המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מתAMסרת כתב:rc4991 כתב:אתם מוכנים להסביר לי למה יש לו אופציית יציאה אחרי שנה אחת?
שוב פעם מכבי והשטויות שלה,אחרי זה בוכים ששחקנים לא נשארים
כנראה שהוא התעקש. לך תדע..אולי החלום שלו - להגיע לקובאן בעוד שנתיים![]()
ועכשיו ברצינות, הרי אי אפשר בכוח..
נקווה שאם הוא יהיה טוב למכבי, ומכבי תהיה טובה אליו - הרומן ימשך.
rc4991 כתב:מתAMסרת כתב:rc4991 כתב:אתם מוכנים להסביר לי למה יש לו אופציית יציאה אחרי שנה אחת?
הוא לא שחקן כזה טוב בשביל שנתפשר וניתן לו אופציית יציאה
rc4991 כתב:מתAMסרת כתב:rc4991 כתב:אתם מוכנים להסביר לי למה יש לו אופציית יציאה אחרי שנה אחת?
קודי כתב:העיקר שבמכבי לא רצו להשאיר את הנדריקס בפחות כסף כי הוא לא סנטר ״אמיתי״. בסוף החתימו שחקן שהוא עוד פחות סנטר מהנדריקס ביותר כסף. לא סנטר אמיתי ולא נעליים.
בכל מקרה, פופס הוא בסך הכל שחקן טוב, לטעמי פחות או יותר ברמה של הנדריקס והבעיה של מכבי לא תהיה בקו הקדמי אלא בקו האחורי, שאין בו מספיק כשרון, אין בו רכז אמיתי ואין בו אף שחקן פיק אנד רול שיפעיל את הגבוהים.
misha כתב:rc4991 כתב:מתAMסרת כתב:rc4991 כתב:אתם מוכנים להסביר לי למה יש לו אופציית יציאה אחרי שנה אחת?
אני חושב שדווקא מכבי התעקשה על אופציית יציאה. זה לא שפופס שחקן צעיר (29 בקרוב) שיש לו עוד הרבה מקום להתקדם, ומדובר בחוזה גדול בשביל מכבי של היום.
מתAMסרת כתב:rc4991 כתב:מתAMסרת כתב:rc4991 כתב:אתם מוכנים להסביר לי למה יש לו אופציית יציאה אחרי שנה אחת?
אולי בדיוק בגלל זה למכבי היה חשוב להכניס אופציה לקבוצה, והוא היתנה את זה באופציה גם עבורו. באמת שאני לא יודעת למה.
החציל האצטקי כתב:מכבי מביכים, כרגיל.
"פופס מנסה-בונסו (2.06, 28), מהגבוהים הטובים והמבוקשים באירופה, חתם לשנתיים בשורות מכבי אלקטרה ת"א"
אם הוא היה מהגבוהים הטובים והמבוקשים באירופה, לא היה צורך לציין את זה.
בכל מקרה- שחקן טוב מאוד. התאמה לסגל? מוטלת בספק. אני אאחל לו המון בהצלחה ואהנה מהריחופים!
מכביסט כתב:קודי כתב:העיקר שבמכבי לא רצו להשאיר את הנדריקס בפחות כסף כי הוא לא סנטר ״אמיתי״. בסוף החתימו שחקן שהוא עוד פחות סנטר מהנדריקס ביותר כסף. לא סנטר אמיתי ולא נעליים.
בכל מקרה, פופס הוא בסך הכל שחקן טוב, לטעמי פחות או יותר ברמה של הנדריקס והבעיה של מכבי לא תהיה בקו הקדמי אלא בקו האחורי, שאין בו מספיק כשרון, אין בו רכז אמיתי ואין בו אף שחקן פיק אנד רול שיפעיל את הגבוהים.
ממך כבר הייתי מצפה שהאסימון כבר ירד ותפנים שאת הקבוצה שלנו להוציא את שמעון מנהלים חבורה של גנבים,שקרנים,נוכלים ומושחתים.
קודי כתב:העיקר שבמכבי לא רצו להשאיר את הנדריקס בפחות כסף כי הוא לא סנטר ״אמיתי״. בסוף החתימו שחקן שהוא עוד פחות סנטר מהנדריקס ביותר כסף. לא סנטר אמיתי ולא נעליים.
jol9 כתב:קודי כתב:העיקר שבמכבי לא רצו להשאיר את הנדריקס בפחות כסף כי הוא לא סנטר ״אמיתי״. בסוף החתימו שחקן שהוא עוד פחות סנטר מהנדריקס ביותר כסף. לא סנטר אמיתי ולא נעליים.
מסכים לגמרי. גם יקר יותר ממה שהיה אפשר להחתים את הנדריקס, גם סיכון שהוא לא ישתלב ולטעמי הוא שחקן עם הרבה פחות אינטלגנציית משחק מהנדריקס.
נקווה שיהיה טוב, וכמובן שיהיה לו בהצלחה.
חנו'ש כתב:החציל האצטקי כתב:מכבי מביכים, כרגיל.
"פופס מנסה-בונסו (2.06, 28), מהגבוהים הטובים והמבוקשים באירופה, חתם לשנתיים בשורות מכבי אלקטרה ת"א"
אם הוא היה מהגבוהים הטובים והמבוקשים באירופה, לא היה צורך לציין את זה.
בכל מקרה- שחקן טוב מאוד. התאמה לסגל? מוטלת בספק. אני אאחל לו המון בהצלחה ואהנה מהריחופים!
אם הוא היה מהגבוהים הטובים והמבוקשים באירופה הוא לא היה חותם במכבי....
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־30 אורחים