המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:ותודה ולהתראות מר אורי לוי החופר
my man כתב:itai7 כתב:ותודה ולהתראות מר אורי לוי החופר
*חותם על חוזה ל3 שנים נו קאט בערוץ הספורט*
בום!
rc4991 כתב:my man כתב:itai7 כתב:ותודה ולהתראות מר אורי לוי החופר
בום!
הוע עבר אירוע מוחי פעם, הוא כבר בפנקס של אבי
my man כתב:itai7 כתב:ותודה ולהתראות מר אורי לוי החופר
בום!
er79 כתב:על פי וואלה אורי אלון ופיני בשיחות, פיני מועמד להיות ג'נרל מנג'ר של ירושלים
er79 כתב:על פי וואלה אורי אלון ופיני בשיחות, פיני מועמד להיות ג'נרל מנג'ר של ירושלים
felix_r כתב:ראיתי עכשיו את הניצחון של חולון באילת, ושוב הבנתי עד כמה הכדורסל הישראלי הוא תת רמה. בא הגבוה היוגוסלבי החדש של חולון ראדנוביץ', באמת לא שחקן עלוי, אבל בעל יסודות כדורסל נכונים מבית היוצר של יוגוסלביה, ומחלק 10 אסיסטים. 10 ! וזה לא שהוא איזה גבוה גאון כמו שוויצ'יץ' היה בזמנו. לא. פשוט הוציא מסירות לשחקנים הפנוים, זה הכל. לא מסובך יותר מדי... הליגה שלנו הפכה לסוג של די-ליג. כל שחקן לוקח את הכדור והולך עם הראש בקיר. הנעת כדור זו מילה גסה. מילא לא שומרים טוב, אבל איפה השכל שאפיין פעם את הכדורסל שלנו?
my man כתב:אני פשוט לא מבין את זה- אם הוא באמת חנק אותו אז מה הם נותנים לו להמשיך לשחק...תעיפו אותו לקצה הספסל ותעשו לו שיחת הבהרה למחרת...
MTA2311 כתב:my man כתב:אני פשוט לא מבין את זה- אם הוא באמת חנק אותו אז מה הם נותנים לו להמשיך לשחק...תעיפו אותו לקצה הספסל ותעשו לו שיחת הבהרה למחרת...
לא ראיתי את הקטע, ויש מצב שספורט 5 מגזימים, אבל אם הייתה חניקה הוא צריך לעוף הביתה.
felix_r כתב:הייתי חונק אותו בעצמי אם במקרה הייתי משחק איתו באותה הקבוצה.
גוני כזה יצור מעצבן! כל הזמן צועק לכולם מה לעשות. אפילו בפסק זמן הוא לא סתם את הפה שלו לרגע, וכל הזמן קטע את שמיר. מילא אם הוא באמת היה רכז עילוי, אבל הוא שחקן ברמה של ליגה לאומית שחושב את עצמו מינימום שאראס. כל פעם שאני רואה אותו בטלויזיה מתעורר אצלי רצון עז לבעוט לו במוח.
my man כתב:felix_r כתב:הייתי חונק אותו בעצמי אם במקרה הייתי משחק איתו באותה הקבוצה.
גוני כזה יצור מעצבן! כל הזמן צועק לכולם מה לעשות. אפילו בפסק זמן הוא לא סתם את הפה שלו לרגע, וכל הזמן קטע את שמיר. מילא אם הוא באמת היה רכז עילוי, אבל הוא שחקן ברמה של ליגה לאומית שחושב את עצמו מינימום שאראס. כל פעם שאני רואה אותו בטלויזיה מתעורר אצלי רצון עז לבעוט לו במוח.
ידעתי שאתה עשית לו את זה:
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים