ת'רד המלפפונים 23/24 V1

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים 23/24 V1

הודעהעל ידי Mitelka » 21 יוני 2023, 21:03

TAYO כתב:
cifkcv כתב:כל רכז זר שאפשר להביא ב300-500K יהיה טוב יותר מבלאט כך שאני לא מבין את השיקול שאם הוא לא יבוא ילכו על זר.
אם מביאים את בלאט, חייבים חייבים עוד איזה 2 זר יוצר.
בלאט מגיע כדי להבטיח אליפות מקומית בלי לקרוע את בראון ובולדווין ועם הבטחת דקות מן הסתם ביורוליג. אין מקום יחד איתו לעוד גארד יוצר כשגם דיבה נמצא וכנראה אנגולה.
אם בלאט לא יגיע כל התכנית של מכבי בגזרת הזרים קורסת לדעתי.

Sent from my iPhone using Tapatalk
בדיוק זה.
אני חושב שאיפשהו ב-30 דקות לזיו המחרידות נגד ירושלים שנגמרו בהפסד (בראון לא נרשם) שהוא מיידה בלטות בלי הפסקה נפל לי שחייבים רכז ישראלי נורמלי שלפחות לא יראה פח שם. זוכרים את המשחק נגד הפועל המכריע על המקום ה-1 ? בראון 37 דקות, זיו 3 דקות (כן, ה-3 דקות שבראון לא היה. מיותר לציין איזה פח נראינו בדקות האלה). אלו מספרים שחייבים להשתנות בהיררכיה שבין בראוו לרכז המחליף שלו.

בלי קשר, חושב שבלאט יכול לתת דקות ביורוליג וגם לא מעט. אבל כוכבית ענקית מבחינתי זה הכשירות שלו.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Mitelka בתאריך 21 יוני 2023, 21:04, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי מילוס » 21 יוני 2023, 21:04

מרסר כתב:גם מנהיים מפרסם על ריימן שיש איתו משא ומתן על חוזה ארוך טווח, אבל גם אומר שהוא עשוי לצאת לשנת השאלה .

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=440990

מצחיק הדבר הזה.. מתי בהיסטוריה שיטת החוזה ארוך טווח והשאלות עבד למכבי עם מתאזרחים?
מילוס

הודעהעל ידי felix_r » 21 יוני 2023, 21:06

A.Parker כתב:ההחתמה של בלאט טיפשית מכל כך הרבה בחינות. הכי גרוע זה שהוא יחתום מעבר לעונה ובכך מכבי פשוט תסנדל את עצמה בלי יכולת להחתים את מדר בקיץ הבא.

לא, זה לא הכי גרוע. הכי גרוע זה הלובי שיש לבלאט בתקשורת ובקהילת כדורסל.

אפילו יפתח זיו הכלומניק, שלא הייתה לו תמיכה רבה בתקשורת, הצליח בעונה שעברה ליצור בלגן עם ננאלי. כול התקשורת קפצה להגנתו של זיו, ויצרה לננאלי תדמית של עושה צרות ורעל בחדר ההלבשה, מה שבכלל לא נכון במציאות (והעונה אצל אוברדוביץ' הוא שוב הוכיח שהוא לא רעל ולא עושה צרות, ושהכול היה קשקוש).

עכשיו תחשוב מה יקרה עם בלאט המתוקשר מעל ומעבר. כול פלצן שחושב את עצמו לכתב ספורט יתחיל לטחון את נושא הדקות של בלאט ברגע שקטש יחליט שמכבי לא צריכה יותר מדי בלאט על המגרש. וכול שונאי בערוץ הספורט יחגגו על הנושא הזה בלי סוף.

קטש לוקח סיכון ענק שהוא מסכים לבואו של תמיר בלאט, והוא אפילו לא מודע לגודל הסיכון. כן, בלאט שיחק אצל קטש בירושלים, כן לקטש יש עסק משותף עם אמו של תמיר.

בפועל קטש אפילו מסכן את המשרה שלו כמאמן מכבי. כן, כן. עד כדי כך. כפי שאני רואה את זה, העניינים יכולים ללכת לשני כיוונים:

1) בלאט יצליח בענק ויהפוך לכוכב במכבי. בגלל שרמת הכישרון של בלאט היא מוגבלת, ההצלחה שלו יכולה להיות רק על חשבון הקבוצה. אם הוא יהפוך לכוכב במכבי, זה אומר שמכבי עצמה לא תגיע לגדולות, ותישאר קבוצה בינונית.

2) בלאט לא יצליח במכבי. קטש יהפוך אותו לסוג של יפתח זיו, שמשחק בעיקר בליגה. התקשורת תטחן את קטש "שמייבש את בלאט", ועל מכבי "שמייבשת שחקנים ישראלים". האבא דיוויד, שהוא עצמו נחש לא קטן, יחפור תחת קטש גם הוא. בסוף הלחץ יהפוך לבלתי נסבל, וקטש יפוטר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מילוס » 21 יוני 2023, 21:15

פליקס, תן לי לעשות לך ספויילר:
1. לבלאט וקטש יש קשר טוב. קטש מצליח איכשהו לשדר באותו גל גם עם שחקנים קשים בהרבה לניהול. קשה לי להאמין שתבוא מפה צרה כזו גדולה.
2. בלאט לא יהפוך לכוכב גדול במכבי. אין לו את הפונקציה הזאת. אפילו באלבה, בסיטואציה מושלמת עבורו, הוא לא בדיוק היה כוכב, וגם במגדל הוא לא יוכל להיות כוכב.
הוא קטן, לא יציב, ויהיה בצל של 3 גארדים טובים בהמון.
במקרה הגרוע, הוא ייובש, יעשה פרצופים, וימשיך בקיץ הבא למגדל, מטרופוליטאנס או איזה קבוצה סוג ג'.
3. עם כל הכבוד לתקשורת, ולדיוויד, אני עדיין נותן פה קרדיט לקהל של מכבי, וזה מה שקובע בסוף כשכולם עולים בחמישי על הפרקט. תמיר בלאט הוא לא כזה שחקן טוב, או כזה מזוהה עם מכבי, שבגללו יהיו הפיכות בקבוצה.
גם גל מקל חשב שהוא כזה, והוא טס על טיס.
מילוס

הודעהעל ידי my man » 21 יוני 2023, 21:34

טס על טיס.. אהבתי
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Jazzman » 21 יוני 2023, 22:07

יותר מדי מחשבה מוקדשת לישראלים בינוניים שדרושים בעיקר לליגה המצחינה פה. נראה לי שכחתם כבר מה היה בדרבי. ממש תכף נקבל תזכורת מהאיגוד והמנהלת כמה המקום הזה מאוס וכמה משתינים עלינו בקשת.
Jazzman

הודעהעל ידי Adam » 21 יוני 2023, 22:09

להוציא רגע את החסרונות העצומים שיש לבלאט מבחינה הגנתית ואולי ההתאמה שלו לשחק לצד בראון/בולדווין - בסוף מדובר לדעתי במוביל כדור מהטופ האירופי.
במידה והוא אכן יגיע לפה, אנחנו נראה המון מסירות מדהימות ויהיה כיף לצפות בו. אני גם חושב שהסנטרים שלנו (ניבו) יהנו ממנו. נראה הרבה יותר אלי-הופים לניבו. הוא מחלק המון אסיסטים בזמן מאוד קצר. מצד שני, 2 כדורים בפחות מ-20 דק' משחק, שזה לא מעט.
התקווה שלי יותר מהכל היא שהוא ישפר את האחוזים שלו ל-3, כי זה בעצם הנשק היחיד שלו בהתקפה. יש לו שחרור כדור מאוד מהיר. עם המון עבודה ויציבות הוא יכול להפוך לנשק מטורף התקפית ולייצר המון נקודות בזמן מאוד קצר.
אם הוא יצליח לשפר את האחוזים שלו מ-3 לסביב ה40-45% (עמד על 35% ביורוליג והליגה הגרמנית השנה, שזה האחוזים הנמוכים ביותר שהיו לו בשנים האחרונות), הוא לגמרי יוכל להפוך לשחקן רוטציה לגיטימי ביורוליג.
הוא גם קלעי עונשין טוב (כמעט 90% ביורוליג). הבעיה היא שהוא לא מגיע לשם בקושי כי הוא פשוט לא יודע/גרוע בלחדור לסל.
בקיצור, לבלאט יש עוד המון המון מה לשפר, אבל עם עבודה קשה, יציבות, ושיפור בהגנה (שינצל את זה שהוא קטן פיזית ויתחיל לחטוף יותר כדורים) הוא יכול להיות הדבר הכי קרוב לקמפאסו הישראלי (אני יודע שהרבה כאן הולכים לצלוב אותי).
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי felix_r » 21 יוני 2023, 22:16

חחח... אתה מדבר על האחוזים של בלאט לשלוש? יש לו 26.5% לשתיים!

:yuck
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Adam » 21 יוני 2023, 22:25

felix_r כתב:חחח... אתה מדבר על האחוזים של בלאט לשלוש? יש לו 26.5% לשתיים!

:yuck

כן זה מזוויע, אבל לא כזה אכפת לי. הוא בקושי זורק מ-2 (ועדיף שלא יזרוק בכלל עם האחוזים האלה).
הוא זרק פי 5 יותר משלוש מאשר ל2, ככה שבאמת אני פחות מתרגש מזה.

אולי שווה לו לשקול מדי פעם זריקה מחצי מרחק כדי לגוון את האופציות ההתקפיות שלו, למרות שהרבה אומרים שהיא הזריקה הקשה בכדורסל.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי Mitelka » 21 יוני 2023, 22:58

אריאל מדווח - ריימן סגור במכבי, פניני פורש ויצטרף לצוות המקצועי

תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי Blazergun » 21 יוני 2023, 23:04

אני חייב להודות - אפילו שהוא משחק בליגה אין לי מושג מי הוא.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי Itaycohen7 » 21 יוני 2023, 23:06

Blazergun כתב:אני חייב להודות - אפילו שהוא משחק בליגה אין לי מושג מי הוא.

לדעתי כל עוד הוא מגיע כישראלי אין לי בעיה עם זה
יוריד עומס מהזרים בליגה כמה שיותר ישראלים לליגה ככה יותר טוב
ראינו שבסוף העונה ביורוליג חלק מהזרים היו גמורים
Itaycohen7

הודעהעל ידי Avi1508 » 21 יוני 2023, 23:07

Mitelka כתב:אריאל מדווח - ריימן סגור במכבי, פניני פורש ויצטרף לצוות המקצועי

לא מבין על איזה משבצת מביאים אותו, הרי בגבוהים יש לנו את סורקין וג'ייק כהן ובעמדה שלוש יש לנו את רפי מנקו
ובשביל החמש דקות שפניני שיחק לא צריך עוד שחקן בסגל, הרי שנה שעברה היה ידוע שפניני הגיע בשביל חדר ההלבשה ולא בשביל לשחק
לדעתי זה על המשבצת של ההחתמה המיותרת שמכבי מתעקשת לעשות כל שנה, לדוגמא שנה שעברה זה היה אוסטין הולינס
אני מתנחם שלפחות במשבצת של ההחתמה המיותרת יצאנו בכסף קטן ולא בזבזו יותר מהתקציב
Avi1508

הודעהעל ידי Blazergun » 21 יוני 2023, 23:12

Itaycohen7 כתב:

אין דיווחים שליטרלי משאילים אותו? כאילו מחתימים אותו רק בשביל להשאיל כמו שעשו עם היידיגר.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי Itaycohen7 » 21 יוני 2023, 23:15

Blazergun כתב:
Itaycohen7 כתב:

אין דיווחים שליטרלי משאילים אותו? כאילו מחתימים אותו רק בשביל להשאיל כמו שעשו עם היידיגר.

לא יודע וגם אם לא כל עוד הוא יוריד דקות מהזרים בליגה אז מבחינתי זה בסדר
ואם הוא יושאל זה גם סבבה
Itaycohen7

הודעהעל ידי JarJarBinx » 22 יוני 2023, 01:30

Adam כתב:להוציא רגע את החסרונות העצומים שיש לבלאט מבחינה הגנתית ואולי ההתאמה שלו לשחק לצד בראון/בולדווין - בסוף מדובר לדעתי במוביל כדור מהטופ האירופי.
במידה והוא אכן יגיע לפה, אנחנו נראה המון מסירות מדהימות ויהיה כיף לצפות בו. אני גם חושב שהסנטרים שלנו (ניבו) יהנו ממנו. נראה הרבה יותר אלי-הופים לניבו. הוא מחלק המון אסיסטים בזמן מאוד קצר. מצד שני, 2 כדורים בפחות מ-20 דק' משחק, שזה לא מעט.
התקווה שלי יותר מהכל היא שהוא ישפר את האחוזים שלו ל-3, כי זה בעצם הנשק היחיד שלו בהתקפה. יש לו שחרור כדור מאוד מהיר. עם המון עבודה ויציבות הוא יכול להפוך לנשק מטורף התקפית ולייצר המון נקודות בזמן מאוד קצר.
אם הוא יצליח לשפר את האחוזים שלו מ-3 לסביב ה40-45% (עמד על 35% ביורוליג והליגה הגרמנית השנה, שזה האחוזים הנמוכים ביותר שהיו לו בשנים האחרונות), הוא לגמרי יוכל להפוך לשחקן רוטציה לגיטימי ביורוליג.
הוא גם קלעי עונשין טוב (כמעט 90% ביורוליג). הבעיה היא שהוא לא מגיע לשם בקושי כי הוא פשוט לא יודע/גרוע בלחדור לסל.
בקיצור, לבלאט יש עוד המון המון מה לשפר, אבל עם עבודה קשה, יציבות, ושיפור בהגנה (שינצל את זה שהוא קטן פיזית ויתחיל לחטוף יותר כדורים) הוא יכול להיות הדבר הכי קרוב לקמפאסו הישראלי (אני יודע שהרבה כאן הולכים לצלוב אותי).

מהמשחקים שאני ראיתי, היו לו גם המון איבודים מטופשים בגלל מסירות אובר-מתחכמות. הוא לא רכז כזה טוב בעיני, מפזר את המשחק לא פחות משיוצר. גם לא ברור לי איך הוא יסתדר במצבי off ball, ובמכבי זה חשוב כי הכדור נמצא המון בידיים של BB. הגנה - בעיה. אני בגדול לא בעד שחקני ספסל שמביאים איתם בעיות. מעדיף מחליפים סולידיים יותר אבל עם פחות חורים במשחק, והגנה בעייתית זה חור גדול.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי אנטוניו » 22 יוני 2023, 06:33

מצאתי סרטון שלו ברשת
מאוד דומה לכהן בסגנון המשחק
https://youtu.be/Ec-xp0_dEMk
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי TAYO » 22 יוני 2023, 06:59

אנטוניו כתב:מצאתי סרטון שלו ברשת
מאוד דומה לכהן בסגנון המשחק
https://youtu.be/Ec-xp0_dEMk
יותר כמו בסגנון תומר גינת אבל לליגה ארצית.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי itai7 » 22 יוני 2023, 07:53

הוא כנראה המחליף של פניני, וזה בסדר סך הכל, יתרום בליגה בעיקר ובעבירות ביורוליג
itai7

הודעהעל ידי מרסר » 22 יוני 2023, 07:59

ריימן הוא החתמה טובה לליגה הישראלית, בא בכלום כסף ויתרום יותר מזוסמן שייקח פי 3 כסף מירושלים.
מרסר

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים