ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי, היקמן בפנר'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2

הודעהעל ידי er79 » 28 יוני 2014, 09:02

שחקנים מוכשרים תמיד אפשר למצוא, את הווינרים קשה יותר. שאתה מאבד שלושה ווינרים בקיץ אחד, בלו, בלאט ואולי רייס, אל תתפתה לחשוב שתלקק דבש עם המחליפים שלהם. אלא אם כן אתה חושב שספאנוליס יבוא הנה. מכבי חייבת לשמור על רייס. לא צריך לחלום בהקיץ ולחשוב על מחליף. לא מחליפים משהו שעובד טוב
er79

הודעהעל ידי LOU » 28 יוני 2014, 11:06

LIAV10 כתב:עדיין לא מאוחר: http://www.one.co.il/Article/216051.html

לא משנה כמה מוכשר....הוא בן 18. לא מתאים.
מקאלב/פרגו , אוחיון
מרקיז,לנדסברג
פניני, דוויין סמית
רובי האמל/באביט, רנדל
פישר, סופו, טיוס, אלטיט
LOU

הודעהעל ידי שחף » 28 יוני 2014, 11:42

אני לא אתפלא אם ההצעות האלה הן פרי דימיונו של הסוכן של רייס שרוצה לקבל שידרוג ממכבי. אפס איזכורים ממקומות שהם לא וואן או וואלה. לא אופתע אם מאכילים את פיק(שוב) בכפית בסיפורים שלא קיימים. אם לרייס הייתה הצעה של מיליון וחצי דולר הוא כבר מזמן לא היה פה.
שחף

הודעהעל ידי er79 » 28 יוני 2014, 12:28

אני מציע לחכות, גם לנגפורד זמבר אותנו למיטב זיכרוני בדקה ה-90, או ה-89, ממש על סף סיום מועד האופציה בחוזה. ללא ספק עדיין יש סיבה לכסוס ציפורניים עד יום שני
er79

הודעהעל ידי שחף » 28 יוני 2014, 12:30

במקרה שלו לא היו שום אינדיקציות אחרות? צריך להודות שזה די מוזר שאף אתר באירופה לא דיווח על הדברים האלה.
צריך גם לעשות את ההבדלה. הפיינל פור היה שני משחקים, לאנגפורד נחשב דאז(ולדעתי עדיין נחשב היום) לשחקן בכיר עם רקורד יותר מרשים מרייס.
שחף

הודעהעל ידי er79 » 28 יוני 2014, 13:05

ועדיין, יש מקום להיזהר, הרבה פעמים מו"מ יכול להתנהל בחשאיות, למרות שיש יותר באזז תקשורתי, גם בדוגמה של לנגפורד שציינתי, למיטב הזכור לי זה די נחת בבום
er79

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 28 יוני 2014, 14:13

yzafrir כתב:
מקאדו 3 כתב:לא יודע למה אתה חושב שפארגו עדיף על רייס , מה כבר הוא עשה עונה טובה בסגנית אלופת אירופה ואחרי זה שנים םושרות עד חלשות , רייס הוא אחד מ 2 הרכזים הטובים ביורוליג והוא הוכיח את זה ווינריות , חדירה מדהימה , לקיחת אחריות , סלי ניצחון על כל הקופה , במה פארגו עדיף ? בלהבריז פעמיים למכבי ברגע האחרון ? או אולי בזה שהוא דופק דאנקים יותר טובים ? באמת איך אפשר להגיד שהוא עדיף על שחקן שהיה mvp של היורוליג ודרס כל קבוצה בדרך לגביע ( כמובן שלא לבד ) תוך תצוגת תכלית מדהימה ונדירהאחרי שאנחנו האוהדים וגם קצת המאמן האכלנו אותו מרורים חצי עונה ?

הניצחון במשחק האחרון של רייס לעומת ההפסד של פארגו במשחק האחרון ( ללא פרקינס) זה מה שהופך את רייס ליותר טוב ??? אם ככה רייס טוב יותר מכל השחקנים של ריאל וצסקא , שלו לדבר על קבוצות אחרות .
ומה קשור ההברזה של פארגו לגבי יכולתו כשחק ?! תגיב לעניין
מבחינת נתונים , אתלטיות , מהירות פיזיות וגם קליע אני חושב שפארגו טוב יותר .
אני גם מסתכל על כל העונה , ומה לעשות אבל למעט התוצאה של סוף העונה , זו הייתה עונת סיוט מבחינת כדורסל ובעונת פארגו נהנתי הרבה יותר חוץ מההפסד בגמר...

ההבדל הוא שרייס נתן את המשחקים הגדולים שלו נגד 2 מהקבוצות הטובות ביותר מבחינת הרכב ב10 15 השנה האחרונות , קבוצה ההיא של פארגו לא הצליחה לנצח אף אחת מהגדולות באותה עונה והפסידה להם גם בבית דיי בקלות ובגמר ההוא פארגו היה דיי חלש ( לא בטוח לא זוכר ), לדעת להיתעלות במשחקים הכי חשובים נגד קבוצות הכי טובות זה הגדולה של רייס .

אתלטיות , מהירות פיזיות וגם קליעה טובה יותר ? בדקת נתונים לפני שקבעת קביעות כאלה ? מה עם אופי ווינריות אישיות הגעה למני טיים בצורה כל כך מרוכזת ומדהימה ? זה לא תכונות שנישקלות אצלך ? היתרון של פארגו הוא רק באתלטיות וגם זה לא בצורה כל כך חד משמעית כמו שאתה מציג את זה , אבל מה זה משנה ? העיקר פארגו קופץ גבוהה יותר .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי צ'שר » 28 יוני 2014, 14:36

חציברטאס כתב:יש כל כך הרבה שמות שעזבו את מכבי לכסף גדול יותר אחרי עונה אחת טובה... ולמרות זאת, מכבי ממשיכה לשגשג, והשחקנים האלה (אולי חוץ מלנגפורד, שגם הוא לא התקדם מקצועית מאז), ברגע שעוזבים את מכבי הם מתחילים לדשדש ולהיעלם. פרגו, אידסון, הנדריקס, סופו שחזר ליוון בזמנו, פרקינס, ומי לא.
תעשו לי טובה, אם לא היה לנו את המאמן הכי טוב באירופה לא היינו מגיעים לאן שהגענו השנה וגם זה עם המון מזל. אפשר לוותר על רייס והיקמן ולמצוא תחליפים יותר טובים.

אולי די עם אגדת דייויד בלאט? הוא מאמן ענק, באמת ענק כנראה שבסיום קרירת האימון שלו הוא יהיה המאמן הטוב ביותר שאימן אותנו. אבל בחיאת דינאק...היו לו קבוצות הרבה יותר טובות (כמעט כולן למעשה) שהוא אימן ב-4 שנים האלה שהוא לא הגיע איתן לאף הישג. העונה הוא נתן לרייס לשחק רק כשלא הייתה ברירה...לא צריכים להיות מומחים לשפת גוף כדי להבין שגם כשרייס לקח בשביל מכבי אליפות אירופה לבד לגמרי הוא עדיין לא הסתדר איתו ואני עדין. האליפות הזו שלנו היא בראש ובראשונה סיטואציה חד פעמית שנפלה עלינו, שסידרה את כל הדברים הנכונים בדיוק בסדר הנכון כדי שנזכה באליפות אירופה, כאשר אנחנו עושים את זה כשאנחנו לא קרובים להיות הקבוצה הכי טובה באירופה או אפילו לא אחת מ4 הטובות שבהן. העניין הוא שבשביל לזהות הזדמנויות כאלה צריכים שחקנים כמו רייס, כאלה שלא מוותרים ותמיד מאמינים ונותנים הכל כל הזמן... או בקיצור מכביסטים ווינרים בדם... בעייני יש לו משמעות מעבר לעוד שחקן.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי yzafrir » 28 יוני 2014, 14:38

מקאדו תגיד אתה רציני ? אתה שואל אותי אם בדקתי נתונים ?
גם מבחינה סטטיסטית לפארגו הייתה עונה טובה יותר ואת הווינריות שהביאה אותנו עד הגמר !!! אצל רייס הייתה התעלות בדיוק בזמן הנכון אבל הייתה לו עונה מאוד לא יציבה ואם אתה לא זוכר אז תחזור קצת למה שכולם כתבו פה בתחילת העונה.
מבחינת פוטנציאל פארגו יותר טוב ולא זה לא רק בגלל שהוא קופץ יותר גבוהה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 28 יוני 2014, 14:56

yzafrir כתב:מקאדו תגיד אתה רציני ? אתה שואל אותי אם בדקתי נתונים ?
גם מבחינה סטטיסטית לפארגו הייתה עונה טובה יותר ואת הווינריות שהביאה אותנו עד הגמר !!! אצל רייס הייתה התעלות בדיוק בזמן הנכון אבל הייתה לו עונה מאוד לא יציבה ואם אתה לא זוכר אז תחזור קצת למה שכולם כתבו פה בתחילת העונה.

כמה שטויות אתה כותב ועוד מגיב בפליאה כשעונים לך ... שחקן הביא את כל התארים היה הגורם המשמעותי ביותר במכבי במנייטיים של העונה mvp של היורוליג סלי ניצחון או הכרעה בלי סוף ואתה מזיין את השכל על עונה לא יציבה ומה כתבו בתחילת העונה , את מי זה מעניין מה היה בתחילת העונה בהקשר של העונה הבאה תגיד ? אז שנה הבאה הוא שוב יהיה mvp של הפיינל פור ושוב תחחזיר אותי למה כתבנו בתחילת העונה הנוכחית בשביל להוכיח לי שפארגו יותר טוב ?

שחקן שדפק את מכבי פעמיים , למה עכשיו אנחנו צריכים לשקם לו את הקריירה ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי roy1000 » 28 יוני 2014, 16:17

סיפור פארגו תלוי בצסק"א יותר מכל אחד אחר. אני לא בטוח שהרוסים רוצים לעשות למכבי טובות אחרי הפיינל פור האחרון.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 28 יוני 2014, 16:42

כמה גולשים ספרדיים כותבים על לורבק ומכבי בפורומים של ACB. נשמע הזוי
er79

הודעהעל ידי שחף » 28 יוני 2014, 16:47

אני אופתע אם זה יקרה אבל בכל מקרה ביורוהופס כתבו שלורבק לא ימשיך בברצלונה...
שחף

הודעהעל ידי er79 » 28 יוני 2014, 17:23

אכן פורסם שדולמן יחליף אותו, אבל לא רואה סרט שהוא ישחק במכבי
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 יוני 2014, 17:29

מעניין מה השווי שוק שלו אחרי העונה האחרונה ומעניין אם הוא עדיין נחשק באן בי איי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 28 יוני 2014, 17:49

מקאדו 3 כתב:
yzafrir כתב:מקאדו תגיד אתה רציני ? אתה שואל אותי אם בדקתי נתונים ?

כמה שטויות אתה כותב ועוד מגיב בפליאה כשעונים לך ... שחקן הביא את כל התארים היה הגורם המשמעותי ביותר במכבי במנייטיים של העונה mvp של היורוליג סלי ניצחון או הכרעה בלי סוף ואתה מזיין את השכל על עונה לא יציבה ומה כתבו בתחילת העונה , את מי זה מעניין מה היה בתחילת העונה בהקשר של העונה הבאה תגיד ? אז שנה הבאה הוא שוב יהיה mvp של הפיינל פור ושוב תחחזיר אותי למה כתבנו בתחילת העונה הנוכחית בשביל להוכיח לי שפארגו יותר טוב ?

שחקן שדפק את מכבי פעמיים , למה עכשיו אנחנו צריכים לשקם לו את הקריירה ?

או שאתה לא זוכר את העונה עם פארגו או שאתה פשוט שונא אותו בגלל "הברז" שהוא דפק למכבי....
אתה מתעלם מעובדות , לפארגו הייתה עונה יותר טובה מבחינה סטטיסטית במכבי שבקלות יכלה להיגמר גם עם הגביע אם לא הפציעה של פרקינס . וגם לפארגו היו סלי ניצחון במאני טיים . אם היית משווה את מה שרייס עשה ללאנגפורד למשל אז הייתי מעדיף את רייס מבחינת הווינריות אבל פארגו בהחלט הוכיח שהוא ווינר גם בגליל...
רייס התעלה על עצמו בעיקר בשלבים האחרונים .
ואגב , אם אתה לא זוכר (כמו שאמרת) אז פארגו היה טוב מאוד במשחק הגמר....
אתה כל הזמן מזכיר את זה שרייס הביא את כל התארים אבל ההבדל בינו לבין פארגו זה רק משחק הגמר . מבחינתי זה הבדל קטן מאוד ואם אני מסתכל על כל העונה של שניהם אז פארגו עשה עונה טובה יותר ...

גם יוגב אוחיון התעלה לפני שנתיים בסדרה מול פאו וכבר קשרו לו כתרים עד שהבינו שהוא שיחק הרבה מעבר ליכולת הרגילה שלו .
רייס שחקן מצויין אבל הוא עדיין לא ברמה של להוביל את מכבי לעוד זכייה ואני בספק עם לפיינלפור נוסף . ואני ( וחביב) היינו מאלו שאהבנו אותו עוד לפני שחתם במכבי וגוננו עליו מתחילת העונה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 יוני 2014, 18:01

לורבק שחקן נהדר אבל אני לא בטוח אם הוא מתאים לשחק ליד סופו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 28 יוני 2014, 18:15

לורבק סוס מת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 28 יוני 2014, 18:31

אני לא חושב שללכת על שחקנים כמו לורבק זה הדבר הנכון למכבי. טיוס שעולה עשירית ממנו, תרם למכבי הרבה יותר ממה שלורבק היה תורם לדעתי.
כנ"ל שחקנים כמו קרסטיץ' וכו'.

אני חושב שבשנים האחרונות, ההבנה שלו קצת התחדדה והיום ברור פחות או יותר איזה שחקנים מכבי צריכה ויכולה להביא, ושחקנים גבוהים, גמלוניים ומעבר לשיא כבר לא שייכים
לשם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 28 יוני 2014, 18:39

אני לא חושב שהוא מעבר לשיא. אני חושב שהוא חתם בברצלונה בזמנו על חוזה מופרך לחלוטין, ובקבוצה שבה אתה יוצא כל 5 דקות קל מאוד להיכנס לשאננות כי יש מי שמחפה עליך ועל הספסל יש עוד 3 גבוהים שיכולים להיות שחקני חמישייה בקבוצות אחרות. סופו לדוגמא יודע שהקבוצה סומכת עליו ואם הוא מחמיץ משחקים או משחק לא טוב אין מישהו אחר שיחפה עליו. אנשים מדברים עליו כאילו מדובר בזיזיץ'. אני לא יודע אם הוא פרפקט פיט ליד סופו, אבל לדעתי הוא מתאים לקבוצה.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים