04 אפריל 2014, 20:50
04 אפריל 2014, 20:58
שחף כתב:MTA2311 כתב:שחקן שהצליח במכבי, תמיד יהיה עדיף על שחקן שהצליח במקומות אחרים.
לא יודע מאיפה השטות הזאת שהוא הוביל גם את סיינה לפיינל פור. לא שיחק בכלל בטופ 16, ובהצלבה היה פאקטור בערך כמו שהררי יהיה פאקטור בסדרה מול מילאנו.
מפתיע אותי שדווקא אתה שחף כל כך בעדו. מדובר בסמל לשכונתיות.
איך סמל לשכונתיות מוביל קבוצות חלשות כמו פרטיזן ומקדוניה להצלחות? אני חושב שלא ראית יותר מידי את מקאלב. הוא לא ממש כריס פול, אבל הוא רחוק מאוד מלהית שכונתי. קשה לי להאמין שהיה מצליח בקבוצה מסודרת כמו פרטיזן אם הוא היה כזה. יש לו פלוס מאוד גדול וזה היכולת שלו להגיע לטבעת ולסיים ברמה מאוד מאוד גבוהה(מעל 60% לשתי נקודות לשחקן של 1.78 מ' בשיא שלו). אם הוא היה גם מנהל משחק ברמה גבוהה הוא לא היה משחק בכלל באירופה.
04 אפריל 2014, 21:35
04 אפריל 2014, 22:02
MTA2311 כתב:שחף כתב:MTA2311 כתב:שחקן שהצליח במכבי, תמיד יהיה עדיף על שחקן שהצליח במקומות אחרים.
לא יודע מאיפה השטות הזאת שהוא הוביל גם את סיינה לפיינל פור. לא שיחק בכלל בטופ 16, ובהצלבה היה פאקטור בערך כמו שהררי יהיה פאקטור בסדרה מול מילאנו.
מפתיע אותי שדווקא אתה שחף כל כך בעדו. מדובר בסמל לשכונתיות.
איך סמל לשכונתיות מוביל קבוצות חלשות כמו פרטיזן ומקדוניה להצלחות? אני חושב שלא ראית יותר מידי את מקאלב. הוא לא ממש כריס פול, אבל הוא רחוק מאוד מלהית שכונתי. קשה לי להאמין שהיה מצליח בקבוצה מסודרת כמו פרטיזן אם הוא היה כזה. יש לו פלוס מאוד גדול וזה היכולת שלו להגיע לטבעת ולסיים ברמה מאוד מאוד גבוהה(מעל 60% לשתי נקודות לשחקן של 1.78 מ' בשיא שלו). אם הוא היה גם מנהל משחק ברמה גבוהה הוא לא היה משחק בכלל באירופה.
איך שחקן שכונתי עם יכולת אישית גבוהה מאוד מוביל קבוצות חלשות כמו פרטיזן ומקדוניה להצלחות? נו באמת. אלה בדיוק סוג השחקנים שמצליחים בקבוצות האלה. אני חושב שלא ראית יותר מדי כדורסל בשכונה. אם רייס והיקמן הם שכונה, גם מקאלב הוא שכונה. הרבה יותר מוכשר התקפית, אבל הסגנון הוא אותו סגנון.
נכון, אם היה גם מנהל משחק אפילו בינוני כנראה שלא היה באירופה. אבל הוא לא. אתה רוצה שחקן שיקלע פה 15 נקודות למשחק, אבל ייתן יחס אסיסטים-איבודים פחות טוב משל היקמן? בסדר, זכותך. אבל כדאי שתפסיק גם להגיד בכל הזדמנות שאתה רוצה פה שחקן בסגנון אחר מהיקמן ורייס.
04 אפריל 2014, 22:17
04 אפריל 2014, 22:37
04 אפריל 2014, 23:26
MTA2311 כתב:זה חתיכת דיוק. מקאלב: 2.6 אסיסטים+ 1.6 איבודים. היקמן: 2.6 אסיסטים+ 1.7 איבודים. זה אכן הבדל משמעותי, שמוכיח שמדובר בשחקנים שונים לחלוטין.
אולי תיתן לי גם את היחס של הנדריקס? מקאלב משחק בתור רכז, סמית משחק 3-4. אין מה להשוות בכלל.
מה הקשר בין יעילות הקליעה, החטיפות והppp לזה שאמרתי שהוא שחקן שכונה? בשכונה לא חוטפים? לא קולעים טוב? שמעת אותי אומר שהוא שחקן לא טוב?
