שמואל1 כתב:או שהוא לא מספיק טוב? חשבתם על זה?
זה לא קשור בכלל.
לחתום בקבוצת ביניים באירופה בתחילת הקיץ (אחרי עונה טובה מאוד שלו מהבחינה האישית והקבוצתית) מעיד בעיקר על התנהלות רעה של הסוכן שלו. אם הוא רצה להשתדרג מקצועית, הוא היה צריך להתאזר בסבלנות
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
כנראה לא היו הצעות מקבוצות יורוליג.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:או שהוא לא מספיק טוב? חשבתם על זה?
זה לא קשור בכלל.
לחתום בקבוצת ביניים באירופה בתחילת הקיץ (אחרי עונה טובה מאוד שלו מהבחינה האישית והקבוצתית) מעיד בעיקר על התנהלות רעה של הסוכן שלו. אם הוא רצה להשתדרג מקצועית, הוא היה צריך להתאזר בסבלנות
אחדשיודע כתב:my man כתב:לא ברור לי הסיפור של קבוקלו? מה אנחנו מפספסים? למה הוא לא חותם ביורוליג?
במקרה שלו, מעבר לבעיות מקצועיות או בעיה אישיותית (שייתכן וישנה), יש פה סוכן גרוע במיוחד ואולי גם קבלת החלטות לא טובה של השחקן עצמו. הרי לא מדובר בשחקן ששיחק ביורוליג ונכשל - הוא מעולם לא שיחק ביורוליג (שזה אולי חיסרון למי שמחפש שחקן עם ניסיון יורוליג, אבל גם יתרון למי שמחפש להמר ולהפתיע). למה לחתום בשלב כל כך מוקדם בקבוצה כזו כשכל הקיץ לפנייך? אין בזה הרבה היגיון מבחינתו
ואז הוא היה עלול לאבד את ההצעה הנוכחית ולחתום בבני הרצליה מהליגה הישראלית.אחדשיודע כתב:״להתאזר בסבלנות״ - יודע מה זה?
אנחנו רק בתחילת הקיץ
אה, הוא היה מפסיד הצעה מונציה? פששש וואו, מכה קשה. צודק, עדיף לוותר על השאיפות לשחק ברמות הגבוהות בשביל זהשמואל1 כתב:ואז הוא היה עלול לאבד את ההצעה הנוכחית ולחתום בבני הרצליה מהליגה הישראלית.אחדשיודע כתב:״להתאזר בסבלנות״ - יודע מה זה?
אנחנו רק בתחילת הקיץ
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:my man כתב:לא ברור לי הסיפור של קבוקלו? מה אנחנו מפספסים? למה הוא לא חותם ביורוליג?
במקרה שלו, מעבר לבעיות מקצועיות או בעיה אישיותית (שייתכן וישנה), יש פה סוכן גרוע במיוחד ואולי גם קבלת החלטות לא טובה של השחקן עצמו. הרי לא מדובר בשחקן ששיחק ביורוליג ונכשל - הוא מעולם לא שיחק ביורוליג (שזה אולי חיסרון למי שמחפש שחקן עם ניסיון יורוליג, אבל גם יתרון למי שמחפש להמר ולהפתיע). למה לחתום בשלב כל כך מוקדם בקבוצה כזו כשכל הקיץ לפנייך? אין בזה הרבה היגיון מבחינתו
או שהוא חתם עם סעיף ביי-אאוט לא גבוה במיוחד למקרה של הצעה מקבוצת יורוליג. בדיוק כמו שעשה פוניטקה בקיץ שעבר. גם זו אפשרות.
ונציה משחקת ביורוקאפ.אחדשיודע כתב:אה, הוא היה מפסיד הצעה מונציה? פששש וואו, מכה קשה. צודק, עדיף לוותר על השאיפות לשחק ברמות הגבוהות בשביל זהשמואל1 כתב:ואז הוא היה עלול לאבד את ההצעה הנוכחית ולחתום בבני הרצליה מהליגה הישראלית.אחדשיודע כתב:״להתאזר בסבלנות״ - יודע מה זה?
אנחנו רק בתחילת הקיץ
שמואל1 כתב:ונציה משחקת ביורוקאפ.אחדשיודע כתב:אה, הוא היה מפסיד הצעה מונציה? פששש וואו, מכה קשה. צודק, עדיף לוותר על השאיפות לשחק ברמות הגבוהות בשביל זהשמואל1 כתב:ואז הוא היה עלול לאבד את ההצעה הנוכחית ולחתום בבני הרצליה מהליגה הישראלית.אחדשיודע כתב:״להתאזר בסבלנות״ - יודע מה זה?
אנחנו רק בתחילת הקיץ
קבוקלו העדיף לקחת בינונית עכשיו ולא לחכות להצעה שאולי לא תגיע בהמשך (ויכול להיות שגם אותתו לו שלא תגיע). יתכן שיש גם שיקולים כלכליים.
MTA2311 כתב:הכניסה של הסרביות למשחק זה משהו שממש לא הייתי יכול לצפות לפני כמה שנים.
JarJarBinx כתב:MTA2311 כתב:הכניסה של הסרביות למשחק זה משהו שממש לא הייתי יכול לצפות לפני כמה שנים.
זה כסף מהמדינה או משהו? מאיפה יש להם תקציבים פתאום?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־38 אורחים