פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
03 מרץ 2013, 14:34
חנו'ש כתב:יוני, הכסף לסנטר יכול לבוא מה900 אלף שתכננו לתת לפופס.
ולגארד מהמעל מיליון שהיו מוכנים לשלם ללאנגגפורד כשכבר היה מאוחר מידי.
ולרכז מהכסף שבוזבז על עבמים כמו מדלי ותומאס.
זה לא עניין של תקציב אלא של כמה השחקן שווה לפי תורת הפדרמניזם.
לשחקן שהם חושבים ששווה את הכסף הם ישלמו.
ואל תשכחי את הגרוזיני שגם גזר פה קופון....
אני מסכים איתך , זה לא שאין כסף , זה פשוט שלא רוצים להוציא אותו על שחקנים שלא לרוחם של הג'נרל מנג'ר המקצועי הבכיר שלנו...
03 מרץ 2013, 15:40
צפריר,
אין ויכוח. השאיפה היא נכונה פשוט אני מתקשה לדמיין מצב שבו הקו האחורי עולה
משהו כמו 4 מליון ברוטו אחרי שהנוכחי עולה בערך רבע מזה.
חני,
מה שהיו מוכנים לשלם ללאנגפורד זה מים מתחת לגשר. זה כמו אלה שאומרים שעדיף לא לבזבז
כסף העונה כדי שיעבור לעונה הבאה...
בעידן פדרמן מחליפים סנטר פצוע שעלה 900 אלף בשחקן שעולה פחות
מחצי מבלי שתהיה לכך הצדקה כלשהי.
פשוט צריך לכוון לראש שלהם ואז הציפיות יירדו בהתאם.
03 מרץ 2013, 18:08
אם הייתי יכולה להיכנס לראש של פדרמן....

מי מאתנו יכול להבין איך הם חושבים שם?
למה על שחקן אחד הם משקיעים ועל שחקן אחר לא?
אני לא חשבת שיש איזה הגיון או איזו תבנית מובנית מאחורי המהלכים שלהם, הרוב זה בעיקר אלתורים כך שאי אפשר להגיד בוודאות מה יקרה.
04 מרץ 2013, 01:40
צפריר, הסגל שלך טוב מאוד.
הייתי משנה מעט:
סגל שלי 2013-2014
1-2 :ג'אקסון / ניק קלאטיס , לא פארגו / היקמן אלא אדריאן בנקס/רומל בק שכיף לראות אותו (אם באמת רוצים לחסוך ושתהיה תמורה ראויה) או שניהם, אוחין , נעימי ולא הלפרין החלש, לאנדסברג
3 : פניני , סמית' / דונת'ה סמית' / סקוטי הופסון (אם רוצים לחסוך)
4-5 : שון גיימס כי את פלאנניץ' שולחים לליגה הצרפתית, מאריץ'/בראץ , פאט קלאטיס ולא את בלו , אליהו , טיוס
04 מרץ 2013, 02:30
בק? הבחור אוטוטו בן 31
לא תודה
כנ''ל לבחורצ'יק שלידו
04 מרץ 2013, 08:49
סילבר כתב:צפריר, הסגל שלך טוב מאוד.
הייתי משנה מעט:
סגל שלי 2013-2014
1-2 :ג'אקסון / ניק קלאטיס , לא פארגו / היקמן אלא אדריאן בנקס/רומל בק שכיף לראות אותו (אם באמת רוצים לחסוך ושתהיה תמורה ראויה) או שניהם, אוחין , נעימי ולא הלפרין החלש, לאנדסברג
3 : פניני , סמית' / דונת'ה סמית' / סקוטי הופסון (אם רוצים לחסוך)
4-5 : שון גיימס כי את פלאנניץ' שולחים לליגה הצרפתית, מאריץ'/בראץ , פאט קלאטיס ולא את בלו , אליהו , טיוס
את בנקס אני גם אוהב אבל לאור ההצלחה שלו ושל הקבוצה שלו השנה באיטליה הוא נראה לי יהיה יקר יותר מהיקמן ,אבל בהחלט הייתי מעדיף אותו על היקמן . כמובן שצריך לשאוף לכיוון פארגו ...
לגבי נעימי , מקצועית הוא טוב בהרבה מהלפרין אבל אני חושב שהוא יהיה יקר יותר בגלל מה שהוא מקבל היום ברוסיה ויש לי בעיה גדולה עם האופי שלו וגם בגלל שמדובר בגארד החמישי שכנראה יזכה למעט מאוד דקות הוא בטח יעורר פרובקאציות בתקשורת...
לגבי הגבוהים , עוד לא הספקתי לעדכן בחתימה אבל ג'יימס כנראה ישאר כי יש לו חוזה ואז באמת אין טעם להשאיר את פלאנניץ' ...
04 מרץ 2013, 08:59
Holiday_Armadillo כתב:בק? הבחור אוטוטו בן 31
לא תודה
כנ''ל לבחורצ'יק שלידו
האם הגיל שלו חשוב כל כך? ממתי פרוספקט צעיר יותר שמקיים יישאר במכבי? ברצלונה צאסק"א ואפילו מילנו עושות לנו מה שאנחנו עושים לקבוצות נחותות יותר כלכלית. שחקן ממילא לא ישלים בקבוצה מעבר ל 4 שנים אלא אם הוא ישראלי או זר סביר וטוב אך לא מעבר לזה. אי לכך, לגיל אין חשיבות. ראי ערך בראון מז'אלגריס שכיכב כאן והוא היה בן 100. ההבדל הוא המחיר. הוא היה שחקן מוכח באירופה ומאידך מחירו היה בהתאם.
לרומל בק יכולות מדהימות ועלותו בוטנים. השאלה האם ידע לעשות את הסוויץ לקבוצה גדולה ברמת יורוליג. בזמנו, הייתי מהיחידים בפורום שחשב שפארגו שחקן ראוי לקבוצה עוד לפני שחשבו להחתים אותו. קטלו אותי לא מימין ומשמאל אלא תלת מימד. היום הוא מוזכר בנשימה אחת עם גיאקסון ופראמר.
אדריאן בנקס שחקן של מאניטיים. יש לו ביצים של בת יענה וקשה לי לזכור כמה משחקים ניצח עם הבאזר וכמה משחקים סיים 20+. אם מחפשים שחקנים זולים שיאפשרו לרכוש שחקנים גדולים, אזי בק, בנקס וקלאיטיס (25 נק' אתמול ו 9 ריבאונד) מחיפה מושלמים למטרה זו. הם סופר מוכשרים, עלותם כשניצלונים (עם שומשום) ויש להם פוטנציאל להצליח במכבי. רכישתם תאפשר לחשוב על פראמר, ג'קסון, באראץ', מאריץ' או אמריקאים נ.בי.איי 6 ספרות שלא נופלים מהם.
04 מרץ 2013, 09:18
סילבר כתב:Holiday_Armadillo כתב:בק? הבחור אוטוטו בן 31
לא תודה
כנ''ל לבחורצ'יק שלידו
האם הגיל שלו חשוב כל כך? ממתי פרוספקט צעיר יותר שמקיים יישאר במכבי? ברצלונה צאסק"א ואפילו מילנו עושות לנו מה שאנחנו עושים לקבוצות נחותות יותר כלכלית. שחקן ממילא לא ישלים בקבוצה מעבר ל 4 שנים אלא אם הוא ישראלי או זר סביר וטוב אך לא מעבר לזה. אי לכך, לגיל אין חשיבות. ראי ערך בראון מז'אלגריס שכיכב כאן והוא היה בן 100. ההבדל הוא המחיר. הוא היה שחקן מוכח באירופה ומאידך מחירו היה בהתאם.
לרומל בק יכולות מדהימות ועלותו בוטנים. השאלה האם ידע לעשות את הסוויץ לקבוצה גדולה ברמת יורוליג. בזמנו, הייתי מהיחידים בפורום שחשב שפארגו שחקן ראוי לקבוצה עוד לפני שחשבו להחתים אותו. קטלו אותי לא מימין ומשמאל אלא תלת מימד. היום הוא מוזכר בנשימה אחת עם גיאקסון ופראמר.
אדריאן בנקס שחקן של מאניטיים. יש לו ביצים של בת יענה וקשה לי לזכור כמה משחקים ניצח עם הבאזר וכמה משחקים סיים 20+. אם מחפשים שחקנים זולים שיאפשרו לרכוש שחקנים גדולים, אזי בק, בנקס וקלאיטיס (25 נק' אתמול ו 9 ריבאונד) מחיפה מושלמים למטרה זו. הם סופר מוכשרים, עלותם כשניצלונים (עם שומשום) ויש להם פוטנציאל להצליח במכבי. רכישתם תאפשר לחשוב על פראמר, ג'קסון, באראץ', מאריץ' או אמריקאים נ.בי.איי 6 ספרות שלא נופלים מהם.
כן, הגיל שלו חשוב כל כך
אם היה בן 28-29, ניחא, אבל 31?! כן, הגיל מאוד חשוב
אני לא מבקשת להביא בני 17-18 אלא בין 26+-
04 מרץ 2013, 11:26
זה לא קשור לגיל, זה קשור לזה שמדובר בעוד שחקן מעאפן. קו אחורי של בק ובנקס? נהיינו ברק נתניה ועוד לא סיפרו לי?
04 מרץ 2013, 12:37
er79 כתב:זה לא קשור לגיל, זה קשור לזה שמדובר בעוד שחקן מעאפן. קו אחורי של בק ובנקס? נהיינו ברק נתניה ועוד לא סיפרו לי?
הוא התכוון או בנקס או בק במקום היקמן לעמדה 2 ...
אישית הייתי מעדיף לראות רכז תותח , גארד תותח וסנטר תותח אבל אם צריך להתפשר על אחת משלושת העמדות האלו אז בנקס לעמדה 2 יכול להיות בסדר גמור . בק באמת מבוגר מידי לטעמי .
אבל מאוד הייתי רוצה לראות את ג'אקסון בעמדה 1 ואת פארגו בעמדה 2 כשהם יכולים להתחלף כל הזמן כמו שהיה עם פארגו ופרקינס....
04 מרץ 2013, 15:20
ג׳קסון שחקן טוב, עדיין הייתי הולך על ציוות של פארגו ולנגפורד. לגבי בנקס, הוא לא שחקן בקליבר של יורוליג וגם לא יהיה. לא כל שחקן שיודע לעשות דאנקים מלהיבים אמור להלהיב אותי כמו ילד ולשכנע אותי שהוא ראוי.
04 מרץ 2013, 15:27
er79 כתב:ג׳קסון שחקן טוב, עדיין הייתי הולך על ציוות של פארגו ולנגפורד. לגבי בנקס, הוא לא שחקן בקליבר של יורוליג וגם לא יהיה. לא כל שחקן שיודע לעשות דאנקים מלהיבים אמור להלהיב אותי כמו ילד ולשכנע אותי שהוא ראוי.
בו נגיד שאם יהיו פה פארגו ולאנגפורד אני יותר מאשמח , אבל אישית אני חושב שציוות יחד שלהם פחות יתאים מאשר שפארגו ישולב ליד שחקן שמשחק יותר בעמדה 1 .
פארגו ולאנגפורד יחד יביא למצב שפארגו יהיה המנהל המשחק הבלעדי כי לאנגפורד ממש רחוק מלהיות מנהל משחק . ולכן ציוות של ג'אקסון עם פארגו יכול לעבוד טוב יותר לדעתי , אבל שאלו יהיו הצרות שלנו .
לגבי בנקס , הוא הרבה יותר מסתם מטביע טוב , הוא עושה עונה טובה מאוד באיטליה בקבוצה שהיא אולי הפתעת העונה באירופה . הם מובילים את הליגה האיטלקית לפני סיינה ומילאנו העשירות ...
אם מחפשים פתרון זול ( ואני מקווה שלא ) אז לדעתי הוא אופציה טובה .
04 מרץ 2013, 15:32
לנגפורד לא צריך להיות מנהל משחק, לא זה תפקידו. פארגו מנהל משחק טוב, ואת אותם הדברים שאתה אומר אמרו גם על הציוות שלו עם פרקינס, לא ביג דיל. אגב, יש את אוחיון מעמדת המחליפים. וגם הצעתי את שאראס כרכז שלישי, אם אפשרי (לא חייב). לנגפורד יודע להוביל כדור וליצור מצבים, והוא בין הטובים באירופה בתחום הזה. אני לא חושב שצריך יותר מזה.
04 מרץ 2013, 15:33
לא ידעתי אם לצחוק או לבכות.
מישהו כתב על החסרונת בצוות פארגו ולנגפורד.
הסיכוי היחידי ששניהם יהיו כאן זה אם מכבי תשחק עם שחקני נוער + שניהם.
מישהו באמת מאמין שיש סיכוי שמיהו משני אלו יהיה כאן שנה הבאה?
אם כן אז אני מציע לו לא לשכוח לקחת כל בוקר את כדור הכחול לפני הירוק ולא להפך. כי אם לא עושים את זה
בסדר הנכון זה מביא להזיות
04 מרץ 2013, 17:29
לא, אני עדיין לא צריך לקחת גלולות. ידוע לי שהסגל שאני מציע הוא פנטזיה. מצד שני, אם ההנהלה הקמצנית שלנו תפנים שעם התקציב הנוכחי היא לא תגיע לכלום ושום דבר, אולי הם יסכימו לפתוח את הארנק. הסגל שהצעתי מוערך ל-10 מליון ברוטו, פלוס מינוס, נכון שזה לא תקציב שחקנים זעום, אבל כלום ושום דבר לעומת התקציבי עתק של קבוצות הצמרת ביורוליג. תן לי בין 10-12 מליון דולר נטו, ואני מרכיב לך סגל שיכלול גם את לנגפורד וגם את פארגו (כספית ניתן לרכוש אותם, טכנית יכול להיות שפארגו יעדיף להישאר בגלות ומילאנו לא תשחרר את לנגפורד. אני מתייחס נטו לפן הכלכלי).
04 מרץ 2013, 18:30
Holiday_Armadillo כתב:סילבר כתב:Holiday_Armadillo כתב:בק? הבחור אוטוטו בן 31
לא תודה
כנ''ל לבחורצ'יק שלידו
כן, הגיל שלו חשוב כל כך
אם היה בן 28-29, ניחא, אבל 31?! כן, הגיל מאוד חשוב
אני לא מבקשת להביא בני 17-18 אלא בין 26+-
כולם מפנטזים על חזרתו של בלו. מעבר לעובדה שהוא מבוגר מבק, הוא גם יקר ממנו ופחות יציב ביכולת. לבלו היו תקופות נוראיות מטווח השלוש גם בעונה האחרונה. לבק את יכולה לספור על יד אחת את מספר המשחקים מהם ירד מ 12 נק'. רומל בק הוא פתרון מצוין למצב בו ההנהלה מבקשת להביא פאגו/פראמר/ שחקן יקר ומחפשים גזרה אחרת בה ניתן לחסוך.
04 מרץ 2013, 18:34
er79 כתב:ג׳קסון שחקן טוב, עדיין הייתי הולך על ציוות של פארגו ולנגפורד. לגבי בנקס, הוא לא שחקן בקליבר של יורוליג וגם לא יהיה. לא כל שחקן שיודע לעשות דאנקים מלהיבים אמור להלהיב אותי כמו ילד ולשכנע אותי שהוא ראוי.
1. לבנקס יכולת קליעה טובה מאוד מ 3. שרטט בראש משחק ב 3 דקות אחרונות ומכבי במינוס 10. במצב כזה חושבים סיינה: זריקות 3. את מי יש לך היום חוץ מסמית ולוגן וגם הם לא מהמשובחים. דמיין פריסה של רומל בק, פאט קלאיטיס, נעימי/אדריאן בנקס, סמית ושאראס. פדרמן ישקיע? אז עכשיו תוציא את סמית ותכניס את פארגו/פראמר.
2. לנגפורד משובח אבל אין לי חשק לחזות בבידודים שלו. הוא יעיל אבל מעצבן לראות אותו חודר וארבעת שחקני הקבוצה מוחאים לו כפיים. היה עצוב לראות ולא מעוניין שהפוזשנים הללו יחזרו במכבי. סוף שעון? מתאים. לנגפורד לא מסתפק בזה כי הוא שורד וככזה הוא צריך לדאוג לסטטיסטיקה האישית שלו כסקורר.
04 מרץ 2013, 19:37
סילבר כתב:er79 כתב:ג׳קסון שחקן טוב, עדיין הייתי הולך על ציוות של פארגו ולנגפורד. לגבי בנקס, הוא לא שחקן בקליבר של יורוליג וגם לא יהיה. לא כל שחקן שיודע לעשות דאנקים מלהיבים אמור להלהיב אותי כמו ילד ולשכנע אותי שהוא ראוי.
1. לבנקס יכולת קליעה טובה מאוד מ 3. שרטט בראש משחק ב 3 דקות אחרונות ומכבי במינוס 10. במצב כזה חושבים סיינה: זריקות 3. את מי יש לך היום חוץ מסמית ולוגן וגם הם לא מהמשובחים. דמיין פריסה של רומל בק, פאט קלאיטיס, נעימי/אדריאן בנקס, סמית ושאראס. פדרמן ישקיע? אז עכשיו תוציא את סמית ותכניס את פארגו/פראמר.
2. לנגפורד משובח אבל אין לי חשק לחזות בבידודים שלו. הוא יעיל אבל מעצבן לראות אותו חודר וארבעת שחקני הקבוצה מוחאים לו כפיים. היה עצוב לראות ולא מעוניין שהפוזשנים הללו יחזרו במכבי. סוף שעון? מתאים. לנגפורד לא מסתפק בזה כי הוא שורד וככזה הוא צריך לדאוג לסטטיסטיקה האישית שלו כסקורר.
מה שאני הכי אוהב פורום הזה, זה איך אנשים לוקחים התרשמות משחקן בליגה הישראלית לפני מספר שנים, ומחליטים שהוא יכול לעשות את זה עוד יותר טוב ביורוליג!
ידידי היקר, לפני שאתה בונה בניינים, לפחות תעשה את המינימום - תבדוק את הסטטיסטיקה של השחקן השנה!
לידיעתך, לאדריאן בנקס יש 25% לשלוש בליגה האיטלקית, שהיא רחוקה מרמת הירוליג כמעט כמו הליגה הישראלית.
לעומת זאת ללוגאן, שהוא לא מספיק משובח לדעתך, יש 44% לשלוש ביורוליג, לסמית' - 38.5%
05 מרץ 2013, 02:03
סילבר כתב:er79 כתב:ג׳קסון שחקן טוב, עדיין הייתי הולך על ציוות של פארגו ולנגפורד. לגבי בנקס, הוא לא שחקן בקליבר של יורוליג וגם לא יהיה. לא כל שחקן שיודע לעשות דאנקים מלהיבים אמור להלהיב אותי כמו ילד ולשכנע אותי שהוא ראוי.
1. לבנקס יכולת קליעה טובה מאוד מ 3. שרטט בראש משחק ב 3 דקות אחרונות ומכבי במינוס 10. במצב כזה חושבים סיינה: זריקות 3. את מי יש לך היום חוץ מסמית ולוגן וגם הם לא מהמשובחים. דמיין פריסה של
רומל בק, פאט קלאיטיס, נעימי/אדריאן בנקס, סמית ושאראס. פדרמן ישקיע? אז עכשיו תוציא את סמית ותכניס את פארגו/פראמר.
אני מנסה לדמיין... עולים לי שמות כמו ריי אלן, סטיב נאש, רג'י מילר, קאפונו, קווין לאב, נבארו... איכשהו בק ונעימי לא מצליחים להשתחל לי לתוך הדמיון, אבל אולי זה רק אני.
05 מרץ 2013, 23:29
jol9 כתב:סילבר כתב:er79 כתב:ג׳קסון שחקן טוב, עדיין הייתי הולך על ציוות של פארגו ולנגפורד. לגבי בנקס, הוא לא שחקן בקליבר של יורוליג וגם לא יהיה. לא כל שחקן שיודע לעשות דאנקים מלהיבים אמור להלהיב אותי כמו ילד ולשכנע אותי שהוא ראוי.
1. לבנקס יכולת קליעה טובה מאוד מ 3. שרטט בראש משחק ב 3 דקות אחרונות ומכבי במינוס 10. במצב כזה חושבים סיינה: זריקות 3. את מי יש לך היום חוץ מסמית ולוגן וגם הם לא מהמשובחים. דמיין פריסה של
רומל בק, פאט קלאיטיס, נעימי/אדריאן בנקס, סמית ושאראס. פדרמן ישקיע? אז עכשיו תוציא את סמית ותכניס את פארגו/פראמר.
אני מנסה לדמיין... עולים לי שמות כמו ריי אלן, סטיב נאש, רג'י מילר, קאפונו, קווין לאב, נבארו... איכשהו בק ונעימי לא מצליחים להשתחל לי לתוך הדמיון, אבל אולי זה רק אני.
אם כבר, סע למחוזות אחרים: בוב מורס, שצ'רביאק, בראבנדר, ניקו גאליס, אוסקר שמידט, פטרוביץ