31 דצמבר 2014, 00:51
צ'שר כתב:yzafrir כתב:ממש לא בושה וממש לא ביזיון.
מכבי שיחקה טוב היום ופיספסה ניצחון אבל השיגה תוצאה טובה מול קבוצה שתתמודד איתה על המקום בהצלבה וזה בלי השחקן הכי טוב שלנו העונה..
דווקא אני אופטימי להמשך כי יש הרבה שחקנים שניראים בכושר לא רע..
אני מסכים איתך. לא צריכים להיות דרמטיים, הפסד סביר לחלוטין.
מה שכן, אני עומד על זה שאוחיון הוא הבעיה הכי גדולה שלנו. שחקן ככ גרוע, זה לא אמיתי פשוט...
31 דצמבר 2014, 00:54
Holiday_Armadillo כתב:להגנתם ייאמר שהם לא חשבו שתשרדי עד סוף המשחק מפאת גילך המתקדם
31 דצמבר 2014, 00:55
31 דצמבר 2014, 00:56
my man כתב:זה מדהים שכל פעם מולם מי שרוצח תמשחק זה דידי..נוזל לו ניסיון מהאוזניים..
31 דצמבר 2014, 00:58
jol9 כתב:צ'שר כתב:yzafrir כתב:ממש לא בושה וממש לא ביזיון.
מכבי שיחקה טוב היום ופיספסה ניצחון אבל השיגה תוצאה טובה מול קבוצה שתתמודד איתה על המקום בהצלבה וזה בלי השחקן הכי טוב שלנו העונה..
מה שכן, אני עומד על זה שאוחיון הוא הבעיה הכי גדולה שלנו. שחקן ככ גרוע, זה לא אמיתי פשוט...
אתה מגזים לגמרי. ממש לא הבעיה הכי גדולה שלנו. הוא מלכתחילה לא אמור להיות שחקן מוביל, אבל בגלל היינס הפח, ובגלל שאין שום דבר
אחר בקו האחורי, ככה זה נראה.
ההגנה שלו מצויינת, ובדר"כ הוא גם מניע טוב את המשחק. היום לא היה טוב. קורה.
31 דצמבר 2014, 01:12
31 דצמבר 2014, 01:15
rc4991 כתב:jol9 כתב:צ'שר כתב:yzafrir כתב:ממש לא בושה וממש לא ביזיון.
אתה מגזים לגמרי. ממש לא הבעיה הכי גדולה שלנו. הוא מלכתחילה לא אמור להיות שחקן מוביל, אבל בגלל היינס הפח, ובגלל שאין שום דבר
אחר בקו האחורי, ככה זה נראה.
ההגנה שלו מצויינת, ובדר"כ הוא גם מניע טוב את המשחק. היום לא היה טוב. קורה.
יוני, אתה מוזמן להסתכל במשחקים הקרובים טוב טוב בכל פעם שאוחיון מחזיק בכדור או מקבל מסירה ולראות כמה נזק הוא עושה לנו
"הבעיה" היא שהנזק נעשה בצורה עקיפה בכך שהוא לא מנצל הזדמנויות למסירות לקרש סל ובמקום זה מעדיף לכדרר למוות או כשהוא פנוי לגמרי ומעעדיף שלא לזרוק
כלומר, בשורה התחתונה אין מבחינה סטט' איזושהי פגיעה בקבוצה אבל הפגיעה שלו היא בכך שהוא מונע ממנו ובעיקר מהקבוצה כל כך הרבה נקודות קלות ממצבים למתפרצות/מעבר ובקליעה של מצבים נוחים
31 דצמבר 2014, 01:18
31 דצמבר 2014, 01:18
31 דצמבר 2014, 01:22
31 דצמבר 2014, 01:26
31 דצמבר 2014, 01:29
jol9 כתב:צ'שר ורוני, אני לא מסכים איתכם לגבי אוחיון.
היום היה לו משחק לא טוב, אבל יש לו גם משחקים טובים, בהם הוא משחק מצויין, אינטנסיבי מאוד בהגנה, חוטף, רץ, מוסר וכו'.
גם במשחק רע, הוא לא נזק התקפי כמו שהיה היום לנדסברג, סופו או היינס.
31 דצמבר 2014, 01:39
jol9 כתב:צ'שר ורוני, אני לא מסכים איתכם לגבי אוחיון.
היום היה לו משחק לא טוב, אבל יש לו גם משחקים טובים, בהם הוא משחק מצויין, אינטנסיבי מאוד בהגנה, חוטף, רץ, מוסר וכו'.
גם במשחק רע, הוא לא נזק התקפי כמו שהיה היום לנדסברג, סופו או היינס.
31 דצמבר 2014, 02:14
במשחקים כאלה, בעיקר בחוץ, צריך לדעת לנצח וצריך ניסיון. יש הבדל כשבצד אחד נמצא דיאמנטידיס ובצד השני יש שחקנים שאולי לא יודעים לשמור על הכדור ולעשות את הנקודות שצריך לעשות. התחלנו לא טוב את המחצית השנייה, לא הלכנו מספיק לקו. במשחק כזה מנצחים משחקים מהקו, בעיקר בחוץ. סבלנו מחוסר ניסיון וחוסר ריכוז, איבדנו כדורים שטותיים, לא שהכנסנו כדורים פנימה ומישהו שמר גדול כדי לקחת את זה. בשלושה רבעים הראשונים השחקנים השקיעו המון והיינו עייפים. כל המאמץ של כל המשחק בלי שחקן וחצי, בלי דווין סמית', זה פגע בנו בסיום.
"לינהארט נתן את התפוקה של דווין ואפילו היה במשחק טוב. לפני המשחק חששנו מהעובדה שאנחנו משחקים בלי דווין יכולה לגרום לנו לחטוף תבוסה שתשפיע עלינו לאורך כל הטופ 16. ההפרשים הם חשובים. העובדה ששיחקנו טוב, בלי דווין, אומרת שיש פה שחקנים מספיק טובים שיכולים לקחת אותנו לשלב הבא. אנחנו צריכים ללמוד מהטעויות שעשינו היום.
"באלמנטים הטקטיים, עשינו עבודה טובה, גיא הכין את הקבוצה יוצא מן הכלל. הכתבנו לשחקנים הרבה דברים והם עשו אותם בצורה טובה. בסוף מפסידים ומנצחים משחקים כאלה על הקו, על הניסיון, על איבודי כדור. עובדה שדיאמנטידיס לא איבד כדור ואנחנו כן איבדנו כדורים. המשחק לא נגמר בתוצאה שיכולה לגרום לנו לנזק בהמשך. אם הייתם אומרים לי לפני המשחק שנפסיד בחמש-שבע נקודות, הייתי קונה את זה.
על לינהארט אמר גרשון: "אנחנו צריכים לחשוב טוב טוב, הוא יקבל יחס כמו היכולת שלו היום. לוקח זמן להיכנס למועדון כמו מכבי תל אביב ולהשתלב. הוא היה טוב באימון וגיא הרגיש שהוא הולך לתת תפוקה. גיא אמר גם לפני המשחק שהוא הולך לקלוע לפחות 15 נקודות. יש לפעמים כימיה ותחושה של מאמן שמרגיש דברים כאלה. לינהארט נתן משחק טוב, מפתיע אפילו. אבל אני לא יכול להגיד שנשאיר אותו".
31 דצמבר 2014, 02:19
my man כתב:פעם ראשונה שפיני מתראיין -במשחקים כאלה, בעיקר בחוץ, צריך לדעת לנצח וצריך ניסיון. יש הבדל כשבצד אחד נמצא דיאמנטידיס ובצד השני יש שחקנים שאולי לא יודעים לשמור על הכדור ולעשות את הנקודות שצריך לעשות. התחלנו לא טוב את המחצית השנייה, לא הלכנו מספיק לקו. במשחק כזה מנצחים משחקים מהקו, בעיקר בחוץ. סבלנו מחוסר ניסיון וחוסר ריכוז, איבדנו כדורים שטותיים, לא שהכנסנו כדורים פנימה ומישהו שמר גדול כדי לקחת את זה. בשלושה רבעים הראשונים השחקנים השקיעו המון והיינו עייפים. כל המאמץ של כל המשחק בלי שחקן וחצי, בלי דווין סמית', זה פגע בנו בסיום.
"לינהארט נתן את התפוקה של דווין ואפילו היה במשחק טוב. לפני המשחק חששנו מהעובדה שאנחנו משחקים בלי דווין יכולה לגרום לנו לחטוף תבוסה שתשפיע עלינו לאורך כל הטופ 16. ההפרשים הם חשובים. העובדה ששיחקנו טוב, בלי דווין, אומרת שיש פה שחקנים מספיק טובים שיכולים לקחת אותנו לשלב הבא. אנחנו צריכים ללמוד מהטעויות שעשינו היום.
"באלמנטים הטקטיים, עשינו עבודה טובה, גיא הכין את הקבוצה יוצא מן הכלל. הכתבנו לשחקנים הרבה דברים והם עשו אותם בצורה טובה. בסוף מפסידים ומנצחים משחקים כאלה על הקו, על הניסיון, על איבודי כדור. עובדה שדיאמנטידיס לא איבד כדור ואנחנו כן איבדנו כדורים. המשחק לא נגמר בתוצאה שיכולה לגרום לנו לנזק בהמשך. אם הייתם אומרים לי לפני המשחק שנפסיד בחמש-שבע נקודות, הייתי קונה את זה.
על לינהארט אמר גרשון: "אנחנו צריכים לחשוב טוב טוב, הוא יקבל יחס כמו היכולת שלו היום. לוקח זמן להיכנס למועדון כמו מכבי תל אביב ולהשתלב. הוא היה טוב באימון וגיא הרגיש שהוא הולך לתת תפוקה. גיא אמר גם לפני המשחק שהוא הולך לקלוע לפחות 15 נקודות. יש לפעמים כימיה ותחושה של מאמן שמרגיש דברים כאלה. לינהארט נתן משחק טוב, מפתיע אפילו. אבל אני לא יכול להגיד שנשאיר אותו".
31 דצמבר 2014, 02:30
31 דצמבר 2014, 02:35
31 דצמבר 2014, 11:11
my man כתב:אני מריח התחלה של משבר...
31 דצמבר 2014, 11:14
roy1000 כתב:my man כתב:אני מריח התחלה של משבר...
לא יהיה שום משבר. יש משחק מאוד נוח בשבוע הבא בהיכל והדברים יסתדרו.
31 דצמבר 2014, 11:22
my man כתב:roy1000 כתב:my man כתב:אני מריח התחלה של משבר...
לא יהיה שום משבר. יש משחק מאוד נוח בשבוע הבא בהיכל והדברים יסתדרו.
אתה קורא למשחק מול הכוכב נוח? שמע אתה תופתע...