פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מחשבות לעונת 2025/26

13 מאי 2025, 11:06

מכבי במגעים מתקדמים לאירוח בקפריסין בעונה הבאה ביורוליג

https://sports.walla.co.il/item/3749240

13 מאי 2025, 12:19

עידן כתב:מכבי במגעים מתקדמים לאירוח בקפריסין בעונה הבאה ביורוליג

נשמע יותר סבבה

13 מאי 2025, 12:25

felix_r כתב:
עידן כתב:מכבי במגעים מתקדמים לאירוח בקפריסין בעונה הבאה ביורוליג

נשמע יותר סבבה

קצת יותר נוח, אבל לא מאמין שיהיה הבדל משמעותי

13 מאי 2025, 13:45

קפריסין שעה
בלגרד 3

יש הלוך וחזור וזה די משמעותי

13 מאי 2025, 13:51

גל גל כתב:קפריסין שעה
בלגרד 3

יש הלוך וחזור וזה די משמעותי

לא חושב שזה משמעותי בכלל. החלק המשמעותי שמעייף ומטרטר הוא ההגעה עצמה לשדה התעופה, כל המסביב ולטוס כל פעם, כשזה אמור להיות משחק ביתי.

עוד שעתיים באוויר זה שולי מאוד בעיני.

13 מאי 2025, 14:07

בטח שיש הבדל משמעותי. זה 4 שעות פחות באוויר, זה מקרב אותך גיאוגרפית לישראל כך שיותר אוהדים יכולים להגיע, והכי חשוב - זה פחות דלק - וכשאתה טס כ"כ הרבה זה מוזיל עלויות (וזה כנראה השיקול המרכזי).

יעשו נכון כשיעברו לקפריסין. זה גם נראה לי באופן כללי יעד יותר אטרקטיבי ובאווירה של עיירת נופש לשחקנים שמגיעים.

13 מאי 2025, 14:38

Gevaudan כתב:בטח שיש הבדל משמעותי. זה 4 שעות פחות באוויר, זה מקרב אותך גיאוגרפית לישראל כך שיותר אוהדים יכולים להגיע, והכי חשוב - זה פחות דלק - וכשאתה טס כ"כ הרבה זה מוזיל עלויות (וזה כנראה השיקול המרכזי).

יעשו נכון כשיעברו לקפריסין. זה גם נראה לי באופן כללי יעד יותר אטרקטיבי ובאווירה של עיירת נופש לשחקנים שמגיעים.

1) נכון, זה 4 שעות פחות באוויר. אבל כמו שאמרתי, רוב הזמן והטרטור גם ככה הולך על הגעה לשדה התעופה מלכתחילה.

2) תיאורטית יותר אוהדים יכולים להגיע, בפועל אני בספק שזה ישנה יותר מידי. זה עדיין יהיה יקר בכמה סדרי גודל לעומת משחק בארץ.

3) זה שההנהלה חוסכת כמה גרושים על דלק זה חסר משמעות מבחינתי.

אז כמו שאמרתי, זה יותר טוב, אבל אני אישית חושב שזה עדיין שולי. ולהציג את זה כמו בכתבה בתור איזה "הישג" ו"משהו שאוהדים חיכו לו" זה בכלל שטויות. מה שאנחנו מחכים לו זה שהמשחקים יחזרו ארצה, נקודה.

13 מאי 2025, 15:00

לטוס שעה במקום 3 זה משמעותי מאוד. בסופו של דבר זה גם משהו ששוחק.

13 מאי 2025, 15:27

A.Parker כתב:לטוס שעה במקום 3 זה משמעותי מאוד. בסופו של דבר זה גם משהו ששוחק.

אוקיי שוב, אני לא אומר שלא, אבל זה לא מה שאמור לעשות את ההבדל בין לסיים מקום 16 לבין לסיים מקום 10. לצורך העניין יד אליהו כן יכול לדעתי לעשות הבדל בין מקום 16 למקום 10.

