Holiday_Armadillo כתב:בק? הבחור אוטוטו בן 31
לא תודה
כנ''ל לבחורצ'יק שלידו
האם הגיל שלו חשוב כל כך? ממתי פרוספקט צעיר יותר שמקיים יישאר במכבי? ברצלונה צאסק"א ואפילו מילנו עושות לנו מה שאנחנו עושים לקבוצות נחותות יותר כלכלית. שחקן ממילא לא ישלים בקבוצה מעבר ל 4 שנים אלא אם הוא ישראלי או זר סביר וטוב אך לא מעבר לזה. אי לכך, לגיל אין חשיבות. ראי ערך בראון מז'אלגריס שכיכב כאן והוא היה בן 100. ההבדל הוא המחיר. הוא היה שחקן מוכח באירופה ומאידך מחירו היה בהתאם.
לרומל בק יכולות מדהימות ועלותו בוטנים. השאלה האם ידע לעשות את הסוויץ לקבוצה גדולה ברמת יורוליג. בזמנו, הייתי מהיחידים בפורום שחשב שפארגו שחקן ראוי לקבוצה עוד לפני שחשבו להחתים אותו. קטלו אותי לא מימין ומשמאל אלא תלת מימד. היום הוא מוזכר בנשימה אחת עם גיאקסון ופראמר.
אדריאן בנקס שחקן של מאניטיים. יש לו ביצים של בת יענה וקשה לי לזכור כמה משחקים ניצח עם הבאזר וכמה משחקים סיים 20+. אם מחפשים שחקנים זולים שיאפשרו לרכוש שחקנים גדולים, אזי בק, בנקס וקלאיטיס (25 נק' אתמול ו 9 ריבאונד) מחיפה מושלמים למטרה זו. הם סופר מוכשרים, עלותם כשניצלונים (עם שומשום) ויש להם פוטנציאל להצליח במכבי. רכישתם תאפשר לחשוב על פראמר, ג'קסון, באראץ', מאריץ' או אמריקאים נ.בי.איי 6 ספרות שלא נופלים מהם.