פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים / סגל

16 יוני 2011, 14:59

rc4991 כתב:אני יודע שזה קצת מאוחר אבל מישהו מוכן לפרט על ריברס?
סגנון משחק?האם הוא גם עושה מהלכי אחד על אחד או מסתמך רק על הזריקה?
מסירה?ריבאונד?
בקיצור הכל
ותודה מראש

בקולג' הוא היה ריבאונדר נפלא(6 ריבאונדים למשחק)..עכשיו הוא על 4.4 ריבאונדים למשחק,אבל ריבאונד זה גם עניין של רצון..וכל הגארדים של מכבי השתפרו השנה בריבאונד כי בלאט הבהיר להם שכל כדור חופשי זאת מטרה ראויה מבחינתם..

בקשר לאחד על אחד-הוא לא שחקן של חדירות,הוא שחקן של סטפ-בק מחצי מרחק או חדירה על הבייס ליין..אז לא צריך לצפות ממנו לדברים כמו מפארגו..

הוא מוסר די טוב כשהוא רוצה,אבל שוב,כמו הריבאונד..זה גם עניין של רצון ושל יכולת קבוצתית..
הוא בבולוניה רק חצי שנה ויש לו 1.6 אסיסטים..אז תאר לך מה יהיה כשהוא יתחיל עונה בקבוצה מסויימת ויהיה חלק מהשיטה הקבוצתית(מה שלא קורה רוב הזמן עם שחקנים של חצי עונה)

ידוע כקלעי טוב מ-3 עוד מימי המכללות..בלאט פשוט צריך ''לאלף'' אותו ולהכניס אותו למשחק הקבוצתי..שהוא ירגיש שהוא חלק מהקבוצה..
כי במכבי למשל היו הרבה פעמים שבקבוצה היה ''אובר-קבוצתיות'' שזה משהו שלא רואים בקבוצות כדורסל הרבה..זה כי כל אחד ניהנה לשחק עם השני..וזה מה שריברס צריך לקבל במכבי

16 יוני 2011, 15:06

yzafrir כתב:האמת שההצעה של מכבי לשייר באמת מעליבה , אם לפוט נתנו שנה שעברה 300K לעונה אז לשייר שמגיע כישראלי וגם עשה הרבה יותר מפוט בקריירה מגיע יותר .

אל תשכח את העובדה שמדובר בשחקן מכללות,
אין לו שום רזומה אירופי והמסגרת הראשונה שלו מחוץ למכללה זה הטראש של הדי-ליג.
חוץ מזה, הוא עבר פציעה די רצינית בעין, ולא בדיוק חזר לימי הזוהר שלו ב"דיוק",
כך שמדובר בסוג של הימור מבחינת מכבי, ואין טעם לשלם על ההימור הזה יותר מידי.

ג'רמי פארגו הרוויח העונה בסביבות ה-200K (וזה אחרי הופעה נהדרת בליגה הישראלית + אליפות).
אין סיבה ששייר ירוויח יותר .

16 יוני 2011, 15:12

לא הייתי שם שקל על ריברס. שחקן שהסריח ת'פרקט בחצי הראשון של העונה, ובחצי השני של העונה מצא את עצמו בתור גאנר באיזה איטלקייה. וולש ומחייה רמה מעליו.

16 יוני 2011, 15:21

Holiday_Armadillo כתב:
מסירה?ריבאונד?
בקיצור הכל
ותודה מראש

בקולג' הוא היה ריבאונדר נפלא(6 ריבאונדים למשחק)..עכשיו הוא על 4.4 ריבאונדים למשחק,אבל ריבאונד זה גם עניין של רצון..וכל הגארדים של מכבי השתפרו השנה בריבאונד כי בלאט הבהיר להם שכל כדור חופשי זאת מטרה ראויה מבחינתם..

בקשר לאחד על אחד-הוא לא שחקן של חדירות,הוא שחקן של סטפ-בק מחצי מרחק או חדירה על הבייס ליין..אז לא צריך לצפות ממנו לדברים כמו מפארגו..

