על ידי ankram » 12 אפריל 2015, 10:14
אני לא רואה טעם בהשארת פארגו בסגל , בסופו של דבר הוא יכול בקונסטלציה מסויימת להביא לך אליפות אירופה , אבל ברוב המקרים הוא כלל לא יביא אותך לסיטואציה הזאת.....
אפילו קו הגארדים היקמן , לוגאן טוב יותר מקו הגארדים הנוכחי שלנו.
תן לי גארד מנהל משחק אפור שדואג שהמכונה תתקתק ושומר ע"פ האופציה האקספלוסיבית של פארגו , שחקן שבגישה המנטלית שלו בקושי מתאים לקבוצה סטייל ז'אלגיריס.
על היינס אין מה לדבר , לדעתי הוא הזר הכי חלש בליגת העל.
מציע למכבי ללכת בכל הכוח על טיוס , אין שחקן כזה באירופה מבחינת יכולת החסימה , והיכולת לבוא מרוכז למשחקים גדולים , נכס עם ת"ז כחולה , עדיף על כל תחליפי פישר למיניהם.
אוחיון ולאנסברג צריכים להשאר , יחד עם טיוס , יש להביא אחד מה 2 יבזורי \ דאוסן , לכהן אין מה לחפש במכבי , גם הגישה הפאסיבית\לא שומרת שלו , לא בדיוק עושה לו חסד , על ספסל צריכים בולדוגים , או הגנתיים או התקפיים לא צ'יוואוות.
אלכסנד יכול לבוא במקומו של כהן אך ורק אם הוא משיג אזרחות ישראלית , כזר , הוא ממש לא מספיק תורם.
מה שמשאיר אותנו עם אוחיון , זר (במקום פארגו) , קומבו 1-2 במקום היינס , לאנסברג , יבזורי\שון , סמית , פניני,רנדל , טיוס , סנטר (פארחובסקי?).
סגל של 5 זרים , שהפגיעות בעמדה 1,2,5 חייבות להיות בול.
כדי לעבות את עמדה 4 הייתי גם משתמש בבנדר - וזה כל הסגל , 6 זרים ש 5 מהם בכירים + בנדר -> הרכב ישראלי טוב עם אוחיון , לאנסברג,טיוס,פניני ושון\יבזורי.
רק לציין שמכבי של השנה עם כל הסיפור של סופו וכו' הייתה לדעתי מסיימת במקום השני בבית הזה אם היו לה שחקנים במקום פארגו והיינס , מכבי עוד תבכה הרבה את הוויתור על מקל.