אבל כל עוד לא מארחים בבית אז אולי זה יכול להביא לאורך עונה ניצחון-שניים נוספים לעומת אירוח בסרביה.

לכן, אני אומר - זה שולי. אם נסיים בזכות זה במקום 14 ולא במקום 16 - למי אכפת? זה לא אחד מהשינויים המשמעותיים שצריכים לקרות פה.

13 מאי 2025, 16:05

אם זו טיסת לואו-קוסט עם תיק יד וללא מזוודות, זה גם לא יותר מדי טירטורים בשדה תעופה.

13 מאי 2025, 22:19

עידן כתב:

אוקיי שוב, אני לא אומר שלא, אבל זה לא מה שאמור לעשות את ההבדל בין לסיים מקום 16 לבין לסיים מקום 10. לצורך העניין יד אליהו כן יכול לדעתי לעשות הבדל בין מקום 16 למקום 10.

אבל כל עוד לא מארחים בבית אז אולי זה יכול להביא לאורך עונה ניצחון-שניים נוספים לעומת אירוח בסרביה.

לכן, אני אומר - זה שולי. אם נסיים בזכות זה במקום 14 ולא במקום 16 - למי אכפת? זה לא אחד מהשינויים המשמעותיים שצריכים לקרות פה.

אני מתאר לעצמי שאף אחד לא באמת חושב שהמעבר לקפריסין יקפיץ את מכבי שישה מקומות בטבלה עם הסגל הנוכחי - זה לא היה קורה גם בהיכל. אבל אם מסתכלים על זה ברצינות, יש סיכוי טוב שזה יוריד עומס מהשחקנים, ישפר עבורם את הנוחות ויחסוך לא מעט בעלויות. לא ברור למה אתה מתאבד על הגבעה הזו שזה שולי.

זה לא רק עניין של מרחק או דלק. יוצאות הרבה יותר טיסות מישראל לקפריסין לעומת בלגרד, וזה משמעותי כשצריך לטוס עשרות פעמים בעונה עם צוות של 20+ אשים כולל השחקנים. זה שיקול רציני, ואם יש אופציה לבדוק אותו, אז אני מסכים איתם שזה צריך להיבדק.

13 מאי 2025, 23:42

עידן כתב:

אבל עדיין חשובה הנוחות עבור השחקנים והצוות. אולי זה גם יסייע להביא שחקנים.
וברור שיש דברים הרבה יותר חשובים לטיפול, אבל זה כן שינוי מבורך.

14 מאי 2025, 12:10

כתבתי על ג'יילן הנדס בסקאוטינג לפני שלוש שנים ואחרי זה שוב לפני שנתיים , אבל השנה הוא משחק כדורסל שאפילו אני לא ציפיתי ממנו .
שמח לשמוע שמכבי מתעניינים בו ., כי מכבי חייבת סקורר .
אני אוהב את טאקר שגם חייב להיות חזק ברשימות של מכבי לעמדה הזו אבל מעדיף את סאמנר לפני טאקר .
אני גם חושב שהנדס וסאמנר יכולים לשחק ביחד בהרכבים מסוימים , בכלל הכדורסל האירופי הולך לסמול בול .

Edmond Sumner 1.93 SG
אחרי עונת רוקי קשה ביורוליג במדי ז'לגיריס הוא עבר לסין ושם נתנו את הכיסא של מלך לואי ה14 .
סאמר נפתח לגמרי בסין ויורה 36 חיצים , מוסר 7 סוכריות ומוריד 7 קרשים .
האחוזים שלו לשלוש לא אמיתיים בגלל כמות הזריקות ודרגת הקושי שלהם בסין , בקבוצה גדולה הוא יקלע סביבות 40 אחוז לשלוש .
סאמר יכול להתפוצץ התקפית ביורוליג במדי מכבי כי יש לו מלאאאא ברזלים בארגז הכלים שלו .
אני גם מאוד אוהב את ההגנה שלו . הוא יכול לשמור נהדר על כוכב גארד , מגיב מצוין וגם חוטף טוב .
מכבי חייבת להחתים אותו והוא מצידו יבצע דברים שלא ציפו ממנו .
https://www.youtube.com/watch?v=qTsqr3bYMrU&t=516s
https://www.youtube.com/watch?v=-YtsQGQLb_E

19 מאי 2025, 17:00

קראתי עכשיו דיווח שבאיירן מינכן מעוניינת ברוקאס יוקובאייטיס ושיש לו סעיף יציאה של שלוש מאות אלף דולר
אם זה נכון זה מצטרף לעוד אחת מהשערוריות של סעיפי היציאה וזה עוד אחרי שעד עכשיו בכל המקומות כתבו שיש לו סעיף יציאה רק לnba
https://x.com/DAlessandro_LU/status/1924464232210243775

19 מאי 2025, 17:22

Avi1508 כתב:קראתי עכשיו דיווח שבאיירן מינכן מעוניינת ברוקאס יוקובאייטיס ושיש לו סעיף יציאה של שלוש מאות אלף דולר
אם זה נכון זה מצטרף לעוד אחת מהשערוריות של סעיפי היציאה וזה עוד אחרי שעד עכשיו בכל המקומות כתבו שיש לו סעיף יציאה רק לnba
https://x.com/DAlessandro_LU/status/1924464232210243775

אראל אמר בזמנו שיש לו סעיף יציאה רק לנבא, ובדברים האלו אני נוטה להאמין לאראל

20 מאי 2025, 12:09

איך איך איך איך אייברסון מולינר מבאר שבע עוד לא חתם במכבי ???????!!!!
מפגר כמוני קלט את הכישרון המדהים שלו כבר לפני 7 חודשים
פעם מכבי היו מחתימים שחקנים מתוך הליגה בשש שניות , מועדון בהתרסקות מוחלטת

בסוף הוא יחתום במגדל או הפועל ויהפוך לסופרסטאר
כמה חבל שגם בתוך הליגה שלנו אנשים בהנהלה לא רואים , לא שומעים , לא מבינים
https://www.youtube.com/watch?v=D0vkkY0LrfY

20 מאי 2025, 13:45

גם אם הוא כישרון גדול - חלאס עם זה
יש פה מספיק שחקנים משלימים ובינוניים. צריך כבר זרים מוכחים.

20 מאי 2025, 14:36

A.Parker כתב:גם אם הוא כישרון גדול - חלאס עם זה

לגמרי. כל עונה יש זרים שמגיעים לליגה שלנו לקבוצות קטנות ונותנים מספרים מרשימים על הנייר. לפעמים זה מתאים לרמת יורוליג, אבל לרוב זה לא.

בקבוצה בריאה ומתוקנת היינו כל שנה מהמרים על זר אחד כזה, והשאר זרים מוכחים. לצערנו במצב הנוכחי נקבל בטח משהו הפוך - זר אחד מוכח שיהיה "החתמה גדולה" וכל השאר הימורים בשקל תשעים. אבל זה לא אומר שאני צריך להתלהב מכל ההימורים הזולים האלו שמכבי תחתים.

20 מאי 2025, 15:38

מכבי מועדון ומותג מרוסק ..... אנו נגיד תודה רבה אם אייברסון מולינאר יגיע , באמת תודה

חברים , אל תבנו על שמות נורמליים .... פשוט לא יקרה

20 מאי 2025, 15:48

Neo כתב:

מכבי מועדון ומותג מרוסק ..... אנו נגיד תודה רבה אם אייברסון מולינאר יגיע , באמת תודה

חברים , אל תבנו על שמות נורמליים .... פשוט לא יקרה

אני מסכים איתך לגבי זה שלא נקבל כלום.

אני פשוט לא רוצה להתלהב מהחתמה של זר כזה או אחר מהליגה, גם אם יש לו פוטנציאל.
פרסם תגובה