המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:תתעצבן עד מחר. אין קשר בין הפציעה של לנגפורד לזריקתו מחימקי. כולם יודעים שזה נבע בראש ובראשונה מהסכסוך שלו עם קורתינאיטיס, המאמן.
er79 כתב:גם אם יש "סיבה" להחתמת שם גדול, זה היינו הך. אני חושב שיבוא שם גדול נוסף, אם בגלל פנצ'ר או בגלל סיבה אחרת זה לא משנה לי, זכותך לחשוב אחרת.
rc4991 כתב:אפשר אולי גם לחשוב על זוריץ' שיכול להיות הימור מוצלח
הוא נראה רע בשנתיים האחרונות בפנר אבל לפני זה הוא סיפק עונת קריירה במלאגה
roy1000 כתב:אני לא מבין את העניין עם תומפקינס. מה מכבי רוצה לעשות איתו? הרי לא הוא ולא רנדל יכולים לשחק 5 ביורוליג, ככה שאני לא מבין למה מכבי מתעניינת בכלל בשחקן יקר בעמדה שכבר יש לה בה באנקר כמו רנדל.
בהנחה שרוצ'סטי אכן מגיע במקום פארגו, הכיוון הוא סנטר ועוד גארד במקום היינס.
yzafrir כתב:זה הכל עניין של הגדרה. מבחינת ההנהלה ניק קנר מדלי היה שם גדול כמו גם לוגן....
אגב הייתי מוסיף לרשימה של שחקנים גדולים שהגיעו עדיין בגדולתם את איידסון שהגיע אחרי עונה מעולה שהפכה אותו לשחקן מאוד מבוקש אחרי שהיה מצטיין היורוקאפ. אתם רואים את מכבי מצליחה היום להביא את מצטיין היורוקאפ ??
הכל עניין של פרופורציות כי מבחינת מכבי שחקן כמו תומפקינס או רוצ'סטי הם כוכבי ענק מה שבפועל לא כל כך נכון עדיין ...
חנו'ש כתב:yzafrir כתב:זה הכל עניין של הגדרה. מבחינת ההנהלה ניק קנר מדלי היה שם גדול כמו גם לוגן....
אגב הייתי מוסיף לרשימה של שחקנים גדולים שהגיעו עדיין בגדולתם את איידסון שהגיע אחרי עונה מעולה שהפכה אותו לשחקן מאוד מבוקש אחרי שהיה מצטיין היורוקאפ. אתם רואים את מכבי מצליחה היום להביא את מצטיין היורוקאפ ??
הכל עניין של פרופורציות כי מבחינת מכבי שחקן כמו תומפקינס או רוצ'סטי הם כוכבי ענק מה שבפועל לא כל כך נכון עדיין ...
מצטיין היורוקאפ הוא לא איזה אחד בשם טייריס רייס??![]()
just saying.....
LIAV10 כתב:״נראה בשיאו״.
גם חנו׳ש הייתה מנצחת אותם עם יד ימין קשורה מאחורי הגב.
במקרה הטוב הוא לא יובס נגד נובאק.
חנו'ש כתב:אז טוב שאני לא נכנסת לת'רד הטניס... (סליחה יוני)
ואגב, זה נכון....
felix_r כתב:rc4991 כתב:אפשר אולי גם לחשוב על זוריץ' שיכול להיות הימור מוצלח
הוא נראה רע בשנתיים האחרונות בפנר אבל לפני זה הוא סיפק עונת קריירה במלאגה
למרות שאני מחבב את ז'וריץ', הוא כבר בן 31, וקצת מאוחר להביא שחקן בגיל הזה לתפקיד הסנטר הפותח. עד שיתחבר למערכת, הוא כבר יפרוש
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:אז טוב שאני לא נכנסת לת'רד הטניס... (סליחה יוני)
ואגב, זה נכון....
ציפיתי שתעשי לו את מה שדעאש עשו לטייס הירדני
איכזבת
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים