פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
02 אוגוסט 2015, 01:50
Holiday_Armadillo כתב:מה זה קשור לזה שהוא לא שיחק? לחתום הוא חתם
וואו. צחקתי.
ברור שיהיו שם גם מידי פעם דיווחים אמינים, זה פורום, כל אחד יכול להירשם אליו. אבל להתבסס על כל מילה שיוצאת משם זה לא רציני, ילדותי קצת.
02 אוגוסט 2015, 01:51
אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:אוקיי, אז נגיד שפגעו פעם אחת לפני כמה שנים. שלא נדבר על זה שבסופו של דבר גם הוא לא שיחק אפילו משחק אחד במכבי
לי יהיו אחוזים יותר גבוהים אם אני אזרוק 100 שמות של שחקנים בכל קיץ.
מה זה קשור לזה שהוא לא שיחק? לחתום הוא חתם
וואו. צחקתי.
ברור שיהיו שם גם מידי פעם דיווחים אמינים, זה פורום, כל אחד יכול להירשם אליו. אבל להתבסס על כל מילה שיוצאת משם זה לא רציני, ילדותי קצת.
לא חושבת שזה מה שאנחנו עושים פה
בהיעדר חדשות אמיתיות מדברים על מה שאפשר, זה לא אומר שלוקחים את זה כתורה מסיני
02 אוגוסט 2015, 01:53
על זה בדיוק אני מדבר. אפשר לדון על שמות, אבל בהגדרה הם לא מלפפונים. ולכן אני חושב שהמקום המתאים הוא תר'ד ההכנות לעונה הבאה, אם כבר יש כזה.
02 אוגוסט 2015, 01:54
בנוסף לגלן דייויס, איך זה ששחקנים כמו ארתור וביזלי עדיין לא מצאו קבוצה?
02 אוגוסט 2015, 01:55
אחדשיודע כתב:על זה בדיוק אני מדבר. אפשר לדון על שמות, אבל בהגדרה הם לא מלפפונים. ולכן אני חושב שהמקום המתאים הוא תר'ד ההכנות לעונה הבאה, אם כבר יש כזה.
אם סתם בא למישהו שאיזה שחקן יבוא אז יש את תרד הסקאוטינג או לא יודעת מה
אם זה שם שעלה אז הוא צריך להיות פה, גם אם זה מפורום אחר
02 אוגוסט 2015, 01:56
באינטרבאסקט גם פורסם לראשונה שג'ורדן פארמר במו"מ מתקדם עם מכבי (וזה פורסם ממש בתחילת הקיץ, שהחתמה של פארמר עוד הייתה בגדר חלום הזוי).
02 אוגוסט 2015, 02:00
כי הוא עלה בפורום אחר? אז להירשם לאינטרבאסקט ולעלות את השם של דורל רייט?
זה מגוחך, אבל תמשיכו בכיף בשיטה הזאת.
על מגעים עם גו'רדן פארמר פורסם הרבה לפני אינטרבאסקט, עם כל הכבוד.
נערך לאחרונה על ידי
אחדשיודע בתאריך 02 אוגוסט 2015, 02:09, נערך פעם אחת בסך הכל.
02 אוגוסט 2015, 02:01
מאיפה פתאום הנאציות הזאת של איפה כותבים מה.
02 אוגוסט 2015, 02:02
אחדשיודע כתב:כי הוא עלה בפורום אחר? אז להירשם לאינטרבאסקט ועלות את השם של דורל רייט?
זה מגוחך, אבל תמשיכו בכיף בשיטה הזאת.
על מגעים עם גו'רדן פארמר פורסם הרבה לפני אינטרבאסקט, עם כל הכבוד.
היו דיבורים על מגעים, אבל באינטרבאסקט גולש ספרדי אמר שהוא ממש על סף סיכום.
אני זוכר איך כולם כאן קטלו אותו ואמרו שזה טרול. זה היה ממש בתחילת הקיץ.
02 אוגוסט 2015, 02:05
נו באמת. כל מה שדווח באינטרבאסקט על פארמר דווח גם בתקשורת. אז אחד לקח הימור ואמר שהוא על סף סיכום אחרי שפורסם שהוא במגעים, וואו.
02 אוגוסט 2015, 02:21
להגיד שגלן דוויס לא מתאים למכבי, זה כמו להגיד שלברון ג'יימס רוצה להגיע לכאן לעונת פרישה, אבל יש לנו בעמדה שלו את דווין סמית', אז זה לא מתאים...
02 אוגוסט 2015, 09:28
גולש וותיק מאוד בפורום האירופאי , לא יודע עד כמה הוא אמין :
After the jeffery taylor saga with maccabi, the management of maccabi were furious about the leaks From the negotiation with players, because they belived that if it wasnt for that taylor would have sign with maccabi.
Austin daye is still high on the list of maccabi but he will come only if he will not get an offer from an nba team.
02 אוגוסט 2015, 10:15
הלוואי אוסטין דיי & אייק אופייבו . יהיה לנו כאן אחלה קו קדמי שבעולם. לא ארצג ולא שמרצג
02 אוגוסט 2015, 10:59
אדגר פו כתב:גולש וותיק מאוד בפורום האירופאי , לא יודע עד כמה הוא אמין :
After the jeffery taylor saga with maccabi, the management of maccabi were furious about the leaks From the negotiation with players, because they belived that if it wasnt for that taylor would have sign with maccabi.
Austin daye is still high on the list of maccabi but he will come only if he will not get an offer from an nba team.
בין אם אמין או לא, הוא צודק לגמרי
מיהרו להדליף על טיילור ואז חטפו בדקה ה-90
02 אוגוסט 2015, 11:20
אנשים פה רוצים את אוסטין דיי ולא את ארצג? במה הם שונים? שניהם שחקני הגנה גרועים סך הכל ואוסטין מזכיר יותר במבנה הגוף שלו את בנדר.
02 אוגוסט 2015, 11:28
refael כתב:אנשים פה רוצים את אוסטין דיי ולא את ארצג? במה הם שונים? שניהם שחקני הגנה גרועים סך הכל ואוסטין מזכיר יותר במבנה הגוף שלו את בנדר.
מסכים איתך. מה גם שאוסטין דיי הוא פוטנציה, הוא שחקן יורוליג רק בדימיון שלנו... בעוד ארצג הוא שחקן יורוליג מוכח.
02 אוגוסט 2015, 15:05
יש סיכוי לראות את טיגי ליף במכבי השנה?
דרך אגב זה אולי השלוש שבועות הכי משעממים שהיו מבחינת מלפפונים ב 6 שנים האחרונות אמאלה אין פשוט שום דבר אני משתגע באלי פתאום סתם לקבל הודעה ממכביסט בלי לדעת סיכם לא סיכם שמכבי יפתיעו ככה
02 אוגוסט 2015, 15:14
גל גל כתב:יש סיכוי לראות את טיגי ליף במכבי השנה?
דרך אגב זה אולי השלוש שבועות הכי משעממים שהיו מבחינת מלפפונים ב 6 שנים האחרונות אמאלה אין פשוט שום דבר אני משתגע באלי פתאום סתם לקבל הודעה ממכביסט בלי לדעת סיכם לא סיכם שמכבי יפתיעו ככה
אין לו מה לעשות פה
הבן אדם בן 18 והוא פרוספקט NBA
הוא יילך לקולג' טוב ואם הכל יהיה בסדר הדראפט תהיה התחנה הבאה שלו
02 אוגוסט 2015, 15:15
גל גל כתב:יש סיכוי לראות את טיגי ליף במכבי השנה?
לדעתי הוא עוד לא סיים תיכון
02 אוגוסט 2015, 15:23
שנה הבאה הוא באריזונה לדעתי.