המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:ג'יימס התעלל בסופו? קודם כל, זה לא נכון. הוא עשה מולו הגנה טובה במשחק או שניים, אבל בשאר סופו דרס אותו.
ההבדל ה"קטן בינהם" הוא שמאצ'בן בא כשחקן צעיר שרחוק מאוד מהשיא. מאצ'בן נתן בפרטיזן עונה גדולה, ומעניין לי אתה הביצה שזה בפרטיזן, כי הוא התעלל במיטב הPF באירופה, שבוע אחר שבוע. ג'יימס שחקן שאין לו לאן להתקדם, גם מבחינת הגיל. מאצ'בן תמיד נחשב לכישרון ענק, והשנה הכישרון התפצוץ. אם אתה רוצה להתייחס לעונה שעברה של מאצ'בן, זאת אך ורק בעיה שלך. אבל אם אתה רוצה לראות איזה שחקן הוא, שים ברי פליי כמה משחקים של פרטיזן השנה ביורוליג, ותבין על איזה שחקן אנחנו מדברים.
NY boy כתב:asafb96 כתב:ג'יימס התעלל בסופו? קודם כל, זה לא נכון. הוא עשה מולו הגנה טובה במשחק או שניים, אבל בשאר סופו דרס אותו.
ההבדל ה"קטן בינהם" הוא שמאצ'בן בא כשחקן צעיר שרחוק מאוד מהשיא. מאצ'בן נתן בפרטיזן עונה גדולה, ומעניין לי אתה הביצה שזה בפרטיזן, כי הוא התעלל במיטב הPF באירופה, שבוע אחר שבוע. ג'יימס שחקן שאין לו לאן להתקדם, גם מבחינת הגיל. מאצ'בן תמיד נחשב לכישרון ענק, והשנה הכישרון התפצוץ. אם אתה רוצה להתייחס לעונה שעברה של מאצ'בן, זאת אך ורק בעיה שלך. אבל אם אתה רוצה לראות איזה שחקן הוא, שים ברי פליי כמה משחקים של פרטיזן השנה ביורוליג, ותבין על איזה שחקן אנחנו מדברים.
על אותו משקל אם אתה רוצה לראות איזה שחקן זה ג'יימס אז שים בריפליי משחקים של ג'יימס נגד מכבי בשנה שעברה, או שים משחקים של לאזמה בפרטיזן אם אתה רוצה להיזכר איזה שחקן גדול זה לאזמה...
בו נבדוק את מה שאתה אומר שנייה. היו 3 משחקים בין סופו לג'יימס בשנה שעברה:
בראשון ג'יימס התעלל בסופו - 22 נק', 14 ריב', 2 חס' ומדד 35. סופו מהצד השני 9 נק', 2 ריב' ומדד 5.
במשחק השני סופו התעלל בג'יימס - 22 נק', 4 ריב' ומדד 30. ג'יימס מהצד השני 6 נק', 8 ריב', ומדד 7.
במשחק השלישי שוב ג'יימס התעלל בסופו - 17 נק', 17 ריב', 5 חס' ומדד 36. סופו מהצד השני 8 נק', 5 ריב', ומדד 8.
סה"כ 3 משחקים בינהם ושל ג'יימס נגד קבוצת טופ יורוליג (מכבי הגיע לגמר כאמור). פעמיים מתוך ה3 משחקים ג'יימס התעלל לחלוטין בסופו, אחד מהסנטרים הטובים באירופה.
כבר מחקנו את הטיעון במשפט הראשון שלך פה. סופו דרס אותו פעם אחת זה כן, פעמיים הוא נדרס וג'יימס התעלל בו כאמור.
עכשיו בו נשווה בין הסטטיסטיקה של מצ'באן בליגה לבין זאת של ג'יימס למשל? ג'יימס השנה בליגה מעמיד ממוצעים של 11.1 נק', 5.6 ריב', 1.7 חס' ומדד 16.9 ב11 משחקים שבהם הוא שיחק (19 דק' בממוצע). מצ'באן זכה לשחק בליגה בשנה שעברה ב16 משחקים והעמיד סטטיסטיקה של 6.6 נק', 2.7 ריב', ומדד 7.0 (11 דקות בממוצע). מצ'באן לא רק שלא הוכיח שביורוליג הוא לא יכול לתרום כלום למכבי (כמו שג'יימס הוכיח) הוא הוכיח שגם בליגה הוא לא נתן לה כלום.
בשורה התחתונה כל מה שמצ'באן עושה בפרטיזן זה טוב ויפה לפרטיזן, כל קשר בין זה לבין מה שהוא יעשה במכבי לא קיים. לשחק בקבוצה כמו מכבי זה סיפור אחר לגמריי, בדיוק כמו שמאריץ' לא מצליח בפנא לשחזר את היכולת של פרטיזן (שם הוא היה אולי הסנטר הכי טוב אירופה), או שג'יימס לא מצליח להביא את היכולת שלו מבני השרון, אין שום ביטחון שזה לא מה שהולך לקרות בדיוק גם עם מצ'באן במכבי. כמו שזה קרה בפעם הקודמת, אין שום ביטחון שזה לא הולך לקרות שוב.
NY boy כתב:asafb96 כתב:ג'יימס התעלל בסופו? קודם כל, זה לא נכון. הוא עשה מולו הגנה טובה במשחק או שניים, אבל בשאר סופו דרס אותו.
על אותו משקל אם אתה רוצה לראות איזה שחקן זה ג'יימס אז שים בריפליי משחקים של ג'יימס נגד מכבי בשנה שעברה, או שים משחקים של לאזמה בפרטיזן אם אתה רוצה להיזכר איזה שחקן גדול זה לאזמה...
בו נבדוק את מה שאתה אומר שנייה. היו 3 משחקים בין סופו לג'יימס בשנה שעברה:
בראשון ג'יימס התעלל בסופו - 22 נק', 14 ריב', 2 חס' ומדד 35. סופו מהצד השני 9 נק', 2 ריב' ומדד 5.
במשחק השני סופו התעלל בג'יימס - 22 נק', 4 ריב' ומדד 30. ג'יימס מהצד השני 6 נק', 8 ריב', ומדד 7.
במשחק השלישי שוב ג'יימס התעלל בסופו - 17 נק', 17 ריב', 5 חס' ומדד 36. סופו מהצד השני 8 נק', 5 ריב', ומדד 8.
סה"כ 3 משחקים בינהם ושל ג'יימס נגד קבוצת טופ יורוליג (מכבי הגיע לגמר כאמור). פעמיים מתוך ה3 משחקים ג'יימס התעלל לחלוטין בסופו, אחד מהסנטרים הטובים באירופה.
כבר מחקנו את הטיעון במשפט הראשון שלך פה. סופו דרס אותו פעם אחת זה כן, פעמיים הוא נדרס וג'יימס התעלל בו כאמור.
עכשיו בו נשווה בין הסטטיסטיקה של מצ'באן בליגה לבין זאת של ג'יימס למשל? ג'יימס השנה בליגה מעמיד ממוצעים של 11.1 נק', 5.6 ריב', 1.7 חס' ומדד 16.9 ב11 משחקים שבהם הוא שיחק (19 דק' בממוצע). מצ'באן זכה לשחק בליגה בשנה שעברה ב16 משחקים והעמיד סטטיסטיקה של 6.6 נק', 2.7 ריב', ומדד 7.0 (11 דקות בממוצע). מצ'באן לא רק שלא הוכיח שביורוליג הוא לא יכול לתרום כלום למכבי (כמו שג'יימס הוכיח) הוא הוכיח שגם בליגה הוא לא נתן לה כלום.
בשורה התחתונה כל מה שמצ'באן עושה בפרטיזן זה טוב ויפה לפרטיזן, כל קשר בין זה לבין מה שהוא יעשה במכבי לא קיים. לשחק בקבוצה כמו מכבי זה סיפור אחר לגמריי, בדיוק כמו שמאריץ' לא מצליח בפנא לשחזר את היכולת של פרטיזן (שם הוא היה אולי הסנטר הכי טוב אירופה), או שג'יימס לא מצליח להביא את היכולת שלו מבני השרון, אין שום ביטחון שזה לא מה שהולך לקרות בדיוק גם עם מצ'באן במכבי. כמו שזה קרה בפעם הקודמת, אין שום ביטחון שזה לא הולך לקרות שוב.
NY boy כתב:מה שמצחיק זה העיוורון שלך שאתה מגן על מצ'באן לא משנה מה. ההשוואה בין מצ'באן לג'יימס היא רק בשביל להראות את הצביעות שלך בעניין הזה... שאותם תירוצים שאתה משתמש בשביל מצ'באן במכבי אפשר להשתמש בשביל ג'יימס, אבל אצלו אתה אומר ההפך. אצל מצ'באן התירוצים תופסים, אצל ג'יימס, מאלט או סמית הם לא תופסים כמובן. רק מצ'באן האליל אצלך הוא לא משנה מה הוכיח את עצמו. אז זהו שלא! מצ'באן היה במכבי, נכשל, לא היה טוב, העדיפו להחתים שחקנים אחרים בעמדה שלו, מעדיפים היום להחתים את הנדריקס (כמו שאתה כמובן לא רוצה, כי אתה רוצה את מצ'באן). בשביל ההנהלה והצוות המקצועי מצ'באן הוא כישלון, בלאט לא תפס ממנו אז, כנראה (אי אפשר לדעת, הוא לא מדבר) לא תופס ממנו היום, והניסיון שלך לצייר שחקן שנכשל לחלוטין בתקופה שלו במכבי לא רק באירופה גם בליגה, ולא מעניין אותי התירוצים שוב, כאילו הוא כוכב גדול הוא ניסיון עלוב לטעמי.
כשמכבי תבעט את מצ'באן בקיץ לכל הרוחות אתה כמובן תאשים את בלאט ותגיד שזאת טעות גדולה. מעניין אם כשהוא ילך לאיזה קבוצה אחרת ויכשל בה גם כן אז תתרץ כל מיני תירוצים גם כן כמו שבמקרה של מאריץ' בפנא או דברים אחרים.
בשורה התחתונה, מצ'באן לא הוכיח את עצמו בקבוצה ברמה של מכבי. בצ'אנס שהוא קיבל הוא נכשל. כל השאר זה ספקולציות וסיפורים מהאגדות.
עלמה צהובה כתב:אחרי שבלאט נלחם עליו כל כך הרבה, נראה לכך שיעמוד בפיתוי וישאר???
ומה יהיה עם כל השחקנים שמכבי מגלה ומביאה אותם לרמה גבוהה ולהכרה רחבה ובסוף לוקחים לנו אותם?
האם זה ימשך ככה או שבמכבי יעלו את רף התשלום אם הם רוצים להגיע יותר רחוק?
LIAV10 כתב:מה עם היהודי רוסי של הנטס?
יש לו חיבה לישראל או משהו![]()
שיתרום לנו איזה 50 מיליון דולר
הוא בכלל הולך לחיות עוד הרבה אחרי שפוטין זכה במירוץ בחירות ברוסיה?
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:מה עם היהודי רוסי של הנטס?
הוא יכול לתרום לנו את פארמר במקום??
jol9 כתב:LIAV10 כתב:מה עם היהודי רוסי של הנטס?
יש הרבה מאוד אוליגרכים יהודים. חלקם בארץ, חלקם באירופה, חלקם ברוסיה וחלקם בכלא. אני אישית שמח שעדיין לא הגיע אף אחד לשים כסף על מכבי
כי אני לא הייתי רוצה שנהפוך להיות קבוצה שקונה מכל מה שבא ליד. אני מעדיף את המצב כמו שהוא עכשיו, או בעצם טיפה יותר טוב ממה שהוא עכשיו.
כלומר, מבחינתי אין בכלל בעיה עם זה שמכבי נאלצת כל כמה שנים לבנות קבוצה חדשה, אבל זה בתנאי שלפחות תהיה לנו אותה קבוצה רצה במשך 3-4 שנים, עם שיפורים
קטנים משנה לשנה, וזה אומר שפעם ב3-4 שנים אפשר לעשות עונה פיננסית, עם זרים צעירים וזולים, ולכסות בכך את ההפסדים מהשנים הקודמות, אבל מכבי חייבת לעצמה ולאוהדים
שלה, לבנות קבוצה תחרותית שתשתפר מעונה לעונה, ותאיים באופן רציני על התואר.
מה שקורה היום הוא בעיקר עונה פיננסית, אחרי עונה פיננסית, ולדעתי זה חבל, כי לזכות בגביע יהיה מאוד קשה באופן הזה.
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:מה עם היהודי רוסי של הנטס?
אני מעדיפה את ה-50 מליון במקום פארמר..איזה מן יהודייה את שאת לא לוקחת את הכסף?
felix_r כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:מה עם היהודי רוסי של הנטס?
יש הרבה מאוד אוליגרכים יהודים. חלקם בארץ, חלקם באירופה, חלקם ברוסיה וחלקם בכלא. אני אישית שמח שעדיין לא הגיע אף אחד לשים כסף על מכבי
כי אני לא הייתי רוצה שנהפוך להיות קבוצה שקונה מכל מה שבא ליד. אני מעדיף את המצב כמו שהוא עכשיו, או בעצם טיפה יותר טוב ממה שהוא עכשיו.
כלומר, מבחינתי אין בכלל בעיה עם זה שמכבי נאלצת כל כמה שנים לבנות קבוצה חדשה, אבל זה בתנאי שלפחות תהיה לנו אותה קבוצה רצה במשך 3-4 שנים, עם שיפורים
קטנים משנה לשנה, וזה אומר שפעם ב3-4 שנים אפשר לעשות עונה פיננסית, עם זרים צעירים וזולים, ולכסות בכך את ההפסדים מהשנים הקודמות, אבל מכבי חייבת לעצמה ולאוהדים
שלה, לבנות קבוצה תחרותית שתשתפר מעונה לעונה, ותאיים באופן רציני על התואר.
מה שקורה היום הוא בעיקר עונה פיננסית, אחרי עונה פיננסית, ולדעתי זה חבל, כי לזכות בגביע יהיה מאוד קשה באופן הזה.
האוליגארכים הם ממש לא פראירים. הם יודעים שאין כסף בכדורסל האירופי, וזה רק בזבוז אחד גדול.
דרך אגב, קראת מה יצא מכל הרעש והבלגאן עם גאידמאק ? 23 אלף שקל כנס (אולי אפילו 2,300)... חחחחח
רק מראה כמה העתונות שלנו פחדה ממנו ולכן ניפחה את כל הסיפור שלו מעבר לכך פרופורציה
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:מה עם היהודי רוסי של הנטס?
אני מעדיפה את ה-50 מליון במקום פארמר..איזה מן יהודייה את שאת לא לוקחת את הכסף?
חחחח צודקת, עם 50 מיליון אפשר גם להביא את פארמר וגם לקנח באיזה קובי...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים