המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:עדיין לא מאוחר: http://www.one.co.il/Article/216051.html
yzafrir כתב:מקאדו 3 כתב:לא יודע למה אתה חושב שפארגו עדיף על רייס , מה כבר הוא עשה עונה טובה בסגנית אלופת אירופה ואחרי זה שנים םושרות עד חלשות , רייס הוא אחד מ 2 הרכזים הטובים ביורוליג והוא הוכיח את זה ווינריות , חדירה מדהימה , לקיחת אחריות , סלי ניצחון על כל הקופה , במה פארגו עדיף ? בלהבריז פעמיים למכבי ברגע האחרון ? או אולי בזה שהוא דופק דאנקים יותר טובים ? באמת איך אפשר להגיד שהוא עדיף על שחקן שהיה mvp של היורוליג ודרס כל קבוצה בדרך לגביע ( כמובן שלא לבד ) תוך תצוגת תכלית מדהימה ונדירהאחרי שאנחנו האוהדים וגם קצת המאמן האכלנו אותו מרורים חצי עונה ?
הניצחון במשחק האחרון של רייס לעומת ההפסד של פארגו במשחק האחרון ( ללא פרקינס) זה מה שהופך את רייס ליותר טוב ??? אם ככה רייס טוב יותר מכל השחקנים של ריאל וצסקא , שלו לדבר על קבוצות אחרות .
ומה קשור ההברזה של פארגו לגבי יכולתו כשחק ?! תגיב לעניין
מבחינת נתונים , אתלטיות , מהירות פיזיות וגם קליע אני חושב שפארגו טוב יותר .
אני גם מסתכל על כל העונה , ומה לעשות אבל למעט התוצאה של סוף העונה , זו הייתה עונת סיוט מבחינת כדורסל ובעונת פארגו נהנתי הרבה יותר חוץ מההפסד בגמר...
חציברטאס כתב:יש כל כך הרבה שמות שעזבו את מכבי לכסף גדול יותר אחרי עונה אחת טובה... ולמרות זאת, מכבי ממשיכה לשגשג, והשחקנים האלה (אולי חוץ מלנגפורד, שגם הוא לא התקדם מקצועית מאז), ברגע שעוזבים את מכבי הם מתחילים לדשדש ולהיעלם. פרגו, אידסון, הנדריקס, סופו שחזר ליוון בזמנו, פרקינס, ומי לא.
תעשו לי טובה, אם לא היה לנו את המאמן הכי טוב באירופה לא היינו מגיעים לאן שהגענו השנה וגם זה עם המון מזל. אפשר לוותר על רייס והיקמן ולמצוא תחליפים יותר טובים.
yzafrir כתב:מקאדו תגיד אתה רציני ? אתה שואל אותי אם בדקתי נתונים ?
גם מבחינה סטטיסטית לפארגו הייתה עונה טובה יותר ואת הווינריות שהביאה אותנו עד הגמר !!! אצל רייס הייתה התעלות בדיוק בזמן הנכון אבל הייתה לו עונה מאוד לא יציבה ואם אתה לא זוכר אז תחזור קצת למה שכולם כתבו פה בתחילת העונה.
מבחינת פוטנציאל פארגו יותר טוב ולא זה לא רק בגלל שהוא קופץ יותר גבוהה .
מקאדו 3 כתב:yzafrir כתב:מקאדו תגיד אתה רציני ? אתה שואל אותי אם בדקתי נתונים ?
גם מבחינה סטטיסטית לפארגו הייתה עונה טובה יותר ואת הווינריות שהביאה אותנו עד הגמר !!! אצל רייס הייתה התעלות בדיוק בזמן הנכון אבל הייתה לו עונה מאוד לא יציבה ואם אתה לא זוכר אז תחזור קצת למה שכולם כתבו פה בתחילת העונה.
מבחינת פוטנציאל פארגו יותר טוב ולא זה לא רק בגלל שהוא קופץ יותר גבוהה .
כמה שטויות אתה כותב ועוד מגיב בפליאה כשעונים לך ... שחקן הביא את כל התארים היה הגורם המשמעותי ביותר במכבי במנייטיים של העונה mvp של היורוליג סלי ניצחון או הכרעה בלי סוף ואתה מזיין את השכל על עונה לא יציבה ומה כתבו בתחילת העונה , את מי זה מעניין מה היה בתחילת העונה בהקשר של העונה הבאה תגיד ? אז שנה הבאה הוא שוב יהיה mvp של הפיינל פור ושוב תחחזיר אותי למה כתבנו בתחילת העונה הנוכחית בשביל להוכיח לי שפארגו יותר טוב ?
שחקן שדפק את מכבי פעמיים , למה עכשיו אנחנו צריכים לשקם לו את הקריירה ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים