ההכנות לעונה הבאה - התחילה עונת המלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ההכנות לעונה הבאה

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 מרץ 2014, 23:27

yzafrir כתב:
LIAV10 כתב:פארגו פרץ בקבוצה קטנה?

אם לא מתחשבים במסורת , אז מכבי בהחלט קבוצה קטנה . אולי בעצם בינונית יותר נכון...
היום התקציב של מכבי הוא לא ב-10 הראשונות ביורוליג ויש גם קבוצות יורוקאפ עם תקציב גדול יותר שגם כן מתמודדות איתנו על שחקנים ( קאזאן , חימקי...)
בקיצור , היום מכבי היא מקפצה לכסף הגדול...

לא הגענו לגמר באותה עונה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 30 מרץ 2014, 00:25

felix_r כתב:
rc4991 כתב:
er79 כתב:
roy1000 כתב:בלו לא נחשב ישראלי לצורך עניין הזהות. אני לא רואה מצב שסמית' לא נשאר - יש לו חוזה, ומכבי לא תשלם גם לו בשביל לשבת בבית.
יכול להיות שאתה לא רואה צורך בגחמה של ישראלי בחמישייה, אבל תאר לעצמך מצב של חמישיית זרים במכבי - התקשורת תחגוג על זה, הקהל ימחה, והספונסרים יברחו. זה אולי נראה כמו גחמה, אבל זה הכרח וזה ימשיך להיות בשנה הבאה וכמעט בוודאות זה יהיה אוחיון.

מעניין לי את התחת צביון. מי שטוב ישחק. ואגב זהות, למה אתה חושב שהקהל מחובר לאוחיון יותר מלבלו? הקהל לא אוהב את אוחיון. הישראלי היחיד שהקהל מזוהה איתו ומחובר אליו זה גיא פניני. הקהל מחובר יותר לזרים בשנים האחרונות, כמו סופו.

:thumbup

צביון זה אולי שטויות, אבל כשאתה מפסיד אליפות בארץ זה כבר לא נראה מצחיק, נכון?
זאת הסיבה העיקרית שאני רוצה שיהיה לנו סגל שישחק באותו הרכב גם ביורוליג וגם בליגה.
ככה נוכל לשחק את אותם התרגילים כמו ביורוליג, השחקנים בחמישיה יהיו רגילים לשחק ביחד, לא נצטרך לעשות התאמות וקומבינות.

עם זרים איכותיים אתה לא תפסיד אליפות גם עם הררי כרכז ראשון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 מרץ 2014, 00:38

LIAV10 כתב:
yzafrir כתב:

אם לא מתחשבים במסורת , אז מכבי בהחלט קבוצה קטנה . אולי בעצם בינונית יותר נכון...
היום התקציב של מכבי הוא לא ב-10 הראשונות ביורוליג ויש גם קבוצות יורוקאפ עם תקציב גדול יותר שגם כן מתמודדות איתנו על שחקנים ( קאזאן , חימקי...)

ואיך זה משנה את העובדה שמכבי קבוצת יורוליג בינונית?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 מרץ 2014, 00:40

שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:
yzafrir כתב:

באותה עונה היא לא היתה קבוצת יורוליג בינונית, היא היתה סגנית אלופת אירופה!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 מרץ 2014, 00:44

חנו'ש כתב:
שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:
yzafrir כתב:

לא. היא הייתה קבוצה יורוליג בינונית שלמרות זאת עשתה עונה יפה והגיעה להיות סגנית אליפות אירופה.
מכבי קבוצה בינונית מאז תום השושלת. הגיע הזמן להפנים את זה אחרי 8 שנים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 מרץ 2014, 00:48

שמואל1 כתב:
חנו'ש כתב:
שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:לא הגענו לגמר באותה עונה?

לא. היא הייתה קבוצה יורוליג בינונית שלמרות זאת עשתה עונה יפה והגיעה להיות סגנית אליפות אירופה.

מכבי עדיין מגיעה כל שנה לפחות לטופ 8.
פעם אחת י-ם עשתה רבע גמר יורוקאפ לראשונה מזה שנים והיא כבר אוטומטית קבוצת יורוקאפ מצוינת, אבל מכבי נמצאת האופן קבוע בין 8 הגדולות של אירופה והיא רק "קבוצת יורוליג בינונית"??
בסדר....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 מרץ 2014, 00:57

חנו'ש כתב:
שמואל1 כתב:
חנו'ש כתב:
שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:לא הגענו לגמר באותה עונה?

מכבי עדיין מגיעה כל שנה לפחות לטופ 8.
פעם אחת י-ם עשתה רבע גמר יורוקאפ לראשונה מזה שנים והיא כבר אוטומטית קבוצת יורוקאפ מצוינת, אבל מכבי נמצאת האופן קבוע בין 8 הגדולות של אירופה והיא רק "קבוצת יורוליג בינונית"??
בסדר....

לא צריך קבוצה גדולה כדי להיות בין 8 הטובות של אירופה. צריך סגל סביר, מאמן טוב וגם מסורת. את כל זה יש למכבי.
ועדיין, היא קבוצת יורוליג בינונית ואין מה לעשות. גם מבחינת התקציב וגם מבחינת הסגל.

לגבי ירושלים, אני לא חושב שהיא קבוצת יורוקאפ מצויינת. השנה היא קבוצת יורוקאפ טובה, בגלל הסגל. אם למכבי היה סגל איכותי, אז גם היא הייתה נחשבת קבוצת יורוליג טובה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 מרץ 2014, 01:06

פתטי להגיד שהקבוצה ההיא הייתה בינונית.
היא הייתה אחת משלושת הטובות ביחד עם ברצלונה ופאו׳.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 30 מרץ 2014, 06:16

yzafrir כתב:השחקנים היחידים שאנחנו יכולים לחלום עליהם זה כאלו שפרצו בקבוצה קטנה לאחר כך נכשלו בקבוצה גדולה כמו פארגו וג'אקסון . מאותה סיבה הצלחנו להחזיר את סופו...
אישית אני מעדיף בחמישייה שני קומבו גארדים יודעים לשחק בשתי העמדות בו זמנית ,מאשר רכז מובהק וקלעי מובהק . ככה זה היה בעונת פארגו פרקינס...לכן ציוות של פארגו עם ג'קסון זה משהו שמסינה מפספס העונה ...גם נולן סמית' יכול להיות אופציה טובה ליד פארגו ולטעמי גם קאלתס אבל קשה לי לראות מצב שיחזור לאירופה לסכומים של מכבי...שחקן כמו לאנגפורד שנמצא בשיא שלו לא יגיע לפה בחיים בסכום שיציעו לו כך שהוא לא רלוונטי...

אז למה לעבוד קשה? בוא נישאר עם רייס והיקמן
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 30 מרץ 2014, 06:17

LIAV10 כתב:פתטי להגיד שהקבוצה ההיא הייתה בינונית.

ואת מה שכתבת עכשיו אמרת גם לפני שהעונה ההיא התחילה ?
כשפארגו חתם האמנת שמכבי יגיעו לגמר ?
מכבי היו סינדרלה אותה עונה כמו שהקבוצה הקטנה של פרטיזן הייתה עונה לפני .
באותה מידה אם הקבוצה ה בינונית של העונה תביעה בטעות לפיינלפור...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 30 מרץ 2014, 06:19

er79 כתב:
yzafrir כתב:השחקנים היחידים שאנחנו יכולים לחלום עליהם זה כאלו שפרצו בקבוצה קטנה לאחר כך נכשלו בקבוצה גדולה כמו פארגו וג'אקסון . מאותה סיבה הצלחנו להחזיר את סופו...
אישית אני מעדיף בחמישייה שני קומבו גארדים יודעים לשחק בשתי העמדות בו זמנית ,מאשר רכז מובהק וקלעי מובהק . ככה זה היה בעונת פארגו פרקינס...לכן ציוות של פארגו עם ג'קסון זה משהו שמסינה מפספס העונה ...גם נולן סמית' יכול להיות אופציה טובה ליד פארגו ולטעמי גם קאלתס אבל קשה לי לראות מצב שיחזור לאירופה לסכומים של מכבי...שחקן כמו לאנגפורד שנמצא בשיא שלו לא יגיע לפה בחיים בסכום שיציעו לו כך שהוא לא רלוונטי...

מה זה קשור ????
גם פארגו וגם פרקינס היו קומבוגארדים ואז זה עבד מצויין ...
כרגיל אתה מחפש להגיב על כל שטות...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 מרץ 2014, 06:45

yzafrir כתב:
LIAV10 כתב:פתטי להגיד שהקבוצה ההיא הייתה בינונית.

ואת מה שכתבת עכשיו אמרת גם לפני שהעונה ההיא התחילה ?
כשפארגו חתם האמנת שמכבי יגיעו לגמר ?
מכבי היו סינדרלה אותה עונה כמו שהקבוצה הקטנה של פרטיזן הייתה עונה לפני .
באותה מידה אם הקבוצה ה בינונית של העונה תביעה בטעות לפיינלפור...

מה זה משנה מה חשבתי בתחילת העונה?
ההשוואה לקבוצה הנוכחית הזויה, הקבוצה ההיא עשתה ריצת 9-0 בבתים, ניצחה גם בבתים וגם בטופ 16 קבוצות ב40 הפרש, עשתה סדרת הצלבה גדולה והביסה את מדריד 20 הפרש בחצי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 30 מרץ 2014, 08:00

yzafrir כתב:
er79 כתב:

מה זה קשור ????

זה אני שמדבר שטויות, או שאתה שממשיך לחלום בהקיץ ששילוב של שני קומבו אמריקאים יצליח? צא מזה, העונה ההיא הייתה פגיעה סטטיסטית קלושה ותלושה מהמציאות, חיכית 3 שנים מאז, קיבלת את אותו שילוב מטופש של שני קומבואים, ושלוש שנים אכלת לקרדה. מה אתה רוצה, לחכות עוד 5 שנים? עוד 10 שנים? קבוצה בלי אייקיו זה לא עובד. זה הכל.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 מרץ 2014, 08:11

חחח ״שלוש שנים אכלת לקרדה״
זה עוד לא שמעתי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 30 מרץ 2014, 08:24

LIAV10 כתב:חחח ״שלוש שנים אכלת לקרדה״
זה עוד לא שמעתי.

אני אשכנזי, מה לעשות.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 30 מרץ 2014, 09:13

[quote="rc4991"}עם זרים איכותיים אתה לא תפסיד אליפות גם עם הררי כרכז ראשון[/quote]

אתה מדבר על זרים ברמה של פארקר וניקולה. שחקנים כאלה לא יגיעו למכבי שלל דני פדרמן.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 30 מרץ 2014, 09:16

yzafrir כתב:
er79 כתב:

מה זה קשור ????

זכית בלוטו פעם אחת ואתה מנסה להפוך את זה לשיטה. אני לא חושב שזו אסטרטגיה מנצחת. על כל פארגו ופרקינס יש לך 10 רייס והיקמן.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 30 מרץ 2014, 09:24

זה מה שאני מנסה להסביר לו כבר תקופה ארוכה, אבל הוא לא מוכן להודות בזה. זה לא עניין של מי צודק ומי טועה, סטטיסטית השילובים שהוא מדבר עליהם מצליחים אחת לדור.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 30 מרץ 2014, 09:26

er79 כתב:זה מה שאני מנסה להסביר לו כבר תקופה ארוכה, אבל הוא לא מוכן להודות בזה. זה לא עניין של מי צודק ומי טועה, סטטיסטית השילובים שהוא מדבר עליהם מצליחים אחת לדור.

מצד אחד כן, מצד שני, לא חושב שיש לאף אחד התנגדות להחזיר את פארגו עצמו. אני דווקא אופטימי לגבי שילוב של פארגו/אוחיון.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 30 מרץ 2014, 09:30

שמואל1 כתב:לא צריך קבוצה גדולה כדי להיות בין 8 הטובות של אירופה. צריך סגל סביר, מאמן טוב וגם מסורת. את כל זה יש למכבי.
ועדיין, היא קבוצת יורוליג בינונית ואין מה לעשות. גם מבחינת התקציב וגם מבחינת הסגל.

לגבי ירושלים, אני לא חושב שהיא קבוצת יורוקאפ מצויינת. השנה היא קבוצת יורוקאפ טובה, בגלל הסגל. אם למכבי היה סגל איכותי, אז גם היא הייתה נחשבת קבוצת יורוליג טובה.

אני חושב שכולם מסכימים שמכבי היא קבוצת יורוליג טובה. לא מצויינת כמו צסקא, ריאל ובארסה, לא בינונית כמו פרטיזן, ז'לגיריס ומלאגה ובטח לא חלשה כמו הנמושות.
קבוצת יורוליג טובה זאת קטגוריה די רחבה שכוללת בתוכה עוד הרבה קבוצות, ולכן אם צריך לעדן מעט אז הייתי אומר שמכבי היא קבוצת יורוליג טובה +, כי היא טובה יותר מקבוצות כמו
פאו, קובאן וגלא, והיא בערך בלבל של מילאנו ואול', שזה בדיוק דרג אחד מתחת לתותחיות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים