הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

הודעהעל ידי roy1000 » 09 אפריל 2015, 17:29

rc4991 כתב:בעיקרון אני מסכים אבל אני חושב שגם הגארדים שלנו די אשמים והרבה פעמים הם לא מפעילים אותו נכון או אפילו לא משחקים עליו
מה שכן, אם מחליטים לוותר עליו אז זה צריך להיות לטובת סנטר מאסיבי ואיכותי ולא סתם חרגול

מה התועלת בסנטר מאסיבי כשיש לך את פארגו שאין לו שום כוונה להפעיל אותו?
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 09 אפריל 2015, 17:37

בגלל זה מכבי צריכה מנהל משחק כמו מקל ברוסטר. פארגו ואוחיון זה לא מספיק, אין ספק. השאלה שצריכה להישאל זה האם יש לשחרר בכל זאת את סופו אם יבוא מנהל משחק מהסוג של מקל, או לפחות רכז עם יכולות פיק אנד רול.
er79

הודעהעל ידי itai7 » 12 אפריל 2015, 09:17

לנדסברג על סף סיכום לשנתיים במכבי תל אביב

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 33&lang=HE
itai7

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אפריל 2015, 09:31

itai7 כתב:לנדסברג על סף סיכום לשנתיים במכבי תל אביב

מעולה :clap2
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אפריל 2015, 09:37

itai7 כתב:לנדסברג על סף סיכום לשנתיים במכבי תל אביב

מהלך טוב של מכבי במחיר סביר. משאיר רק את טיוס ואוחיון לא חתומים לעונה הבאה.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 12 אפריל 2015, 10:14

אני לא רואה טעם בהשארת פארגו בסגל , בסופו של דבר הוא יכול בקונסטלציה מסויימת להביא לך אליפות אירופה , אבל ברוב המקרים הוא כלל לא יביא אותך לסיטואציה הזאת.....
אפילו קו הגארדים היקמן , לוגאן טוב יותר מקו הגארדים הנוכחי שלנו.
תן לי גארד מנהל משחק אפור שדואג שהמכונה תתקתק ושומר ע"פ האופציה האקספלוסיבית של פארגו , שחקן שבגישה המנטלית שלו בקושי מתאים לקבוצה סטייל ז'אלגיריס.
על היינס אין מה לדבר , לדעתי הוא הזר הכי חלש בליגת העל.
מציע למכבי ללכת בכל הכוח על טיוס , אין שחקן כזה באירופה מבחינת יכולת החסימה , והיכולת לבוא מרוכז למשחקים גדולים , נכס עם ת"ז כחולה , עדיף על כל תחליפי פישר למיניהם.
אוחיון ולאנסברג צריכים להשאר , יחד עם טיוס , יש להביא אחד מה 2 יבזורי \ דאוסן , לכהן אין מה לחפש במכבי , גם הגישה הפאסיבית\לא שומרת שלו , לא בדיוק עושה לו חסד , על ספסל צריכים בולדוגים , או הגנתיים או התקפיים לא צ'יוואוות.
אלכסנד יכול לבוא במקומו של כהן אך ורק אם הוא משיג אזרחות ישראלית , כזר , הוא ממש לא מספיק תורם.
מה שמשאיר אותנו עם אוחיון , זר (במקום פארגו) , קומבו 1-2 במקום היינס , לאנסברג , יבזורי\שון , סמית , פניני,רנדל , טיוס , סנטר (פארחובסקי?).
סגל של 5 זרים , שהפגיעות בעמדה 1,2,5 חייבות להיות בול.
כדי לעבות את עמדה 4 הייתי גם משתמש בבנדר - וזה כל הסגל , 6 זרים ש 5 מהם בכירים + בנדר -> הרכב ישראלי טוב עם אוחיון , לאנסברג,טיוס,פניני ושון\יבזורי.

רק לציין שמכבי של השנה עם כל הסיפור של סופו וכו' הייתה לדעתי מסיימת במקום השני בבית הזה אם היו לה שחקנים במקום פארגו והיינס , מכבי עוד תבכה הרבה את הוויתור על מקל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אפריל 2015, 10:34

אנקראם - ג'ייק כהן חתום לעונה נוספת ואני מעריך שהוא יישאר. מכבי לא תרצה לשלם לו כסף שישחק במקום אחר. הסיכוי שטיוס יישאר קלוש לדעתי, בטח שלאור היכולת הטובה שלו במשחקים האחרונים. הוא יהיה יקר מדי למכבי כישראלי. אם אלכסנדר יקבל ת.ז. כחולה, אז הוא כנראה יחליף את טיוס, אם לא אז אולי רותבארט.
סופו צריך להישאר לדעתי ולצידו צריך לבוא עוד סנטר זר.

בהתחשב בשידרוגי השכר לסילבן, סמית' ושאר השחקנים החתומים, אני לא חושב שנראה עוד ישראלי כמו יבזורי/דאוסן חותם בקבוצה. זה כם לא ריאלי להתיר את החוזה הגדול של פארגו. צריך לקחת בחשבון גם שהגארד הזר שיחליף את היינס יהיה שחקן זול יחסית וככה גם הסנטר המחליף.

הסגל לשנה הבאה:

אוחיון ( מקל) / גארד זר / פארגו
פארגו / סילבן
סמית' / פניני / סילבן
רנדל / פניני / אלכסנדר
סופו / סנטר זר / כהן
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 12 אפריל 2015, 11:17

אני חושב שלמכבי יש סעיף שניתן דרכו לצאת בתום עונה אחת מהחוזה של פארגו. לא רוצה שחקן שאמנם יכול לנצח כל משחק, אבל לא עושה את הקבוצה לטובה מסך חלקיה , לא חולק את הכדור , שומר מתי שבא לו , מאבד המון
וככלל גורם לקבוצה לשחק פחות טוב מכבי שהיא אמורה לשחק.
נראה לי שמיצינו את נושא סופו , אי אפשר להסתמך על זר שנותן לך תפוקה של 25% מכלל המשחקים , ובשאר ה 75% עושה רק נזק , לדעתי טיוס הרבה יותר אקוטי ממנו.
גייק כהן יכול להיות מושאל לקבוצה אחרת , הוא לא חומר לשחקן ספסל יעיל כפי שמצופה ממנו , לדעתי אתה גם שוכח שלבנדר יש איזה שהוא סיכום עם מכבי ששנה הבאה הוא ברוסטר ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי er79 » 12 אפריל 2015, 11:37

אצל סופו זה בדרך כלל עונה טוב במכבי, עונה לאחר מכן לא טוב במכבי. זה היה ככה בקדנציה הקודמת. זה ככה גם בקדנציה הזאת. מה שאומר שבעונה הבאה הוא אמור להיות טוב :D
לגבי הצביון הישראלי, אני לא חושב שצריכים את דאוסן. לרוב מכבי מחתימה קומבו גארדים אתלטיים בקו האחורי, ואם זה יהיה הסיפור גם בעונה הבאה, הווה אומר שוב היעדר קלעי בעמדה 2, אז מן הסתם יבזורי הוא החתמה יותר נכונה לדעתי מדאוסן. ברור שעדיף קלעי אוטומטי איכותי יותר, זר, אבל יש רצוי ויש מצוי, ויבזורי הוא מצוי טוב למדי בתחום הזה.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אפריל 2015, 11:41

ankram כתב:אני חושב שלמכבי יש סעיף שניתן דרכו לצאת בתום עונה אחת מהחוזה של פארגו. לא רוצה שחקן שאמנם יכול לנצח כל משחק, אבל לא עושה את הקבוצה לטובה מסך חלקיה , לא חולק את הכדור , שומר מתי שבא לו , מאבד המון
וככלל גורם לקבוצה לשחק פחות טוב מכבי שהיא אמורה לשחק.
נראה לי שמיצינו את נושא סופו , אי אפשר להסתמך על זר שנותן לך תפוקה של 25% מכלל המשחקים , ובשאר ה 75% עושה רק נזק , לדעתי טיוס הרבה יותר אקוטי ממנו.
גייק כהן יכול להיות מושאל לקבוצה אחרת , הוא לא חומר לשחקן ספסל יעיל כפי שמצופה ממנו , לדעתי אתה גם שוכח שלבנדר יש איזה שהוא סיכום עם מכבי ששנה הבאה הוא ברוסטר ביורוליג.

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... cID=184780

נראה שאתה צודק ושיש למכבי סעיף יציאה מהחוזה של פארגו. אני לא יודע מה הפיצוי. לדעתי, פארגו יישאר פשוט כי למכבי יהיה קשה למצוא לו מחליף אטרקטיבי מספיק.
סופו כמעט בוודאות יישאר לדעתי. טיוס בוודאות לא יישאר במיסוי ישראלי. אין למכבי כסף להחזיק אותו.
ג'ייק כהן גם יישאר במצב הנוכחי. הוא עדיין יותר טוב מכל הגבוהים הישראלים שאפשר להחליך אותו בהם.

לפי הכתבה, בנדר אכן יעלה לקבוצה הבוגרת, אבל הוא כנראה יתפוס את המקום של לינהרט במצבת הזרים. הקטע הקריטי יהיה האזרחות של אלכסנדר.

עריכה: לגבי אלכסנדר - נראה שהליך האזרחות לא יהיה פשוט ולא בטוח שיסתיים לפני פתיחת העונה:
http://sports.walla.co.il/item/2840307
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אפריל 2015, 11:48

er79 כתב:אצל סופו זה בדרך כלל עונה טוב במכבי, עונה לאחר מכן לא טוב במכבי. זה היה ככה בקדנציה הקודמת. זה ככה גם בקדנציה הזאת. מה שאומר שבעונה הבאה הוא אמור להיות טוב :D

לגבי סופו - הבחור כבר בן 30 ובגיל כזה הרבה יותר קשה לשמור על המשקל, וגם האתלטיות והזריזות כבר לא מה שהיו פעם. אפשר גם לצפות ליותר ויותר פציעות ככל שהגיל עולה. סופו כבר לא יחזור להיות השחקן שהיה בשיאו, אבל הוא עדיין הסנטר הכי טוב שמכבי יכולה להביא. הוא צריך להישאר.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 12 אפריל 2015, 12:01

roy1000 כתב:
er79 כתב:אצל סופו זה בדרך כלל עונה טוב במכבי, עונה לאחר מכן לא טוב במכבי. זה היה ככה בקדנציה הקודמת. זה ככה גם בקדנציה הזאת. מה שאומר שבעונה הבאה הוא אמור להיות טוב :D

לגבי סופו - הבחור כבר בן 30 ובגיל כזה הרבה יותר קשה לשמור על המשקל, וגם האתלטיות והזריזות כבר לא מה שהיו פעם. אפשר גם לצפות ליותר ויותר פציעות ככל שהגיל עולה. סופו כבר לא יחזור להיות השחקן שהיה בשיאו, אבל הוא עדיין הסנטר הכי טוב שמכבי יכולה להביא. הוא צריך להישאר.

שמע, בשלב הראשון העונה הוא עבר 10 נקודות , ובאף משחק לא שיחק יותר מ 20 נקודות , בשלב הבא הוא אמנם היה טוב יותר , אבל עדיין להרבה מהמשחקים הוא כלל לא הגיע.
אני מאד אוהב אותו וחושב שמדובר בשחקן שלמעט מכבי לא הראה קמצוץ מהיכולת שלו באף קבוצה אחרת , אבל חוסר העקביות , אי הקיום בהגנה ובריבאונד , הגיע הזמן שמכבי תקבל תפוקה קבועה , אפילו אם פחותה מעמדה 5.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אפריל 2015, 12:14

ankram כתב:שמע, בשלב הראשון העונה הוא עבר 10 נקודות , ובאף משחק לא שיחק יותר מ 20 נקודות , בשלב הבא הוא אמנם היה טוב יותר , אבל עדיין להרבה מהמשחקים הוא כלל לא הגיע.
אני מאד אוהב אותו וחושב שמדובר בשחקן שלמעט מכבי לא הראה קמצוץ מהיכולת שלו באף קבוצה אחרת , אבל חוסר העקביות , אי הקיום בהגנה ובריבאונד , הגיע הזמן שמכבי תקבל תפוקה קבועה , אפילו אם פחותה מעמדה 5.

אני לא חושב שאפשר להביא שחקן שייתן לך קרוב למה שנותן לך סופו בכסף שהוא מקבל. לדעתי, הוא יישאר לעוד עונה אחת אחרונה.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 12 אפריל 2015, 12:16

roy1000 כתב:
ankram כתב:שמע, בשלב הראשון העונה הוא עבר 10 נקודות , ובאף משחק לא שיחק יותר מ 20 נקודות , בשלב הבא הוא אמנם היה טוב יותר , אבל עדיין להרבה מהמשחקים הוא כלל לא הגיע.

אני לא חושב שאפשר להביא שחקן שייתן לך קרוב למה שנותן לך סופו בכסף שהוא מקבל. לדעתי, הוא יישאר לעוד עונה אחת אחרונה.

אני בטוח שאפשר לעשות משהו , הבחור אינו מרוויח גרושים , אבל נניח לזה.
בכל מקרה אם סופו ממשיך אז בוודאי חייבים רכז אחר , פארגו לא רואה את סופו ממטר , למרות שהאחרון די שמן....
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי toja27 » 12 אפריל 2015, 14:25

