14 יולי 2014, 22:08
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:yzafrir כתב:חנו'ש כתב:גל גל כתב:דרך אגב ראיתי שרובי האמל גם מוזכר כמועמד אחלה שחקן סטרץ פור אנרגטי עם הגנה לא רעה וקליעה מצויינת מהשלוש
זה לא שחקן ששיחק בארץ באיזה שלב??
ניראה לי שאתה מתכוון לריצ'ארד רובי שעשה גיחה בירושלים...
לא מתאים לך צפריר...
פספסתי משהו? לא הבנתי מה אתה רוצה.
14 יולי 2014, 22:19
LIAV10 כתב:מקאלב שחקן מצויין שמחכה לחזור מהבית קברות הטורקי.
14 יולי 2014, 22:30
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מקאלב שחקן מצויין שמחכה לחזור מהבית קברות הטורקי.
בית הקברות, ה' השייכות ליאב
14 יולי 2014, 22:33
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מקאלב שחקן מצויין שמחכה לחזור מהבית קברות הטורקי.
בית הקברות, ה' השייכות ליאב
אני שונא אותך כי תיקנת אותי על זה.
14 יולי 2014, 22:48
חנו'ש כתב:yzafrir כתב:חנו'ש כתב:גל גל כתב:דרך אגב ראיתי שרובי האמל גם מוזכר כמועמד אחלה שחקן סטרץ פור אנרגטי עם הגנה לא רעה וקליעה מצויינת מהשלוש
לא מתאים לך צפריר...
14 יולי 2014, 22:50
yzafrir כתב:חנו'ש כתב:yzafrir כתב:חנו'ש כתב:גל גל כתב:דרך אגב ראיתי שרובי האמל גם מוזכר כמועמד אחלה שחקן סטרץ פור אנרגטי עם הגנה לא רעה וקליעה מצויינת מהשלוש
לא מתאים לך צפריר...
אופססס לא שמתי לב למי אני מגיב...מתנצל !!
14 יולי 2014, 23:03
14 יולי 2014, 23:21
jol9 כתב:לפי וואלה נראה שעמרי כספי ישוחרר מניו אורלינס, וכתוב שמכבי לוטשת עיניים. אם למדנו משהו מהעבר, מכבי תמיד מוכנה להכניס את היד לכיס, עבור החתמות מהסוג הזה.
כספי האמת גם מתאים בול למשבצת שפינה בלו, והוא יכול להפוך לשחקן חמישייה משמעותי לצד סמית' וסופו, כשפניני עולה מהספסל או משחק דקות לצידו של עמרי.
נראה מה יהיה עם זה
בספורט 5 מציינים שהפער בין מכבי לפישר הוא 300K... האם זה אומר שמכבי מציעה לו 0, כי אין מצב שהשחקן הזה שווה יותר מ300K לשנה (כישראלי).
מה הוא עשה בזמן האחרון בכלל?
14 יולי 2014, 23:24
14 יולי 2014, 23:26
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:לפי וואלה נראה שעמרי כספי ישוחרר מניו אורלינס, וכתוב שמכבי לוטשת עיניים. אם למדנו משהו מהעבר, מכבי תמיד מוכנה להכניס את היד לכיס, עבור החתמות מהסוג הזה.
כספי האמת גם מתאים בול למשבצת שפינה בלו, והוא יכול להפוך לשחקן חמישייה משמעותי לצד סמית' וסופו, כשפניני עולה מהספסל או משחק דקות לצידו של עמרי.
נראה מה יהיה עם זה
בספורט 5 מציינים שהפער בין מכבי לפישר הוא 300K... האם זה אומר שמכבי מציעה לו 0, כי אין מצב שהשחקן הזה שווה יותר מ300K לשנה (כישראלי).
פישר ירצה לפחות 650K נטו, לפחות
14 יולי 2014, 23:29
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:לפי וואלה נראה שעמרי כספי ישוחרר מניו אורלינס, וכתוב שמכבי לוטשת עיניים. אם למדנו משהו מהעבר, מכבי תמיד מוכנה להכניס את היד לכיס, עבור החתמות מהסוג הזה.
נראה מה יהיה עם זה
ועל כן אני מקווה שלא יגיע. במיוחד אם יש איזשהו סיכוי לסגור עם כספי.
14 יולי 2014, 23:32
14 יולי 2014, 23:32
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:לפי וואלה נראה שעמרי כספי ישוחרר מניו אורלינס, וכתוב שמכבי לוטשת עיניים. אם למדנו משהו מהעבר, מכבי תמיד מוכנה להכניס את היד לכיס, עבור החתמות מהסוג הזה.
נראה מה יהיה עם זה
ועל כן אני מקווה שלא יגיע. במיוחד אם יש איזשהו סיכוי לסגור עם כספי.
לא יסגרו עם כספי
הוא ימצא לעצמו איזשהי קבוצה ב-NBA
14 יולי 2014, 23:36
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:לפי וואלה נראה שעמרי כספי ישוחרר מניו אורלינס, וכתוב שמכבי לוטשת עיניים. אם למדנו משהו מהעבר, מכבי תמיד מוכנה להכניס את היד לכיס, עבור החתמות מהסוג הזה.
נראה מה יהיה עם זה
14 יולי 2014, 23:39
מקאדו 3 כתב:מה ההתלהבות מכספי ? שחקן בינוני שכמו גל מקל הגיע עם הרבה מזל ל אנ בי איי .
14 יולי 2014, 23:44
מקאדו 3 כתב:מה ההתלהבות מכספי ? שחקן בינוני שכמו גל מקל הגיע עם הרבה מזל ל אנ בי איי .
14 יולי 2014, 23:50
15 יולי 2014, 00:13
15 יולי 2014, 00:20
15 יולי 2014, 00:24
er79 כתב:בוואלה כותבים שתומפסון על סף סיכום. לא כל כך מצליח להבין את הסגל שמכבי בונה. קלעי אחד לרפואה אין בקבוצה הנרקמת, וזה רע מאוד