על ידי אדם » 31 דצמבר 2014, 01:18
אני לא חושב אני בטוח שהניהול משחק הגרוע של גודס הוא הגורם להפסד בנוסף לחוסר יעילות של פארגו ,אפשר לפרט פרט פרט על שניהם ואת הסיבות אבל זה ארוך וכבר מאוס ,שאין שחקן מטרה או יוצר יוצרים כזה בשיטה מסוימת ,זה מה שיש לי להגיד ,ולגבי פארגו פשוט רמה נמוכה רואים שמים וארץ בינו לבין דידי הקשיש אבל איזה שכל ,גם שאר השחקנים אצלם בעלי הבנת משחק ומנצלים כל דבר שההגנה נותנת ,בנוסף מכבי חיבת לשנות את החוקים והכללים בהגנה ,רק היא ממשיכה לעשות כאלה דברים ,כל חסימה מכבי מחליפה ויוצרת גבוה נמוך ,וכל הכנסת כדור פנימה מביאה עזרה אוטומטית ללא צורך ,וכל פעם חוטפים שלשה או מישו נשאר פנוי זה דברים לא הגיונים .
עכשיו לגבי השאר אני חושב ששנה הבאה מכבי תהי תחת מהמפכה ,אני לא חושב שנראה פה את סופו יותר ,משו לא דופק ,ואני בטוח שלא נראה פה את היינס אני מקווה שכבר עכשיו ישחררו אותו ,עכשיו תראו מזה אם מכבי היתה יוצאת מהקופסא ולא שבלונית ומסורבלת ,היינס לא פה ובמקומו מנחיתים גארד אחר ,ויכול להיות הכל אחרת ,אבל הכל כבד ומסורבל במערכת.
בנוסף למהפכה ,מכבי לדעתי תצטרך להיפרד גם מפארגו ,הוא פשוט טיפש ,אני רואה תגארדים שמקבלים חמישית ממנו מולו בפנא או בשאר הקבוצות ,למשל סלוטר שלא משתולל ושם כמה סלים חשובים בלי הרבה בלאגן ופוזה.
לגבי לינהראט אני חושב שבסכומים שלו וביכולת שווה למכבי להשאיר אותו גם עונה הבאה ,בנוסף לשני גארדים טובים הוא יכול להוות תוספת כח גדולה,זה כבר לא הבלחה הוא כנראה קלעי סבבה לגמרי ושקט ורגוע ,ושווה להשאיר אותו שנה הבאה ,מה שחשוב זה להחליף את הינס פארגו ,ואני מאוד אוהב את סופו ואני לא יודע מה להגיד לגביו הלואי שישאר ,אבל בגזרת הגארדים מקווה שנחתוך כבר עכשיו אחד ונביא מישו שימשיך כבר לשנה הבאה בתוספת אלכסנדר שהלואי שיראה יכולתת טובה אני תולה בו הרבה תקוות ,ונקבל קבוצה אם בסיס טוב .
על אוחיון ולאנדסברג נאמר כבר הכל הם לא ראוים לרמה הזאת הם לא אשמים פעם אחרי פעם אני מחכה שלאנדסברג יעלה רמה ויקלע ברמה הגבוהה וזה לא קורה.
לגבי המשחק ניהול גרוע של גודס קבלת החלטות אומללה ,שיפוט ביתי לא ביתי מכור ברמה נמוכה ,ובנוסף החטאות עונשין שלא מתאימות לרמה הזו רעדו להם הביצים ,שבצד השני סלוטר ובאטיסטה דופקים אחד אחרי השני וככה זה נראה .