הסגל שלכם לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הסגל שלכם לעונה הבאה

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 יוני 2012, 20:33

אני מניחה שכן, אבל את ההיסטוריה של משפחת אריסון עוד לא יצא לי לחקור.... :roll:
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 יוני 2012, 20:35

חנו'ש כתב:אני מניחה שכן, אבל את ההיסטוריה של משפחת אריסון עוד לא יצא לי לחקור.... :roll:

למה להתעסק בצרות של עשירים? :grin
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yellowaura » 21 יוני 2012, 23:40

מה דעתכם על סגל כזה:

C- אלכס מאריץ', גיאורגי שרמדיני
PF- דבון ג'פרסון, ליאור אליהו
SF- דווין סמית', גיא פניני
SG- פטריק בוורלי, סילבן לאנדסברג
PG- יוגב אוחיון, ריקי היקמן

בפועל 3 שחקנים שיכולים לרכז (בוורלי, אוחיון, היקמן)
2 גו טו גאי (לאנדסברג, בוורלי ובעת הצורך סמית')

בגבוהים יש קשיחות ומסה (מאריץ'), גיוון התקפי (שרמדיני, ג'פרסון), אתלטיות ויכולת חסימה (ג'פרסון)

וכמובן זול מהסגל שבחתימה שלי
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 21 יוני 2012, 23:47

חנו'ש כתב:אז אולי כדאי שמכבי תנסה לצרף את מיקי אריסון בתור בעלים נוסף??
אפשר בתמורה להפוך את הבנק של אחותו לספונסר הראשי.... :grin

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7% ... 7%95%D7%9F

הלוואי... בשבילו לשים 20 מיליון דולר נוספים בעונה זה כסף קטן.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי שמוליק » 22 יוני 2012, 04:46

yellowaura כתב:מה דעתכם על סגל כזה:

PF- דבון ג'פרסון, ליאור אליהו
SG- פטריק בוורלי, סילבן לאנדסברג
PG- יוגב אוחיון, ריקי היקמן

בפועל 3 שחקנים שיכולים לרכז (בוורלי, אוחיון, היקמן)
2 גו טו גאי (לאנדסברג, בוורלי ובעת הצורך סמית')

בגבוהים יש קשיחות ומסה (מאריץ'), גיוון התקפי (שרמדיני, ג'פרסון), אתלטיות ויכולת חסימה (ג'פרסון)

וכמובן זול מהסגל שבחתימה שלי

לא רע בכלל. אני אוהב את בנקס ועדיין חושב שהוא יהיה גנייייבת השנה אז הייתי מוותר על בברלי עבורו.
בסגל שלך הייתי מתאמץ להחליף את הלפרין ביוגב ומעבה את מצבת הגבוהים עם טיוס שיכול לתת מנוחה לגבוהים ופתרון לבעית עברות:
PF- דבון ג'פרסון, ליאור אליהו, טיוס
SG- אדריאן בנקס, סילבן לאנדסברג
PG- הלפרין, ריקי היקמן
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי Allan Turing » 22 יוני 2012, 10:58

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:הפכו כאן את רענן כץ לאיזה שוגר דדי שהנחית כאן סופרסטארים במליוני דולרים.
לפי מה שזכור לי, בתקופתו של כץ התקציב של מכבי לא היה גדול יותר ממה שהוא היום וגם השחקנים ששיחקו באותה תקופה לא היו טובים יותר או יקרים בהרבה מאילו שהיו לפני ואחרי כץ.
אני ממש לא חושב שמה שמפריד בין פארמר למכבי זה רענן כץ.
אבל שיהיה, שויין...

אני ממש לא מתגעגע לכץ, אבל חייבים לציין שבתקופת השושלת, מכבי הנחיתה כאן שחקנים ברמה מאוד גבוהה, שכל קשר בינם לבין הזרים שמגיעים היום
הוא מקרי בהחלט... (שאראס מול היקמן, פארקר מול סמית', ניקולה מול שרמאן, באסטון מול לא ברור מי...).
דווקא הישראלים שיש לנו היום טובים מספיק.

ניקולה, פארקר ושאראס הגיעו למכבי במחירים נמוכים מאוד. פארקר הגיע לראשונה למכבי באותו מחיר בו היקמן מגיע, שאראס הגיע עבור שכר זהה לזה של שרמדיני וגם ניקולה לא עלה הרבה יותר ממה שסופו הרוויח העונה.
אני ממש לא חושב שיש לכך איזשהו קשר לכץ.

אגב, דוקא באותה תקופה צופה מאוד מכץ שינצל את קשריו בNBA ויעזור למכבי להחתים שחקנים מהליגה הטובה ביותר בעולם. בסופו של דבר, זה לא קרה ושוב, ספק אם כץ הוא זה שמפריד בין פארמר למכבי.

כל מה שכתבת נכון, ועדיין, ב - 2005 התקציב של מכבי היה שני בגודלו באירופה (אחרי צסקא של פאפא, לנגדון, אנדרסון, הולדן ובראון). וזה ההבדל.
פעם במכבי היתה נכונות להשקיע כספים, היום מנסים (ואני מצטט) "לאזן הוצאות עם הכנסות".
אין אף קבוצת ספורט בעולם שמתנהלת עם תקציב מאוזן. לא בכדורסל, לא בכדורגל, בשום דבר.
מכבי היא קבוצת הכדורסל עם עמודת ההכנסות הגבוהה באירופה. עם השקעה בינונית (ואני לא אוממר גבוהה), מכבי היתה יכולה להיות מאד תחרותית לכל שחקן.
לא צריך להעמיד תקציבים בגבה של צסקא, ריאל ובארסה. אבל גם אי-אפשר שיהיה נמוך בחצי!.
אז נכון, קל להגיד, כי זה לא הכסף שלי. ואם זאת, מי שבבעלותו קבוצה כזאת לא יכול להתנער מאחריות. המסר שלי לפדרמנים (ביחוד הצעירים שבהם) הוא:
אם אתם רוצים להשקיע בקבוצה, מצויין. אם לא, תעביר את המושכות למישהו שמוכן.
ד"א, אני בטוח שיש לא מעט אישים שהיו שמחים להיות בעלים של מועדון ספורט כמו מכבי, ויכולים להזרים 4 מליון דולר בשנה.
זה כל מש שצריך, לא פחות, לא יותר.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי התנין » 22 יוני 2012, 12:28

Allan Turing כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
כל מה שכתבת נכון, ועדיין, ב - 2005 התקציב של מכבי היה שני בגודלו באירופה (אחרי צסקא של פאפא, לנגדון, אנדרסון, הולדן ובראון). וזה ההבדל.
פעם במכבי היתה נכונות להשקיע כספים, היום מנסים (ואני מצטט) "לאזן הוצאות עם הכנסות".
אין אף קבוצת ספורט בעולם שמתנהלת עם תקציב מאוזן. לא בכדורסל, לא בכדורגל, בשום דבר.
מכבי היא קבוצת הכדורסל עם עמודת ההכנסות הגבוהה באירופה. עם השקעה בינונית (ואני לא אוממר גבוהה), מכבי היתה יכולה להיות מאד תחרותית לכל שחקן.
לא צריך להעמיד תקציבים בגבה של צסקא, ריאל ובארסה. אבל גם אי-אפשר שיהיה נמוך בחצי!.
אז נכון, קל להגיד, כי זה לא הכסף שלי. ואם זאת, מי שבבעלותו קבוצה כזאת לא יכול להתנער מאחריות. המסר שלי לפדרמנים (ביחוד הצעירים שבהם) הוא:
ד"א, אני בטוח שיש לא מעט אישים שהיו שמחים להיות בעלים של מועדון ספורט כמו מכבי, ויכולים להזרים 4 מליון דולר בשנה.

לא כל אחד היה מוכן לזרוק 4-5 מיליון דולר בשנה גם אם הוא מאוד עשיר, וחוץ מזה לא מחליפים הנהלה יציבה שמסורה לקבוצה כ''כ מהר.
אפשר לחשוב מדברייך שמכבי על סף פשיטת רגל ומדובר בקבוצת מיד לבל ביורוליג. מדובר באחת הקבוצות המצליחות ביורוליג, שמספקת לאוהדיה פיינל פורים ותארים בלי סוף. אוי, איזה מסכנים האוהדים, רחמנות.
בסופו של דבר יש 4-3 קבוצות מאוד מאוד עשירות ביורוליג, השאר הן ברמה של מכבי פחות או יותר מבחינה תקציבית. בכל שנה מכבי מביאה שחקנים יחסית לא מוכרים שהופכים לשחקנים מצויינים ברמת יורוליג, ואני מעדיף את המצב הזה על פני מצב בו קבוצות אחרות מביאות שחקנים מאוד מאוד בינוניים במיליון יורו, בזמן שהם שווים אולי חצי.
התנין

הודעהעל ידי Dperk » 22 יוני 2012, 17:36

התנין כתב:
Allan Turing כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

לא כל אחד היה מוכן לזרוק 4-5 מיליון דולר בשנה גם אם הוא מאוד עשיר, וחוץ מזה לא מחליפים הנהלה יציבה שמסורה לקבוצה כ''כ מהר.
אפשר לחשוב מדברייך שמכבי על סף פשיטת רגל ומדובר בקבוצת מיד לבל ביורוליג. מדובר באחת הקבוצות המצליחות ביורוליג, שמספקת לאוהדיה פיינל פורים ותארים בלי סוף. אוי, איזה מסכנים האוהדים, רחמנות.
בסופו של דבר יש 4-3 קבוצות מאוד מאוד עשירות ביורוליג, השאר הן ברמה של מכבי פחות או יותר מבחינה תקציבית. בכל שנה מכבי מביאה שחקנים יחסית לא מוכרים שהופכים לשחקנים מצויינים ברמת יורוליג, ואני מעדיף את המצב הזה על פני מצב בו קבוצות אחרות מביאות שחקנים מאוד מאוד בינוניים במיליון יורו, בזמן שהם שווים אולי חצי.

מכבי אכן קבוצת מיד לבל ביורוליג, ואפילו פחות, מבחינה תקציבית.
Dperk

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יוני 2012, 17:59

PG: מישהו שנחשוב עליו, היקמן
SG: לאנגפורד, לאנדסברג, יבזורי
SF: סמית', פניני
PF: אליהו, פופס
C: וויוקאס (כי הוא זול ביחס לתרומה, לחסוך לטובת רכז), שרמדיני, טיוס

יש פה שני ישראלים די מיותרים, אבל קשה לי קבוצה עם שלושה זרים (אחד מהם מתאזרח) ושני שחקני נוער..
מקווה שהלפרין בכל זאת ישאר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Dperk » 22 יוני 2012, 18:06

LIAV10 כתב:PG: מישהו שנחשוב עליו, היקמן

יש פה שני ישראלים די מיותרים, אבל קשה לי קבוצה עם שלושה זרים (אחד מהם מתאזרח) ושני שחקני נוער..

סגל סבבה אם מתעלמים מסמן השאלה בעמדה מס' 1, אבל למה דווקא פופס? יש מועמדים יותר טובים, וצריך דווקא 4 שקולע מבחוץ כי וויוקאס ושרמן משחקים בפנים. וקח בחשבון שלנגפורד כמעט בוודאות לא ישאר כנראה שיש לו הצעות גבוהות בהרבה מ1.1 מיל' דולר, ולא במפתיע.
Dperk

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יוני 2012, 18:11

Dperk כתב:

סגל סבבה אם מתעלמים מסמן השאלה בעמדה מס' 1, אבל למה דווקא פופס? יש מועמדים יותר טובים, וצריך דווקא 4 שקולע מבחוץ כי וויוקאס ושרמן משחקים בפנים. וקח בחשבון שלנגפורד כמעט בוודאות לא ישאר כנראה שיש לו הצעות גבוהות בהרבה מ1.1 מיל' דולר, ולא במפתיע.

כי כולם קברו את פופס, אבל אני לא מאמין בזה, קודם כל הוא שחקן התקפה יוצא מן הכלל, חיית צבע כמו שאני אוהב, וליד סנטרים איטיים הוא יכול לתת גיבוי..
בלי קליעה מהגבוהים עוד נתגבר..
אכן, סימן שאלה גדול..

אני אוהב את קית', אבל יכול להיות שבמצב הנוכחי עדיף לנו שהלפרין יבוא מאשר שקית' יישאר ואז יהיה לנו גם את לאנדסברג וגם את הלפרין ב-2, גם מצבת הזרים תתאזן ואולי גם יותר כסף לסימן שאלה הגדול, וגם גיבוי של היקמן בעמדה 2..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Dperk » 22 יוני 2012, 18:18

LIAV10 כתב:
Dperk כתב:

כי כולם קברו את פופס, אבל אני לא מאמין בזה, קודם כל הוא שחקן התקפה יוצא מן הכלל, חיית צבע כמו שאני אוהב, וליד סנטרים איטיים הוא יכול לתת גיבוי..
בלי קליעה מהגבוהים עוד נתגבר..
אכן, סימן שאלה גדול..

אני אוהב את קית', אבל יכול להיות שבמצב הנוכחי עדיף לנו שהלפרין יבוא מאשר שקית' יישאר ואז יהיה לנו גם את לאנדסברג וגם את הלפרין ב-2, גם מצבת הזרים תתאזן ואולי גם יותר כסף לסימן שאלה הגדול, וגם גיבוי של היקמן בעמדה 2..

יש בזה משהו, אבל הוא וויוקאס ביחד נגיד פשוט יסתמו את הצבע אחד לשני. על הכל אפשר בתיאוריה להתגבר השאלה האם באמת שווה להיכנס לקושי הזה...

יכול מאוד להיות שאתה צודק, אבל כרגע נראה שיש יותר סיכוי שיהיה משטר יציב במצרים מאשר שהלפרין יבוא.
Dperk

הודעהעל ידי Chen » 23 יוני 2012, 07:51

יש לי שאלה אליכם, לאור המצב, מי לדעתכם צריך להיות הרכז הפותח שלנו בעונה הבאה? היקמן, הלפרין, או זר אחר(אם כן מי כי השוק שהיה לפני חודש הוא כבר לא אותו שוק של היום)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 יוני 2012, 08:48

Allan Turing כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:הפכו כאן את רענן כץ לאיזה שוגר דדי שהנחית כאן סופרסטארים במליוני דולרים.
לפי מה שזכור לי, בתקופתו של כץ התקציב של מכבי לא היה גדול יותר ממה שהוא היום וגם השחקנים ששיחקו באותה תקופה לא היו טובים יותר או יקרים בהרבה מאילו שהיו לפני ואחרי כץ.
אני ממש לא חושב שמה שמפריד בין פארמר למכבי זה רענן כץ.
אבל שיהיה, שויין...

אני ממש לא מתגעגע לכץ, אבל חייבים לציין שבתקופת השושלת, מכבי הנחיתה כאן שחקנים ברמה מאוד גבוהה, שכל קשר בינם לבין הזרים שמגיעים היום
הוא מקרי בהחלט... (שאראס מול היקמן, פארקר מול סמית', ניקולה מול שרמאן, באסטון מול לא ברור מי...).
דווקא הישראלים שיש לנו היום טובים מספיק.

ניקולה, פארקר ושאראס הגיעו למכבי במחירים נמוכים מאוד. פארקר הגיע לראשונה למכבי באותו מחיר בו היקמן מגיע, שאראס הגיע עבור שכר זהה לזה של שרמדיני וגם ניקולה לא עלה הרבה יותר ממה שסופו הרוויח העונה.
אני ממש לא חושב שיש לכך איזשהו קשר לכץ.

אגב, דוקא באותה תקופה צופה מאוד מכץ שינצל את קשריו בNBA ויעזור למכבי להחתים שחקנים מהליגה הטובה ביותר בעולם. בסופו של דבר, זה לא קרה ושוב, ספק אם כץ הוא זה שמפריד בין פארמר למכבי.

קודם כל, אני לא יודע כמה זה נכון.
כמדומני, לפאו, ריאל מדריד, וירטויה, בולוניה וברצלונה היו תקציבים גדולים יותר מזה של מכבי.

דבר שני, אתה מתעלם מן הנסיבות שגרמו לתקציב המוגדל. מכבי זכתה לארח את הפיינל-פור של 2004, דבר שגרם להנהלה לשפוך הרבה יותר כסף, כאשר גם אירוח הפיינל-פור הכניס למכבי כמה מליוני דולרים. יחד עם זאת, מכבי מכרה את זכויות השידור שלה בסכומי שיא, ואילו היו גם השנים הראשונות שבהן מכבי מכרה את כל המוניים שהוקצו למכירה.
עוד נקודה שצריכים לזכור, היא שבאותן שנים לא היו יותר מדי קבוצות עם תקציב כזה או קבוצות שיכלו לפתות שחקנים בסכומים גבוהים.
היום קבוצות משניות ברוסיה וטורקיה, שהן אפילו לא קבוצות יורוליג, יכולות להחתים שחקנים במליוני דולרים ודברים כאלו לא קרו אז.

דבר שלישי, מה שהפך את בניית הקבוצה ליעילה לא היה בהכרח גודל התקציב, אלא האופן שבו הוא התחלק, והגישה אותה הנהיג פיני.
מכבי של אותן שנים שמה את הכסף על 4 זרים תותחים, צירפה אליהם עוד ישראלי בכיר שהרוויח סכום נאה, ואת הכסף הקטן שמה על ספסל יעיל ואיכותי, כך שנוצרה קבוצה בעלת רוטציה קצרה של לא יותר מ9 שחקנים והררכיה ברורה.
כיום, מפנטזים כאן על קבוצה בעלת 7-8 זרים, עם עוד לפחות 3 ישראלים איכותיים ויקרים וסגל של 12-13 שחקנים בכירים.
אולי כדאי לשנות קודם את הגישה לפני שמשנים את התקציב.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי התנין » 23 יוני 2012, 08:51

Dperk כתב:מכבי אכן קבוצת מיד לבל ביורוליג, ואפילו פחות, מבחינה תקציבית.

זה פשוט לא נכון.
קבוצת שהיא כמעט חברה קבועה בפיינל פור האירופי או לכל הפחות הצלבה, היא בחיים לא קבוצת מיד לבל. גם מבחינה תקציבית מגזימים לחלוטין.
פרט לריאל וברצלונה, צסק''א ואולי גם פילזן שלא מגיעה לכלום כבר שנים, אין יותר מידי קבוצות שמכבי לא יכולה להתמודד איתן.
התנין

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 יוני 2012, 09:14

התנין כתב:

זה פשוט לא נכון.
קבוצת שהיא כמעט חברה קבועה בפיינל פור האירופי או לכל הפחות הצלבה, היא בחיים לא קבוצת מיד לבל. גם מבחינה תקציבית מגזימים לחלוטין.
פרט לריאל וברצלונה, צסק''א ואולי גם פילזן שלא מגיעה לכלום כבר שנים, אין יותר מידי קבוצות שמכבי לא יכולה להתמודד איתן.

תקציבית?
תקציבעית אנחנו אחרי ריאל, פאו, אולימפיאקוס, ברצלונה, צסק"א, אפס פילזן, פנר', חימקי, בשיקטאש, מילאנו, אולי סיינה במעט, אולי גלאטא, ויש עוד ששכחתי..
אם אתה מדבר על התמודדות על שחקנים אז כן, לפעמים יש שחקנים שמעדיפים מועדון כמו מכבי על כסף..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Dperk » 23 יוני 2012, 09:20

התנין כתב:

זה פשוט לא נכון.

אפילו קובאן, שהיא קבוצת יורוקאפ, מצליחה לנצח את מכבי במאבק על שחקנים. חוץ ממי שציינת גם למילאנו, שלקחה את הנדריקס, ויטוריה, מלאגה, פנר, בשיקטאש אם השמועות שהם בהתפרקות לא נכונות, חימקי ועוד ועוד הן קבוצות עשירות ממכבי. אולי ויטוריה בערך באותה רמה אבל אני בספק.
מבחינת הישגים מכבי יותר ממיד לבל, בוודאי, אבל כבר די ברור שאנחנו רחוקים מהטופ מבחינה תקציבית ומבחינת קליבר ההחתמות שמתבצעות.
Dperk

הודעהעל ידי jol9 » 23 יוני 2012, 09:34

חביב אורנג'ד כתב:דבר שלישי, מה שהפך את בניית הקבוצה ליעילה לא היה בהכרח גודל התקציב, אלא האופן שבו הוא התחלק, והגישה אותה הנהיג פיני.
מכבי של אותן שנים שמה את הכסף על 4 זרים תותחים, צירפה אליהם עוד ישראלי בכיר שהרוויח סכום נאה, ואת הכסף הקטן שמה על ספסל יעיל ואיכותי, כך שנוצרה קבוצה בעלת רוטציה קצרה של יותר מ9 שחקנים והררכיה ברורה.
כיום, מפנטזים כאן על קבוצה בעלת 7-8 זרים, עם עוד לפחות 3 ישראלים איכותיים ויקרים וסגל של 12-13 שחקנים בכירים.

אתה צודק מאוד. מדברים על זה כאן שנים, ונראה שמכבי רק הולכת בכיוון ההפוך בקיצוניותו. כמות השחקנים היקרים עולה משנה לשנה, ומספר הנפלטים במהלך העונה גם הוא עולה.

בכל אופן, בשביל לשנות את הגישה צריך שדייויד יהיה כאן ויהיה זמין להתעסק בזה, ככה שאולי נצטרך לחכות עוד שבוע-שבועיים
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 יוני 2012, 09:38

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:דבר שלישי, מה שהפך את בניית הקבוצה ליעילה לא היה בהכרח גודל התקציב, אלא האופן שבו הוא התחלק, והגישה אותה הנהיג פיני.
מכבי של אותן שנים שמה את הכסף על 4 זרים תותחים, צירפה אליהם עוד ישראלי בכיר שהרוויח סכום נאה, ואת הכסף הקטן שמה על ספסל יעיל ואיכותי, כך שנוצרה קבוצה בעלת רוטציה קצרה של יותר מ9 שחקנים והררכיה ברורה.

אתה צודק מאוד. מדברים על זה כאן שנים, ונראה שמכבי רק הולכת בכיוון ההפוך בקיצוניותו. כמות השחקנים היקרים עולה משנה לשנה, ומספר הנפלטים במהלך העונה גם הוא עולה.

בכל אופן, בשביל לשנות את הגישה צריך שדייויד יהיה כאן ויהיה זמין להתעסק בזה, ככה שאולי נצטרך לחכות עוד שבוע-שבועיים

חוץ מליאור, סופו והנדריקס, איזה עוד שחקנים יקרים היו עונה שעברה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי התנין » 23 יוני 2012, 10:15

LIAV10 כתב:
התנין כתב:

זה פשוט לא נכון.

תקציבית?
תקציבעית אנחנו אחרי ריאל, פאו, אולימפיאקוס, ברצלונה, צסק"א, אפס פילזן, פנר', חימקי, בשיקטאש, מילאנו, אולי סיינה במעט, אולי גלאטא, ויש עוד ששכחתי..
אם אתה מדבר על התמודדות על שחקנים אז כן, לפעמים יש שחקנים שמעדיפים מועדון כמו מכבי על כסף..

פאו בעונה הבאה תרד לאזור שלנו, אולימפיאקוס כבר העונה היתה קבוצה עם תקציב קטן יחסית, פנר היא קבוצה של לא יותר מ 12-13 מיליון יורו, סיינה מעט יותר... גלאטסריי בכלל לא באזור.
התנין

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־18 אורחים