ankram כתב:אני לא רואה טעם בהשארת פארגו בסגל , בסופו של דבר הוא יכול בקונסטלציה מסויימת להביא לך אליפות אירופה , אבל ברוב המקרים הוא כלל לא יביא אותך לסיטואציה הזאת.....
אפילו קו הגארדים היקמן , לוגאן טוב יותר מקו הגארדים הנוכחי שלנו.
תן לי גארד מנהל משחק אפור שדואג שהמכונה תתקתק ושומר ע"פ האופציה האקספלוסיבית של פארגו , שחקן שבגישה המנטלית שלו בקושי מתאים לקבוצה סטייל ז'אלגיריס.
על היינס אין מה לדבר , לדעתי הוא הזר הכי חלש בליגת העל.
מציע למכבי ללכת בכל הכוח על טיוס , אין שחקן כזה באירופה מבחינת יכולת החסימה , והיכולת לבוא מרוכז למשחקים גדולים , נכס עם ת"ז כחולה , עדיף על כל תחליפי פישר למיניהם.
אוחיון ולאנסברג צריכים להשאר , יחד עם טיוס , יש להביא אחד מה 2 יבזורי \ דאוסן , לכהן אין מה לחפש במכבי , גם הגישה הפאסיבית\לא שומרת שלו , לא בדיוק עושה לו חסד , על ספסל צריכים בולדוגים , או הגנתיים או התקפיים לא צ'יוואוות.
אלכסנד יכול לבוא במקומו של כהן אך ורק אם הוא משיג אזרחות ישראלית , כזר , הוא ממש לא מספיק תורם.
מה שמשאיר אותנו עם אוחיון , זר (במקום פארגו) , קומבו 1-2 במקום היינס , לאנסברג , יבזורי\שון , סמית , פניני,רנדל , טיוס , סנטר (פארחובסקי?).
סגל של 5 זרים , שהפגיעות בעמדה 1,2,5 חייבות להיות בול.
כדי לעבות את עמדה 4 הייתי גם משתמש בבנדר - וזה כל הסגל , 6 זרים ש 5 מהם בכירים + בנדר -> הרכב ישראלי טוב עם אוחיון , לאנסברג,טיוס,פניני ושון\יבזורי.

רק לציין שמכבי של השנה עם כל הסיפור של סופו וכו' הייתה לדעתי מסיימת במקום השני בבית הזה אם היו לה שחקנים במקום פארגו והיינס , מכבי עוד תבכה הרבה את הוויתור על מקל.

אני בד"כ שם לעצמי כעיקרון לא להתעסק עם בניית הסגל לעונה הבאה לפני שנגמרה עונת היורוליג, אבל חייב להגיד שאני לגמרי מסכים איתך לגבי השחקנים שצריכים להישאר לעונה הבאה ואלה שצריכים לעזוב.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 אפריל 2015, 14:53

פארגו מרוויח פה לא מעט כסף. לא פוסל את האופציה שההנהלה תעדיף לוותר עליו ולהביא גארד זול יותר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 12 אפריל 2015, 15:49

אם פארגו הולך אז רק בתנאי שהמחליף זה פארמר אחרת אין מה לדבר...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 12 אפריל 2015, 15:59

my man כתב:אם פארגו הולך אז רק בתנאי שהמחליף זה פארמר אחרת אין מה לדבר...

למה? מה פארגו מביא לך בסכומים שהוא מקבל?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 12 אפריל 2015, 17:24

פארגו ימדד בסדרה הקרובה.
לא הביאו אותו בשביל לנצח את אשדוד וגם לא את אלבא ברלין.
הוא בחור חכם, הוא מבין מה הוא צריך לעשות.

http://sports.walla.co.il/item/2845452
בוואלה מספרים את המובן מאליו בכתבת סרק. נקווה שיגיע לאוזניו של ג׳רמי שיתעורר כבר מהעונה המחוריינת שלו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 12 אפריל 2015, 17:35

זה לא יאמן כמה הזיכרון של אנשים פה קצר . פארגו מחזיק את עמדת הגארדים כמעט לבד העונה והיה מצויין עד המשחק נגד ברלין ( שגם בו הוא לא היה מאוד חלש )
לוותר על פארגו ולהמר שוב על גארד אחר תיהיה טעות ענקית של ההנהלה. זה ברור שאם פארגו ישוחרר אז לא יגיע לפה שחקן יקר יותר ואפילו לא באותו הסכום . מספיק לראות כמה רייס מקבל כד להבין שפארגו זה מציאה בסכום שלו . מוזר שהשם של לאנגפורד שהוביל גם השנה את הקבוצה שלו לכלום ושום דבר לא עלה כמחליף...
מכבי חייבת לשמר את הסגל הנוכחי כולל סופו וטיוס אם אפשר ולבצע רק את שינויים ההכרחיים כמו החלפת היינס ולינהרט ( גם לא קריטי) וחיזוק הסגל הישראלי בלפחות שני שחקנים משמעותיים.
לגבי דאוסן , מכבי רצו אותו כבר שנה שעברה לחוזה ארוך טווח אבל הוא היה תחת חוזה ולכן אין לי ספק שיחתימו אותו בדיוק כמו שהיה עם לאנדסברג. לא בטוח שהוא ישחק שנה הבאה במכבי אבל הוא יהיה תחת חוזה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים