מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי jol9 » 29 פברואר 2012, 14:58

צפריר, יש אימרה שאומרת שאתה שווה כמה שמוכנים לשלם עבורך... במקרה הזה צ'אק שווה 2 מליון, כי מישהו שילם לו את זה.

אני די מבולבל מכל הסיפורים שרצים באינטרנט עכשיו.
זה כאילו כמעט ולא היתה לנו הפוגה ממלפפונים... מקווה שלא יתקבלו החלטות פזיזות מדי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 29 פברואר 2012, 15:24

asafb96 כתב:ג'יימס התעלל בסופו? קודם כל, זה לא נכון. הוא עשה מולו הגנה טובה במשחק או שניים, אבל בשאר סופו דרס אותו.
ההבדל ה"קטן בינהם" הוא שמאצ'בן בא כשחקן צעיר שרחוק מאוד מהשיא. מאצ'בן נתן בפרטיזן עונה גדולה, ומעניין לי אתה הביצה שזה בפרטיזן, כי הוא התעלל במיטב הPF באירופה, שבוע אחר שבוע. ג'יימס שחקן שאין לו לאן להתקדם, גם מבחינת הגיל. מאצ'בן תמיד נחשב לכישרון ענק, והשנה הכישרון התפצוץ. אם אתה רוצה להתייחס לעונה שעברה של מאצ'בן, זאת אך ורק בעיה שלך. אבל אם אתה רוצה לראות איזה שחקן הוא, שים ברי פליי כמה משחקים של פרטיזן השנה ביורוליג, ותבין על איזה שחקן אנחנו מדברים.

על אותו משקל אם אתה רוצה לראות איזה שחקן זה ג'יימס אז שים בריפליי משחקים של ג'יימס נגד מכבי בשנה שעברה, או שים משחקים של לאזמה בפרטיזן אם אתה רוצה להיזכר איזה שחקן גדול זה לאזמה...

בו נבדוק את מה שאתה אומר שנייה. היו 3 משחקים בין סופו לג'יימס בשנה שעברה:
בראשון ג'יימס התעלל בסופו - 22 נק', 14 ריב', 2 חס' ומדד 35. סופו מהצד השני 9 נק', 2 ריב' ומדד 5.
במשחק השני סופו התעלל בג'יימס - 22 נק', 4 ריב' ומדד 30. ג'יימס מהצד השני 6 נק', 8 ריב', ומדד 7.
במשחק השלישי שוב ג'יימס התעלל בסופו - 17 נק', 17 ריב', 5 חס' ומדד 36. סופו מהצד השני 8 נק', 5 ריב', ומדד 8.
סה"כ 3 משחקים בינהם ושל ג'יימס נגד קבוצת טופ יורוליג (מכבי הגיע לגמר כאמור). פעמיים מתוך ה3 משחקים ג'יימס התעלל לחלוטין בסופו, אחד מהסנטרים הטובים באירופה.
כבר מחקנו את הטיעון במשפט הראשון שלך פה. סופו דרס אותו פעם אחת זה כן, פעמיים הוא נדרס וג'יימס התעלל בו כאמור.

עכשיו בו נשווה בין הסטטיסטיקה של מצ'באן בליגה לבין זאת של ג'יימס למשל? ג'יימס השנה בליגה מעמיד ממוצעים של 11.1 נק', 5.6 ריב', 1.7 חס' ומדד 16.9 ב11 משחקים שבהם הוא שיחק (19 דק' בממוצע). מצ'באן זכה לשחק בליגה בשנה שעברה ב16 משחקים והעמיד סטטיסטיקה של 6.6 נק', 2.7 ריב', ומדד 7.0 (11 דקות בממוצע). מצ'באן לא רק שלא הוכיח שביורוליג הוא לא יכול לתרום כלום למכבי (כמו שג'יימס הוכיח) הוא הוכיח שגם בליגה הוא לא נתן לה כלום.

בשורה התחתונה כל מה שמצ'באן עושה בפרטיזן זה טוב ויפה לפרטיזן, כל קשר בין זה לבין מה שהוא יעשה במכבי לא קיים. לשחק בקבוצה כמו מכבי זה סיפור אחר לגמריי, בדיוק כמו שמאריץ' לא מצליח בפנא לשחזר את היכולת של פרטיזן (שם הוא היה אולי הסנטר הכי טוב אירופה), או שג'יימס לא מצליח להביא את היכולת שלו מבני השרון, אין שום ביטחון שזה לא מה שהולך לקרות בדיוק גם עם מצ'באן במכבי. כמו שזה קרה בפעם הקודמת, אין שום ביטחון שזה לא הולך לקרות שוב.
NY boy

הודעהעל ידי felix_r » 29 פברואר 2012, 15:34

NY boy כתב:
asafb96 כתב:ג'יימס התעלל בסופו? קודם כל, זה לא נכון. הוא עשה מולו הגנה טובה במשחק או שניים, אבל בשאר סופו דרס אותו.
ההבדל ה"קטן בינהם" הוא שמאצ'בן בא כשחקן צעיר שרחוק מאוד מהשיא. מאצ'בן נתן בפרטיזן עונה גדולה, ומעניין לי אתה הביצה שזה בפרטיזן, כי הוא התעלל במיטב הPF באירופה, שבוע אחר שבוע. ג'יימס שחקן שאין לו לאן להתקדם, גם מבחינת הגיל. מאצ'בן תמיד נחשב לכישרון ענק, והשנה הכישרון התפצוץ. אם אתה רוצה להתייחס לעונה שעברה של מאצ'בן, זאת אך ורק בעיה שלך. אבל אם אתה רוצה לראות איזה שחקן הוא, שים ברי פליי כמה משחקים של פרטיזן השנה ביורוליג, ותבין על איזה שחקן אנחנו מדברים.

על אותו משקל אם אתה רוצה לראות איזה שחקן זה ג'יימס אז שים בריפליי משחקים של ג'יימס נגד מכבי בשנה שעברה, או שים משחקים של לאזמה בפרטיזן אם אתה רוצה להיזכר איזה שחקן גדול זה לאזמה...

בראשון ג'יימס התעלל בסופו - 22 נק', 14 ריב', 2 חס' ומדד 35. סופו מהצד השני 9 נק', 2 ריב' ומדד 5.
במשחק השני סופו התעלל בג'יימס - 22 נק', 4 ריב' ומדד 30. ג'יימס מהצד השני 6 נק', 8 ריב', ומדד 7.
במשחק השלישי שוב ג'יימס התעלל בסופו - 17 נק', 17 ריב', 5 חס' ומדד 36. סופו מהצד השני 8 נק', 5 ריב', ומדד 8.
סה"כ 3 משחקים בינהם ושל ג'יימס נגד קבוצת טופ יורוליג (מכבי הגיע לגמר כאמור). פעמיים מתוך ה3 משחקים ג'יימס התעלל לחלוטין בסופו, אחד מהסנטרים הטובים באירופה.
כבר מחקנו את הטיעון במשפט הראשון שלך פה. סופו דרס אותו פעם אחת זה כן, פעמיים הוא נדרס וג'יימס התעלל בו כאמור.

עכשיו בו נשווה בין הסטטיסטיקה של מצ'באן בליגה לבין זאת של ג'יימס למשל? ג'יימס השנה בליגה מעמיד ממוצעים של 11.1 נק', 5.6 ריב', 1.7 חס' ומדד 16.9 ב11 משחקים שבהם הוא שיחק (19 דק' בממוצע). מצ'באן זכה לשחק בליגה בשנה שעברה ב16 משחקים והעמיד סטטיסטיקה של 6.6 נק', 2.7 ריב', ומדד 7.0 (11 דקות בממוצע). מצ'באן לא רק שלא הוכיח שביורוליג הוא לא יכול לתרום כלום למכבי (כמו שג'יימס הוכיח) הוא הוכיח שגם בליגה הוא לא נתן לה כלום.

בשורה התחתונה כל מה שמצ'באן עושה בפרטיזן זה טוב ויפה לפרטיזן, כל קשר בין זה לבין מה שהוא יעשה במכבי לא קיים. לשחק בקבוצה כמו מכבי זה סיפור אחר לגמריי, בדיוק כמו שמאריץ' לא מצליח בפנא לשחזר את היכולת של פרטיזן (שם הוא היה אולי הסנטר הכי טוב אירופה), או שג'יימס לא מצליח להביא את היכולת שלו מבני השרון, אין שום ביטחון שזה לא מה שהולך לקרות בדיוק גם עם מצ'באן במכבי. כמו שזה קרה בפעם הקודמת, אין שום ביטחון שזה לא הולך לקרות שוב.

הדוגמאות שלך מהליגה לא שוות אגורה, כי
א) מכבי לא ממש מתכוננת למשחקי הליגה, ובאה רק לעבור את המשחק בשלום.
ב) הריבות של מכבי בליגה רואות במשחק אתגר מיוחד.
ג) השופטים במשחקים כאלה מעדיפים "לשמור על עניין" ולשרוק בצורה מאוד לא מאוזנת נגד מכבי.

אם תמשיך להסתכל על הליגה, אז אנחנו צריכים לקחתגם את כדיר ומקל, ששיחקו מצוין נגד מכבי, אבל במציאות ראינו מה הם שווים ביורוליג ללא השיפוט הסובייקטיבי של הקופליג. כנראה, מי שהחתים את שני האחרונים במכבי גם חשב כמוך, שהליגה זה מדד למשהו...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי NY boy » 29 פברואר 2012, 15:44

וראינו גם מה שפרקינס, פארגו או מוריס עשו. יש דוגמאות לכאן ולכאן.

ולהגיד שמכבי לא התכוננה למשחקים נגד בני השרון בשנה שעברה זה הרי סתם סיפור. מכבי שיחקה ב2 מסגרות, היה לה זמן להתכונן ודיוויד מתכונן לכל משחק הכי טוב שאפשר. את זה אפשר היה להגיד לפני שנתיים בתקופת פיני גרשון, לא בתקופה של דיוויד. במיוחד שבני השרון עד השנה הייתה הקבוצה שניצחה אותנו הכי הרבה פעמים וכל השחקנים בקבוצה ידעו את זה והתכוננו טוב טוב למשחקים נגדם, כמו גם דיברו על זה.

אבל במוזר אני גם מסכים עם הדברים... הליגה שלנו היא לא מדד לכלום, בדיוק! אבל בדיוק כמו היכולת בפרטיזן של מצ'באן שגם היא לא מדד לכלום שיקרה במכבי. מה כבר שכחנו את לאזמה? את קאמינגס? או היכולת הגדולה שכוכבי פרטיזן (מלבד מקאלב) מציגים בכל מיני קבוצות אחרות באירופה? בדיוק כמו שאי אפשר לקחת כמדד מה שקורה בליגה שלנו ובמשחקים נגד מכבי לגביי מה שיהיה במכבי... על אותו משקל בדיוק אי אפשר לקחת כמדד מה שמצ'באן עושה בפרטיזן גם אם זה נגד קבוצות יורוליג (כמו שמשחקים נגד מכבי בליגה שלנו זה נגד קבוצות יורוליג). זה כל מה שאני אומר.
NY boy

הודעהעל ידי asafb96 » 29 פברואר 2012, 16:51

NY boy כתב:

מה אתה בכלל משווה בין שניהם??? מה??? שלג'יימס יהיה חצי מהכישרון של מאצ'בן, ושיעשה חצי ממה שמאצ'בן עשה ביורוליג השנה (יורוליג! לא ליגת העל), אז נדבר.
מה זה מה שמאצ'בן עשה טוב ויפה לפרטיזן? ומה שפקוביץ' עשה בפרטיזן, איך היה אחרי זה טוב גם לפאו? או מה שטוב לפרטיזן, היה מצוין לסיינה?
מה לעזאזל הקשר איפה הוא שיחק?? אני כל פעם שומע את זה וזה באמת מרתיח אותי. מה זה משנה איפה הוא עשה את זה?? מצידי שיעשה במכבי הפועל גבעת אולגה ירמיהו. הוא עשה את זה מול הPF הטובים באירופה! מה בכלל אתה משווה את מה שמאצ'בן עשה בליגה, או מה שג'יימס עשה בליגה? זה עולם אחר לגמרי. מה שמאצ'בן עשה בליגה זה כשחקן שלא קשור לקבוצה, ואתה יכול לומר עד מחר שזה תירוצים, אבל מי שראה אותו ראה שחקן חסר ביטחון, שלא משחקים עליו, ומשחק בעמדה זרה לו, כל המשחקים. מי שראה את מאצ'בן בפרטיזן, ראה את אחד הגבוהים הכי מוכשרים ביבשת. להשוות בין מאצ'בן לג'יימס זה אחד הדברים היותר מצחיקים ששמעתי
asafb96

הודעהעל ידי NY boy » 29 פברואר 2012, 17:28

מה שמצחיק זה העיוורון שלך שאתה מגן על מצ'באן לא משנה מה. ההשוואה בין מצ'באן לג'יימס היא רק בשביל להראות את הצביעות שלך בעניין הזה... שאותם תירוצים שאתה משתמש בשביל מצ'באן במכבי אפשר להשתמש בשביל ג'יימס, אבל אצלו אתה אומר ההפך. אצל מצ'באן התירוצים תופסים, אצל ג'יימס, מאלט או סמית הם לא תופסים כמובן. רק מצ'באן האליל אצלך הוא לא משנה מה הוכיח את עצמו. אז זהו שלא! מצ'באן היה במכבי, נכשל, לא היה טוב, העדיפו להחתים שחקנים אחרים בעמדה שלו, מעדיפים היום להחתים את הנדריקס (כמו שאתה כמובן לא רוצה, כי אתה רוצה את מצ'באן). בשביל ההנהלה והצוות המקצועי מצ'באן הוא כישלון, בלאט לא תפס ממנו אז, כנראה (אי אפשר לדעת, הוא לא מדבר) לא תופס ממנו היום, והניסיון שלך לצייר שחקן שנכשל לחלוטין בתקופה שלו במכבי לא רק באירופה גם בליגה, ולא מעניין אותי התירוצים שוב, כאילו הוא כוכב גדול הוא ניסיון עלוב לטעמי.

כשמכבי תבעט את מצ'באן בקיץ לכל הרוחות אתה כמובן תאשים את בלאט ותגיד שזאת טעות גדולה. מעניין אם כשהוא ילך לאיזה קבוצה אחרת ויכשל בה גם כן אז תתרץ כל מיני תירוצים גם כן כמו שבמקרה של מאריץ' בפנא או דברים אחרים.

בשורה התחתונה, מצ'באן לא הוכיח את עצמו בקבוצה ברמה של מכבי. בצ'אנס שהוא קיבל הוא נכשל. כל השאר זה ספקולציות וסיפורים מהאגדות.
NY boy

הודעהעל ידי asafb96 » 29 פברואר 2012, 17:45

NY boy כתב:מה שמצחיק זה העיוורון שלך שאתה מגן על מצ'באן לא משנה מה. ההשוואה בין מצ'באן לג'יימס היא רק בשביל להראות את הצביעות שלך בעניין הזה... שאותם תירוצים שאתה משתמש בשביל מצ'באן במכבי אפשר להשתמש בשביל ג'יימס, אבל אצלו אתה אומר ההפך. אצל מצ'באן התירוצים תופסים, אצל ג'יימס, מאלט או סמית הם לא תופסים כמובן. רק מצ'באן האליל אצלך הוא לא משנה מה הוכיח את עצמו. אז זהו שלא! מצ'באן היה במכבי, נכשל, לא היה טוב, העדיפו להחתים שחקנים אחרים בעמדה שלו, מעדיפים היום להחתים את הנדריקס (כמו שאתה כמובן לא רוצה, כי אתה רוצה את מצ'באן). בשביל ההנהלה והצוות המקצועי מצ'באן הוא כישלון, בלאט לא תפס ממנו אז, כנראה (אי אפשר לדעת, הוא לא מדבר) לא תופס ממנו היום, והניסיון שלך לצייר שחקן שנכשל לחלוטין בתקופה שלו במכבי לא רק באירופה גם בליגה, ולא מעניין אותי התירוצים שוב, כאילו הוא כוכב גדול הוא ניסיון עלוב לטעמי.

כשמכבי תבעט את מצ'באן בקיץ לכל הרוחות אתה כמובן תאשים את בלאט ותגיד שזאת טעות גדולה. מעניין אם כשהוא ילך לאיזה קבוצה אחרת ויכשל בה גם כן אז תתרץ כל מיני תירוצים גם כן כמו שבמקרה של מאריץ' בפנא או דברים אחרים.

בשורה התחתונה, מצ'באן לא הוכיח את עצמו בקבוצה ברמה של מכבי. בצ'אנס שהוא קיבל הוא נכשל. כל השאר זה ספקולציות וסיפורים מהאגדות.

די כבר עם השטויות האלה! שג'יימס, מאלט או סמית', יבואו באמצע העונה, ולא ישחקו בעמדה שלהם, וגם לא ישחקו הרבה, שהם יבואו בגיל 21, שהם יחשבו שחקנים מוכשרים כאלה, וחשוב מכל, שהם יתנו הצגות כאלה בירוליג, אז נשווה!! מה זה השטויות האלה?? מה?? גם הזלמנסון הזה בטח קורע את ליגת הנוער, אז למה הוא לא מקבל צ'אנס?? איך אתה בכלל משווה בינהם?? אחד נחשב לאחד הPF המוכשרים באירופה, והאחרים רחוקים שנות אור מהרמה הזאת. זה מגוחך
מאצ'בן לא כישלון ולא נעליים. שמכבי תבעט לכל הרוחות את מאצ'בן?? אין לך מושג! מאצ'בן זה שחקן שחצי אירופה תרצה בקיץ. כמו שרצו את פקוביץ' למרות שהוא היה טוב "רק" בפרטיזן, כמו מאצ'בן. או כמו שמכבי לא בעטה את וויצ'יץ' לכל הרוחות, בגלל שהוא היה טוב רק בוילרבאן. זה אחד הטיעונים המצחיקים ששמעתי. בגלל שהוא היה טוב רק בפרטיזן, ובגלל שהוא לא היה טוב במעט שקיבל בליגת קופל, למרות שכל אדם יכל לראות שהבן אדם לא קשור בכלל לקבוצה, זה הזוי.
ופה אני מסיים את הדיון, כי זה אחד ההזויים שיצא לי לשמוע. נראה שנה הבאה, ואז נראה מה תגיד על מאצ'בן. כל אדם עם טיפה מושג היה רואה איזה שחקן מאצ'בן, רק מלראות את 2 המשחקים שלנו מול פרטיזן. וכל זה הוא עושה בגיל 22, מול מיטב הPF באירופה.
אבל כנראה שזו לא הגישה של מכבי, לטענתך. אולי באמת מכבי במקום ללכת על כוכבי עתיד והווה כמו סופו ומאצ'בן, ילכו על סמל הבינוניות והאפוריות כמו סמית' והנדריקס
asafb96

אז מה יהיה עם הנדריקס?

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 06 מרץ 2012, 20:34

ככה יוצאים מהקבר בסטייל !
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

Re: אז מה יהיה עם הנדריקס?

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 06 מרץ 2012, 20:37

אחרי שבלאט נלחם עליו כל כך הרבה, נראה לכך שיעמוד בפיתוי וישאר???
ומה יהיה עם כל השחקנים שמכבי מגלה ומביאה אותם לרמה גבוהה ולהכרה רחבה ובסוף לוקחים לנו אותם?
האם זה ימשך ככה או שבמכבי יעלו את רף התשלום אם הם רוצים להגיע יותר רחוק?
ככה יוצאים מהקבר בסטייל !
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 מרץ 2012, 21:05

עלמה צהובה כתב:אחרי שבלאט נלחם עליו כל כך הרבה, נראה לכך שיעמוד בפיתוי וישאר???
ומה יהיה עם כל השחקנים שמכבי מגלה ומביאה אותם לרמה גבוהה ולהכרה רחבה ובסוף לוקחים לנו אותם?
האם זה ימשך ככה או שבמכבי יעלו את רף התשלום אם הם רוצים להגיע יותר רחוק?

כל הקבוצות העשירות באירופה מקבלות הרבה מאוד כסף בלי ציפייה לתמורה..
בארסה וריאל מקבלות את הכסף ממועדוני הכדורגל, הרוסים מקבלים את הכסף מאוליגרכים שזה בשבילם אגורה וחצי ומכבי משתדלת להוציא את הכסף שהיא מכניסה מחסויות,מנויים,מוצרים וכו' ועדיין כל עונה נסגרת בהפסד אז אני לא רואה מצב בזמן הקרוב שיעלו את המשכורות..אם זה יקרה אז המנויים יצטרכו להיות הרבה יותר יקרים ממה שהם כבר עכשיו..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 מרץ 2012, 21:25

מה עם היהודי רוסי של הנטס?
יש לו חיבה לישראל או משהו :bigsmile3
שיתרום לנו איזה 50 מיליון דולר

הוא בכלל הולך לחיות עוד הרבה אחרי שפוטין זכה במירוץ בחירות ברוסיה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 מרץ 2012, 21:28

יש על זה דיון ארוך כאן
viewtopic.php?f=2&t=885&start=360
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 מרץ 2012, 21:42

LIAV10 כתב:מה עם היהודי רוסי של הנטס?

הוא יכול לתרום לנו את פארמר במקום?? :whistle
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 מרץ 2012, 21:44

חנו'ש כתב:

אני מעדיפה את ה-50 מליון במקום פארמר..איזה מן יהודייה את שאת לא לוקחת את הכסף?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 מרץ 2012, 21:44

יש הרבה מאוד אוליגרכים יהודים. חלקם בארץ, חלקם באירופה, חלקם ברוסיה וחלקם בכלא. אני אישית שמח שעדיין לא הגיע אף אחד לשים כסף על מכבי
כי אני לא הייתי רוצה שנהפוך להיות קבוצה שקונה מכל מה שבא ליד. אני מעדיף את המצב כמו שהוא עכשיו, או בעצם טיפה יותר טוב ממה שהוא עכשיו.

כלומר, מבחינתי אין בכלל בעיה עם זה שמכבי נאלצת כל כמה שנים לבנות קבוצה חדשה, אבל זה בתנאי שלפחות תהיה לנו אותה קבוצה רצה במשך 3-4 שנים, עם שיפורים
קטנים משנה לשנה, וזה אומר שפעם ב3-4 שנים אפשר לעשות עונה פיננסית, עם זרים צעירים וזולים, ולכסות בכך את ההפסדים מהשנים הקודמות, אבל מכבי חייבת לעצמה ולאוהדים
שלה, לבנות קבוצה תחרותית שתשתפר מעונה לעונה, ותאיים באופן רציני על התואר.
מה שקורה היום הוא בעיקר עונה פיננסית, אחרי עונה פיננסית, ולדעתי זה חבל, כי לזכות בגביע יהיה מאוד קשה באופן הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 06 מרץ 2012, 21:45

הוא לא ממש יהודי. רק סבתא שלו מצד אמו היתה יהודיה, אז אולי מבחינת ההלכה הוא יהודי, אבל הוא לא ממש מודע לזה :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 06 מרץ 2012, 21:49

jol9 כתב:

יש הרבה מאוד אוליגרכים יהודים. חלקם בארץ, חלקם באירופה, חלקם ברוסיה וחלקם בכלא. אני אישית שמח שעדיין לא הגיע אף אחד לשים כסף על מכבי
כי אני לא הייתי רוצה שנהפוך להיות קבוצה שקונה מכל מה שבא ליד. אני מעדיף את המצב כמו שהוא עכשיו, או בעצם טיפה יותר טוב ממה שהוא עכשיו.

כלומר, מבחינתי אין בכלל בעיה עם זה שמכבי נאלצת כל כמה שנים לבנות קבוצה חדשה, אבל זה בתנאי שלפחות תהיה לנו אותה קבוצה רצה במשך 3-4 שנים, עם שיפורים
קטנים משנה לשנה, וזה אומר שפעם ב3-4 שנים אפשר לעשות עונה פיננסית, עם זרים צעירים וזולים, ולכסות בכך את ההפסדים מהשנים הקודמות, אבל מכבי חייבת לעצמה ולאוהדים
מה שקורה היום הוא בעיקר עונה פיננסית, אחרי עונה פיננסית, ולדעתי זה חבל, כי לזכות בגביע יהיה מאוד קשה באופן הזה.

האוליגארכים הם ממש לא פראירים. הם יודעים שאין כסף בכדורסל האירופי, וזה רק בזבוז אחד גדול.

דרך אגב, קראת מה יצא מכל הרעש והבלגאן עם גאידמאק ? 23 אלף שקל קנס (אולי אפילו 2,300)... חחחחח
רק מראה כמה העתונות שלנו פחדה ממנו ולכן ניפחה את כל הסיפור שלו מעבר לכך פרופורציה
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 06 מרץ 2012, 21:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 מרץ 2012, 21:50

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:

חחחח צודקת, עם 50 מיליון אפשר גם להביא את פארמר וגם לקנח באיזה קובי... :D
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 06 מרץ 2012, 21:58

felix_r כתב:
jol9 כתב:

האוליגארכים הם ממש לא פראירים. הם יודעים שאין כסף בכדורסל האירופי, וזה רק בזבוז אחד גדול.

דרך אגב, קראת מה יצא מכל הרעש והבלגאן עם גאידמאק ? 23 אלף שקל כנס (אולי אפילו 2,300)... חחחחח
רק מראה כמה העתונות שלנו פחדה ממנו ולכן ניפחה את כל הסיפור שלו מעבר לכך פרופורציה

תשמע, אין ספק שהם לא פראיירים, מצד שני, בשביל אברמוביץ', לקנות איזה כמה אחוזים במכבי ולהזרים עוד כמה מליונים, זה בערך כמו בשבילנו לקנות חצי מנת פלאפל.
הוא לא סופר את זה בכלל. תחשוב שרק הפיצויים שהוא שילם לגראנט היו איזה 4-5 מליון פאונד, או משהו כזה...
אני גם לא חושב שהאוליגרכים מחפשים כסף. חלק מהם מחפש פרסום, חלק מחפש לקנות צעצוע חדש וכו'.

אבל כמו שאמרתי, אני שמח שזה לא קרה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 מרץ 2012, 21:59

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:

חחחח צודקת, עם 50 מיליון אפשר גם להביא את פארמר וגם לקנח באיזה קובי... :D

לא תודה :nono
אני מבקשת רק את פארמר,סטפון קארי וקווין לאב..לא חזירה..אפילו את גריפין לא ביקשתי..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים