביל זה קיים התפקיד הזה, בשביל לקחת פרוספקט מוכשר שאתה רואה בבירור שהוא מוכשר (במשחקי העתודה) ולהפוך אותו להרבה יותר טוב ומלוטש. אחרת אפשר לזרוק את כל תחום האימון לפח. השפעה של מאמן אישי חלש: היא מוגבלת.

ומסכים שלא צריך להסיר ממנו לגמרי אחריות, אבל הוא ילד, בסופו של דבר התפקיד שלו זה לעבוד קשה והתפקיד של המבוגרים האחראיים מעליו היא לבנות לו תוכנית שתביא אותו מוכן לליגה. מכיוון שדני הוא אחד שכן עובד מאוד קשה, אם הוא לא מגיע מוכן זה עליהם.

ובינתיים בעולם מקביל הרוקי טייריס מקסי, בחירה 21 בדראפט, קולע הערב 39 נקודות במדי פילדלפיה :(

כמו שכתבתי בהודעה הקודמת - אימון זה לא הנדסת מחשבים שאני פשוט יכול להוסיף עוד פונקציות של ביצועים ולצאת לדרך. לשחקן לא פשוט להוסיף דברים למשחק שלו, יש פה הרבה גורמים שיכולים להשפיע על זה וזה ממש לא תלוי רק במה שהמאמן מזהה שצריך או מה שהשחקן רוצה להוסיף. זה בסדר שאתה לא מסכים שההשפעה של מאמן מוגבלת, אבל זו המציאות...למאמן יכולה להיות השפעה רחבה מאוד על הרבה דברים חשובים, אבל היא מוגבלת בהיבט הזה שמידת ההשפעה לא תלויה רק בו וביכולות שלו כמאמן אלא לכל האינטרקציה שמתקיימת.

ולעצם העניין - אחלה דני, רק שימשיך ככה
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי felix_r » 10 ינואר 2021, 11:22

בפעם הראשונה שנשארתי לראות משחק של דני עד הסוף. למזלי היה שווה :)

שימו לב איך השדר אומר "שבת שלום!" אחרי שדי דופק שלוש שלשות ברצף.

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדגר פו » 10 ינואר 2021, 12:43

שבת שלום זה טוב, מחכה לברכת חג שמח :)

רק לי נדמה שהוא שיפר את מהירות שחרור הזריקה שלו משלוש ? זה די קריטי כדי להצליח שם.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי my man » 10 ינואר 2021, 13:24

אדגר פו כתב:שבת שלום זה טוב, מחכה לברכת חג שמח :)

רק לי נדמה שהוא שיפר את מהירות שחרור הזריקה שלו משלוש ? זה די קריטי כדי להצליח שם.

זה נגיד משהו שרואים שהוא עובד עליו..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 10 ינואר 2021, 13:39

אדגר פו כתב:שבת שלום זה טוב, מחכה לברכת חג שמח :)

זה נגיד משהו שרואים שהוא עובד עליו..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי עידן » 10 ינואר 2021, 14:24

Shay_uzan כתב:

ואת זה אתה רושם בלילה שלאמלו בול הוא השחקן הצעיר ביותר ב-NBA אי פעם שרושם טריפל דאבל
עידן

הודעהעל ידי אחדשיודע » 10 ינואר 2021, 15:38

עידן כתב:
Shay_uzan כתב:

ואת זה אתה רושם בלילה שלאמלו בול הוא השחקן הצעיר ביותר ב-NBA אי פעם שרושם טריפל דאבל

הוא פשוט העביר בצורה שגויה את המידע. אם כבר מביאים נתונים סטטיסטיים שכאלו, רצוי להסתמך על מקור מידע רשמי (להוסיף לינק/ציטוט אם יש) או לפחות לדייק בפרטים, אחרת אין באמת טעם בזה.

הצעיר ביותר שרשם יותר מ-20 נק׳, 5 רב׳ ו-5 אס׳ הוא כמובן שלא. הוא גם לא הצעיר ביותר שרשם 20 נק׳, 5 רב׳, 5 אס׳ ו-0 אב׳.
אם מחפשים בכוח, הוא אולי (ראיתי מקור בצרפתית שמציין זאת - אבל לא טרחתי לוודא) הצעיר ביותר לרשום משחק של לפחות 20 נק׳, 5 רב׳, 5 אס׳, 5 שלשות ו-0 אב׳. אבל זה כבר להתאמץ.

בכל אופן, אני מחכה לדאנק הראשון שלו בליגה. 10 משחקים ולא ראינו אפילו הטבעה אחת.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 ינואר 2021, 15:49

נתון מעניין - 5 השלשות שדני קלע אתמול זה מספר השלשות הרב ביותר שקלע בכל הקריירה שלו, ולא רק ב- NBA (כלומר כולל נבחרות ישראל, נוער ומכבי).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 10 ינואר 2021, 16:33

שמואל1 כתב:נתון מעניין - 5 השלשות שדני קלע אתמול זה מספר השלשות הרב ביותר שקלע בכל הקריירה שלו, ולא רק ב- NBA (כלומר כולל נבחרות ישראל, נוער ומכבי).

גם אתה בא להטעות אותנו? https://www.fibalivestats.com/u/IBBA/1059317/bs.html
https://www.israelhayom.co.il/article/613413

תביאו מקור, ככה לא נאשים אתכם.

(חוץ מזה שהגיוני שיפתח את הקטע הזה לאט לאט)
אחדשיודע

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 ינואר 2021, 16:39

אחדשיודע כתב:
שמואל1 כתב:נתון מעניין - 5 השלשות שדני קלע אתמול זה מספר השלשות הרב ביותר שקלע בכל הקריירה שלו, ולא רק ב- NBA (כלומר כולל נבחרות ישראל, נוער ומכבי).

גם אתה בא להטעות אותנו? https://www.fibalivestats.com/u/IBBA/1059317/bs.html
https://www.israelhayom.co.il/article/613413

תביאו מקור, ככה לא נאשים אתכם.

(חוץ מזה שהגיוני שיפתח את הקטע הזה לאט לאט)
ראיתי ציוץ על זה בטוויטר, לא זוכר מי המצייץ.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי עידן » 10 ינואר 2021, 16:55

אחדשיודע כתב:
עידן כתב:
Shay_uzan כתב:

הוא פשוט העביר בצורה שגויה את המידע. אם כבר מביאים נתונים סטטיסטיים שכאלו, רצוי להסתמך על מקור מידע רשמי (להוסיף לינק/ציטוט אם יש) או לפחות לדייק בפרטים, אחרת אין באמת טעם בזה.

הצעיר ביותר שרשם יותר מ-20 נק׳, 5 רב׳ ו-5 אס׳ הוא כמובן שלא. הוא גם לא הצעיר ביותר שרשם 20 נק׳, 5 רב׳, 5 אס׳ ו-0 אב׳.
אם מחפשים בכוח, הוא אולי (ראיתי מקור בצרפתית שמציין זאת - אבל לא טרחתי לוודא) הצעיר ביותר לרשום משחק של לפחות 20 נק׳, 5 רב׳, 5 אס׳, 5 שלשות ו-0 אב׳. אבל זה כבר להתאמץ.

בכל אופן, אני מחכה לדאנק הראשון שלו בליגה. 10 משחקים ולא ראינו אפילו הטבעה אחת.

אם היה באמת איזה שיא רלוונטי כזה, אני בטוח שלא הייתה בעיה למצוא מקור יותר מוסמך. האמריקאים מתים על סטטיסטיקות אזוטריות כאלו.
עידן

הודעהעל ידי אחדשיודע » 10 ינואר 2021, 18:48

נה, זה לא באמת מעניין יותר מידי אנשים. נתוני סטטיסטיקה אזוטריים שמתפרסמים ע״י התקשורת האמריקאית בדר״כ באים לספר סיפור כלשהו. פה כנראה מדובר בכמה חבר׳ה שהריצו חיפוש ב-basketball-reference.com, וסידרו את התוצאות לפי הגיל.

יש לך פה ציוצים בספרדית לגבי העניין (אולי כאלו שעקבו אחרי אבדיה עוד מימיו בעתודה מול הנבחרת הספרדית): https://twitter.com/CarlosNBAle/status/ ... 8250593282
https://twitter.com/6toHombreLATAM/stat ... 7972026369

ומתוך אתר ה-NBA אתה יכול למצוא את כל השחקנים שרשמו שורה סטטיסטית כזאת או טובה יותר מעונת 1983/84 (104 שחקנים נכון להיום): https://www.nba.com/stats/search/player ... DATE&dir=1

בכל מקרה, אפשר למצוא מה לכתוב כמעט על כל שורה סטטיסטית, רק צריך לדעת על איזה נתונים להתביית. ואז: ״הראשון ש...״ / ״הצעיר ביותר ש...״ / ״המבוגר ביותר ש...״ / ״הכי הרבה״ וכ׳ו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי עידן » 10 ינואר 2021, 19:33

אחדשיודע כתב:נה, זה לא באמת מעניין יותר מידי אנשים. נתוני סטטיסטיקה אזוטריים שמתפרסמים ע״י התקשורת האמריקאית בדר״כ באים לספר סיפור כלשהו. פה כנראה מדובר בכמה חבר׳ה שהריצו חיפוש ב-basketball-reference.com, וסידרו את התוצאות לפי הגיל.

יש לך פה ציוצים בספרדית לגבי העניין (אולי כאלו שעקבו אחרי אבדיה עוד מימיו בעתודה מול הנבחרת הספרדית): https://twitter.com/CarlosNBAle/status/ ... 8250593282
https://twitter.com/6toHombreLATAM/stat ... 7972026369

ומתוך אתר ה-NBA אתה יכול למצוא את כל השחקנים שרשמו שורה סטטיסטית כזאת או טובה יותר מעונת 1983/84 (104 שחקנים נכון להיום): https://www.nba.com/stats/search/player ... DATE&dir=1

בכל מקרה, אפשר למצוא מה לכתוב כמעט על כל שורה סטטיסטית, רק צריך לדעת על איזה נתונים להתביית. ואז: ״הראשון ש...״ / ״הצעיר ביותר ש...״ / ״המבוגר ביותר ש...״ / ״הכי הרבה״ וכ׳ו.

תודה, אבל זה לא מעניין אותי מספיק כדי לחפש שם בין יותר מ-100 שחקנים כדי לראות אם הוא באמת היה הצעיר ביותר :) ברור לי שאם הולכים מספיק עמוק על נתונים סטטיסטיים אפשר למצוא שהוא יהיה "הראשון/הצעיר ביותר ש..."

(אבל וואו, חתיכת משחק היה שם לג'מאל מארי)
עידן

הודעהעל ידי my man » 10 ינואר 2021, 20:04

ג'אמל מארי זה אהבה בלב!
איה שילוב מדהים זה הוא עם יוקיץ'..אם רק היו מתחזקים טוב יותר..אוך זה היה יכול להיות מושלם.
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 ינואר 2021, 20:40

מכה עצומה לוויזארדס - תומאס בראיינט קרע את הרצועה הצולבת וגמר את העונה!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Jack55 ו־17 אורחים