פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מה צריך לקרות בקיץ

29 ינואר 2016, 12:32

אנשים פה שוכחים ששחרור של שחקן עולה לקבוצה הרבה כסף כך שלא יתפנה הרבה כסף משחרור של השחקנים שתחת חוזה, ישתחרר מזה קצת כסף שיצטרכו להשקיע בצורה חכמה. ואני גם לא רואה סרט שמשאירים את סמית', מביאים עוד פורוורד ונותנים לו לעלות מהספסל. לא יקרה בחיים.

29 ינואר 2016, 12:33

LIAV10 כתב:
er79 כתב:
LIAV10 כתב:על הנייר, תומפקינס יקבל מיליון פלוס.

אני די בספק. הוא לא עלה ככה בריאל, והעונה הבינונית שלו שם רק תוריד לו את הערך.

הוא לא מקבל בריאל חוזה מאוד גבוה?
הייתי בטוח שכן, לקחתי מיליון יורו בחשבון אחרי ירידה די חדה.

אם זיכרוני אינו מטעה אותי, חתם שם על שכר של 900 אלף או משהו כזה, ואני לא בטוח שזה ביורו. על כל פנים, לאור העונה האחרונה אני בהחלט לא רואה סיבה שהערך שלו לא יירד. אם ריאל לא תשמור אותו, לדעתי זה לא בשמיים להביא אותו בסכום של 750k. אני אגב מעדיף הרבה שחקנים לפניו, אבל הוא שחקן לא רע.

29 ינואר 2016, 12:35

er79 כתב:
LIAV10 כתב:
er79 כתב:
LIAV10 כתב:על הנייר, תומפקינס יקבל מיליון פלוס.

אני די בספק. הוא לא עלה ככה בריאל, והעונה הבינונית שלו שם רק תוריד לו את הערך.

הוא לא מקבל בריאל חוזה מאוד גבוה?
הייתי בטוח שכן, לקחתי מיליון יורו בחשבון אחרי ירידה די חדה.

אם זיכרוני אינו מטעה אותי, חתם שם על שכר של 900 אלף או משהו כזה, ואני לא בטוח שזה ביורו. על כל פנים, לאור העונה האחרונה אני בהחלט לא רואה סיבה שהערך שלו לא יירד. אם ריאל לא תשמור אותו, לדעתי זה לא בשמיים להביא אותו בסכום של 750k. אני אגב מעדיף הרבה שחקנים לפניו, אבל הוא שחקן לא רע.

הוא חתם לשנה כך שהוא יהיה פנוי בקיץ

29 ינואר 2016, 13:23

החציל האצטקי כתב:בואו נלך על רוסטר ריאלי, אם כבר:
5: ג׳ואי דורסי (בן 33 עם 50% מהקו בקריירה ואישיות לא יציבה), אלכס קירק (כוכב הליגה האיטלקית, שמן וגמלוני), איתי שגב (דור העתיד של נגרי ישראל)
4: מייקל ביזלי (כשרון עצום, באמת עצום, אבל גם בהפלת ראשים), גיא פניני (לפני הפרישה- מה טוב בלתפור עוד חוזה עתק לקפטן חסר הרגליים)
3: דווין סמית׳ (הסמל, גם לכך שהקבוצה לא מסוגלת לכופף ברכיים), סילבן לנדסברג (אחרי ההצלחה המסחררת בחמישייה, יאלץ לבלוע רוק ולעשות את ה0-8 שלו מהספסל)
2: אליוט וויליאמס (כי עברנו 3 עמדות ועדיין לא החתמנו שחקן די-ליג. אז לפחות את ההכי טוב שם), דגן יבזורי (כי לא הספקנו לטעום מנסיונו ואיכויותיו, מזל שהחוזה ל3 עונות)
1: גל מקל (המלך, הדוכס, הנסיך והMVP במשחק החוץ מול נס ציונה), טיילור רוצ׳סטי (כי אי אפשר לוותר על כזה שומר אימתני), יוגב אוחיון (וגם לא על סקורר אבסולוטי)

מאמן: ז׳אן טבק (שיכניס בכל החבורה הנפלאה הזאת קצת Intensity, Experience וEuroleague team in High-Level).
ע. מאמן: רפי בוגטין (שיכניס בכל החבורה הנפלאה הזאת מנות פלאפל ב-18 שקלים מהסניף מול ההיכל)
ע. מאמן 2: טרבור אמבקווה (כי להפטר מהחוזה שלו כנראה שלא יצליחו. אז שלפחות יעבוד עם הגבוהים על הגנת פיק-אנד-רול ואחיזה נכונה של הכדור הכתום)

GM: אבי אבן
:heart

רכשתי מנוי ב"ג'ואי דורסי"

29 ינואר 2016, 13:27

הסגל הזה אגב לא רע בכלל, טאלנט-וויז
בוא נגיד שאם זה מה שהנפשות הפועלות היו מסוגלים להרים, מצבנו היה טוב

29 ינואר 2016, 13:28

חציל אתה לא נורמלי- עכשיו דני ואבי קראו את זה וזה מה שהם יביאו...

29 ינואר 2016, 13:33

אם דני ואבי היו מקשיבים לרבע ממה שאני אומר...

29 ינואר 2016, 13:51

החציל האצטקי כתב:אם דני ואבי היו מקשיבים לרבע ממה שאני אומר...

היו פה ביזלי וארינזה 20+30

29 ינואר 2016, 23:40

מקל אוחיון
היקמן רוצסטי יבזורי
סמית לאנדסברג פניני
קוונסי מילר רנדל שגב
מארק זיברס הנדריקס

30 ינואר 2016, 19:30

refael כתב:מקל אוחיון
היקמן רוצסטי יבזורי
סמית לאנדסברג פניני
קוונסי מילר רנדל שגב
מארק זיברס הנדריקס

אני מבין שאתה חושב שהסגל שלנו סבבה רק דורש שיפוץ קל...אז לא..
חוץ מזה היקמן די גמור...

01 פברואר 2016, 08:28

לא ידעתי איפה לכתוב את זה, אז נכתוב כאן - מכבי מינתה את ירון טלפז לתפקיד סמנכ"ל הקבוצה.
שיהיה לו בהצלחה.

http://sports.walla.co.il/item/2930669

01 פברואר 2016, 12:29

שינוי משמעותי שללא ספק יצעיד אותנו לדרך חדשה ומוצלחת.

01 פברואר 2016, 12:44

jol9 כתב:לא ידעתי איפה לכתוב את זה, אז נכתוב כאן - מכבי מינתה את ירון טלפז לתפקיד סמנכ"ל הקבוצה.
שיהיה לו בהצלחה.

מסוג הצעדים שמחזירים לך את האמונה בקבוצה...זו מכבי שאנחנו זוכרים ואוהבים..

01 פברואר 2016, 12:51

jol9 כתב:לא ידעתי איפה לכתוב את זה, אז נכתוב כאן - מכבי מינתה את ירון טלפז לתפקיד סמנכ"ל הקבוצה.
שיהיה לו בהצלחה.

ללא ספק רעידת אדמה במכבי.
ועכשיו ברצינות, שיהיה לו בהצלחה. הוא אחלה איש מקצוע.

01 פברואר 2016, 14:03

אני דווקא מחבב את טלפז. מה שלא יהיה, זה לא המקום שבו היו למכבי בעיות.
דני פדרמן ואלי דריקס עשו עבודה טובה כמנכ"לים. דני פדרמן לא צריך לגעת בשום דבר שקשור בצד המקצועי, ואז הכל יהיה הרבה יותר טוב.

01 פברואר 2016, 14:31

אני חושב ששנה הבאה בגלל השינוי שעובר היורוליג , בלי קשר למה שקרה העונה , התקציב הולך להשתנות ובצורה משמעותית בקיץ . הכישלון העונה רק מגדיל את הסיכוי שזה יקרה. אם מכבי רוצה להישאר תחרותית בשנה הבאה אז אין לה בריירה.

זה הסגל שאני הייתי רוצה לראות במכבי שנה הבאה.
בעמדות 1-2 : מקל ,יוגב , דלייני ,אליוט ויליאמס , דאוסן .
מקל - אני מאמין שהוא יכול לקחת את המושכות כרכז המוביל במכבי , יתרון נוסף זה שבמהות שלו הוא קומבו גארד שיכול לשחק גם קצת בעמדה 2 ליד שחקן רכז אחר אבל בעיקר למטרות הגנתיות...
יוגב- ההקרבה שלו מצדיקה את השארתו , הפציע קצת פחות ולכן גם דאוסן כגיבוי ישראלי בסגל .
דלייני - הוא צריך להיות ההשקעה הגדולה של הקיץ . קומבו גארד שעושה הכל ויכול לשחק ליד כולם.
אליוט ויליאמס - ההימור הזול . גארד גבוהה שיתן את הפיזיות שחסרה בעמדה הזאת .
דאוסן - למקרה (די ודאי) שיוגב יפצע , ושירושלים לא תיקח לנו אותו...שיחתום על ארוך טווח ומקסימום יושאל...
עמדה 3 : ג'ף טיילור , פניני , לאנדסברג...
טיילור - חייבים רענון בעמדה הזאת ולטעמי יהיה אפשר להביא את טיילור במחיר נמוך מאוד שההפרש יתקזז עם הפיצוי לסמית' . טיילור רוצח הגנתי , ואם בריאל היו שחקנים פחות אגואיסים אז גם בהתקפה הוא היה עושה נקודות..שנה הבאה המחיר שלו ירד לאזור ה-700 עד 800
פניני - לאט לאט צריך לפנות את הבמה ללאנדסברג , עונת מעבר שלו...
עמדה 4 : תומפקינס , שגב
תומפקינס - כמו שאמרו פה אחרי העונה הזאת המחיר שלו ירד ויהיה אפשר להביא אותו יחסית בזול 800-900 .
שגב - מוכיח השנה שהוא ראוי לדקות . הגנה ולחימה הוא גם מביא בדומה לרנדל ונקודות זבל הוא גם יודע לאסוף .
עמדה 5 : המילטון /ודובלייביץ' /אייברסון / אומיץ'... ועוד שחקן כמו טיוס ( או הוא בעצמו).
זו העמדה השנייה שבא צריך להשקיע סכום גבוהה כלומר מעל שני מליון לשני שחקנים...בנוסף אפשר להביא עוד 4-5 הימור זול כגיבוי...
להערכתי , סגל כזה יעלה פחות מ-8 מליון נטו ...

01 פברואר 2016, 15:33

די נו, תהיו ריאלים.
דילייני אעלק.
לא פחות מהמילטון ודובלייביץ׳ ביחד.

01 פברואר 2016, 15:53

LIAV10 כתב:די נו, תהיו ריאלים.
דילייני אעלק.

דילייני, כמו 95% מהגארדים האמריקאיים האחרים, נמצאים במקום שבו הם ריאליים למכבי.
מיהם הגארדים המובילים היום ביבשת מבחינת המחיר? תאודוסיץ', ספאנוליס, שבד, יול, רודריגז, סאטורנסקי,...
כולם אירופאים.
יש כמובן גארדים אמריקאים מעולים, אבל בדר"כ הם כן יהיו בטווח המחירים של מכבי.

01 פברואר 2016, 15:56

צאו מהסרט
לא ריאלי בעליל

01 פברואר 2016, 16:01

jol9 כתב:
LIAV10 כתב:די נו, תהיו ריאלים.
דילייני אעלק.

דילייני, כמו 95% מהגארדים האמריקאיים האחרים, נמצאים במקום שבו הם ריאליים למכבי.
מיהם הגארדים המובילים היום ביבשת מבחינת המחיר? תאודוסיץ', ספאנוליס, שבד, יול, רודריגז, סאטורנסקי,...
כולם אירופאים.
יש כמובן גארדים אמריקאים מעולים, אבל בדר"כ הם כן יהיו בטווח המחירים של מכבי.

מה אתה רציני?
אם דילייני לא ילך לאן בי איי הוא יקבל מצסק״א 2.5 מיליון יורו.
פרסם תגובה