בסופו של דבר מה שמעניין זאת השורה הסטטיסטית הסופית שלו. מקאלב לאורך כל הקריירה לא מוסר מספיק אסיסטים לשחקן בעמדתו, ומאבד מספיק בשביל ליצור יחס איבודים-אסיסטים לא טוב.
אצלך כל פעם שמישהו אומר משהו שמנוגד לדעתך, זה נובע בגלל איזו תדמית או סטיגמה. ככה זה עם היקמן ועכשיו זה עם מקאלב. כשאני רואה את השחקן הזה(וזה קרה מספיק), הוא נראה לי כמו רייס עם יכולות התקפיות הרבה יותר מרשימות. חוץ מיכולת אישית מצויינת(שזה לא מעט), שום דבר.
חכמה גדולה להשוות לפרגו העונה. תשווה למה שהוא עשה במכבי לפני 3 שנים.
04 אפריל 2014, 23:43
04 אפריל 2014, 23:50
05 אפריל 2014, 10:01
MTA2311 כתב:כשאמרתי את המשפט הזה על היקמן לא הסתכלתי אפילו על הסטטיסטיקה. מטרת המשפט הספציפי לא הייתה השוואה בין היקמן למקאלב, אלא אמירה כללית על הסגנון. אני חייב לציין שכשכבר הסתכלתי על הסטטיסטיקה, הופתעתי מאוד לגלות שהמספרים שלהם בקטגוריות האלה כמעט זהים. לא מאוד מחמיא בשביל מקאלב הייתי אומר.
שכונתיות זה סגנון, ובעיני סגנון המשחק שלו הוא שכונתי . וכן, זה שהוא רכז שממוצע האסיסטים שלו לאורך הקריירה הוא נמוך זה לא עוזר. שוב אני אומר, הוא אכן שחקן מצויין. חודר פנומנאלי, פינישר מצויין ליד הטבעת, זריזות ואתלטיות ברמה גבוהה מאוד. את זה אף אחד לא מכחיש. שחקן מצויין, אבל עם סגנון שכונתי. זה לא מה שאני מחפש מהרכז שלי.
אני לא מבין איזה סטיגמות אתה רואה פה. זה לא אני שמדבר על בנדנות.
05 אפריל 2014, 10:51
05 אפריל 2014, 11:28
yzafrir כתב:הכי קטעים יהיה אם פארגו יחתום ויתחיל לשחק עם סרט...זה יהיה הסוף של הקריירה שלו....
05 אפריל 2014, 15:01
LIAV10 כתב:סתם שאלה, תיאורטית אם היה אפשרי קו אחורי שמורכב גם מפארגו וגם ממקאלב הייתם מעוניינים או שזה יותר מידי אנדרסייז לדעתכם?
בסוף נקבל רייס את היקמן.
05 אפריל 2014, 15:48
05 אפריל 2014, 15:51
er79 כתב:מה יש להזכיר את פרקינס? סוס מת. לגבי ציוותים, עם פארגו ולנגפורד עוד אפשר להפיק משהו טוב, לא רואה שילוב של פארגו ומאלב הולך טוב ביחד. סך הכל שחקנים די דומים.
05 אפריל 2014, 15:55
yzafrir כתב:er79 כתב:מה יש להזכיר את פרקינס? סוס מת. לגבי ציוותים, עם פארגו ולנגפורד עוד אפשר להפיק משהו טוב, לא רואה שילוב של פארגו ומאלב הולך טוב ביחד. סך הכל שחקנים די דומים.
???? התכוונתי בהקשר של אותה עונה....כל הזמן דיברו פה על איידסון ופארגו אבל פרקינס היה לא פחות חשוב בכל מה שקשור בניהול המשחק ....הצוות פרקינס ופארגו עבד טוב בגלל שפרקינס שחקן פחות דומיננטי מפארגו ועשה הרבה עבודה שחורה...
05 אפריל 2014, 16:18
er79 כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:מה יש להזכיר את פרקינס? סוס מת. לגבי ציוותים, עם פארגו ולנגפורד עוד אפשר להפיק משהו טוב, לא רואה שילוב של פארגו ומאלב הולך טוב ביחד. סך הכל שחקנים די דומים.
???? התכוונתי בהקשר של אותה עונה....כל הזמן דיברו פה על איידסון ופארגו אבל פרקינס היה לא פחות חשוב בכל מה שקשור בניהול המשחק ....הצוות פרקינס ופארגו עבד טוב בגלל שפרקינס שחקן פחות דומיננטי מפארגו ועשה הרבה עבודה שחורה...
אה, אוקיי. כן, הייתה לו עונה מעולה, בעיקר בפן ההגנתי.