הוא מוסר די טוב כשהוא רוצה,אבל שוב,כמו הריבאונד..זה גם עניין של רצון ושל יכולת קבוצתית..
הוא בבולוניה רק חצי שנה ויש לו 1.6 אסיסטים..אז תאר לך מה יהיה כשהוא יתחיל עונה בקבוצה מסויימת ויהיה חלק מהשיטה הקבוצתית(מה שלא קורה רוב הזמן עם שחקנים של חצי עונה)

ידוע כקלעי טוב מ-3 עוד מימי המכללות..בלאט פשוט צריך ''לאלף'' אותו ולהכניס אותו למשחק הקבוצתי..שהוא ירגיש שהוא חלק מהקבוצה..
כי במכבי למשל היו הרבה פעמים שבקבוצה היה ''אובר-קבוצתיות'' שזה משהו שלא רואים בקבוצות כדורסל הרבה..זה כי כל אחד ניהנה לשחק עם השני..וזה מה שריברס צריך לקבל במכבי

אז את ממליצה עליו?

16 יוני 2011, 15:26

Holiday_Armadillo כתב:
מסירה?ריבאונד?
בקיצור הכל
ותודה מראש

גם את אנדרסון חשבנו שאפשר לאלף אבל יש כאלו שהם לא ניתנים לאילוף....הוא פתח את העונה בצרפת ועשה מספרים יפים ובכל זאת שוחרר כי כנראה זה בא על חשבון משהו אחר....
דבר חשוב , שילוב של שחקן בסיגנון הזה לפארגו יכול להיות הרסני . אחד הסיבות להצלחת מכבי העונה זה חוסר האגו של איידסון והמשחק הקבוצתי של פרקינס ( והוא ממש לא היה שחקן אנוכי בחיפה עם 5.3 אס' למשחק...) זה נכון שהוא עשה שם יותר מבחינת הנק' כי לחיפה אין את הכלים שלמכבי יש....מה שנתן לפארגו יותר חופש . אבל ריברס אוהב את הכדור אולי יותר מפארגו אפילו...
האמת שאני מתקשה להאמין שבלאט באמת רוצה אותו...

16 יוני 2011, 15:28

אז את ממליצה עליו?

גם את אנדרסון חשבנו שאפשר לאלף אבל יש כאלו שהם לא ניתנים לאילוף....הוא פתח את העונה בצרפת ועשה מספרים יפים ובכל זאת שוחרר כי כנראה זה בא על חשבון משהו אחר....
דבר חשוב , שילוב של שחקן בסיגנון הזה לפארגו יכול להיות הרסני . אחד הסיבות להצלחת מכבי העונה זה חוסר האגו של איידסון והמשחק הקבוצתי של פרקינס ( והוא ממש לא היה שחקן אנוכי בחיפה עם 5.3 אס' למשחק...) זה נכון שהוא עשה שם יותר מבחינת הנק' כי לחיפה אין את הכלים שלמכבי יש....מה שנתן לפארגו יותר חופש . אבל ריברס אוהב את הכדור אולי יותר מפארגו אפילו...
האמת שאני מתקשה להאמין שבלאט באמת רוצה אותו...

אני אענה לשניכם ביחד-אם בלאט רוצה אותו אני רוצה אותו..
ואם הוא יחתום פה באמת זה אומר שבלאט רוצה אותו ומאמין שהוא יכול להיות חלק ממכבי ומהקבוצה..כי בלאט לא אוהב אגואיסטים..וזאת תהיה התשובה שלי

16 יוני 2011, 15:31

ואם בלאט רוצה את שאראס ? זה אומר ששאראס בטוח יצליח פה ??
גם בלאט יכול לטעות ותפסיקי לעשות ממנו כזה אלוהים . לכל מה שהוא מחליט הוא בהכרח נכון .
ואגב את גם לא יכולה לדעת אם זה באמת נכון שבלאט רוצה אותו...

16 יוני 2011, 15:32

yzafrir כתב:ואם בלאט רוצה את שאראס ? זה אומר ששאראס בטוח יצליח פה ??
גם בלאט יכול לטעות ותפסיקי לעשות ממנו כזה אלוהים . לכל מה שהוא מחליט הוא בהכרח נכון .

גם אתה לא יכול לדעת שהוא לא רוצה אותו..
ואל תגיד לי מה לעשות ומה לא לעשות..אני רוצה לתת לבלאט את מלוא הקרדיט שהוא בוחר את השחקנים הנכונים..מותר לי? תודה.

16 יוני 2011, 15:33

גם אתה לא יודע ואתה כל היום מפרק לנו את המח עם השמות שלך.

16 יוני 2011, 15:35

בעל זבוב כתב:

איזה שמות ?? אני מדבר רק על שחקנים שהוזכרו בתקשורת....מבין כל אלו שהוזכרו הוא אחד מאלו שלדעתי הכי פחות מתאים....

16 יוני 2011, 15:37

עם כל הכבוד לשאייר, לנדסברג ושאר ישראלים/יהודים/מתאזרחים, אף ישראלי שהוא לא יותם, כספי, אליהו, בלו ופניני לא שווה שקל יותר מ-250 אלף דולר. לא מכיר אף ישראלי כזה שקרע זוג נעליים ביורוליג ועשה משהו מעבר לליגה הקקיונית שלנו. שאייר הוא שחקן לא רע אבל עדיין לא שיחק דקה של כדורסל מקצועני, לא נבחר בדראפט, עבר פציעה קשה (יש לו פגיעה פרמננטית בעצב הראיה שגורמת לכך ששדה הראיה שלו בעין ימין מוגבל) ושיחק בסה"כ 3 חודשים בעונה שעברה (וגם זה בדי ליג). יכול להיות שהוא לא פחות מוכשר מהלפרין ועוד יגיע לרמה שלו אבל כרגע הוא עוד שחקן בוסר שצריך להוכיח את עצמו. בשכר שהוא מבקש או אפילו קרוב לכך זה no brainer מוחלט מבחינת מכבי.

16 יוני 2011, 15:38

yzafrir כתב:
בעל זבוב כתב:

איזה שמות ?? אני מדבר רק על שחקנים שהוזכרו בתקשורת....מבין כל אלו שהוזכרו הוא אחד מאלו שלדעתי הכי פחות מתאים....

זה בדיוק העניין, צפריר. אתה לא מכיר את רוב השחקנים הללו ומדבר עליהם כאילו אכלתם מאותו המסטינג. אם בלאט רוצה, אני בטוח שהוא יודע מה הוא עושה. אנחנו, עם כל הכבוד לרובנו, לא יכולים לדעת דברים שמעבר לסטטיסטיקה יבשה.

16 יוני 2011, 15:41

ואתה החלטת שאני לא מכיר אותו...
כשאני לא מכיר שחקן אני לא מגיב או שואל עליו אבל דווקא את ריברס ראיתי כמה פעמים העונה בליגה האיטלקית....
אם הייתי מתבסס רק על הסטט' הייתי אומר שהוא שחקן ענק אבל מכיוון שראיתי איך הוא משיג את הסטט' שלו אני אומר את מה שאני אומר....

16 יוני 2011, 15:42

Holiday_Armadillo כתב:פערים גדולים בין מכבי לג'ון שייר-
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1832719

כמו שאמרתי על הלפרין..לא תודה..לא בסכומים האלה,שלא מגיעים לו עוד לפני שהוא דרך בקבוצה מקצוענית

עריכה:טעות שלי,זה לשנתיים..
זאת אומרת שהוא רוצה חוזה משתדרג

ד''א-ספורט5 רשמו שהוא סיכם..
זאת אומרת שאו שיש להם עוד פאדיחה לאוסף(אומרים שצרות באות בשלשות חחח)או שוואלה טועים

תגידו לי וואלה נפלו על הראש? מנסה-בונסו מועמד? כן כי ממש חסרים לנו שחקנים בקו הקדמי..
הם לא מפסיקים להגיד את אותם שמות שוב ושוב ושוב ושוב..
נראה לי מנסה-בונסו יפרוש והוא עדיין יהיה מועמד

לא לוקח את וואלה כמקור אמין, ובכלל מתייחס לפרסומים בתקשורת בערבון מוגבל, אבל זאת דוגמא יפה לזה ששייר לא ירוויח כאן משכורת חייל.
בהמשך לויכוח שלי אתמול עם מקאדו שטען ששייר יהיה זול מהלפרין פי שתיים או פי שלוש, כנראה שזה לא ממש נכון.

16 יוני 2011, 15:47

את האמת , נתונים שלו בדי ליג ממש לא משהו מצד שני אני לא מאמין לאף עיתונאי היום שמסקר את מכבי . התזכורת של ליגה ספרדית די מוזרה כאם די יחידים שקיימת בליגה שלהם הגבלה על אמריקאים דווקא . מה הם צריכים שחקן לא הכי מוכר שיתפוס עוד מקום יקר ........ לנדסברג הזה מרוויח בחיפה 120 אלף דולר והוא בריא . שייר בדי ליג הרוייח 60 אלף לעונה ועכשיו זה פי 4 ועוד בנטו .
שחקן כמו דריק שארפ שבנגוד לשייר עושה כמה דברים באירופה , זכה באיזה 3 גבעים וכמה אליפויות בארץ אחרי כל השנים מרוויח 250 אלף בשיא , אז מה פישר הזה בדיוק רוצה ?
בלוטי חתם על 380 אלף לעונה וגם לו יש "טיפה"יותר נסיון ......

16 יוני 2011, 15:47

ובהמשך לתגובה הקודמת שלי - להביא את הלפרין ב-500 אלף או את שאייר ב-350 אלף זה no-brainer מוחלט. במצב כזה לא הייתי מסתכל בכלל לכיוונו של האמריקאי הרזה. מה הוא בדיוק עשה שמצדיק משכורת של למעלה מ-250 אלף דולר? מגיעים לכאן מדי שנה זרים שנבחרו בדאפט ועשו קריירת מכללות מפוארת ומרוויחים 100 אלף דולר במקרה הטוב.

16 יוני 2011, 15:48

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:פערים גדולים בין מכבי לג'ון שייר-
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1832719

כמו שאמרתי על הלפרין..לא תודה..לא בסכומים האלה,שלא מגיעים לו עוד לפני שהוא דרך בקבוצה מקצוענית

עריכה:טעות שלי,זה לשנתיים..
זאת אומרת שהוא רוצה חוזה משתדרג

ד''א-ספורט5 רשמו שהוא סיכם..
זאת אומרת שאו שיש להם עוד פאדיחה לאוסף(אומרים שצרות באות בשלשות חחח)או שוואלה טועים

תגידו לי וואלה נפלו על הראש? מנסה-בונסו מועמד? כן כי ממש חסרים לנו שחקנים בקו הקדמי..
הם לא מפסיקים להגיד את אותם שמות שוב ושוב ושוב ושוב..
נראה לי מנסה-בונסו יפרוש והוא עדיין יהיה מועמד

לא לוקח את וואלה כמקור אמין, ובכלל מתייחס לפרסומים בתקשורת בערבון מוגבל, אבל זאת דוגמא יפה לזה ששייר לא ירוויח כאן משכורת חייל.
בהמשך לויכוח שלי אתמול עם מקאדו שטען ששייר יהיה זול מהלפרין פי שתיים או פי שלוש, כנראה שזה לא ממש נכון.

אחרי שגיליתי שורד כהן כתבה את הדברים..אני בכלל בכלל לא בטוחה שהוא באמת דורש את הסכומים האלה

16 יוני 2011, 15:53

חוץ מורד כהן שעדיין מפרסמת מדי פעם משהו כל שאר מזוואלה מזמן פרסונות נון -גרטא בהנהלת מכבי . הם כבר שנים לא מעודכנים בכלום .

16 יוני 2011, 15:56

טיקי חוזר כתב:חוץ מורד כהן שעדיין מפרסמת מדי פעם משהו כל שאר מזוואלה מזמן פרסונות נון -גרטא בהנהלת מכבי . הם כבר שנים לא מעודכנים בכלום .

ברגע שראיתי את השם פופס מנסה בונסו צץ בכתבה שלה, ברור לי שהיא שהתה יותר מידי זמן בשמש ויש לה המלצה להצטרף לגומא במחלף גהה.

16 יוני 2011, 15:57

בעל זבוב כתב:
טיקי חוזר כתב:חוץ מורד כהן שעדיין מפרסמת מדי פעם משהו כל שאר מזוואלה מזמן פרסונות נון -גרטא בהנהלת מכבי . הם כבר שנים לא מעודכנים בכלום .

ברגע שראיתי את השם פופס מנסה בונסו צץ בכתבה שלה, ברור לי שהיא שהתה יותר מידי זמן בשמש ויש לה המלצה להצטרף לגומא במחלף גהה.

חחחחחחחחחחחחחחח שהתה יותר מדי זמן בשמש :laugh1
נושא נעול