פאקינ איי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פאקינ איי

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 יולי 2012, 07:24

יאיר_ב כתב:
er79 כתב:מה הקשר כדורסל זה ביזנס? מה הקשר הייתי מסרב כי יש לי ערכים? זה לא פונקציה בכלל. הבן אדם היה תחת חוזה. אם היה לו סעיף יציאה, שיעשה מה שב@ין שלו. אבל לא היה לו, וערכים וכסף גדול לא נחשבים פה כפונקציה בכלל. זה הכל. הוא רוצה להיות גרידי, שיהיה גרידי שהחוזה שלו יפוג, לא לפני.

זה בסדר גמור, הטענה שלך היא שהוא מפר חוזה. זו טענה משפטית. הטענה של מי שהגבתי לו הייתה ערכית ולא התייחסה כלל לעניין החוזה. וכמו שאמרתי, גם אנחנו הפרנו חוזים. וגם אתה יכול להתפטר מהעבודה שלך גם אם יש לך חוזה. השאלה היא רק על גובה הקנס. אי אפשר לחייב אדם לעבוד במקום שהוא לר רוצה. לא במשרד ממשלתי, לא בחברה פרטית וגם לא בקבוצת כדורסל, מה לעשות, חופש העיסוק.

ומה עם הדרך שבה זה נעשה??
ואגב, טני עוד לא הפרתי שום חוזה בחיי... :whistle
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי יאיר_ב » 02 יולי 2012, 07:29

שיפצה את מכבי בחצי מליון דולר, שיושעה לשנה, ומבחינתי כל מילה שלך בסלע.

קניתי...
יאיר_ב

הודעהעל ידי sweety » 02 יולי 2012, 07:33

חנו'ש כתב:
יאיר_ב כתב:
er79 כתב:מה הקשר כדורסל זה ביזנס? מה הקשר הייתי מסרב כי יש לי ערכים? זה לא פונקציה בכלל. הבן אדם היה תחת חוזה. אם היה לו סעיף יציאה, שיעשה מה שב@ין שלו. אבל לא היה לו, וערכים וכסף גדול לא נחשבים פה כפונקציה בכלל. זה הכל. הוא רוצה להיות גרידי, שיהיה גרידי שהחוזה שלו יפוג, לא לפני.

זה בסדר גמור, הטענה שלך היא שהוא מפר חוזה. זו טענה משפטית. הטענה של מי שהגבתי לו הייתה ערכית ולא התייחסה כלל לעניין החוזה. וכמו שאמרתי, גם אנחנו הפרנו חוזים. וגם אתה יכול להתפטר מהעבודה שלך גם אם יש לך חוזה. השאלה היא רק על גובה הקנס. אי אפשר לחייב אדם לעבוד במקום שהוא לר רוצה. לא במשרד ממשלתי, לא בחברה פרטית וגם לא בקבוצת כדורסל, מה לעשות, חופש העיסוק.

ומה עם הדרך שבה זה נעשה??
ואגב, טני עוד לא הפרתי שום חוזה בחיי... :whistle

בדיוק. זה לא העניין שהוא לא רוצה להמשיך במכבי (למרות שהוא עושה פה טעות מקצועית ענקית לדעתי וגומל רעה למועדון שטיפח אותו, הזניק אותו ובנה עליו כשחקן מפתח לעונה הבאה) אלא העניין הוא שהוא בחר לא ללכת רסמי למכבי ולנסות להשתחרר מהחוזה כמו הלפרין, ולדעתי היא הייתה משחררת אותו כי מכבי לא מחזיקה בכוח שחקנים אלא הלך מאחורי הגב שלה ועוד מעז לנסות לצאת הקורבן בתקשורת ולצייר את מכבי כביריון בסיפור.
חוץ מזה שגם עצם קיומם של דיני חוזים לא מעיד על כך שזה בסדר לא לעמוד בחוזה שהתחייבת לו. מערכת המשפט מן הסתם תעדיף תמיד שאנשים יכבדו חוזים ולא יזדקקו לה שתברור ביניהם. כמו האמירה המפורסמת של אהרון ברק- אדם לאדם-לא זאב ולא מלאך, אלא אדם לאדם-אדם.
מרגע של עצבות נצא גדולים וחזקים
סמל אישי של המשתמש
sweety

הודעהעל ידי yzafrir » 02 יולי 2012, 07:38

איך אתם בכלל משווים בין מה שהיה עם הלפרין לאוחיון ???
הלפרין בא ישר להנהלה ואמר להם שקיבל הצעה מאוד גבוהה מאולימפיאקוס שמוכנה לשלם ביי אווט .
אתם באמת חושבים שמכבי הייתה נותנת להלפרין ללכת בלי הביי אווט הענקי שקיבלה ? יותר מיזה , אני מאמין שהלפרין בעצמו היה מבין שאם אולימפיאקוס לא הייתה משלמת את הבייאווט אז הוא היה נישאר במכבי והיה מקבל את זה בהבנה .
זה עוד היה בתקופה ששחקנים כיבדו את החוזה שלהם .
אוחיון לעומת זאת זה סיפור אחר לגמרי ומאוד מסריח . הלפרין עזה בצורה יפה ומכובדת...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 יולי 2012, 07:39

אני אישית חושבת שיש משהו מאוד ילדותי וחסר אחריות בשבירת חוזים.
כשאדם חותם על חוזה ועושה זאת במודע בלי שאף אחד הכריח אותו, הוא צריך לדעת שהוא מתחייב על משהו.
אי אפשר לבוא אחרי תקופת מסוימת ופתאום להגיד - זה לא מתאים לי יותר אז יאללה, בואו נשבור את הכלים.
התחייבת?? תהיה אדם בוגר ואחראי ותעמוד בהתחייבויות שלך!!

וגם אם קרה משהו באמת לא צפוי ואתה מרגיש חייב להפר את החוזה, תנהג לפחות בכבוד הכי גדול כלפי הצד השני שקיים במלואו את החוזה וייפגע משבירתו.
נערך לאחרונה על ידי חנו'ש בתאריך 02 יולי 2012, 07:41, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Dperk » 02 יולי 2012, 07:40

חנו'ש כתב:אני אישית חושבת שיש משהו מאוד ילדותי וחסר אחריות בשבירת חוזים.
כשאדם חותם על חוזה ועושה זאת במודע בלי שאף אחד הכריח אותו, הוא צריך לדעת שהוא מתחייב על משהו.
אי אפשר לבוא אחרי תקופת מסוימת ופתאום להגיד - זה לא מתאים לי יותר אז יאללה, בואו נשבור את הכלים.
התחייבת?? תהיה אדם בוגר ואחראי ותעמוד בהתחייבויות שלך!!

ילדותי, חסר אחריות, ולא חוקי.
Dperk

הודעהעל ידי יאיר_ב » 02 יולי 2012, 07:50

כמה צביעות..
אני לא מצליח לחזור אחרוה אבל היה כזה ת'רד גם כאשר פניני שבר חוזה כדי להגיע אלינו?
על מי אנחנו עובדים, ככה זה עובד פה. לפעמים לטובתנו ולפעמים לא.
יוגב לא רוצה להיות פה, שילך. אני סומך על בית המשפט שיקבע את הקנס הראוי.
יאיר_ב

הודעהעל ידי אלמוג » 02 יולי 2012, 07:55

יאיר_ב כתב:
אלמוג כתב:felix_r, אני לא מבין איך הטעות של מכבי(שנעשתה בתום לב), מתירה מבחינתך את ההתנהגות של אוחיון והופכת אותה ללגיטימית.
האפס הזה מלא בתאבת בצע, לא מעניין אותו שום דבר מעבר לזה. הוא חוצפן, וכמקצוען הוא לא אמור לנהוג ככה. כמו בכל מקום, גם פה יש ערכים מסויימים שעובדים לפיהם, ולהתייעץ עם עו"ד איך למצוא פירצה בחוזה + להציע את עצמך לקבוצות אחרות, זה פשוט מגעיל.
ובלי שום קשר להיותו מקצוען, זו התנהגות דוחה בעיניי ואין מקום לשחקנים עם אשיות כזו אצלנו.
ראבק, הוא קיבל הכל, פשוט הכל במכבי. זה לא סתם עוד איזה שחקן שקיבל יחס חרא וברח למען חוזה גבוה יותר(לא שאם זה היה שחקן אחר עם התנהלות כזו זה היה בסדר, אבל שזה בא משחקן שהיה הבייבי של ההנהלה והמאמן בעונה האחרונה, זה כבר מוגזם).

גם לי יש טענות קשות נגד ההנהלה של מכבי בהרבה היבטים, ולדעתי מי שניסח את החוזה צריך להישלח הביתה ובמהרה, אבל זה לא סותר את זה שאוחיון הוא אפס בוגדני, ואני באמת מאחל לו פשיטת רגל, והמשך קריירה מסריחה(מה שאני ממש, אבל ממש לא מאחל למי שכתב את החוזה, שהוא כנראה סתם מטומטם, אבל ספק אם הוא אדם זבל, כמו אוחיון).

