פדרמן, אבי אבן, ניקולה, טבק - הביתה!!!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פדרמן, אבי אבן, ניקולה, טבק- הביתה!!!

הודעהעל ידי yzafrir » 09 פברואר 2016, 13:59

my man כתב:אתה מדהים צפריר...לפני שניה אמרת שלא תקבל העלאת מחירים של יותר מ200 שח ועכשיו אתה חושב על איך תחזיר את ה400 שהם יקחו לך...

פדרמן- אל תדאג כל מנויי ההיכל הם צפרירים למיניהם...

זה -400 לפני הנחה , בדרך כלל יש הנחה למחדשים ... אבל כן , בסופו של דבר אני מחדש את המנוי מהסיבות שכבר טחנתי פה שנים . אני ועוד 7000 נמצאים בכיס של פדרמן אבל ה-4000 האחרים זה מזדמנים שבאים לראות את ההצגה הטובה בעיר . אבל מכיוון שהיא כבר לא כזאת אז הוא יצטרך לעבוד קשה כדי לשווק אותם...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי my man » 09 פברואר 2016, 14:02

כמו שאמרתי- מדהים.
צריך לחקור את מה שקורה פה אנטרופולוגית...לא ייתכן שמאכילים כל הרבה אנשים בכל כך הרבה זבל והם ממשיכים לאכול את זה...מדהים.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yzafrir » 09 פברואר 2016, 14:35

my man כתב:כמו שאמרתי- מדהים.
צריך לחקור את מה שקורה פה אנטרופולוגית...לא ייתכן שמאכילים כל הרבה אנשים בכל כך הרבה זבל והם ממשיכים לאכול את זה...מדהים.

אז אתה כנראה ממש לא מבין במה מדובר.
יש לי מקום בהיכל שאם אני מוותר עליו אני לא ימצא כזה מקום גם עוד 40 שנה .
מה שאני כנראה יעשה במידה וזה הולך לעוד עונה כזאת זה ימכור את הכרטיסים . אבל אני לא מוותר על הבעלות של המנוי...
העונה לא הלכתי לאף משחק יורוקאפ וגם לא נותן את הכרטיס. שהכסא שלי יעודד...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yanay21 » 09 פברואר 2016, 21:46

צפריר, אני לא מנסה להשתלח, באמת שואל כדי לדעת-עד מתי?ו

אני מקבל את זה שבעונה הבאה אתה מחדש, כי אולי, אולי, אולי(למרות שאני לא מאמין) אנחנו יוצאים לדרך חדשה. אבל האם עוד כמה עונות כאלו ותבטל?או שפשוט תשאיר כיסא ריק, במטרה שאולי יום אחד הקבוצה תחזור להיראות כמו קבוצה?
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yzafrir » 09 פברואר 2016, 23:34

yanay21 כתב:צפריר, אני לא מנסה להשתלח, באמת שואל כדי לדעת-עד מתי?ו

אני מקבל את זה שבעונה הבאה אתה מחדש, כי אולי, אולי, אולי(למרות שאני לא מאמין) אנחנו יוצאים לדרך חדשה. אבל האם עוד כמה עונות כאלו ותבטל?או שפשוט תשאיר כיסא ריק, במטרה שאולי יום אחד הקבוצה תחזור להיראות כמו קבוצה?

תשובה ב'
היו שנים קשות בזמן המנוי שלי ( מנוי מהבר מצווה וחוגג השנה 40 ) , שויתרתי על משחקים אבל בשביל עונות כמו השושלת אני ממשיך להחזיק במנוי .
יש תקופות פחות טובות ( שבזכותם השגתי מנוי וגם שדרגתי את המקום לאיפה שאני יושב עכשיו ) ויש תקופות שאנשים ישנים ליד הקופות באוהל כדי להשיג כרטיס. אני מעדיף לשמור על המנוי כמו לפחות עוד 7000 כמוני , אבל פדרמן בונה על ה4000 הנוספים ששנה הבאה יהיה לו קשה למכור...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 10 פברואר 2016, 16:14

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 05562.html

שמלוק : "בא דייויד פדרמן ולפני 10 שנים אמר דבר שלא אשכח אותו כל החיים: 'לא טוב שמלוק שלוקחים אליפויות כל השנים. זה לא ספורט'. אמרתי לו: 'סלח לי דייויד, אני לא בעד ספורט, אני בעד מכבי'. מכבי בלעו פעם את הפועל ירושלים ועכשיו הפועל ירושלים יזנבו בהם ולכן מכבי לא יקחו אליפות השנה. ומה קורה בדברים האלה? אתה מתרגל. רוצים שיהיה ספורט? הנה יש לך ספורט. אז למה מתפלאים? אין מכבי, אין".

למי שמעוניין לדעת איך האיש הנורא הזה והמשפחה הנוראית הזאת הביאו אותנו למקום בו אנו נמצאים היום......
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 פברואר 2016, 16:17

כתבה עצובה מאוד
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 10 פברואר 2016, 16:23

MTA2311 כתב:כתבה עצובה מאוד

ממש , אני עם דמעות בעניים , לא צחוק.

מספר ציצוטים:

"אבי קובלסקי עבד כאן 27 שנה. חילק עומסים. הרגיל אותם ל-80 משחקים בשנה. מהרגע שהעיפו אותו, הכל נהיה חלטורה"
"שמעון לא שמעון. הוא איבד את החיות והכוח. שנה וחצי מקבל בראש".
"השאלה היא מי החליט ועל סמך מה - מקצועי, כלכלי או רפואי - להחתים את דווין סמית' לשלוש שנים אחרי שני ניתוחי ברכיים? אם רנדל ואוחיון הפסידו כל כך הרבה משחקים בגלל מחלות, איפה הסקת המסקנות? אף אחד לא עצר וחשב: רגע, מה קרה?
מי החליט במכבי שבנדר יהיה בין ששת הזרים. מכבי מגדלת שחקנים לדראפט או שיביאו תוצאות? הלו, השיקולים של הדראפט אחרים מאשר השיקולים של מכבי".
"גל מקל עוד חודש יהיה חרא, כי כשאתה משחק עם חרא, אתה מתחיל להסריח בעצמך. עם הבוץ הזה שיש במכבי, ייצא ממנה אולי רבע שחקן. שגב זה הדבר היחיד שלא רע. מי אלה הסקאוטים? איך קוראים להם, לורל והארדי? אפילו אבן נייר ומספריים זה לא. גם אנחנו הבאנו דברים לא טובים. הבאנו את ג'ואל קרמר, הבאנו את צ'יימברס, אבל לא הבאנו סיסטמתית 10 שחקנים שהם חרא. והם כל כך רוצים לתקן, שהם מביאים יותר גרועים ממה שיש".
אלייז'ה מילסאפ אגב זה סיפור. במחלקת הנוער של מכבי ת"א עובד אלון בן זקן, שהיה מנכ"ל אשדוד לפני שנתיים, בתקופה שמילסאפ היה שם. היה מי שסיפר השבוע שמחלקת הסקאוט של מכבי בדקה אצל חצי ליגה, אבל לא אצלה בבית. אפילו לא טרחה לשאול אותו איך הבחור.
גור שלף, מי שהיה קפטן מכבי ומנהלה עד לפני כמה שנים, הפתיע אותנו השבוע כשנתן תובנה אחרת לגמרי לגבי הלחץ שבו שרוי המועדון: "מכבי לא מפחדת מהפועל ירושלים. הסכנה הכי גדולה של מכבי כדורסל זו ההצלחה הגדולה של מכבי ת"א כדורגל. ביום שיהיה לקהל אלטרנטיבה בצ'מפיונס ליג אז תתחיל הבעיה האמיתית במכבי ת"א. המזל של מכבי כדורסל השנה, זה שהכדורגל לא הצליח השנה באותה מידה כמו בעונה שעברה. אלה אותם כיסים ואלה אותם ספונסרים. בסוף הכסף שמגיע לשני המועדונים זה מאוהדים של מכבי".
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 פברואר 2016, 16:29

ankram כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.205562.html

שמלוק : "בא דייויד פדרמן ולפני 10 שנים אמר דבר שלא אשכח אותו כל החיים: 'לא טוב שמלוק שלוקחים אליפויות כל השנים. זה לא ספורט'. אמרתי לו: 'סלח לי דייויד, אני לא בעד ספורט, אני בעד מכבי'. מכבי בלעו פעם את הפועל ירושלים ועכשיו הפועל ירושלים יזנבו בהם ולכן מכבי לא יקחו אליפות השנה. ומה קורה בדברים האלה? אתה מתרגל. רוצים שיהיה ספורט? הנה יש לך ספורט. אז למה מתפלאים? אין מכבי, אין".

למי שמעוניין לדעת איך האיש הנורא הזה והמשפחה הנוראית הזאת הביאו אותנו למקום בו אנו נמצאים היום......

כל פעם שמישהי אחרת לקחה תואר יצא פדרמן ואמר "זה טוב לספורט", וזה עוד כשהוא משמש (או שימש עד השנה) ספונסר של אחת מקבוצות הליגה שהן לא מכבי

*שרשרת קללות לכאורה*
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 פברואר 2016, 20:40

שמעתי עכשיו את אילן השועל מדבר ברדיו, ואני חייב להגיד שאני הופתעתי קצת לטובה.
לא שמעתי את המשפטים הפנאטיים והדוחים שמביאים כאן מפעם לפעם מהפייסבוק, אלא ראייה מפוקחת וביקורתית.
אמנם רוב השיחה איתו סבה סביב מחירי המנויים והעלאתם, אבל בכל זאת שמעתי לא מעט ביקורת (למשל על עוזרי המאמן), אולי לא ברמות של הפורום
הזה, אבל עדיין זה חידוש מרענן.

בנוסף, השיח בתקשורת סביב ניקולה ואבי אבן (דני לא מוזכר כמעט בכלל), וסביב חלקם במה שקורה, הוא גם חיובי. כלומר, עצם העובדה
שהפסיקו לדבר על אמציה פה ופארמר שם, ומדברים על אלה שהחתימו ובנו את הקבוצה הזאת, זה כבר שינוי חיובי.

לגבי פדרמן - אני לא הייתי משתמש בביטוי "איש נורא". אני חושב דווקא שהוא איש טוב, אבל אני חושב שהוא לחלוטין לא מתאים
להיות בעלים של מועדון כמו מכבי, ומה שקרה במועדון בשנים האחרונות, וכל התהליכים שהרסו אותו מהיסוד, זאת ההוכחה לכך.

במצבה היום, מכבי צריכה בעלים עם כיס עמוק, אבל חשוב יותר כאלה שמבינים שניהול מועדון ספורט זה מקצוע, וניהול מועדון
ספורט כמו מכבי, עם כמות האוהדים שיש לו, זה מקצוע רציני מאוד, שלא יכול להתבצע ע"י הבן של השכן, או ע"י החבר שלו מקבוצת
הכדורסל מלפני 20 שנה.
שום עלה תאנה כרואטי לא ישנה את העובדה, ששני האנשים הכי חזקים במערכת בשנים האחרונות, הם אנשים חסרי כל נסיון וכישורים,
לעשות את העבודה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 פברואר 2016, 00:21

"ההנהלה כינסה ישיבה דחופה"

עדכונכם.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 פברואר 2016, 00:44

MTA2311 כתב:"ההנהלה כינסה ישיבה דחופה"

עדכונכם.

לפי הדיווחים ואחרי שהסתכלו בכל הממצאים של מחלקת הסקאוטינג והתייעצו עם המוחות המקצועיים החדים ביותר בקבוצה, הוחלט על העלאת מחירים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 פברואר 2016, 00:45

Holiday_Armadillo כתב:

עדכונכם.

לפי הדיווחים ואחרי שהסתכלו בכל הממצאים של מחלקת הסקאוטינג והתייעצו עם המוחות המקצועיים החדים ביותר בקבוצה, הוחלט על העלאת מחירים

"דיאלוג"
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 פברואר 2016, 00:48

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

עדכונכם.

"דיאלוג"

באמת היה, הציעו העלאת מחירים ושלא יהיה לוגו בצבע על קשת האדום-ארגמן
הגיעו להסכמה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 פברואר 2016, 00:56

Holiday_Armadillo כתב:

עדכונכם.

ובנוסף, העלאת דרגתם של נא"ד לתפקיד אל. והרצתם לראשות הממשלה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yanay21 » 11 פברואר 2016, 00:58

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

עדכונכם.

האמת, מה שיכול להיות מדהים זו מלחמה בשתי זירות: דני פדרמן מנסה לרוץ לראשות הממשלה, בעוד שביבי מנסה להיות הבעלים של מכבי.

מי יעיף את מי.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 11 פברואר 2016, 00:58

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

עדכונכם.

הפ הפ הפ זה שמור כבר למקל- יש גבול לכל תעלול!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 11 פברואר 2016, 01:05

מכבי מסיימת שבוע נפלא עם הפרש מצטבר של כמעט 50 כנגדה, מול 2 קבוצות שביחד מעמידות תקציב שהוא בערך
חצי מזה של מכבי. לא הגיע הזמן שמישהו ייקח אחריות על זה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 11 פברואר 2016, 01:05

מקל לא אל, ולא ראש הממשלה.

מקל הוא משהו גדול יותר מזה, הוא הקיום עצמו, הנוכחות שלו מאפשרת לקיים כל דבר.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 פברואר 2016, 02:20

פרסום ראשון: הנהלת מכבי החליטה כי תתחיל בגבייה רטרואקטיבית של סכום כסף נוסף מבעלי המנויים אחרי המשחק הערב.
פדרמן בתגובה רשמית: "אלפי המנויים שלנו קיבלו 5 דקות נוספות של כדורסל הערב, ועל כן, בהתאם למשוואה שהצגתי על הלוח ביום שני, יחוייבו בסכום נוסף."
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: TAYO ו־10 אורחים