יאיר_ב כתב:אלמוג כתב:felix_r, אני לא מבין איך הטעות של מכבי(שנעשתה בתום לב), מתירה מבחינתך את ההתנהגות של אוחיון והופכת אותה ללגיטימית.
האפס הזה מלא בתאבת בצע, לא מעניין אותו שום דבר מעבר לזה. הוא חוצפן, וכמקצוען הוא לא אמור לנהוג ככה. כמו בכל מקום, גם פה יש ערכים מסויימים שעובדים לפיהם, ולהתייעץ עם עו"ד איך למצוא פירצה בחוזה + להציע את עצמך לקבוצות אחרות, זה פשוט מגעיל.
ובלי שום קשר להיותו מקצוען, זו התנהגות דוחה בעיניי ואין מקום לשחקנים עם אשיות כזו אצלנו.
ראבק, הוא קיבל הכל, פשוט הכל במכבי. זה לא סתם עוד איזה שחקן שקיבל יחס חרא וברח למען חוזה גבוה יותר(לא שאם זה היה שחקן אחר עם התנהלות כזו זה היה בסדר, אבל שזה בא משחקן שהיה הבייבי של ההנהלה והמאמן בעונה האחרונה, זה כבר מוגזם).
גם לי יש טענות קשות נגד ההנהלה של מכבי בהרבה היבטים, ולדעתי מי שניסח את החוזה צריך להישלח הביתה ובמהרה, אבל זה לא סותר את זה שאוחיון הוא אפס בוגדני, ואני באמת מאחל לו פשיטת רגל, והמשך קריירה מסריחה(מה שאני ממש, אבל ממש לא מאחל למי שכתב את החוזה, שהוא כנראה סתם מטומטם, אבל ספק אם הוא אדם זבל, כמו אוחיון).
כמה נאיביות (או אולי התעלמות מכוונת מעובדות...)
אני לא יודע במה אתה עוסק אבל סביר להניח שאם היו מציעים לך שדרוג משמעותי מאד מאד בשכר בטח היית מסרב כי יש לך ערכים.
אז ברוכים הבאים לעולם האמיתי, כדורסל זה ביזנס, לא בית כנסת.
כשרצינו להביא את פניני לא הפריע לנו שהוא תחת חוזה בהגועל (ואולי גם כשהבאנו את צ'ורה).
אלו החיים, מדובר בעבודה שלו.
אני מרשה לעצמי להניח שרוב מוחלט של חברי הפורום היה נוהג כמוהו.
ואם באמת יש לו סעיף כזה בחוזה (ובהתנהלות של מכבי בשנים האחרונות, לך תדע..) אז הדה-לגיטמציה שעושים לו זה כבר ממש פשע.
כנראה התרגלנו למציאות (שאולי הייתה פעם) שמי שלא רוצה לשחק אצלנו גם כשזה כרוך בויתור משמעותי על שכר או אפס בוגדני, חוצפן, מלא בתאוות בצע ועוד כל מיני כינויים נהדרים.
קרוב משפחה של אוחיון?
1 - נתחיל בזה שאם הייתי רוצה לעזוב (בייחוד מקום שנתן לי הכל וכיבד אותי), הייתי עושה את זה בצורה הכי יפה ונקייה שיש, בייחוד אם יש לי חוזה המשייך אותי למקום.
2 -אם לקחת את זה לעבודות היומיומיות אני אנסה לדמות את זה בצורה הטובה ביותר- תחשוב שאתה עובד במקום מסויים, ומוציאים אותך לקורסים ולימודים, כדי לייעל אותך שכתעבוד אצלם, בקיצור משקיעים בך, ומתנים את זה בחוזה. לאחר שתקבל את התעודות ואתה אדם חשוב עם ערך בשוק, ועכשיו מצפים ממך לתת תפוקה בהתאם לחוזה, מה שתעשה זה לשלוח את קו"ח המדהימים שלך לחברות מתחרות ותירק לבאר ממנה שתית? בייחוד שאתה יודע שבתום החוזה שלך אתה תוכל לקבל הצעות יפות?.זה מה שאוחיון עשה, בעולם הכדורסל זה פחות לימודים ויותר השקעה אישית באימונים, בדקות משחק, ובנתינת במה בטורניר הגדול ביותר באירופה- גביע היורוליג, הוא קיבל את מה שרצה וברח בצורה שפלה.
3- אתם שוכחים שהוא מרוויח פה המון המון כסף. החלום שלי בגילו להרוויח חצי מהמשכורת שלו. ילדים בגילו יושבים וקורעים את התחת בלימודים, תוך כדי עבודות פח מזדמנות. ואל תדברו איתי על קריירה קצרה, כי יש לכדורסלן בערך 10 עד 15 שנה להרוויח טוב. סכומים כאלו מנכל"ים מתפללים להרוויח בגיל 45-50. ועד אותו גיל הם למדו, עבדו. גם להם יש רק 10-15 שנה להרוויח סכומים כאלו. לא תמיד הם מושכים מעבר לגיל 65 את הקריירה (אגב, הם מרווחים כמו הסכומים שהוא מרוויח כיום, סכומים כמו שהוא הולך להרוויח ברוסיהן רק בספורט יש).
עני חסר כל, הוא לא. תאמין לי. הוא יכול לסיים את החוזה שלו בצורה מכובדת ולצאת להרוויח המון, בכיף אני אומר אפילו. אבל שזה בא על חשבון הקבוצה שאני אוהד?! על מה ולמה?
4- הוא לא החכם באדם, למעשה הוא די מטומטם(מצטער על השפה). אם הוא היה נותן עוד שנתיים כאלו במכבי(ואני מאמין שהיה משתפר), לטווח הארוך הוא היה עושה יותר כסף, שכאמור זה דבר שחשוב לו יותר מהכל כנראה. באמת שהוא שחקן טוב, והוא יכל להצליח. אבל לנסוע לרוסיה? ראבק אפילו שחקנים כמו לאנגפורד לא הצליחו שם. אז הוא? נו באמת.. הוא יכל להיות במכבי מלך, כולל זה שלאחר הפרישה שלו מכבי הייתה מנסה לשלב אותו במועדון כמו שהיא אוהבת לעשות עם סמלים. הוא יכל להשתמש בזה שהוא נערץ פה ולהיות מפרשן ספורט, עד מאמן די בקלות. אבל הוא החליט להמית את הקריירה שלו.