כמה נאיביות (או אולי התעלמות מכוונת מעובדות...)
אני לא יודע במה אתה עוסק אבל סביר להניח שאם היו מציעים לך שדרוג משמעותי מאד מאד בשכר בטח היית מסרב כי יש לך ערכים.
אז ברוכים הבאים לעולם האמיתי, כדורסל זה ביזנס, לא בית כנסת.
כשרצינו להביא את פניני לא הפריע לנו שהוא תחת חוזה בהגועל (ואולי גם כשהבאנו את צ'ורה).
אלו החיים, מדובר בעבודה שלו.
אני מרשה לעצמי להניח שרוב מוחלט של חברי הפורום היה נוהג כמוהו.
ואם באמת יש לו סעיף כזה בחוזה (ובהתנהלות של מכבי בשנים האחרונות, לך תדע..) אז הדה-לגיטמציה שעושים לו זה כבר ממש פשע.
כנראה התרגלנו למציאות (שאולי הייתה פעם) שמי שלא רוצה לשחק אצלנו גם כשזה כרוך בויתור משמעותי על שכר או אפס בוגדני, חוצפן, מלא בתאוות בצע ועוד כל מיני כינויים נהדרים.

קרוב משפחה של אוחיון?

1 - נתחיל בזה שאם הייתי רוצה לעזוב (בייחוד מקום שנתן לי הכל וכיבד אותי), הייתי עושה את זה בצורה הכי יפה ונקייה שיש, בייחוד אם יש לי חוזה המשייך אותי למקום.

2 -אם לקחת את זה לעבודות היומיומיות אני אנסה לדמות את זה בצורה הטובה ביותר- תחשוב שאתה עובד במקום מסויים, ומוציאים אותך לקורסים ולימודים, כדי לייעל אותך שכתעבוד אצלם, בקיצור משקיעים בך, ומתנים את זה בחוזה. לאחר שתקבל את התעודות ואתה אדם חשוב עם ערך בשוק, ועכשיו מצפים ממך לתת תפוקה בהתאם לחוזה, מה שתעשה זה לשלוח את קו"ח המדהימים שלך לחברות מתחרות ותירק לבאר ממנה שתית? בייחוד שאתה יודע שבתום החוזה שלך אתה תוכל לקבל הצעות יפות?.זה מה שאוחיון עשה, בעולם הכדורסל זה פחות לימודים ויותר השקעה אישית באימונים, בדקות משחק, ובנתינת במה בטורניר הגדול ביותר באירופה- גביע היורוליג, הוא קיבל את מה שרצה וברח בצורה שפלה.

3- אתם שוכחים שהוא מרוויח פה המון המון כסף. החלום שלי בגילו להרוויח חצי מהמשכורת שלו. ילדים בגילו יושבים וקורעים את התחת בלימודים, תוך כדי עבודות פח מזדמנות. ואל תדברו איתי על קריירה קצרה, כי יש לכדורסלן בערך 10 עד 15 שנה להרוויח טוב. סכומים כאלו מנכל"ים מתפללים להרוויח בגיל 45-50. ועד אותו גיל הם למדו, עבדו. גם להם יש רק 10-15 שנה להרוויח סכומים כאלו. לא תמיד הם מושכים מעבר לגיל 65 את הקריירה (אגב, הם מרווחים כמו הסכומים שהוא מרוויח כיום, סכומים כמו שהוא הולך להרוויח ברוסיהן רק בספורט יש).
עני חסר כל, הוא לא. תאמין לי. הוא יכול לסיים את החוזה שלו בצורה מכובדת ולצאת להרוויח המון, בכיף אני אומר אפילו. אבל שזה בא על חשבון הקבוצה שאני אוהד?! על מה ולמה?

4- הוא לא החכם באדם, למעשה הוא די מטומטם(מצטער על השפה). אם הוא היה נותן עוד שנתיים כאלו במכבי(ואני מאמין שהיה משתפר), לטווח הארוך הוא היה עושה יותר כסף, שכאמור זה דבר שחשוב לו יותר מהכל כנראה. באמת שהוא שחקן טוב, והוא יכל להצליח. אבל לנסוע לרוסיה? ראבק אפילו שחקנים כמו לאנגפורד לא הצליחו שם. אז הוא? נו באמת.. הוא יכל להיות במכבי מלך, כולל זה שלאחר הפרישה שלו מכבי הייתה מנסה לשלב אותו במועדון כמו שהיא אוהבת לעשות עם סמלים. הוא יכל להשתמש בזה שהוא נערץ פה ולהיות מפרשן ספורט, עד מאמן די בקלות. אבל הוא החליט להמית את הקריירה שלו.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 יולי 2012, 08:15

יאיר_ב כתב:כמה צביעות..
אני לא מצליח לחזור אחרוה אבל היה כזה ת'רד גם כאשר פניני שבר חוזה כדי להגיע אלינו?
על מי אנחנו עובדים, ככה זה עובד פה. לפעמים לטובתנו ולפעמים לא.
יוגב לא רוצה להיות פה, שילך. אני סומך על בית המשפט שיקבע את הקנס הראוי.

הייתה לו אופצייה, חוקי לחלוטין..
אוחיון גם מטומטם והולך אחורה מקצועית..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 02 יולי 2012, 08:26

felix_r כתב:
לדעתי ישנה גם אפשרות אחרת, שהאנשים פה פשוט לא חשבו עליה.
בוא אני אספר לך עליה, ותגיד אתה אם יש מצב.

אתה זוכר את הקייץ שעבר? החתמתו של אוחיון לקחה הרבה מאוד זמן. זה לקח איזה חודש שלם עד שחתם. הסעיף שעליו התווכחו הצדדים היה בדיוק הסעיף הבעיתי היום. אוחיון רצה אפשרות יציאה כבר אחרי העונה הראשונה, ומכבי רצתה שנקודת היציאה תהיה רק אחרי העונה השניה. האפשרות שאני מדבר עליה היא כזאת: לא היתה שום טעות תמימה בכתיבת החוזה של אוחיון. אוחיון לא הסכים לוותר על אפשרות היציאה אחרי השנה הראשונה, ועורך הדין של מכבי בכוונת זדון בילבל את החוזה ככה, כדי שאם וכאשר מכבי תוכל לדרוש משהו בכל מקרה.

אתה אומר, לפה או לפה... יש מצב. לא יודע עד כמה זה סביר, כי סה"כ מכבי זה ארגון רציני ומסודר, וקשה לי להאמין שיעשה דבר כזה בזדון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 יולי 2012, 08:33

למרות שבעיניי שבירת חוזה היא אף פעם לא דבר ראוי.
עדיין שבירת חוזה בשל צ'אנס אדיר להתקדמות מקצועית כמו חוזה בנ.ב.א או מעבר ממגדל לקבוצה כמו מכבי (או כל קבוצת טופ יורוליג אחרת), נמצאת במעלה גבוהה בהרבה מאשר שבירת חוזה לצורך שדרוג כלכלי בלבד, ואפילו יותר גרוע כשהוא נעשה בשילוב של הליכה אחורה מבחינה מקצועית ומחסור עצום בחוש תחרותיות.

אדם ששם את הכסף לפני טובת הקריירה שלו, הוא אדם שנמצא במקצוע שלו מכל הסיבות הלא נכונות ורוב הסיכויים שהוא לא באמת אוהב את מה שהוא עושה, וזה כנראה אדם מסכן.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 02 יולי 2012, 12:14

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4250186,00.html

אילן השועל נכנס לעניינים
er79

הודעהעל ידי קודי » 02 יולי 2012, 12:16

er79 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4250186,00.html

אילן השועל נכנס לעניינים

טוב שיש בהסכם תאריך סופי שהוא עוד שלושה ימים, אחרת גם הסיפור הזה היה נמשך כמו מסטיק כמו כל דבר במכבי. אם הרוסים יחתמו איתו על הסכם אז גם אם אוחיון ירצה לסגת הם כבר לא יאפשרו לו, כך שעוד 3 ימים נהיה יותר חכמים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 02 יולי 2012, 12:20

קודי כתב:

אילן השועל נכנס לעניינים

טוב שיש בהסכם תאריך סופי שהוא עוד שלושה ימים, אחרת גם הסיפור הזה היה נמשך כמו מסטיק כמו כל דבר במכבי. אם הרוסים יחתמו איתו על הסכם אז גם אם אוחיון ירצה לסגת הם כבר לא יאפשרו לו, כך שעוד 3 ימים נהיה יותר חכמים.

האמת שאני מקווה שיחתום שם. אין לי כח לעניין הזה.
רק לחשוב על כך, שהוא בסוף כן יישחק במכבי, ועוד ימשיך לעלות בחמישייה, וייקבל בוז צורם מהאוהדים, ואז התקשורת לשחט את האוהדים ואת מכבי "איך זה יכול להיות? שחקן נבחרת
ישראל? ישראלי? אוהב הקהל רק בעונה שעברה???" ושלמה שרף וקופמן.... בהההההההההההה

לא בא לי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 02 יולי 2012, 12:23

jol9 כתב:
קודי כתב:

אילן השועל נכנס לעניינים

האמת שאני מקווה שיחתום שם. אין לי כח לעניין הזה.
רק לחשוב על כך, שהוא בסוף כן יישחק במכבי, ועוד ימשיך לעלות בחמישייה, וייקבל בוז צורם מהאוהדים, ואז התקשורת לשחט את האוהדים ואת מכבי "איך זה יכול להיות? שחקן נבחרת
ישראל? ישראלי? אוהב הקהל רק בעונה שעברה???" ושלמה שרף וקופמן.... בהההההההההההה

לא בא לי.

כמוני כמוך. לא רוצה אותו כאן.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קובי » 02 יולי 2012, 12:26

אני מקווה שמכבי לא יסמרטטו במקרה הזה של אוחיון.
לבנאדם הזה אסור ללבוש צהוב, no matter what.
ואפשר לחשוב איזו פגיעה מקצועית זו תהיה... big deal... סתם בלון מנופח מדיי כל הסיפור הזה. כולה פאקינ' יוגב אוחיון, שלא הצליח להתברג בחמישייה של מגדל עונה קודם לכן.
באמת שעשו מכל הסיפור הזה יותר ממה שהוא.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 02 יולי 2012, 12:47

אתם יודעים, מה מעניין? ששמעון והשועל, שהם שני מכביסטים מוכרים ומוערכים, כנראה לא חושבים כמונו.
מעניין מאיפה מגיע הפער הזה. אני אומר שאו שזה מגיע מאינפורמציה חלקית שלנו לגבי כל המקרה, או שזה מגיע מפער בהערכת יכולותיו של אוחיון.
אנחנו חושבים שאוחיון הוא שחקן טוב, אבל לא מספיק טוב בשביל לכופף את הקבוצה תחתיו, ואילו השועל ושמעון חושבים אחרת...

לא יודע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 02 יולי 2012, 14:37

קובי כתב:אני מקווה שמכבי לא יסמרטטו במקרה הזה של אוחיון.
ואפשר לחשוב איזו פגיעה מקצועית זו תהיה... big deal... סתם בלון מנופח מדיי כל הסיפור הזה. כולה פאקינ' יוגב אוחיון, שלא הצליח להתברג בחמישייה של מגדל עונה קודם לכן.

שכחת את YOGI BRAKE A LEG... ;)

מסכים לגמרי. גם אם הוא ירצה להתפייס, אין לאפס הזה מקום כאן. שימשיך לדשדש בליגות באירופה כמו אפיק ניסים, או שיחזור למגדל, גליל, ושאר הקבוצות בארץ. נראה מי תשלם לו כמו שהוא היה יכול לקבל במכבי.
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 02 יולי 2012, 15:08

jol9 כתב:אתם יודעים, מה מעניין? ששמעון והשועל, שהם שני מכביסטים מוכרים ומוערכים, כנראה לא חושבים כמונו.
מעניין מאיפה מגיע הפער הזה. אני אומר שאו שזה מגיע מאינפורמציה חלקית שלנו לגבי כל המקרה, או שזה מגיע מפער בהערכת יכולותיו של אוחיון.
אנחנו חושבים שאוחיון הוא שחקן טוב, אבל לא מספיק טוב בשביל לכופף את הקבוצה תחתיו, ואילו השועל ושמעון חושבים אחרת...

לא יודע.

שניהם.
גם האינפורמציה החלקית.
וגם הערכה כלפי אוחיון. אין היום הרבה רכזים באירופה, שיכולים לעשות לדיאמנטידיס את מה שאוחיון עשה (ועוד במשכורת אפסית)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 02 יולי 2012, 15:08

asafb96 כתב:
קובי כתב:אני מקווה שמכבי לא יסמרטטו במקרה הזה של אוחיון.

שכחת את YOGI BRAKE A LEG... ;)

מסכים לגמרי. גם אם הוא ירצה להתפייס, אין לאפס הזה מקום כאן. שימשיך לדשדש בליגות באירופה כמו אפיק ניסים, או שיחזור למגדל, גליל, ושאר הקבוצות בארץ. נראה מי תשלם לו כמו שהוא היה יכול לקבל במכבי.

חשוב מאוד שגם יוגב וגם יתר השחקנים הישראלים ילמדו את הלקח הזה, ואם בדרך צריך "להקריב" את יוגב (שבלי שום קשר זה מגיע לו לחלוטין) אז ניחא.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים